Bende böyle olacağını tahmin etmiştim canım.. Çünkü taaaa geçen Cumartesi günü biz randevumuzu alırken ajandalarını gördüm, cidden inanılmaz yoğunlar.. Allah kolaylık versin..
Sen tahlilini yaptır da gönder, bakalım ne olacak...
Biss de başka bir zaman görüsürüs canım.. Canımız sağolun..
Ayşegül idrar beni mahvetti anacım ölecektim nerdeyse tamam dedim çıktı çıkacak şimdi zavallı Aydın beyin üstü başı yüzü gözü gidecek. vallla kasa kasa karnım ağrıdı ne zormuş arkadaş öldüm bittim en kötü kısmı buydu ve hala karnım şiş.. ağrıyor minoset aldım. en güzel kısmı ise monitörde o gidişlerini görmek embriyolarımınharikaydı yaaaaaa..... benden iki canlı yuvarlanıp gitti rahim duvarıma.. inşallah bide sıkı tutunurlar...bugün rengiyle topic üzerine konuştuk ona bazı teknik bilgiler verdim. daha sık girecek inşallah vakti olmuyormuş kızcağızın. zaten size ilk haberide o vermiş..sonra da çıktık geldik işte.öyle uzanıyorum şimdi hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum. karnım hala kötü. kabızımda şurup aldım ama bu karın durumu kötü işte.
evvet baska zaman gorusuruz insallah aydın bey gidecegi icin galiba bu yogunluk gerci cok uzun kalmayacaktı galiba mystryy sormustu sagolsun benim icin
evet o yüzden acele ettik bizde.bi kere yalandanda olsa anneliği tattım.çok güzel bi duyguymuş.inan çok zor toparladım kendimi.
canım merakla izliyorum gelişmelerinizi.iyice kalabalıklaştı burası ne kadar çok aynı durumda olan insanlar varmış.ilk zamanlar yani burayı keşfetmeden önce kendimi çok yanlız hissediyordum.sizleri okudukca inan hepsini birebir yaşıyorum.bazen mutlu bazen endişeli bazen benim haber gibi üzlüyoruz ama olsun birbirimizi tanımasakta paylaşıyoruz bütün duygularımızı..
temmuzda transferi olan arkadaş varmı ayşegül sen bilirsin ????
Ayşegülüm sorularını es geçmişim çok özür.. fisfisfis valla bu kabız ne şişlik beni mahvetti geçmedi hala karnım ağrıyor hep. sizde olmuşmuydu böyle?? o yüzden tan bakamıyorum arada bakıp çıkıyortum hemen uzanıyorum sonra.. iki tane transfer oldu canım. ikiside birinci kalite. başka ne sormuştun sen? 22 haziranda test günü. ambiryooğumuz ufuk bey çok güzel anlattı nonları ama hücre sayısı olarak değilde 5 aa diye söyledi birini diğerini de onun bir altı ama yine 1. kalite dedi. ve güzel güzel dinlen ani hareket yok. merdivenleri çıkman gerekirse yavaş ve nefes alarak gibi tedbirler söylendi. Ayşegül monitörde gördüm onları yaaaa... sevesim geldi o noktaları içim kıpır kıpır oldu görünce.. nasıl güzel bir duygu bu inanılmaz yaaa. inşalla 22 haziranda da Allahım güzel sonuçlarını almamı nasip eder. benle kalırlar inşallah... o zaman bakalım nasıl geçecek bilmiyorumkismile
inşallah canım banim inşallah hepimizi ççoookk sevindiriceksin senin kalbin çok temiz olucak inanıyorum ben opuyorumnanaktan
Melisciğimm,
Şafak 6 kaydirigubbakcemile2 Hapların hepsini bir anda yutası geliyor di mi insanın kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar,biraz kendimi toparladım ve yine bebiş için tekrar işe koyuldum.
öncelikle transferi olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.lütfen çok kalkmayın benn 4.gün kalmıştım ve 5.günde işe başlamıştım.bilmiyorum etkisi var mı ama 2.transferde aasssslaaa kalkmayacağım.merakla bekliyorum haberlerinizi..
ayşegülcüm çok güzel ilerliyor herşey gönlünce olsun canım benim.kese görmeni merakla bekliyorum.
ben yarın polip ameliyatı oluyoruuumm(((( korkuyorum birazcıık..ama ne yapalım bu yola baş koyduk bi kere dimi.doktorumuz aydın bey ne diyosa neyi uygun gördüyse yapcaz.
temmuzda tekrar transfer yapılcak donmuşlardan yine meraklı heyacan dolu süreç başladı.
öpüyorum hepinizi..
merhabalar kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum
size birşey danısacagım, yarın yakacık cocuk yuvasında sünnet düğünü varmıs davet edildim aceba ne hediye alsam 8 çocuk varmıs... yaş ve ölçü bilmedigimden kıyafet alamıyorum ama epey oyuncaklarıda var... kütüphaneleri bana yavan gelmişti aceba şöyle 10-20 arasıu kitap alsam nasıl olur?eglenceli bilim serisi diye kitaplar var gördünüzmü hiç bilmem aklıma onlar geldi ama daha iyi bir fikriniz varsa degerlendirebilirim
Ne falı papatya mı
aaa aydın bey ne zaman gidicek ve ne zaman gelicek ki arasam acaba şimdiden
temmuz ayında burda olur heralde
o senin güzel görüşün sağol canım. yetişecem size geri kalmamak için elimden geleni yapıyorum sırnaşık şey
hahve kağıt bilumum fallar kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey
O zaman papatyayı da dene
kızlar ben sormuştum aydın beyin planını ama biliyosunuz balık hafızalıyım ben hımmm 21inde gidiyoo bi hafta sonrada dönüyodu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?