Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

BENDE KİTAP DİYECEKTİM

utkumm bende kitap derim gerçi oyuncak daha cezbedici ama. birdee bol bol muz götürebilirsin biliyosun devlet muz vermiyo..
,,

fakat muz verlmediğini duyunca ona daha çok meyillendim canları çekiyordur yavrum yaaaa...

Evet ya ben de hatırlayamadımm.. Ama bir hafta kalacağında hemfikiriz opuyorumnanaktan

bende 25 diye biliyordum

Grapes;
Senin de sesin çıkmadı, evine akşam mı geçeceksin canım?

Canım sabahtan beri sağ tarafımda ağrı var kitap okuyup unutmaya çalıştım. Şimdi daha iyiyim
Eve gitmiyorum ablam çağırdı yarın oraya geçiyorum. yakışıklı yiğenimle geçireceğim hafta sonunu sırnaşık şey

Sen nasılsın ?

bende simdi gecmisi okudum buldum 21 haziranda gidiyor 27 haziranda donuyormus hihoyyyt

Harikasın Umutcuğum.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Melisciğim muhtemelen 3 yumurta takibini Ebru Hanım yapacak, akabinde de Aydın Bey gelip, önce yumurtalarını toplayıp , sonra da transferini yapacaaakkk

Geçmiş olsun canım.. Olası ağrılar biliyorsun..
Ayy hadi bakalımmm, yeğeninle daha çabuk geçecek vakit.. Zaten ne kaldı kiii test gününe..

merhaba grapes teste cok az kalldı yakısıklı yegenin sana gunlerin nasıl gectigini anlamana bile fırsat vermeyecek bence bu arada coookk tatlı ya bi cocuk butun resimlerde de guzel mi cıkar yahu???opuyorumnanaktan

Harikasın Umutcuğum.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Melisciğim muhtemelen 3 yumurta takibini Ebru Hanım yapacak, akabinde de Aydın Bey gelip, önce yumurtalarını toplayıp , sonra da transferini yapacaaakkk

zemuszemus
süper benim de endişelendiğim toplama ve transferimin aydın beyin yokluğuna denk gelmesiydi ama sorun yok o zaman

Canım benimmm çok sağol desteğin için

merhaba grapes teste cok az kalldı yakısıklı yegenin sana gunlerin nasıl gectigini anlamana bile fırsat vermeyecek bence bu arada coookk tatlı ya bi cocuk butun resimlerde de guzel mi cıkar yahu???opuyorumnanaktan

Merhaba Umutçum az kaldı heyecan dorukta 10. gün yaptırsammı diyorum sonra vazgeçiyorum
Seninde haplar azaldı canım hayırlısıyla bütün aşamaları zıp zıp geçeceksin inşallah.

Evet çok tatlı ufuk beyin imalatı demiştim inşallah bizimkileride aynı eller yaptığından onlarda böyle tatlı olacak sırnaşık şey

Kızlar Facebook ta Anadolu Sağlık Merkezinin sayfası var orada dünkü tüp bebekte devrim haberinin tekrarını yayınlamışlar size davetiye göndermeye çalıştım ama başaramadım üye olun isterseniz

zemuszemus
süper benim de endişelendiğim toplama ve transferimin aydın beyin yokluğuna denk gelmesiydi ama sorun yok o zaman

Hiçççç sorun yok canım.. Ebru Hanımı da çok seveceksin.. Bir kaç arkadaşımızın OPU ve transferini o yaptı.. Ekip sıkı olunca hiç bir sorun olmuyor..
Ama Aydın Beyin yapacak olması içini rahatlatmıştırr kaydirigubbakcemile2

ya simdi sırayı karıstırdım ben kafamçokkarıştı
meliss, ben, margar (ama onun taris net degil dimi?), sonra??

sırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt kafamız karışıyorr cidden.. Ben hep söylüyorum durumumuzu yazalım diye. Bende 18 Haziran keseleri görecek yazıyor meselaaa... Haydi kızlar görevv başına..

BENDE KİTAP DİYECEKTİM

,,

fakat muz verlmediğini duyunca ona daha çok meyillendim canları çekiyordur yavrum yaaaa...

bende 25 diye biliyordum

Geshenkçim sempatik anne
Ohh sorunsuz transferide atlatmışsın dondurulmuşunda olmuş şimdi sıra beklemede sırnaşık şeysırnaşık şey

yok sabret canım (hos size diyorum da ben ne yapacam bakalım ben bide 7 aylıgım )
salı gunu cıglıklar atacagız burda :teytey:
kucuk aydın arıcı amin canım insallah senin yegenin kadar guzel cocuklar olurlar
kendine cokkk dikkat ha bu arada dun gamzeyle yazısmaların sırasında bosuna kendini uzmene cok kıssdım klava: biz aydın beyin hastalarıyız ve o herkez icin en dogru karar neyse onu uyguluyor ben de gecen ay baslamak istemistim hayır dedi bana onemli olan en iyi sonucu alma ihtimalimizin oldugu zaman baslamak bosuna emek, umut ve para harcatmam dedi bosuna degil bu soyledikleri senin icin bu secim en iyisi olacagından bunu sectiniz (gamze icin de en iyisi o secimmis ki onada onu soylemis) ve en iyisi de olacak zaten sakın bidaha aklından gecirme bunları icini rahat tut canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…