Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Seni teselli edecek birsey bulabilir miyiz bilmiyorum. Gene de icinde bir umutla bekle. Hayat surprizlerle dolu. Beklerken kendini uzme ltfn.
Kac mm olctu kese capini? Ne kadar geride kalmis? Belki cok fark yoktur.

Panadol çok üzüldüm umarım doktorun verdiği bekleme süresinde olumlu gelişmeler olur.
Diyecekte pek birşey bulamıyorum.

Geshenk ne güzel aldın bebekleri döndün evine.
Hatta 2 tane dondurulmuş var maşallah.
ınşallah senden de güzel haberler alacagız 12 gün sonra.

Grapes tatlım az kaldı test gününe bende seninle birlikte heyecanlanıyorum.
Öpüyorum seni ablanda iyi dinlen.

Utkumm cnm saol adres için bakalım yarın randevu aldığım doktora gideyim memnun kalmazsam lady nin yada senin önerdiğin doktora giderim.

Utkumm bu arada bende kitapdanyana kullanıyorum oyumu.
Kitap ismi bilmiyorum ama çocuk serileri oluyor büyük bir kitapçıya gidersen onlar öneride bulunurlar diye düşünüyorum.

Bak umutcum ayşegül ne güzel seni avrupa turuna yolluyor :)

Aysegul'cum bugun daha kolay gecti. :))
banyo yapmak iyi geldi gercekten pardon dus.

Grapes benim bel agrim gecti. Kasiklarimda arada bi spasm oluyo ama geciyor. Pek bi problem yok yani.

Tamam umut facebooktan yazarim. Tesekkur ederim.

Çok rahatlamışsındır banyodan sonra mis mis bayanssulusmile
bende 1 hafta falan yıkanmamıştım galiba transferden sonra

Acil şifalar diliyorum margaar...

Eğer erkekse 16.haftadan önce belli olabiliyormuş ama yanlış anlaşılma da olabilir. Mesela benim kuzenime 13.haftalıkken erkek demişler şimdide %85 kız diyorlar:)

aaa yook o zaman alıştık nasıl olsa sabretmeye ben en iyisi nuri beye emin olmadan sakın söylemeyin diyeyim[/QUOTE]

Zaten söylemez banada 16.haftadan önce söylemedi daha belli olmaz dedi.
Sabret bakalım 16.haftaya kadar:)

yaa tabi öyle ama hadi bakalım faldada öyle çıktı:)

Falda da çıkmış bak alkisalkisalkis
Gerçi bana 3 yıl önce falcının bşrş fal bakmıştı o zaman çocuk falan düşünmüyorduk.
Kadın bana senin ikizlerin olacak ama ikiside kız demişti bende gülmüştüm.
Amma salladı diye:) İkizleri tutturdu da cinsiyetler tutmadı

Seni teselli edecek birsey bulabilir miyiz bilmiyorum. Gene de icinde bir umutla bekle. Hayat surprizlerle dolu. Beklerken kendini uzme ltfn.
Kac mm olctu kese capini? Ne kadar geride kalmis? Belki cok fark yoktur.

canım azda olsa küçük bir umut var elden birşey gelmiyor gelişme geride deyince dr. sormadım bile ne kadar geri kalmış kaç mm diye kötü oldum o anda

Panadol çok üzüldüm umarım doktorun verdiği bekleme süresinde olumlu gelişmeler olur.
Diyecekte pek birşey bulamıyorum.
inşallah canım dua ediyorum bol bol ama mucize olur belki

yaaa ben de çok üzüldüm umarım doktor yanılmıştır:Saruboceq:
inanınkı çok zor saglıklı bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırısınız umarım

panadol çok üzüldüm canım bekle belki doktor yanılmıştır.
:çok üzgünüm:

umarım yanılma olmuştur ama kanamamda var canım birde kürtaj olayı çok kötü hayılrısı artık..

Geshenkçim sempatik anne
Ohh sorunsuz transferide atlatmışsın dondurulmuşunda olmuş şimdi sıra beklemede sırnaşık şeysırnaşık şey

evettt aldım geldim yuvarlacıklarımııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
beklemk hiç olmasa keşkeee sıraya girdik artık bakalım önce sen sonra lady sonrada ben patlatacaz bombaları,,,

60 hücreli demek bak bunu bilmiyordum 32 falandır diyordum ben.. inşallah dediğin gibi yapışıp kalır bana keretalar...hiç bırakmasınlar benimkiler beni seninkilerde seniiii diğer kızlarınkilerde anneciklerini hiiiç bırakmasın inşallah..:Saruboceq:

keşke hiç girmeseydim de görmeseydim dedim okuyunca. :1no2: ne olur bırakma kendini vcanım hiç belli olmaz çok dua et bide bakmışsın gelişme göstermiş bellimi olur Allahın mucizesi bitemi hiç...

Geshenk ne güzel aldın bebekleri döndün evine.
Hatta 2 tane dondurulmuş var maşallah.
İnşallah senden de güzel haberler alacagız 12 gün sonra.

mersi canım...inşallah güzel haberleri duyarız her zaman birbirimizden...

canim, uzmemeye calis kendini. Dr.un Aydin Bey degil mi?
Her zaman hayirlisini diliyoruz Allah'dan. Once sevinip sonra uzulmek en zoru bende yasadim aynisini. Ama bunu daha ileri evrelerde yasamak, daha da aci.
Insallah duzelir ama aksi durum icin de kendini yipratma. Kurtaj olayini hic dert etme. Anestezi altinda yaptirinca hicbirsey hissetmiyorsun.

Allah hepimizin hakkinda hayirli olani bilir. Bizlere de herseyin hayirlisini nasip etsin. Cocuklarimiza da saglikla hayirlarla kavusmamizi saglasin. Madden manen gucumuz yetene kadar deneyecegiz. Ben 2. yi grapes 4.yu deniyor. Dedim ya yilmayacagiz. Elimizden geleni yapacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…