kızlar herkese slm. 3 yıldır bebek istiyoruz. sebepsiz infertilite.Başarısız 2 aşılamadan sonra daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe karar verdik. ASM bize çok yakın ayrıca Aydın Bey de herkes tarafından önerilen bir hekim çok istiyorum. Ne kadara mal oluyor. ben 2 aşılama sırasında ilaç hakkımı kullandığım için artık ssk dan yararlanamayacağım gerçi şu an elimde aşılamadan kalan ilaçlarım var kullanabilirmyim bilmiyorum. birşey daha merak ediyorum bütün talilleri tekrarlıyorlarmı artık herşeyi baştan almaktan çok sıkıldık.
kızlar herkese slm. 3 yıldır bebek istiyoruz. sebepsiz infertilite.Başarısız 2 aşılamadan sonra daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe karar verdik. ASM bize çok yakın ayrıca Aydın Bey de herkes tarafından önerilen bir hekim çok istiyorum. Ne kadara mal oluyor. ben 2 aşılama sırasında ilaç hakkımı kullandığım için artık ssk dan yararlanamayacağım gerçi şu an elimde aşılamadan kalan ilaçlarım var kullanabilirmyim bilmiyorum. birşey daha merak ediyorum bütün talilleri tekrarlıyorlarmı artık herşeyi baştan almaktan çok sıkıldık.
Hahahhh hepimiz islemisiz.
Geshenk tv ye ciksa da super olurdu. :))))
gece'cim super espri.
Merhaba bade işlem 3.600+ ilaçlar. İlaçların tutarı sana verilecek günlük doz ile değişiyor.
Birde dondurulacak embriyon kalırsa onun ücreti de 600 tl.
Ancak bizde yeni öğrendik çok yeni bir yöntem var başarı şansı çok daha fazla olan ücret ne olur değişir mi bilmiyorum.
Kizlar Ben yemek + aski memnu icin kaciyorum.
Sonra gorusuruz.
Opuyorum.
Yok cnm korse rahat olmaz herhalde bu göbekle:)
Nuri beyi aradım acilen fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Malesef fıtık olabilirmiş
canım bende izledim o haberi çok heyecanlandım bir dahaki ay inşallah başlayacağız aklımda hep ya olmazsa sorusu var. çünkü maddi olarak bir daha deneme şansımız çok zor. bugüne kadar maddi manevi çok yıprandık o doktor iyiymiş gidelim bu doktor iyiymiş gidelim diye bide sebepsiz olunca vakitte çok kaybettik birazda kabullenmek istemedik ama artık karar verdik tüp bebeğe. aşılamada şans çok az bizim için vakit kaybetmeden tek çözüm tüp bebek artık.inşallah iyi olur
benim doktorumda süperdi tavsiye edebilirim A.Serdar SARAÇ sizlere yakın olması lazım ben 10-15 arası tedavi olmustum ilk gidisimde yürüyemiyordum son gün ise gayet iyi durumdaydım fıtıktan korkulacak bişey yok fiziktedavi çok iyi geliyor masajı falan rahatlatıyor hemen git hangi doktor kafana uyarsa ona devam et mutlaka faydalanırsın çok geçmiş olsun öpüyorum canım by
şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan
Kızlarr,
Benim eşim de gelmek üzeree... Önce yemek sonra iğne.. İlerleyen saatlerde görüşmek üzere.. Hepinizin yanaklarınızdan koooskocamann öpüyorum..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bir kaç saate online olur canım..
"Geshenk'ten İncilerrrr" e az kaldıı kaydirigubbakcemile3
yaşaasıııın şansım artık %80. haberin başını kaçırdım ya ayşegülcüm hemen uygulamaya başlanmış mı bu yöntem...
bu arada benim embriyoloğum işte bu sakin ve güven veren arkadaştı. adı ne?
ohooo mesajlarınız bir anda düştü. yakışıklı embriyoloğumuzun adı ufuk demek... ne güzel haberler verdi... şansım açıldı...
bu arada ayşegül ben tam geshenk nerde falan derken, sen show tv yi açın deyince hah dedim gshenk tv'de sırnaşık şey
Kızlarr,
Geshenk mutlu mesut bebişiyle özlem gideriyor, yılların acısını çıkarıyor herhalde.. Amann amann amann biss onun bebisini yeriss yerr
bak yaaa bir de canları sıkılıyormuş... ah lady otur bence son aylarda gezdiğin yerleri hatırla o bile yeter sana..
ya ben bu halimize çok gülüyorum. hepimiz istisnasız zaman geçsin istiyoruz... bir mucize olsa yarın 1 ağustos sabahına uyansak, eminim yine o sabah da yine bir şeylerin gelmesini bekliyor olacağız... aslında haberler güzel olsun da zaman ağııır ağııır aksın demeliyiz....
bu arada kızlar ben mi atladım, geshen'ten hiç haber yok mu??
ben cıkıyorum kızlar herkeze iyi aksamlar
geshenkin haberlerini evden alırım artık hastane rahat gelipte orda kalmaya karar vermediyse...
geshenkten haber geldi mi, almış mı bebişlerini
az kalmıs kontrolune sık disini eminim beklemek cok zordur gerci haftaya acık kapı bırakmıssın kendine zaten
dikkat et kendine riskli donem 2 ay demisti ya nuri bey ayın 21 indemi bitiyor o donem?
geshenk dondumu acaba adapazarına?
Bu arada serap hemŞİrennİnde hepİnİze Çok selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?