Marnerciğim;
Transfer sonrasında sana verilen formda da yazdığı gibi ya da hemşirehanımın sana söylediği gibi aslında 1 gün yatak istirahatinin yeterli olduğunu söylüyorlar..
Ancak bizler imkanı olanlar mümkünse en az bir hafta yatay pozisyonda dinlenmeyi, ağır kaldırmamayı, dayanabildiğimiz kadar duş almamayı, bol bol taze ananas yemeyi, uzanmamayı.. kısaca uzanıp sadece tv izleyip, kitap okuyup , karnımız doyurup, tuvalete gitmekten başka aktivite yapmıyoruz..
Kişisel olarak benim hiç bir belimtim olmadı test gününe kadar.. Ne bir karın ağrısı ne kasık ağrısı ne lekelenme hiç ama hiçbir belirti yoktu..
Ancak yine formda yazdığı ve hemşirehanımın sana söylediği gibi, burada da bazı arkadaşların farklı tepkileri oldu.. kasık ağrısı, karın ağrısı, lekelenme, hatta kanaması olan arkadaşlarımız da vardı..
Anlayacağın herkesin vücudu farklı tepkiler verebiliyor ya da tepki vermeyebiliyor.
Bu anlamda ben mümkünse pazar gününe kadar evde olmanı ve dinlenme modunda yavaş hareket etmeni tavsiye edebilirim sana..
Gunaydin kizlar.herkes icin mutlu ve saglikli bir gun gecirmeniz dilegiyle.ben tecrube sahibi olan arkadaslarimizdan tavsiye rica ediyorum.bugun benim transferimin 2.gunu test tarihim 26 haziran.en erken cumaya en gecte pazara kadar ise gitmeden evde dinlenmeyi planliyorum.transfer pazartesi gunuydu.pzt ve sali gunu biraz kasik agrim ve agirligim oldu.bugun de cok az karin agrim var.sizlere sormak istedigim test gunune kadar ne hissedersem bir problem oldugunu veya olmadigini dusunmeliyim.nasil hareket etmeliyim,nelere dikkat etmeliyim.bana yardimci olursaniz cooook sevirim:)))))
Günaydın canım..
Hayırdır çok erken kalkmıssın, iyisin di mi canım
Eline sağlık Utkummm;
BEN RENGİMDEN MEMNUNUMMMM kaydirigubbakcemile2
kızlarr ;
ben biras dinlenme moduna geçiyorum..
Hepinizi öpüyorumm
benim 3. gün transferi olmustu (ptsi günü) bende dinlenme ile geçirmiştim bol bol kitap okumus, dua etmiştim , ama kasıklarımdaki agrıdan oturup kalkamamıstım (namazlarımı bile yatarak kılmıstım), 1 hafta boyunca duş almamıştım, cuma günü yani transferin 5. günü kasıklarıma çok feci bir agrı saplanmıstı ne oldugunu anlamamıstım ama gözümden yaş gelmişti..
sonra tek yumurta ikizi olduklarını öğrenince ayrılmanın(bölünmenin) ilk 10 gün içinde oldugunu ögrenmiş agrımıda ona yorumlamıstım:)))
3.denemem oldugu icin 2kuzucuk benimle.cuma gunu toplandi pzt transfer oldu.yani 3.gun oldu.sabah ogle aksam normal ogun yiyorum arada meyva veya simit gibi seyler yiyorum.gece yatmadan sut iciyorum.ekstra bisey yapmiyorum acikcasi...mariner canım sana kaç tane transfer edilmişti? kaçıncı günde edildi ve neler yiyip içiyorsun canım?
merhaba kızlar, gecmisi okumaya calısıyorum ama o kadar cok yazmıssınız hala bitiremedim..
panadol ve grpes dısında herkezin keyfi yerinde. Grapesin dirayetli hali mutlu etti beni en kısa zamanda bide hayırlısıyla su sıvıdan bi kurtulsun hersey daha da guzel olacak insallah
arada cokk kacırdıgım bolumler var yeni arkadaslar var yeni arkadaslara hosgeldiniz ve tedaviniz hayırlı olsun diyorum
onumuzdeki hafta izne ayrılacagımdan islerimi ayarlamaya calısıyorum, oyuzden cok sık bakamıyorum foruma ama izne ayrılınca bol bol aranızda olacam insallah..
bu arada cuma gunu aydın beyden randevu aldım ama suadiyeye aysegulcum gebze olsun cok istedim ama gebzede o gun full ameliyatları varmıs aydın beyin o yuzden 14:45 te suadiye ye gelsin demis canım doktorum..
geshenkcim biliyorsun sana mesafe olarak cok yakınım tedaviye baslamadan once ziyaretine gelmeyi planlıyorum tabiiki müsaitsen suanda off sun ama online oldugunda cevap verirsen hemen ona gore program yapabilirim canım
utkumm, ladyy, aysegul, gece, meliss, margar, mystrry, sancux,.. sizler nasılsınız? yerimseniben
merhaba kızlar, gecmisi okumaya calısıyorum ama o kadar cok yazmıssınız hala bitiremedim..
panadol ve grpes dısında herkezin keyfi yerinde. Grapesin dirayetli hali mutlu etti beni en kısa zamanda bide hayırlısıyla su sıvıdan bi kurtulsun hersey daha da guzel olacak insallah
arada cokk kacırdıgım bolumler var yeni arkadaslar var yeni arkadaslara hosgeldiniz ve tedaviniz hayırlı olsun diyorum
onumuzdeki hafta izne ayrılacagımdan islerimi ayarlamaya calısıyorum, oyuzden cok sık bakamıyorum foruma ama izne ayrılınca bol bol aranızda olacam insallah..
bu arada cuma gunu aydın beyden randevu aldım ama suadiyeye aysegulcum gebze olsun cok istedim ama gebzede o gun full ameliyatları varmıs aydın beyin o yuzden 14:45 te suadiye ye gelsin demis canım doktorum..
geshenkcim biliyorsun sana mesafe olarak cok yakınım tedaviye baslamadan once ziyaretine gelmeyi planlıyorum tabiiki müsaitsen suanda off sun ama online oldugunda cevap verirsen hemen ona gore program yapabilirim canım
utkumm, ladyy, aysegul, gece, meliss, margar, mystrry, sancux,.. sizler nasılsınız? yerimseniben
Kizlar slm... yaklasik 2 haftadir yazilarinizi okuyorum. butun hepsini okuyup bitirmeden biseyler yazmak istemedim ama oku oku da bitmedi (islerim cok yogun olmamasi nedeniyle tum gun isyerinde de okudum o kdr uzun olmus yazismalar) neyseki bugun tamamladim ve kendimi tanitayim istedim. Aydin Bey ile yeni tanistik bizde. Smear testi icin gittigim yeditepe hastahanesinde kistim oldugunu ogrendim, ilk adetinle atarsin dedi doktor ancak ikinci kontrolde 2 katina cikti kistin ebati. snr transvajinal dopler istedi, onu cektirdim, orda cikolata kistlerim ve polipimin oldugu da ortaya cikti. esimin degerleri de pek ic acici degildi, (gerci doktorlar hamile kalirsin sorun olmaz demislerdi ama yine de endiselendik) ve boylelikle tavsiye uzerine aydin beye muyaneye gittim. su anda ilk adetimi bekliyoruz, onunla birlikte dogum kontrol hapina baslayacagim. 9una gun aldim polipim alinacak. snrsinda 1 ay daha dogum kontrol hapina dvm edersem ii olurmus, hem kistler baya kuculur hem de bir daha polip olusumunu bi nebze engelleriz dedi Aydin bey. bu arada esim de bir daha test yaptiracak. test sonucu yine boyle cikarsa sende hicbirsey olmasa bile hamile kalma olasiligin %2-3 dedi. Su anda hala soku uzerimden atamadim. yani neden oldu, niye ben, hersey normaldi(adetlerim vs vs) gibi bir suru soru kafamda dolasiocok uzun yazmisim, devam ederim anlatmaya, icimi dokmeye, bu ilk tanisma msjim olmus olsun :)
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum. ancak ASM konusunda Aydın bey konusunda artık terddütlerim var. ben 2 tüp bebek denememi de ASM de Aydın beye yaptırdım . ama negatif çıktı. artık orası çok yoğun . ilgilenmiyorlar iğneyi fazla dozda verdiler bana vs. bir çok sıkıntı yaşadım ve ASM den soğudum bende kesin gibi gitmiştim ama hep ağlayarak döndüm. benim gibi mağdur olan ve başka hastanede mutlu sonuca ulşana var mı acaba.Merhaba beliz aramıza hoşgeldin.ah bende hep neden biz diye sormuştum ilk öğrendiğimde ama şöyle düşün çaresiz değiliz ve en önemlisi çok şükür sende aydın beye ulaşmışsın ve adım adım bir an önce başlıyacaksın tedavine napalım bizde biraz zahmetli elde edicez bebeklerimizi boşver onlar sağlıklı olsunlar başka hiç bir şeyin önemi yok.Allah dermansız dert vermesin inşallah senin tedavini sürecini güzel haberlerini hepberaber paylaşıcaz.hem burdanda görmüşsündür sırf sen değil bununla uğraşan o kadar çok kişi varki..
Kizlar slm... yaklasik 2 haftadir yazilarinizi okuyorum. butun hepsini okuyup bitirmeden biseyler yazmak istemedim ama oku oku da bitmedi (islerim cok yogun olmamasi nedeniyle tum gun isyerinde de okudum o kdr uzun olmus yazismalar) neyseki bugun tamamladim ve kendimi tanitayim istedim. Aydin Bey ile yeni tanistik bizde. Smear testi icin gittigim yeditepe hastahanesinde kistim oldugunu ogrendim, ilk adetinle atarsin dedi doktor ancak ikinci kontrolde 2 katina cikti kistin ebati. snr transvajinal dopler istedi, onu cektirdim, orda cikolata kistlerim ve polipimin oldugu da ortaya cikti. esimin degerleri de pek ic acici degildi, (gerci doktorlar hamile kalirsin sorun olmaz demislerdi ama yine de endiselendik) ve boylelikle tavsiye uzerine aydin beye muyaneye gittim. su anda ilk adetimi bekliyoruz, onunla birlikte dogum kontrol hapina baslayacagim. 9una gun aldim polipim alinacak. snrsinda 1 ay daha dogum kontrol hapina dvm edersem ii olurmus, hem kistler baya kuculur hem de bir daha polip olusumunu bi nebze engelleriz dedi Aydin bey. bu arada esim de bir daha test yaptiracak. test sonucu yine boyle cikarsa sende hicbirsey olmasa bile hamile kalma olasiligin %2-3 dedi. Su anda hala soku uzerimden atamadim. yani neden oldu, niye ben, hersey normaldi(adetlerim vs vs) gibi bir suru soru kafamda dolasiocok uzun yazmisim, devam ederim anlatmaya, icimi dokmeye, bu ilk tanisma msjim olmus olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?