Sana beşkardeşle geliyorum Grapesklava: klava:
Sevgili Embriyologumuz Ufuk Beyy yeni yöntemi anlatıyorr..
Ayyy pek şeker, çok efendi bir çocuk di mi kızlarr..
yok artık yaaa, demek online bağlantımız var artık.inanmıyoruummm... harikasın rengi :lepi:
yok ama ben geshenk eve ulaşıp, yazmadan rahat edemem. şimdi ne enterasan endişelerle gelir güldürür bizi..gece uğrar herhalde...
Show tvyİ aÇııınnnnn
Kızlarr,
Geshenk mutlu mesut bebişiyle özlem gideriyor, yılların acısını çıkarıyor herhalde.. Amann amann amann biss onun bebisini yeriss yerr
yaşaasıııın şansım artık %80. haberin başını kaçırdım ya ayşegülcüm hemen uygulamaya başlanmış mı bu yöntem...
bu arada benim embriyoloğum işte bu sakin ve güven veren arkadaştı. adı ne?
ohooo mesajlarınız bir anda düştü. yakışıklı embriyoloğumuzun adı ufuk demek... ne güzel haberler verdi... şansım açıldı...
bu arada ayşegül ben tam geshenk nerde falan derken, sen show tv yi açın deyince hah dedim gshenk tv'de sırnaşık şey
ohooo mesajlarınız bir anda düştü. yakışıklı embriyoloğumuzun adı ufuk demek... ne güzel haberler verdi... şansım açıldı...
bu arada ayşegül ben tam geshenk nerde falan derken, sen show tv yi açın deyince hah dedim gshenk tv'de sırnaşık şey
ohooo mesajlarınız bir anda düştü. Yakışıklı embriyoloğumuzun adı ufuk demek... Ne güzel haberler verdi... şansım açıldı...
Bu arada ayşegül ben tam geshenk nerde falan derken, sen show tv yi açın deyince hah dedim gshenk tv'de sırnaşık şey
bende tam haberi yazacaktım ki siz tetiktesiniz zaten tüp bebekte yenilik diyordu
Prof.Dr. Aydın ARICI ve ekibinin geliştirdigiği bir yöntem dediler
embriyoların atıkları gözleniyormus ve en çok atığı olan embriyo sağlıklı sayılıyormus 1200 hastaya uygulanms aceba ne zamandır uygulanıyor bu yöntem bizlere uygulandı mı?
tek transfer uygulamasıyla mı denenmeye basladı aceba??
bende tam haberi yazacaktım ki siz tetiktesiniz zaten tüp bebekte yenilik diyordu
Prof.Dr. Aydın ARICI ve ekibinin geliştirdigiği bir yöntem dediler
embriyoların atıkları gözleniyormus ve en çok atığı olan embriyo sağlıklı sayılıyormus 1200 hastaya uygulanms aceba ne zamandır uygulanıyor bu yöntem bizlere uygulandı mı?
tek transfer uygulamasıyla mı denenmeye basladı aceba??
kızlar herkese slm. 3 yıldır bebek istiyoruz. sebepsiz infertilite.Başarısız 2 aşılamadan sonra daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe karar verdik. ASM bize çok yakın ayrıca Aydın Bey de herkes tarafından önerilen bir hekim çok istiyorum. Ne kadara mal oluyor. ben 2 aşılama sırasında ilaç hakkımı kullandığım için artık ssk dan yararlanamayacağım gerçi şu an elimde aşılamadan kalan ilaçlarım var kullanabilirmyim bilmiyorum. birşey daha merak ediyorum bütün talilleri tekrarlıyorlarmı artık herşeyi baştan almaktan çok sıkıldık.
kızlar herkese slm. 3 yıldır bebek istiyoruz. sebepsiz infertilite.Başarısız 2 aşılamadan sonra daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe karar verdik. ASM bize çok yakın ayrıca Aydın Bey de herkes tarafından önerilen bir hekim çok istiyorum. Ne kadara mal oluyor. ben 2 aşılama sırasında ilaç hakkımı kullandığım için artık ssk dan yararlanamayacağım gerçi şu an elimde aşılamadan kalan ilaçlarım var kullanabilirmyim bilmiyorum. birşey daha merak ediyorum bütün talilleri tekrarlıyorlarmı artık herşeyi baştan almaktan çok sıkıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?