Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hic oyle dusunme canim, yanlis olsa Aydin Bey onermezdi, onayda vermezdi.
Senin de test sonucun pozitif gelecek merak etme. Hep beraber sevinecegiz. :lepi:

İnşallah beraber canımm
Hemen eşimi aradım anlattım beni sakinleştirdi neredeyse ağlıyordum ama şimdi iyiyim ağlamıcam hiçççç takmıcam bebişlerim üzülür sonra.
İyiki varsınız opuyorumnanaktan

Yok cnm korse rahat olmaz herhalde bu göbekle:)
Nuri beyi aradım acilen fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Malesef fıtık olabilirmiş

hamile korseleri yok mu? Cok zor tabi karninda ekstra bi 10 kg tasimak.
iyi bir fizik tedavi dr u onerebilirim. Caddebostan divanin ust katinda muayenehanesi. Prf dr ender berker. Yada Amerikan hastanesinde. En basarili isim bu konuda. Babasi fizik tedavi bolumu kurucusu. Kendi ve kizi da ayni yolda yurumus. Bu arada ender hanim :)) bey degil

Sakin aglama canim, ve her zaman verdigin kararlardan pisman olma.
Bebisler gelecek sana. Ve bana ve grapes'e ve bekleyen herkese yerimseniben

Selam kızlar... az erken geldim eve ve eşim bir saat kadar gecikeceğim deyince, sofra hazırlamayı bekletip, bir göz atayım dedim... ama yine çok sayfa olmuş geçmişi gece okurum artık...

yatar pozisyondakiler iyiler gibi...ama sancux... canım bir fizik tedavi dr.na gitmen en iyisi gibi... en azından seni rahatlatacak bir iki hareket verir. hem belki zararsız bir kas gevşetici falan da vardır... çok geçmiş olsun...

gamze hoş geldin ve tebrikler... ben yine nasıl yazmadın bunca zaman diye sormadan edemeyeceğim...

grapes canım senin durumun birebir aynı olmayabilir. sonuçta bilmediğin bir konuda Aydın hoca gibi bir uzmanın görüşü doğrultusunda karar verdin ve zamanla doğru karar verdiğini de göreceksin... hiiiiçç bunları düşünme.. akışına müdahale edemeyeceğin bir durumu sakın endişeye dönüştürme... hem tıp matematik gibi değil. tek bir çözüm, tek ve net bir doğru yok.. bunu burda çok kere gördük... içini ferah tut lütfen. şu an taşıyacağın bir endişenin hiç kimseye faydası yok.. kov bütün endişeleri, uzat ayaklarını ve küçük mucizelerinin şu an seninle olduğunu aklında çıkarma...

Son düzenleme:

Ya grapes cnm neden böyle yapıp üzüyorsun kendini.
Siz bir karar verdiniz ve bu öneriyi Aydın bey sundu.
Kararın arkasında dur aksini düşünme.
Eğer bebeklerin ömürleri varsa her şekilde yaşayacaklar.
Siz elinizden geleni yaptınız gerisi Allahın bileceği iş.
Sen yeterki gönülden inan.

Mystryy: Canım benim, her lekelenmede, her kanamada ne kadar endişelendiğini hatta dehşete kapıldığını biliyoruz.. Seni çok iyi anlıyoruz.. Böyle devam edecek işte canım, yüreğin hop otura, hop kalka ama sağlıkla  Bak sağolsun Aydın Bey de haberini almış seni aramış.. Hem zaten artık acımıyor popişş di mi canım… eşin de hiçççç acıtmadan yapıyor, Ben de ööölee naz yapıyodum size acıyor diye.. Hiççç acıtmıyor iğne.

Ladyyciğim: Canım beniimmm, gebeliğini takip edecek doktoruna şimdiden bakarmışşş.. Aferimm sanaaa.. Ha bir de canım cook sıkılıyor demişsin.. Büyüklerin dediği gibi Sıkı can iyidir diyeyim de sinir edeyim seni.. Gerçi rahmetli anneannem başka şeyler de söylerdi canı sıkılana ama ı-ıhhh söylenmez burada kaydirigubbakcemile3

Melis: Yeni yöntemle her şey daha güzel olacak senin için canım, ilaçlar da halledildiğine göre şimdi hapları bitirip regli olmaya geldi sıra..

Umutcuğum: Sende yeni yöntemin ilklerinden olacaksın.. Hemde bu sefer boll bolll yumurtlayacaksın şekerim..

Impression: Geç oldu ama sana da merhaba canım.

Grapes: Çoook az kaldı canım.. Sık dişini.. Nasıl sevineceğiz nasıl sevineceğiz.. Zıp zıp zıplayacağım vallahiii..
Bu arada siz Aydın Bey ile birlikte en doğru kararı verdiniz canım.. Hiç endişen olmasın.. Zaten eğer önemli bir risk görseydi Aydın Bey transferden evvel seni de ameliyat ederdi.. Hem zaten bebişlerinin sana nasıl sımsıkı tutunduğunu hissetmiyormusun? Biz buradan hissediyoruz vallahi.

Sancux : Evet canım teşekkür ederim, bende faydalanırım , gelişmelerini takip etmek ya da her yeni hafta nasıl bir gelişimleri olacaklarını bilmek çok güzel.. Ayşe Aydın’ın kitabında da hep bahsediyordu ya, gebelik günlüğü..
Sancux bu arada bu ağrılardan Nuri Beye bahsettin mi? Bir çözüm önerebilir diye düşünüyorum.

İnternetten araştırdım ladycim korseleri ne bileyim pek rahat görünmedi gözüme belki dışarı çıkarken yada ayaktayken işe yarar. Nuri bey ilaç verilebilir dedi ama tabi tahminde bulundu sadece.
Doktor tavsiyelerin için çok teşekkürler cnm ama şimdilik bir doktordan randevu aldım c.tesi sabahı için memnun kalmazsam dediğin doktorları denerim.

Hoşgeldin Gamzeciğimm;
Pozitif test sonucu bu günün en güzel haberii, eminim cumartesi günü tekrarladığında ikiye katlanmış olacak.. Bizi habersiz bırakma olur mu.. Hepimiz merak ederiz..
Yakışıklı oğluna da bizden kocamaaan öpücüklerr.. opuyorumnanaktan

Ayşegülcüm konuştum Nuri beyle fizik tedavi doktoruna git dedi.

Evet canım, ben geçmişi okuyup gelene kadar yazmıssın.. O zaman hiç ihmal etmemek gerek en kısa zamanda fizik tedavi doktoruna görünmelisin.. Oğluşlar daha çok minikler, her ay hem kiloları artacak, hem senin hareketin iyice kısıtlanacak canım..

Kızlarr,
Geshenk mutlu mesut bebişiyle özlem gideriyor, yılların acısını çıkarıyor herhalde.. Amann amann amann biss onun bebisini yeriss yerr

Yaa ben bugun cok sikildim artik. Daha 4.gundeyim. Nasil gececek yaa????!!
Sen gene iyisin grapes cogu gitti azi kaldi.

bak yaaa bir de canları sıkılıyormuş... ah lady otur bence son aylarda gezdiğin yerleri hatırla o bile yeter sana..

ya ben bu halimize çok gülüyorum. hepimiz istisnasız zaman geçsin istiyoruz... bir mucize olsa yarın 1 ağustos sabahına uyansak, eminim yine o sabah da yine bir şeylerin gelmesini bekliyor olacağız... aslında haberler güzel olsun da zaman ağııır ağııır aksın demeliyiz....

bu arada kızlar ben mi atladım, geshen'ten hiç haber yok mu??

Sana beşkardeşle geliyorum Grapes klava:klava:

Hoşgeldin Gececiğimm.. opuyorumnanaktan

grapescim bak öyle lüzumsuz endişe yapar mısın, ayşegülden sana oklova bana öpücük gelir işte delikafadulden bu arada yakında eşin girme o kulübe o kadınların yazdığı deli deli yorumlarla kalkıp canını sıkma falan diyecek :sinifsinif:

Düşüncelerine aynen katılıyorum şekerim..
Geshenk ile ilgili iyi haberleri aldık.. Hastanden Rengi online oldu ve transferin başarı ile gerçekleştiğini söyledi, hatta selamlarımızı ilettii..
Geçmişi okuduğunda göreceksin artık hastaneden canlı yayınımıss da var.. Sağolsun sevgili Rengi :))

İnşallah canım gereksiz panik yaptım işte :kedi:

yok artık yaaa, demek online bağlantımız var artık.inanmıyoruummm... harikasın rengi :lepi:

yok ama ben geshenk eve ulaşıp, yazmadan rahat edemem. şimdi ne enterasan endişelerle gelir güldürür bizi.. gece uğrar herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…