Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba yojimmbo son gelen teknoloji fiyatları degiştirecek mi bilmiyorum ama bizler
3600TL+ ilaçlar şeklinde tedavi olduk ayrıca ÇıDER üyeliği olan arkadaslarımıza 600TL indirim yapılıyor (ama ÇıDER ÜYELıĞı 150TL sonuçta net 450 TL indirim almıs oluyorsun)
dondurma ücreti 600TL çözmeye ücret alınmıyor ama transfer üzreti ne kadar ödeniyor bilmiyorum çünkü ne yazıkki benim dondurulmuslarım yok

mystryy canım bu arada ben yuvada muz verilmedigini bilmiyordum inş yoktur öyle bişey ama ben yuvanın çocukara davranısını yemeklerini vs.. çok takdir ediyorum..
Ayrıca "benim yuvam" diye bir grup var 15 günde bir cocuklarla degişik etkinlikler yapıyorlar pasta, kumas boyama, tiyatro vs ... ayrıca benim gibi bireysel gönüllülerde var ortamları gerçekten çok güzel

3600 TL nin 2400 TL si toplama 1200 TL si transfer ücretiydi.
yalnız dondurulmuşları transfer ederken bizden 1800 TL aldılar. dondurulmuşların çözdürülmesi için bir miktar (600 TL kadar) mi aldılar yoksa transfer ücretine zam mı geldi bilmiyorum.

hastaneden emel yada sevil hanım ücretler konusunda bilgi verebilir.
2000 TL'nin üzerine 3 taksit yapabiliyorlar.

ladybird canım nasılsın inş laptop kucakta degildir:))
nasıl geçti ctsi gunun çıktın mı dışarıya, rapor işini halledebileceksin degil mi? evde kalmanın en güzel yanı kitaplar ve uyku idi benim için sence ne?tabii bir de o heyecan muhteşem bir adrenalin sebebi oluyor ağzın kulaklarında oluyor dilerim çok güzel bir test sonucu alırsın ve katlanarak devam eder... bu arada sana tek transfer yapıldı degil mi?ben bu haberi kaçırmısım da:)

canım bu fazla ödemenin sebebini sormadın mı? aslında bizlere indirim yapılıyor diye biliyorum( ilginç geldi bu uygulama bana

canım bu fazla ödemenin sebebini sormadın mı? aslında bizlere indirim yapılıyor diye biliyorum( ilginç geldi bu uygulama bana

ödemeyi eşim halletti, ben eve gelince faturada gördüm. sormadım hastaneye yani..
sanırım çözme işlemine de dondurma işlemi gibi 600 tl alıyorlar. (yani ben öyle düşündüm)

merhaba canım,
maalesef laptop kucakta.. uzağa koyunca ekranı göremiyorum.neyse masaya geçtim şimdi :)))
pazartesi sağlık ocağına gideceğim tekrar rapor için. bir tanıdık bulduk, halledeceğim sanırım.
bende bu sefer hiç heyecan yok. ilk seferde olduğu gibi hissetmiyorum maalesef..
hatta bi hafta ne çabuk geçti diyorum şu anda... bir de bu sefer olma ihtimali geçen sefere göre daha düşük, embriyolar biraz daha yavaş büyüyenlerden.. ne bileyim geçen sefer emindim olacağından, şimdi hiç bir şey hissetmiyorum.
ama testin sonucunu beklerken heyecan olur mutlaka.. ama bakalım geçen seferki gibi olacak mı?

aslında bugün aklımdan geçenleri sizlerle paylaşayım, ilk günlerde yazdıklarımızı okumak istiyorum, o dönem neler hissetmişim şu an pek hatırlamıyorum, site bu konuda yardımcı olacaktır bana..
bir de tüm yazılanları copy edip wordd dosyasına aktarsam, onlardan seçmece yapıp, kendime bir dosya oluştursam diyorum..

kısaca ev battı bana, kendim için çalışayım biraz da :)))

ayy kimsecikler yok, ben planımı gerçekleştireyim bari...
çok haklısın sancux bi başına yazınca da, kendi kendine konuşuyor gibi oluyor insan... :gitme:

EVET EN SON YAPTIRANLARDAN OLARAK FİYATLAR AYNEN BÖYLE. fakat donurma ve çözme işlemini bende şimdi senden öğrendim. çözme işlemi için ayrıca ücret alınıyor demekki.

slm kızlar benide listeye eklermisiniz. bir aksilik çıkmazsa bir dahaki adet dönemimde ASM de tüp bebeğe başlıcaz

bu arada sizden akıl almak istiyorum ben adet dönemindemi gitsem yoksa öncesinde gitmem gerekirmi ön görüşme için

bu arada sizden akıl almak istiyorum ben adet dönemindemi gitsem yoksa öncesinde gitmem gerekirmi ön görüşme için

ADETİNİN İLK GÜNÜ ARA RANDEVU AL İKİNCİ GÜNÜ MUTLAKA GİT. zaten o zaman baklıyor muayenen olur hemen bir an evvel başlarlar bari. vakit kaybın olmaz. hayırlı olsun.

saol canım ben acaba önceden gidip görüşmelimiyim diye düşünmüştüm. kızlar birşey daha sorcam çok soruyorum ama inanın kafamdaki tek şey bu olduğu için beynim durmadan soru üretiyo :)) ben şimdi verdiğiniz bu fiyatlar için rapormu çıkarmalıyım

canım ASM de SSK anlaşması yok. rapor çıkartsanda kullanamazsın yani. bu fiyatlar hastanenin kendi fiyatları. başka da bişi almıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…