meraba margaar
umarım ameliyatın çok ii geçer:) benim transferim temmuz da
tahminimce haziran 21 de iğnelere başlıycam
temmuz başlarında da transfer olur.
canim, uzmemeye calis kendini. Dr.un Aydin Bey degil mi?
Her zaman hayirlisini diliyoruz Allah'dan. Once sevinip sonra uzulmek en zoru bende yasadim aynisini. Ama bunu daha ileri evrelerde yasamak, daha da aci.
Insallah duzelir ama aksi durum icin de kendini yipratma. Kurtaj olayini hic dert etme. Anestezi altinda yaptirinca hicbirsey hissetmiyorsun.
Allah hepimizin hakkinda hayirli olani bilir. Bizlere de herseyin hayirlisini nasip etsin. Cocuklarimiza da saglikla hayirlarla kavusmamizi saglasin. Madden manen gucumuz yetene kadar deneyecegiz. Ben 2. yi grapes 4.yu deniyor. Dedim ya yilmayacagiz. Elimizden geleni yapacagiz.
evettt aldım geldim yuvarlacıklarımııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
beklemk hiç olmasa keşkeee sıraya girdik artık bakalım önce sen sonra lady sonrada ben patlatacaz bombaları,,,
canım sagolasın seninde allah gönlüne göre versin mucize olur belkide diyorum artık ben..
Merhaba Kızlarr;
Hiç kimse yok, hepimizin keyfi kaçtı.. Panadol'a hepimiz çok üzüldük.. Allah dayanma gücü versin arkadaşımıza.. Umuyoruz ki 4-5 gün sonra belki iyi haber verebilir bize..
Yılmak yok kızlarrr, pes etmek yok.. Hepimiz bebek sahibi olacağız.. Hiç vazgeçmeyeceğiz..
panadol;
canım tüm kalbimle dualarımla yanındayım.zor bi durum gerçekten.:Saruboceq:
güçlü olmalıyız.[/Q
canım benim ya çok iyisiniz sagolun belki 4.5 gün sonra degişir diye umutlanmakta istiyorum sonucum ama ümit vermedi dr malesef kendinize dikkat edin
canım benimde temmuz adetimde hap kullancam dondurulmuşlardan transfer olcak.temmuz ortaları gibi sanırım.yaz bebişleriiiiiiiiii biizim bebişlerimiz olcakk zemuszemus
canım benim hepiniz çok sagolsun destekleriniz için güçlü olmam lazım ama şuan malesef güç yok aglamaktan gözlerim şişti allah kimseye göstermesin paylaşıyorum ama ne olur etkilenmeyin üzülmeyin hamilesiniz herşey bizim için bunu biliyorum öpüyorum
panadol;
canım tüm kalbimle dualarımla yanındayım.zor bi durum gerçekten.:Saruboceq:
güçlü olmalıyız.[/Q
canım benim ya çok iyisiniz sagolun belki 4.5 gün sonra degişir diye umutlanmakta istiyorum sonucum ama ümit vermedi dr malesef kendinize dikkat edin
Allahtan ümüit kesilmez canım benim.. ümidini kesen haşa inancını yitirir. ne olur hiç bir zaman inancını yitirme muhakkak gelecek bebişin annesine yada karnındaki kalacak bunu kimse bilemez yeterki sen iyi ol sağlıklı ol güzel düşün dünyanın sonu değil zaman nelere kadir..bekle bakalım şu 4-5 günü...
Geshenk,
Merhaba canım.. Nasıl hissediyorsun bakalım bugün kendini.. Bağırsak problemin çözüldü mü?
mrhaba canım.. bu sabah şiddetli karın ağrısyla uyandım çok fazla gazım var. biraz sorunum gitti gibi. şurubu içiyorum. çok meyve yiyorum onlar yapıyor galiba zaten normalde bağırsak probelmim var benim şişiyordu karnım arada bu sefer abarttı.. bunun dışında bir sorun yok ama bu yetiyor insana. yatıyorum oturuyorum meyve yiyorum su içiyorum kabak çekirdeği yiyorum senden duymuştum :) böle geçiyor işte. sen neler yaptın heyecan artıyormuuu azalıyor zaman. kaldı 5 gün dimi.... ayyy bakalım kızlr nasıl keseler yapmış kendilerine göreceksin...
Aman canımm dikkat et kendine.. Güzelce beslen, hep uzanma modunda ol.. Kabak çekirdeği mi? Ben hiç yemedim, hiç de duymadımm((
Evet canım çok az kaldı.. Bak günler çok çabuk geçiyor.. Ben de kendime çok iyi bakıyorum, çok iyi koruyorum, iyi besleniyorum.. Umarım herşey yolunda gider, bebişlerimizin güzel gelişim göstermemeleri için hiç bir neden yok..
Arkadaşlar meraba 2.kan testimi yaptırdım sonuç ilkinin iki katı çıktı böyle haberlerin herkesi motive ettiğini biliyorum çünkü ayşegülün sonuçlarıda bende aynı havayı estirmişti belki forumdaki olumsuz hava biraz dağılır..yakında test yaptıracak herkesten aynı haberleri bekliyorum ve inanıyorumki alacağız...
Arkadaşlar meraba 2.kan testimi yaptırdım sonuç ilkinin iki katı çıktı böyle haberlerin herkesi motive ettiğini biliyorum çünkü ayşegülün sonuçlarıda bende aynı havayı estirmişti belki forumdaki olumsuz hava biraz dağılır..yakında test yaptıracak herkesten aynı haberleri bekliyorum ve inanıyorumki alacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?