Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Kızlarr;
Hiç kimse yok, hepimizin keyfi kaçtı.. Panadol'a hepimiz çok üzüldük.. Allah dayanma gücü versin arkadaşımıza.. Umuyoruz ki 4-5 gün sonra belki iyi haber verebilir bize..
Yılmak yok kızlarrr, pes etmek yok.. Hepimiz bebek sahibi olacağız.. Hiç vazgeçmeyeceğiz..

meraba margaar
umarım ameliyatın çok ii geçer:) benim transferim temmuz da
tahminimce haziran 21 de iğnelere başlıycam
temmuz başlarında da transfer olur.

canım benimde temmuz adetimde hap kullancam dondurulmuşlardan transfer olcak.temmuz ortaları gibi sanırım.yaz bebişleriiiiiiiiii biizim bebişlerimiz olcakk zemuszemus

canım teşekkür ediyorum desteginiz için çok taze belkide zamana ihtiyacım var beyin öyle brişeyki annelik duygusunu direk kabulleniyor mucadeleciyimdir aslında tüp bebek gerçekten çok zormuş işin içine girince insan daha iyi anlıyor karşısındakini ama saglıklı sihatli olması herşeyin başında elimden gelen mucadeleyi yapacagım anne olmak için ama kısmette varsa diyorum artık bu yolda mucadele eden olumlu sonuçlar alan sonuç bekleyen arkadaşların saglıklı sihatli birşekilde bebeklerini kucaklarını almalarını temenni ediyorum

panadol;
canım tüm kalbimle dualarımla yanındayım.zor bi durum gerçekten.:Saruboceq:
güçlü olmalıyız.

canım benim hepiniz çok sagolsun destekleriniz için güçlü olmam lazım ama şuan malesef güç yok aglamaktan gözlerim şişti allah kimseye göstermesin paylaşıyorum ama ne olur etkilenmeyin üzülmeyin hamilesiniz herşey bizim için bunu biliyorum öpüyorum

canım benimde temmuz adetimde hap kullancam dondurulmuşlardan transfer olcak.temmuz ortaları gibi sanırım.yaz bebişleriiiiiiiiii biizim bebişlerimiz olcakk zemuszemus

kaç dondurulmuşun var senin margaar gebeliğiniz yazın ama bebekler bahara gelir dimiii

yaaa böyle yapma çok üzülüyorum ben. etkilenmeyi bir kenara bırak böyle çaresiz konuşma lütfen. ağlayıp kendini yıpratma ki sağlıkla hiç durmadan hemen devam.. pes etmek yoook son yumurtaya kadar devam..

Geshenk,
Merhaba canım.. Nasıl hissediyorsun bakalım bugün kendini.. Bağırsak problemin çözüldü mü?

mrhaba canım.. bu sabah şiddetli karın ağrısyla uyandım çok fazla gazım var. biraz sorunum gitti gibi. şurubu içiyorum. çok meyve yiyorum onlar yapıyor galiba zaten normalde bağırsak probelmim var benim şişiyordu karnım arada bu sefer abarttı.. bunun dışında bir sorun yok ama bu yetiyor insana. yatıyorum oturuyorum meyve yiyorum su içiyorum kabak çekirdeği yiyorum senden duymuştum :) böle geçiyor işte. sen neler yaptın heyecan artıyormuuu azalıyor zaman. kaldı 5 gün dimi.... ayyy bakalım kızlr nasıl keseler yapmış kendilerine göreceksin...

Aman canımm dikkat et kendine.. Güzelce beslen, hep uzanma modunda ol.. Kabak çekirdeği mi? Ben hiç yemedim, hiç de duymadımm ((
Evet canım çok az kaldı.. Bak günler çok çabuk geçiyor.. Ben de kendime çok iyi bakıyorum, çok iyi koruyorum, iyi besleniyorum.. Umarım herşey yolunda gider, bebişlerimizin güzel gelişim göstermemeleri için hiç bir neden yok..

Arkadaşlar meraba 2.kan testimi yaptırdım sonuç ilkinin iki katı çıktı böyle haberlerin herkesi motive ettiğini biliyorum çünkü ayşegülün sonuçlarıda bende aynı havayı estirmişti belki forumdaki olumsuz hava biraz dağılır..yakında test yaptıracak herkesten aynı haberleri bekliyorum ve inanıyorumki alacağız...

ALLAH ALLAH senin bir akşam yazdığın şeyler vardı neler yemem konusunda sormuştum sanki orada okudum kabak çekirdeği diye... neyse yanlış anlamışım demek. meyve yiyorum bol bol. sürekli uzanmıyorum artık. arad oturuyorum. seyret canım sen bizde anlat sonra. neyse bende uzanayım artık

tebrik ederim canım harika bir haber bu :lepi: hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :dance: hihoyyyt :teytey:
darısı başımıza inşallah.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Gamzeciğim;
Harika bir haber buuu :))) İlk rakamın çok yüksekti hiç aksini düşünmemiştim zaten.. Tebrik ederim.. Derin bir nefes almışsındır.. Randevu almayı unutmadın di mi?

Merhaba arkadaşlar,
ASM tüp bebek merkezinde tüp bebek ücreti ne kadar?
Dondurma ücretini de yazarsanız sevinirim.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 19 Haziran TEST GÜNÜ

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük oldu

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF TEST GÜNÜ

ayşegül 72 1.IVF (+) 18 Haziran Kese veya Keseleri görecek:Saruboceq:

margaar 1.IVF(-)

geshenk 1.IVF(ransferi oldu

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

serged 1.Aşılama(haber yok 17 mayıs test günüydü?)

panadol 1. IVF (+)

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(Transferi bekliyor)

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allah'tan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) Kese görmeye gidecek

listemizi güncelledim son haliyle :) olumunekankayizsmile

panadol canım son söylediklerini okudum çok zor günler geçiriyorsun, herzaman dedigimiz baze söylemekte çok zorlandıgımız cümleyle tamamlayacagım sözlerimi:herşeyin hayırlısı olsun Rabbim hepimize saglıklı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…