Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba kizlaarrr.
Nassiniz gorusmeyeli, iyi gibi geliyor sesiniz. :))

grapes yigenini benim icin de op. Cok seker o, cookk.
Ayy az kaldi test gunune, varmi herhangi bir his )

utkumm kitap herzaman en guzel hediyedir ama cocuklar bunu anlar mi bilemiyorum. Icinden geceni yap, sen en guzelini bulursun. )

geshenk'cim hayirli olsun minnoslar. Gercekten cok guzel bir duygu onlarin kataterin ucundan rahme gecisleri ve sende kalacagini bilmek.. Bu arada 5. gun embriyoyu hucre sayisina gore degerlendirmiyorlar, embriyo yaklasik 60 hucreli hal aldigindan farkli kriterler giriyor. 5AA en iyisi demek. Masallah ona, tutunacak sana simsiki.

Mystry nasilsin cnm? Azaldimi kanaman? Yasasin haftasonu geldi.

Aysegul'cum tam bi hafta sonra hem kese goreceksin hem de pitpitlari duyacaksin insallah. Evin de miss oldu. Guzel bi haftasonu olacak esinle sana.

Umut'cum test sonuclarin guzel cikacak ve tamgaz tedaviye devam edeceksin sende. Annemle konustum solgar tripleflex ilacin adi. Sanirim sendekinden. Elinde bir kutu varmis su anda. Istersen onun ilaci bittigi zaman sen hala kullanmiyorsan yada bir baskasina vermediysen o zaman aliriz.

Margaar polip ameliyati cok basit. Yarim saatte hallediyor Aydin Bey, ne agri ne kanama hic birsey olmuyor. Rahat ol tamam mi? Hersey guzel olacak.

ben cıkıyorum birazdan
bu arada butun gun bilgisayar basında olunca aksama evde bilgisayarı acmak istemiyorum halim olmuyor ama aklımda sizde kalıyor yarın gorusuruz
hepinizi kocaman opuyorum kendinize cok iyi bakın opuyorumnanaktan

merhaba canım tam cıkarken yakaladın beni benimki gncnin ve yurtdısından geldi aama aynı ilac facebooktan adresini mesaj atarsan pazartesiye kargoya veririm canım ben kullanmıyorum nasılsa annecigine yarasın

Öperim seve seve sırnaşık şey
Hiçbirşey hissetmiyorum bugün sağ tarafımda ağrı oldu o kadar ama benim rahim sola doğruymuş Aydın Bey öyle söylemişti o yüzden pek endişenmedim.
Sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi?

İyi akşamlar canım..
Güselll bir hafta sonu geçirmen dileğiyle.. opuyorumnanaktan

Ladyciğim,
Biz gayet iyiyiz canım.. Sen nasılsın asıll.. Banyo sonrası kitap keyfiii.. Ohhh.. O kadar yoğun bir tempodan çıktıktan sonra ne iyi gelmiştir di miiii bu dinginlik kaydirigubbakcemile2

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar bendeki haberler kötü malesef dr. gittim keseyi gördü ama bebekte gelişme yok gibi dedi kalp atışını duyamadı yanılmam olmaz ama dedi 4.5 gün bekliyelim dedi belki bir umut çok kötü oldum yüregim yanıyor bu benim ikinci kaybetme acım olacak hep aynı kalp atışına kadar herşey normal nedense ilerliyemiyor bütün vucudum titriyor keşke pozitif sonucu almasaydım diyorum bazen hayırlısını diliyorum yinede kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum sizi

Aysegul'cum bugun daha kolay gecti. :))
banyo yapmak iyi geldi gercekten pardon dus.

Grapes benim bel agrim gecti. Kasiklarimda arada bi spasm oluyo ama geciyor. Pek bi problem yok yani.

Tamam umut facebooktan yazarim. Tesekkur ederim.

Canımmm benimmm çoookk üzüldüümmm.. Offff yaaaaa

yaaa ben de çok üzüldüm umarım doktor yanılmıştır:Saruboceq:

panadol çok üzüldüm canım bekle belki doktor yanılmıştır.
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…