Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evvet baska zaman gorusuruz insallah aydın bey gidecegi icin galiba bu yogunluk gerci cok uzun kalmayacaktı galiba mystryy sormustu sagolsun benim icin

canııımmm ççoookkk şüküürr nede güzel yuvarlandı yuvalarına bebişlerin senden ayrılmayacaklaarr bir gün bitti bile:))))şimdii uzat bacakları ooohhh ye iç yat bak keyfine bol kayıyı ihmal etme.

meraba margaar
umarım ameliyatın çok ii geçer:) benim transferim temmuz da
tahminimce haziran 21 de iğnelere başlıycam
temmuz başlarında da transfer olur.

inşallah canım banim inşallah hepimizi ççoookk sevindiriceksin senin kalbin çok temiz olucak inanıyorum ben opuyorumnanaktan

inşallah canım banim inşallah hepimizi ççoookk sevindiriceksin senin kalbin çok temiz olucak inanıyorum ben opuyorumnanaktan

o senin güzel görüşün sağol canım. yetişecem size geri kalmamak için elimden geleni yapıyorum sırnaşık şey

hiiç korkma bende olmuştum çok çok basit bir operasyon ameliyat bile denmez inan bana hiiç ağrın bile olmayacak.

merhabalar kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum
size birşey danısacagım, yarın yakacık cocuk yuvasında sünnet düğünü varmıs davet edildim aceba ne hediye alsam 8 çocuk varmıs... yaş ve ölçü bilmedigimden kıyafet alamıyorum ama epey oyuncaklarıda var... kütüphaneleri bana yavan gelmişti aceba şöyle 10-20 arasıu kitap alsam nasıl olur?eglenceli bilim serisi diye kitaplar var gördünüzmü hiç bilmem aklıma onlar geldi ama daha iyi bir fikriniz varsa degerlendirebilirim

Kitap almaktan yana oyumu kullanıyorummm..
Gerçi her zaman oyuncağı tercih ederler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa aydın bey ne zaman gidicek ve ne zaman gelicek ki arasam acaba şimdiden
temmuz ayında burda olur heralde

Tam tarihini hatırlamıyorum canım, Mystryy biliyordu sanırım.. Zaten bir hafta olmayacak.. Ayrıca biliyorsun haplar bitince regli olmanı beklemen gerekiyor 3 ya da 5 gün içinde regli olacaksın.. Herkesin farklı oldu, mesela benim ve Grapes'in 4.gün olmuştu.. Regli olduğun gün arayacaksın , ertesi gün gideceksin.. Aydın Bey olmadığında Ebru Hanım bakıyor yerine.. O da geçen ay ikiz bebeklerini doğurdu. Çok tatlı bir kadın.. Ebru Hanım bakar, Aydın Bey de gelince devam eder canım.

utkumm bende kitap derim gerçi oyuncak daha cezbedici ama. birdee bol bol muz götürebilirsin biliyosun devlet muz vermiyo..

kızlar ben sormuştum aydın beyin planını ama biliyosunuz balık hafızalıyım ben hımmm 21inde gidiyoo bi hafta sonrada dönüyodu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…