Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Herşey yolunda giderse muhtemelen Umut'un ve senin Temmuz'da olacak inşallah canım.. Temmuz bebişleri sizdenn

Umutcuğum;
Randevu alabildin mi canım?

simdi aradım canım ama bidahaki hafta aydın bey yurtdısına gideceginden dolayı onumuzdeki hafta butun randevuları doluymus ama test sonuclarını faxlarsınız hemsire hanımlar hemsire hanımlarla gorusuruzsunuz dedi gorustugum bayan galiba onlar sonucu aydın beye gosterecekler ona gore aydın bey gelsin goreyim derse cagıracaklar anladıgım kadarıyla ama cuma gorusemicez galiba ben carsamba gunu test yaptıracam persembeye de sonuclarımı gonderirim artık boshayallersmile

yaaa ben geçen sene 14. haftada öğrenebilmiştim amaan bakalım Allah o günleri göstesinde öğreniriz nasıl olsa.

Eğer erkekse 16.haftadan önce belli olabiliyormuş ama yanlış anlaşılma da olabilir. Mesela benim kuzenime 13.haftalıkken erkek demişler şimdide %85 kız diyorlar:)[/QUOTE]

aaa yook o zaman alıştık nasıl olsa sabretmeye ben en iyisi nuri beye emin olmadan sakın söylemeyin diyeyim

Kızlar 2 gündür gündüzleri de belim çok ağrıyor.
Bırakın yürüyüş yapmayı ne oturabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum.
Ağlayasım geliyor bazen dayanılmaz oluyor.

yaa böyle olmaz bence danış doktoruna sen çok daha çok ağırlaşıcaksın ki işe gitmediğin sabit oturmadığın halde böyle.

Yaa ben bugun cok sikildim artik. Daha 4.gundeyim. Nasil gececek yaa????!!
Sen gene iyisin grapes cogu gitti azi kaldi.

ah ben sana kıyamam biliyoruz nasıl zor beklemek tahammül etmek nolur sabret dua et bak sonrası da hep beklemek zaten görüyosun yakınen bende hele bu aşamayı geç daha keseyi kalp atışını bekliycez hepberaber inşallah.

canım beniimm nolur böyle düşünme aydın bey risk o kadar fazla olsa bu transferi yapmazdı hepimizin durumu farklı sizinde mutlaka sıvı durumu rahim yumurtalık durumunuz farklıdır korkma en güzel karar verilmiş karardır eh aydın beyde bu kararı onayladı ve uyguladı hadi sizi geçtim o bu sorumluluğu göze almaz.testine az kaldı üzme bebişi böyle şeylerle.

Yok cnm korse rahat olmaz herhalde bu göbekle:)
Nuri beyi aradım acilen fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Malesef fıtık olabilirmiş

asm'deki fizik tedavi doktoru bayan ismini hatırlayamadım ebru olabilir nuri bey beni ona yönlendirmişti ve memnun kalmıştım deneyebilirsin belki??

merhaba gamze:)
tebrik ediyorum sonucun için umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

Bende böyle olacağını tahmin etmiştim canım.. Çünkü taaaa geçen Cumartesi günü biz randevumuzu alırken ajandalarını gördüm, cidden inanılmaz yoğunlar.. Allah kolaylık versin..
Sen tahlilini yaptır da gönder, bakalım ne olacak...
Biss de başka bir zaman görüsürüs canım.. Canımız sağolun..

Melisciğimm,
Şafak 6 kaydirigubbakcemile2 Hapların hepsini bir anda yutası geliyor di mi insanın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…