evet o yüzden acele ettik bizde.bi kere yalandanda olsa anneliği tattım.çok güzel bi duyguymuş.inan çok zor toparladım kendimi.
canım merakla izliyorum gelişmelerinizi.iyice kalabalıklaştı burası ne kadar çok aynı durumda olan insanlar varmış.ilk zamanlar yani burayı keşfetmeden önce kendimi çok yanlız hissediyordum.sizleri okudukca inan hepsini birebir yaşıyorum.bazen mutlu bazen endişeli bazen benim haber gibi üzlüyoruz ama olsun birbirimizi tanımasakta paylaşıyoruz bütün duygularımızı..
temmuzda transferi olan arkadaş varmı ayşegül sen bilirsin ????
Dondurdunuz muuuu?
Umutcuğum;
Randevu alabildin mi canım?
yaaa ben geçen sene 14. haftada öğrenebilmiştim amaan bakalım Allah o günleri göstesinde öğreniriz nasıl olsa.
Mystry bence seninki erkek gibime geliyor. Aman sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder değil mi?
Kızlar 2 gündür gündüzleri de belim çok ağrıyor.
Bırakın yürüyüş yapmayı ne oturabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum.
Ağlayasım geliyor bazen dayanılmaz oluyor.
Yaa ben bugun cok sikildim artik. Daha 4.gundeyim. Nasil gececek yaa????!!
Sen gene iyisin grapes cogu gitti azi kaldi.
Az kaldı ama nasıl geçecek bilmiyorum.
Gamzenin yazdıkları bütün enerjimi aldı ben yanlış karar mı verdimAydın Beyle karar verdik eşim özellikle siz ne derseniz onu yapacağız dedi o da bu yolu önerdi. Gamze gizli gizli okuyup destek almış ama keşke bize aynı desteği verme cesaretini de göstermiş olsaydı
Hımmmmm lezzetli görünüyor :)
Ama benimyemeklerle hiç aram yok hiçbirşey çekmiyor canım sadece meyva ve dondurma....
Yok cnm korse rahat olmaz herhalde bu göbekle:)
Nuri beyi aradım acilen fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi.
Malesef fıtık olabilirmiş
Herkese merhaba;yaklaşık bir aydır sessiz sedasız bu forumu takip ediyorum özellikle Ayşegül ablanın (hem benden büyük olduğu hem samimiyetine inandığım için abla diyorum) özelden bana attığı mesaj üzerine hikayemi yani yaşadıklarımı sizlere anlatmaya karar verdim.
Ben 29 yaşındayım ve izmit’te yaşıyorum 2003 yılında evlendim ve 3-4 ay sonra ilk denememde hamile kaldım ve 2005 yılında oğlum doğdu.oğlumuz 3 yaşına geldiğinde yani 2008 yılında eşimle ikinci bir çocuğumuz olmasına karar verdik ancak bir yıl boyunca hamile kalamadım bunun üzerine doktora başvurmaya karar verdik ve İzmit merkezde bulunan akademi hastanesine gittik buradaki doktor hiçbir şeye bakmadan benden rahim filmi çektirmemi istedi böylece herhangi bir yapışıklık varsa açılacak böylece normal yolla hamile kalabilecektim ama olmadı.Bende yaptığım araştırmada izmit’teki en iyi kadın doğum doktorunun Prof.Dr.Semih Özeren olduğunu öğrendim ve (maalesef) ona gitmeye başladımBu arada .Tüp bebek tedavisi aklımın ucundan geçmiyor tabi..Neyse yaklaşık 1 sene boyunca semih hocaya gittim bu süre içerisinde 2 defa aşılama yaptırdım ancak her seferinde sonuç hayalkırıklığı oldu.Tam her şeyden tedaviden çocuktan vazgeçmek üzereydim ki birde tüp bebek merkezlerini araştırayım dedim ve bu forumu yani sizleri buldum ve sizlerden aydın arıcı ismini öğrendim.Aydın hocayı araştırdım ve kariyeri başarıları gerçekten etkileyiciydi daha sonra sizlerden de okuduklarımdan sonra tekrar denemeye karar verdim ve eşimle birlikte aydın hocayla görüşmeye gittik daha ilk görüşmede hakkındaki her şeyin ne kadar doğru olduğu hatta az bile yazıldığını anladım ve böylece tedavi sürecim başladı.Her randevumdan sonra şimdiye kadar nasıl boşuna zaman kaybettiğimi anladım tedavi çok güzel gidiyordu ki aydın hoca ultrasonda tüplerimden sağdakinin sıvı dolu olduğunu ve bu sıvının rahimdeki embiryoyu olumsuz etkileyebileceğini embiryo tutunsa bile bu zararlı sıvının ilerleyen haftalarda düşük riskini arttırabileceğini söyledi ben kendisine buraya gelmeden önce 1 sene doktora gittiğimi ve defalarca ultrasona girdiğimi söyledim o doktor nasıl olurda bunu fark etmez dedim kaldı ki ben bile ultrasonda tüpteki şişliği fark ettim aydın bey öyle nazik ki o doktora laf bile söyletmemeye çalıştı(ilk doğumumda yaşadığım enfeksiyonun buna sebep olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi) ve bize bazı seçenekler sundu.Buna göre ya ameliyatla bu tüp alınacak transfer bu işlemden sonra yapılacak yada transfer yapılarak biraz önce söylediğim riskler göze alınacaktı(sevgili GRAPES sende aynısını yaşıyorsun aydın hoca aynı seçenekleri bana da sundu) ama ben ameliyat olmayı tercih ettim ameliyatımı da asm’de aydın bey yaptı.ameliyattan 5 gün sonra da (yaşım 35 den küçük olduğu için tek embiryo) transferimi yaptı 3 + 3 dodurma işlemi gerçekleşti 5.gün transferiydi test gününü beklemek çok zordu transfer günü hemşire arkadaşlar5.gün transferi olduğu için 10.günde de kan testi yaptırabileceğimi söylediler bende bugün yaptırdım ve sonuç değerim 326 çıktı yani pozitif. Hemen hastaneye faks çektim ve çok geçmeden geri dönüş yaptılar ve sonucun çok iyi olduğunu ve hamile olduğumu söylediler tabi iki gün sonra tekrar yaptırıcam ama bu değer tek transfer için oldukça iyimiş iğnelere devam edip ikinci teste göre artık önümüze bakıcaz.Buradaki herkese bu tedavi boyunca farkında olmadan bana pozitif enerji ve güç verdikleri için teşekkür ediyorum özellikle Ayşegül abla gerçekten çok olumlu ve pozitif bakışın ve duruşunla herkese güç verdiğine eminim.Mesajım uzun ama başımdan geçen her şeyi yazmak istedim.İnşallah herkes amacına ulaşır ve yavrusunu kucağına alır..
Mystryy: Canım benim, her lekelenmede, her kanamada ne kadar endişelendiğini hatta dehşete kapıldığını biliyoruz.. Seni çok iyi anlıyoruz.. Böyle devam edecek işte canım, yüreğin hop otura, hop kalka ama sağlıkla  Bak sağolsun Aydın Bey de haberini almış seni aramış.. Hem zaten artık acımıyor popişş di mi canım… eşin de hiçççç acıtmadan yapıyor, Ben de ööölee naz yapıyodum size acıyor diye.. Hiççç acıtmıyor iğne.
aman da beni avuturmuşşş acıtıyo işte acıtıyo ama olsun yarasında acıtsın varsın
simdi aradım canım ama bidahaki hafta aydın bey yurtdısına gideceginden dolayı onumuzdeki hafta butun randevuları doluymus ama test sonuclarını faxlarsınız hemsire hanımlar hemsire hanımlarla gorusuruzsunuz dedi gorustugum bayan galiba onlar sonucu aydın beye gosterecekler ona gore aydın bey gelsin goreyim derse cagıracaklar anladıgım kadarıyla ama cuma gorusemicez galiba ben carsamba gunu test yaptıracam persembeye de sonuclarımı gonderirim artık boshayallersmile
Mystryy: Canım benim, her lekelenmede, her kanamada ne kadar endişelendiğini hatta dehşete kapıldığını biliyoruz.. Seni çok iyi anlıyoruz.. Böyle devam edecek işte canım, yüreğin hop otura, hop kalka ama sağlıkla  Bak sağolsun Aydın Bey de haberini almış seni aramış.. Hem zaten artık acımıyor popişş di mi canım… eşin de hiçççç acıtmadan yapıyor, Ben de ööölee naz yapıyodum size acıyor diye.. Hiççç acıtmıyor iğne.
aman da beni avuturmuşşş acıtıyo işte acıtıyo ama olsun yarasında acıtsın varsın
YOK VALLA ÇOK ACIYOOOO. DOKUNAMIYORUMM ama bebiş gelsinde acısın geçer...:ecrin_bebek:
yaa tabi öyle ama hadi bakalım faldada öyle çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?