Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hoşgeldin canım
Bence hemen görüşme randevusu al biricik doktorumuzu gör tanış ,aklındaki herşeyi sor ona göre bir yol haritası çizersin canım

Hoşgeldin Bade;
Bizler Prof. Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Hepimiz kendisine çok güveniyor ve çok seviyoruz.. Ayrıca hastanemiz ve ekip de son derece profesyonel ve diğer yerlerden çoook farklı.. Şimdiye kadar neler yaptırdıysanız güzellce dosyalayın ve eşinle birlikte gidip Aydın Bey ile görüşün.. Danışma görüşmesi ücretsiz.. Fiyatlar da gayet makul.. (3600 hastaneye ödeniyor, ancak Çider üyesi isen indirim var 3000 TL.. artı ilaç.. o kadar) Her hastanın durumuna göre ilaçlar farklı olabiliyor.. Yani bizler Aydın Beyin hastaları olarak farklı ilaçlar kullandık.. Reçetemize ne yazıyorsa onu aldık.. Ancak eğer geçerlilik süresi dolmadıysa ve onları kullanman durumuna uygunsa kullandırır ..
İçin rahat olsun... Aydın Beyi çook seveceğinden ve şimdiye kadar geçen vakte üzüleceğinden eminim..
Herşeyde bir hayır vardırr..
Sevgiler..

canım bende izledim o haberi çok heyecanlandım bir dahaki ay inşallah başlayacağız aklımda hep ya olmazsa sorusu var. çünkü maddi olarak bir daha deneme şansımız çok zor. bugüne kadar maddi manevi çok yıprandık o doktor iyiymiş gidelim bu doktor iyiymiş gidelim diye bide sebepsiz olunca vakitte çok kaybettik birazda kabullenmek istemedik ama artık karar verdik tüp bebeğe. aşılamada şans çok az bizim için vakit kaybetmeden tek çözüm tüp bebek artık.inşallah iyi olur

Kizlar Ben yemek + aski memnu icin kaciyorum.
Sonra gorusuruz.
Opuyorum.

hadi afiyet olsun size. cokacimcoook cokacimcoook ben de kalkıp, iki tabak koyayım sofraya.
bu arada lady aşkı memnu genel izleyici klasmanında değil, uygunsuz sahnelerde iyice ört karnını bakiim..lmaz:

Yok cnm korse rahat olmaz herhalde bu göbekle:)
Nuri beyi aradım acilen fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Malesef fıtık olabilirmiş

benim doktorumda süperdi tavsiye edebilirim A.Serdar SARAÇ sizlere yakın olması lazım ben 10-15 arası tedavi olmustum ilk gidisimde yürüyemiyordum son gün ise gayet iyi durumdaydım fıtıktan korkulacak bişey yok fiziktedavi çok iyi geliyor masajı falan rahatlatıyor hemen git hangi doktor kafana uyarsa ona devam et mutlaka faydalanırsın çok geçmiş olsun öpüyorum canım by

ok. kızlar çok teşekkür ederim hemen üye olmaya çalışacağım. durumumuzdan kimse haberdar olmadığı için o kadar bunaldımki kimseye bişey anlatamıyorum soramıyorum. burası benim için çok iyi oldu.

Olur cnm neden olmasın baksana şans yüzdesi ne kadar yüksek.

Hangi hastane de cnm bu doktor?

Kızlarr,
Benim eşim de gelmek üzeree... Önce yemek sonra iğne.. ılerleyen saatlerde görüşmek üzere.. Hepinizin yanaklarınızdan koooskocamann öpüyorum..

canım özel muanehanesi var orda yapılıyor tedavi ama kendisi hem erenköy fizik tedavide hemde lütfi kırdar egitim arastırmada calısıyor

sevgili hamiş adayları ve hamişler nescafeyi bende cok severim ama lütfen siz içmeyin kafein tüketmeyin bebegin metabolizmasından bizimkinden cok daha zor bir şekilde atılıyor ayrıca laadybird canım laptop kucaktan inecekkkkkkkkkkkkkkkkk böyle olmas ok??

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, NASILSIN MERAKTAYIZ CİNSİYETİNİ YAZARSAN SEVİNİRİZ :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük oldu NASILSIN SENİ DE MERAK EDİYORUZ?

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Ağustos veya Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor

ayşegül 72 1.IVF (+) İkizler geliyor Bu arada apandisit ameliyatı sonrası hemen iyileşmen için duacıyız :Saruboceq: :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) , 23 Temmuz 2. transfer günü

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(transfer oldu test gününü bekliyor) :Saruboceq:

serged 1.Aşılama(-) haberiz bırakma bizi

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bir kaç saate online olur canım..
"Geshenk'ten İncilerrrr" e az kaldıı kaydirigubbakcemile3

bekleyin geliyorummm

ufuk bey. bugün bizde tanıştık. çok tatlı.

beni görmedinizmi yani el salladım size

Kızlarr,
Geshenk mutlu mesut bebişiyle özlem gideriyor, yılların acısını çıkarıyor herhalde.. Amann amann amann biss onun bebisini yeriss yerr

efettt.. aldık n nonişlerimi geldimmm :ecrin_bebek:

aynen öyle. zaman nasıl geçiyor oysa..burdayım geldim. karnım çok şişti idrar beni mahvetti..

ben cıkıyorum kızlar herkeze iyi aksamlar
geshenkin haberlerini evden alırım artık hastane rahat gelipte orda kalmaya karar vermediyse...

valla pijamalarım yanımdaydı.. rahattımda zaten tuvalette geçti daha çok zaman sırnaşık şey

geshenkten haber geldi mi, almış mı bebişlerini

aldımmmm :ecrin_bebek:

döndüm evet ama karnım çok şişti hareket edemedim vc de geçti kalan günüm. anca yani.

Bu arada serap hemŞİrennİnde hepİnİze Çok selamı var

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…