merhabalar kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum
size birşey danısacagım, yarın yakacık cocuk yuvasında sünnet düğünü varmıs davet edildim aceba ne hediye alsam 8 çocuk varmıs... yaş ve ölçü bilmedigimden kıyafet alamıyorum ama epey oyuncaklarıda var... kütüphaneleri bana yavan gelmişti aceba şöyle 10-20 arasıu kitap alsam nasıl olur?eglenceli bilim serisi diye kitaplar var gördünüzmü hiç bilmem aklıma onlar geldi ama daha iyi bir fikriniz varsa degerlendirebilirim
,,utkumm bende kitap derim gerçi oyuncak daha cezbedici ama. birdee bol bol muz götürebilirsin biliyosun devlet muz vermiyo..
Evet ya ben de hatırlayamadımm.. Ama bir hafta kalacağında hemfikiriz opuyorumnanaktan
Evet sormuştu ama bende tam tarihini hatırlamıyorum.. 7 gün kadar olmayacak sanırım..
Grapes;
Senin de sesin çıkmadı, evine akşam mı geçeceksin canım?
bende simdi gecmisi okudum buldum 21 haziranda gidiyor 27 haziranda donuyormus hihoyyyt
Canım sabahtan beri sağ tarafımda ağrı var kitap okuyup unutmaya çalıştım. Şimdi daha iyiyim
Eve gitmiyorum ablam çağırdı yarın oraya geçiyorum. yakışıklı yiğenimle geçireceğim hafta sonunu sırnaşık şey
Sen nasılsın ?
Harikasın Umutcuğum.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Melisciğim muhtemelen 3 yumurta takibini Ebru Hanım yapacak, akabinde de Aydın Bey gelip, önce yumurtalarını toplayıp , sonra da transferini yapacaaakkk
Canım sabahtan beri sağ tarafımda ağrı var kitap okuyup unutmaya çalıştım. Şimdi daha iyiyim
Eve gitmiyorum ablam çağırdı yarın oraya geçiyorum. yakışıklı yiğenimle geçireceğim hafta sonunu sırnaşık şey
Sen nasılsın ?
Harikasın Umutcuğum.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Melisciğim muhtemelen 3 yumurta takibini Ebru Hanım yapacak, akabinde de Aydın Bey gelip, önce yumurtalarını toplayıp , sonra da transferini yapacaaakkk
canım beniimm nolur böyle düşünme aydın bey risk o kadar fazla olsa bu transferi yapmazdı hepimizin durumu farklı sizinde mutlaka sıvı durumu rahim yumurtalık durumunuz farklıdır korkma en güzel karar verilmiş karardır eh aydın beyde bu kararı onayladı ve uyguladı hadi sizi geçtim o bu sorumluluğu göze almaz.testine az kaldı üzme bebişi böyle şeylerle.
merhaba grapes teste cok az kalldı yakısıklı yegenin sana gunlerin nasıl gectigini anlamana bile fırsat vermeyecek bence bu arada coookk tatlıya bi cocuk butun resimlerde de guzel mi cıkar yahu???opuyorumnanaktan
zemuszemus
süper benim de endişelendiğim toplama ve transferimin aydın beyin yokluğuna denk gelmesiydi ama sorun yok o zaman
ya simdi sırayı karıstırdım ben kafamçokkarıştı
meliss, ben, margar (ama onun taris net degil dimi?), sonra??
BENDE KİTAP DİYECEKTİM
,,
fakat muz verlmediğini duyunca ona daha çok meyillendim canları çekiyordur yavrum yaaaa...
bende 25 diye biliyordum
Merhaba Umutçum az kaldı heyecan dorukta 10. gün yaptırsammı diyorum sonra vazgeçiyorum
Seninde haplar azaldı canım hayırlısıyla bütün aşamaları zıp zıp geçeceksin inşallah.
Evet çok tatlı ufuk beyin imalatı demiştim inşallah bizimkileride aynı eller yaptığından onlarda böyle tatlı olacak sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt kafamız karışıyorr cidden.. Ben hep söylüyorum durumumuzu yazalım diye. Bende 18 Haziran keseleri görecek yazıyor meselaaa... Haydi kızlar görevv başına..
oldumu aysegülcüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?