Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkummcuğum;
Ellerine sağlık canım listeyi yine güncellemişsin.. Sen olmasan var yaa opuyorumnanaktan sağoll canım..
Duydunuz mu Ladyyciğim, kahve neyin yokkmuşş.. klava: Hele kahve neyin yapmak için dolanmak hiçç yokk

Geshenkciğim;
Yazsana canım, neler yaptın
, transfer öncesi Aydın Bey ile Ufuk Bey neler konuştunuz emriyoların durumu ne idi, kaç hücreli transfer oldu, dondurabildiniz mi, nasıl geçti transfer, transfer sonrası ne kadar dinlendin, kendini nasıl hissediyorsun, .. Hepimiz merakla bekliyoruz canım..

Sevgili grapes,beni yanlış anlamış olmana çok üzüldüm ben sadece yaşadıklarımı yazdım.Mesajlarınızı sessiz sedasız okumamda bi yanlış görmüyorum benimle aynı kaderi paylaşan insanlar neler hissediyor neler yaşıyorlar bunları görmek istedim.Ameliyat konusuna gelince,Aydın hoca ultrasonda tüpümdeki şişliği farketti hatta banada gösterdi muayeneden sonra eşimle birlikte odasına geçtik ve bize aynen sana ve eşine anlattığı ihtimaleri ve riskleri sıraladı ve istediğimiz seçeneği uygulayabileceklerini söyledi.Sen o görüşmenizde aydın hocanın size sıraladığı 3 seçeneği yazmıştın işte aynen o ihtimalleri aynı sırayla bizede sundu mesajımda da dediğim gibi biz ameliyat olmayı seçtik bizim için zor bir tercih oldu çünkü operasyondan 5 gün sonra transfer olacaktı bu kısa zaman aralığı sıkıntı yaratırmı diye de tereddüt ettik aslında.Ben senin mesajını gördüm ama senin ve eşinin kararına müdahale edemezdim çünkü doğal olarak aydın hoca hiçbir seçenek için %100 garanti vermedi bu nedenle sizin kararınıza yorum yapıp kafanızı karıştırabilirdim.şu konuda rahat ol belki ben ameliyat olmasaydımda sonuç pozitif olacaktı veya olduğum halde negatif olabilirdi.Dolayısıyla sen olmadın diye olumsuz olacak diye bir şey yok Aydın hocaya güven içini ferah tut.Gelelim ameliyata;operasyonu aydın bey yaptı,genel anestezi altında yaklaşık 1 saat sürdü lakoroskopi denilen bir yöntem kullanıyorlar göbek deliğimden kamera gönderdiler,karnımın sağ ve sol tarafından 2 adet yarım santmlik kesi ile kapalı ameliyat yapıldı ameliyattan sonraki 3-4 gün boynumda ve kollarımda gaz oldu ama dayanılmaz şekilde,transfere gittiğim gün bile karnım hala şişti..şimdi bile yeni yeni azalıyor.Sonuç olarak burada her ikimizde kendi tercihlerimizi yaptık illa birisi yanlış olacak diye bir şey yok eminim senin trasferinde başarılı geçti ve embiryoların güzelce tutunacak ve bunların hepsini unutacağız..Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın..

Ayşegül idrar beni mahvetti anacım ölecektim nerdeyse tamam dedim çıktı çıkacak şimdi zavallı Aydın beyin üstü başı yüzü gözü gidecek. vallla kasa kasa karnım ağrıdı ne zormuş arkadaş öldüm bittim en kötü kısmı buydu ve hala karnım şiş.. ağrıyor minoset aldım. en güzel kısmı ise monitörde o gidişlerini görmek embriyolarımın harikaydı yaaaaaa..... benden iki canlı yuvarlanıp gitti rahim duvarıma.. inşallah bide sıkı tutunurlar...bugün rengiyle topic üzerine konuştuk ona bazı teknik bilgiler verdim. daha sık girecek inşallah vakti olmuyormuş kızcağızın. zaten size ilk haberide o vermiş..sonra da çıktık geldik işte.öyle uzanıyorum şimdi hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum. karnım hala kötü. kabızımda şurup aldım ama bu karın durumu kötü işte.

geshenk... bebisler nasıl? anlatsana canım normalde aksamları girmiyorum nete sırf seni merak ettigimden burdayım hadiiii anlat

Merhaba Gamzeciğim;
Hani biz her konuda birbirimizin fikrini alıyoruz ya canım.. İşte Grapes de senin mesajını görünce senin ameliyat şıkkını tercih ettiğini öğrenince şaşırdı sadece.. Tüpünde sorun oldğunu da transferden önceki yumurta kontrolünde öğrendi, hiç öngörülmeyen bir durum olduğu için çok sarsıldı.. E bizlerin de hiç bilmediği , tecrübemiz olmayan bir konu idi.. Sevgili eşi ile uzunn uzunn düşündüler ve Aydın Bey ile birlikte karar verdiler.. Eşi zaten Grapesin ameliyat olmasını istemiyordu..
Grapes'in sadece keşke daha evvel aramıza katılsaydın bu konuda istişare yapardık demek istediğini düşünüyorum..
Aramıza katıldığına da çok sevindiğini biliyorum.. Mesajında zaten senin sessiz sessiz izlediğini farkettiğini ve yazmak isteyip yazamadığını söylemişti..

Tatlım,
Ben hepimizin merak ettiklerini sana tek tek sordum... Ama sen pek detay vermeden yazmıssın.. Çatlatmadan yapamazsın di mi kaydirigubbakcemile
Rengi'den herşeyin iyi gittiğini , dinlendiğini öğrenmiştik zaten.. Şimdi detayları yaz bakalım.. Hem 2 emriyo mu transfer oldu, hani miyom yüzünden tek embriyo transfer edilecekti? Dondurdunuz mu?

Gunaydin guzeller,
Sabah uyandim erkenden. Esimle kahvalti edecegiz birazdan sonra Ben guzel bir dus alip miss olacagim. Yeter artik dimi aysegul, yikanabilirim :))

bugun soz dinleyip sutlu nescafe icmeyecegim, laptop i hic acmayacagim.
Kendimi kitaba adiyorum.

Hepinizi opuyorum. Aksama gorusuruz. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
ladybird aferin canım bugun begendim seni:))
Ayşegül canım sen nasılsın? kızlar nasıl?
geshenk hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunurlar..
sancux canım facebook'tan yazdım sana bakarsın sana acil şifalar diliyorum inşallah hemen kurtulursun agrılarından

Günaydın Canım;
Tamam hadi miss gibi ol ama, duştan sonra derhall uzanma modu.. Duş da 3 dakika : 1 şampuan, bir sabunn..
Akşama görüsürüsss

Günaydın Canlarımmm;
Oleyyy bugün Cumaaa yarın hepinize tatill..

gunaydın aksam ben cıktıktan sonra yazmıssın galiba aysegul bu sabah gordum kusura bakma canım nasılsın? bu hafta gecmek bilmedi bana izne ayrılacagım 25 haziranda o yuzden mi bilmiyorum gunler gecmek bilmiyor boshayallersmile

Günaydın Canım;
Bizz iyiyiss, azıcık gazımız kaydirigubbakcemile3 ve minik minik spazmlarımız var..
Malum Cuma, Gonca Ablamız geldi.. Evimiss miss gibi olacak, daha mutlu olacağız..
Sen nasılsın canım?

Günaydın Canım;
Yazdığımız mesajlar hemen düşmüyor bazen.. Yazarken de farkedemiyoruz canım..
Gayet iyiyim canım, temizliğimiz var... Ben bişii yapmıyorum tabii, uzanma modunda olacağım..
Ehh izne ayrılmana 2 hafta kalmış, dediğin gibi zaman geçmek bilmez şimdi.. Hapların bitmesine de, Avrupa turuna da az kaldı.. :)))

evet ikinci yarın ama bundan sonraki aşamaları tam bilmiyorum kaç gün sonra keseleri görüyoruz..ve keseleri gördükten sonra ilk muayene ne zaman olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…