Günaydın Canım;
Yazdığımız mesajlar hemen düşmüyor bazen.. Yazarken de farkedemiyoruz canım..
Gayet iyiyim canım, temizliğimiz var... Ben bişii yapmıyorum tabii, uzanma modunda olacağım..
Ehh izne ayrılmana 2 hafta kalmış, dediğin gibi zaman geçmek bilmez şimdi.. Hapların bitmesine de, Avrupa turuna da az kaldı.. :)))
evet ikinci yarın ama bundan sonraki aşamaları tam bilmiyorum kaç gün sonra keseleri görüyoruz..ve keseleri gördükten sonra ilk muayene ne zaman olucak..
Avrupa turuna cıkmıyorum canım ben baskasıyla karıstırdın muhtemelen kafamçokkarıştı
bugun benim de temizlik gunum aksama misler gibi olacagız zemuszemus
sana bol dinlenmeler gonca ablana da kolaylıklar diliyorum opuyorumnanaktan
Kızlarrrrr hanginissiniz benim kafamı karıştıran, Avrupa turuna çıkacak olan hanginizsiniz haaa ? kaydirigubbakcemile
Umutttcuğum belki Allah söyletmiştirr sempatiksalakcinni önümüzdeki günlerde sana da bir Avrupa Turu çıkabilirrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ne bileyim şekerim sanki Ladyy ile Avrupa turu ile ilgili konuştuğunuzu falan hatırlıyorum.. Ösürrr dilerim..
Bir yandan yazıp, bir yandan da ikinci kutudasın tatille nasıl denk gelecek acaba diye düşündüm ama ı-ıhhh karışmışş
kalabalıgız artık bazen be de karıstırıyorum kim ne yazmıstı diye keske karıstırmamıs olsaydın ama tedavi surecine girdik artık tatil matil yok :a015:
hayırlısıya tedaviye bi baslayalım da tatili seneye yaparız insallah
Suçluyu buldumm şekerim.. Haziran sonunda Avrupa turuna katılacak olan Impressionmuşş.. Sen de 25 Haziran izne ayrılacağım diyince diyince çağrışım yaptı birden demek ki.. E ben en büyüğünüzüm yaşlanıyorum artık olacak o kadarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Biz de bebişlerimizle seneye gideriss canımm
Umutcuğum,
Teşekkür ederim canım.. zemuszemus
Bende bazen sayfa sayfa geri dönüyorum ama dediğin gibi çok zaman alıyor, zor oluyor... Eğer araştıracağım konuyu yazan kişiyi biliyorsam isminin üzerine mause ile gidip sol klik yapıyorum ve kullanıcıya ait bütün mesajları ara'nın üzerine gelip tıklıyorum, kişinin tüm mesajları çıkıyor zaten.. ya da sizlerin yazdıklarınızı kaçırmamak için bu araştırmayı yeni sayfada yapıyorum.. Yine kullanıcıya ait bütün mesajları ara'nın üzerine gelip sağ klik yapıp yeni sekmede aç diyerek.. yeni sekmede araştırmamı yapıyorum. Kendi yazdığım birşeyi arıyorsam yine aynı şeyi yapıyorum, ya da sürecimin aşamalarını bildiğim için geri geri gidiyorum zaten..
Ayrıca aşağıda konuyu kaç kişinin okuduğunu ve kimlerin online olduğunu görüyoruz ya.. İşte orada bizim dışımızda tanımadığımız birileri de okuyorsa yine aynı yöntem ile onların daha evvel kulübe yazdıkları, forumlardaki tüm mesajlarını görebiliyorsun..
tesekkurler canım bilgilendirme icin haaa bu arada bugun cuma gunune randevu almayı dusunuyorum sen saat kacta gideceksin yakın saatlere randevu almaya calısayım bende..
Ben senden tam 8 gün öndeyim.. :hooray: Sana önümüzdeki süreci anlatayım, gerçi henüz bende keseleri görmek için bekliyorum ama sağolsun burada kızlardan tecrübe ediniyoruss kaydirigubbakcemile2
Sanırım testini ASM'de yaptırmamıştın, faksladığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam.. Yine testini yaptırıp hastaneye bilgi verdiğinde tam iki hafta sonrasına randevu verecekler. Yani faks gönderdikten sonra seni aradıklarında sende randevu alman gerektiğini unutma. Bu muayenedeki amaç rahimde keseleri görmek. Rahimde keseler görününce herşeyin yolunda olduğunu anlayarak kocamaaan bir ohhh çekiyoruzz.. Çünkü bazen embriyolar tutunma aşamasında tüplere kaçarak orada malesef olmaması gereken bir durum oluşturabiliyorlarmış.. Ama zaten test sonuçlarının iyi olması ve ikinci testin katlanarak artması bu riskin çoook az olduğunu izah ediyor..
Keseleri gördüğümüz günden sanırım 2 hafta sonraya da bebişlerin kalp atışlarının duyulma zamanı.. İşte o zaman da pıt pıtları duymaya gideceğizzz canım.. Sonra da artık rutin gebelik programı içerisine girmiş olacağız..
teşekkürler çok aydınlatıcı oldu peki sen gebelik takibini asm demi yaptırıcaksın okuduğum kadarıyla nuri beye giden bazı arkadaşlarımız var..sen ne tavsiye ediyosun..henüz ikinci testi yaptırmadım ama bunları düşünmeden edemiyorum..bu arada GRAPES bana iyi ve moralli olduğunu söylersen sevinirim yazdıklarım yüzünden üzüldüğünü söylemiştin içime dert oldu...:kedi:
Ayşegülüm sorularını es geçmişim çok özür.. fisfisfis valla bu kabız ne şişlik beni mahvetti geçmedi hala karnım ağrıyor hep. sizde olmuşmuydu böyle?? o yüzden tan bakamıyorum arada bakıp çıkıyortum hemen uzanıyorum sonra.. iki tane transfer oldu canım. ikiside birinci kalite. başka ne sormuştun sen? 22 haziranda test günü. ambiryooğumuz ufuk bey çok güzel anlattı nonları ama hücre sayısı olarak değilde 5 aa diye söyledi birini diğerini de onun bir altı ama yine 1. kalite dedi. ve güzel güzel dinlen ani hareket yok. merdivenleri çıkman gerekirse yavaş ve nefes alarak gibi tedbirler söylendi. Ayşegül monitörde gördüm onları yaaaa... sevesim geldi o noktaları içim kıpır kıpır oldu görünce.. nasıl güzel bir duygu bu inanılmaz yaaa. inşalla 22 haziranda da Allahım güzel sonuçlarını almamı nasip eder. benle kalırlar inşallah... o zaman bakalım nasıl geçecek bilmiyorumkismile
Ayşegülüm sorularını es geçmişim çok özür.. fisfisfis valla bu kabız ne şişlik beni mahvetti geçmedi hala karnım ağrıyor hep. sizde olmuşmuydu böyle?? o yüzden tan bakamıyorum arada bakıp çıkıyortum hemen uzanıyorum sonra.. iki tane transfer oldu canım. ikiside birinci kalite. başka ne sormuştun sen? 22 haziranda test günü. ambiryooğumuz ufuk bey çok güzel anlattı nonları ama hücre sayısı olarak değilde 5 aa diye söyledi birini diğerini de onun bir altı ama yine 1. kalite dedi. ve güzel güzel dinlen ani hareket yok. merdivenleri çıkman gerekirse yavaş ve nefes alarak gibi tedbirler söylendi. Ayşegül monitörde gördüm onları yaaaa... sevesim geldi o noktaları içim kıpır kıpır oldu görünce.. nasıl güzel bir duygu bu inanılmaz yaaa. inşalla 22 haziranda da Allahım güzel sonuçlarını almamı nasip eder. benle kalırlar inşallah... o zaman bakalım nasıl geçecek bilmiyorumkismile
merhaba kızlar,biraz kendimi toparladım ve yine bebiş için tekrar işe koyuldum.
öncelikle transferi olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.lütfen çok kalkmayın benn 4.gün kalmıştım ve 5.günde işe başlamıştım.bilmiyorum etkisi var mı ama 2.transferde aasssslaaa kalkmayacağım.merakla bekliyorum haberlerinizi..
ayşegülcüm çok güzel ilerliyor herşey gönlünce olsun canım benim.kese görmeni merakla bekliyorum.
ben yarın polip ameliyatı oluyoruuumm(((( korkuyorum birazcıık..ama ne yapalım bu yola baş koyduk bi kere dimi.doktorumuz aydın bey ne diyosa neyi uygun gördüyse yapcaz.
temmuzda tekrar transfer yapılcak donmuşlardan yine meraklı heyacan dolu süreç başladı.
öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?