Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

marine ayşegül durumu çok güzel özetlemiş benim lekelenmem ve sonrasında kanamam oldu hatta koktum regl oldum diye başkada regl olcakmış gibi tüylerim diken diken olmuştu yani aslında her bünye farklı nolur belirti arama sadece bol bol dinlen mümkün olduğunca kalkma uzan.

canım benimde bugün 7. günüm bende hergün bir belirti arayıp duruyorum acaba hala içeride iki canlım duruyormu diye int de bakıyorum ama maalesef yoook.. bende hiç bir şey hissetmedim bugüne kadar.. merak edip duruyoruz işte ne yapalım inşallah pozitifleri alırızda varsın belirti vermesin canım bak Ayşegülümüz de benim gibi belirtisiz geçti ve ikizleri var göbişinde şimdi inşallah bizimde aynı öyle olacak sonumuz..

Günaydın canım..
Hayırdır çok erken kalkmıssın, iyisin di mi canım

evet hayatım iyiyim sağol evdeyim ya erkenden uyanıyorum vücutta dinlenik :))) işe gidiyor olsam inadına zor uyanırım uyku tatlı gelir. bende hemen açıp size baktım gelen varmı diye.

Eline sağlık Utkummm;
BEN RENGİMDEN MEMNUNUMMMM kaydirigubbakcemile2

eeeee pembişlerle memnun olursun tabiii kız annesisin diye pembiş yapmış seni utkumm ben belli olmuyorum amaaaa fisfisfis

benim 3. gün transferi olmustu (ptsi günü) bende dinlenme ile geçirmiştim bol bol kitap okumus, dua etmiştim , ama kasıklarımdaki agrıdan oturup kalkamamıstım (namazlarımı bile yatarak kılmıstım), 1 hafta boyunca duş almamıştım, cuma günü yani transferin 5. günü kasıklarıma çok feci bir agrı saplanmıstı ne oldugunu anlamamıstım ama gözümden yaş gelmişti..
sonra tek yumurta ikizi olduklarını öğrenince ayrılmanın(bölünmenin) ilk 10 gün içinde oldugunu ögrenmiş agrımıda ona yorumlamıstım:)))

CANIM BİZDE NİYE TIKK YOK ACABA BU İYİYEMİ KÖTÜYEMİ İŞARET diyecem ama Ayşegülde de olmamış ya sorun yoktur diyorum.. demek herkesin vücudunun tepkisi farklı yada senin tek yumurta bölünmesimi yaptı ağrıyı

mariner canım sana kaç tane transfer edilmişti? kaçıncı günde edildi ve neler yiyip içiyorsun canım?

mariner canım sana kaç tane transfer edilmişti? kaçıncı günde edildi ve neler yiyip içiyorsun canım?
3.denemem oldugu icin 2kuzucuk benimle.cuma gunu toplandi pzt transfer oldu.yani 3.gun oldu.sabah ogle aksam normal ogun yiyorum arada meyva veya simit gibi seyler yiyorum.gece yatmadan sut iciyorum.ekstra bisey yapmiyorum acikcasi...

merhaba kızlar, gecmisi okumaya calısıyorum ama o kadar cok yazmıssınız hala bitiremedim..
panadol ve grpes dısında herkezin keyfi yerinde. Grapesin dirayetli hali mutlu etti beni en kısa zamanda bide hayırlısıyla su sıvıdan bi kurtulsun hersey daha da guzel olacak insallah
arada cokk kacırdıgım bolumler var yeni arkadaslar var yeni arkadaslara hosgeldiniz ve tedaviniz hayırlı olsun diyorum
onumuzdeki hafta izne ayrılacagımdan islerimi ayarlamaya calısıyorum, oyuzden cok sık bakamıyorum foruma ama izne ayrılınca bol bol aranızda olacam insallah..
bu arada cuma gunu aydın beyden randevu aldım ama suadiyeye aysegulcum gebze olsun cok istedim ama gebzede o gun full ameliyatları varmıs aydın beyin o yuzden 14:45 te suadiye ye gelsin demis canım doktorum..
geshenkcim biliyorsun sana mesafe olarak cok yakınım tedaviye baslamadan once ziyaretine gelmeyi planlıyorum tabiiki müsaitsen suanda off sun ama online oldugunda cevap verirsen hemen ona gore program yapabilirim canım
utkumm, ladyy, aysegul, gece, meliss, margar, mystrry, sancux,.. sizler nasılsınız? yerimseniben

merhaba umutcum ee randevunda alınmıış maraton başlıyoorr.bu arada geshenki ziyaret etmek istemişsiin kıskandım ama bizide ziyaret et :sinifsinif:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çokk güzelll.. Hadi bakalım inşallah muayene sonucunda hemen başlarsınız canım..
Bu arada ablandan bahsetmedin, nasıl?

Kizlar slm... yaklasik 2 haftadir yazilarinizi okuyorum. butun hepsini okuyup bitirmeden biseyler yazmak istemedim ama oku oku da bitmedi (islerim cok yogun olmamasi nedeniyle tum gun isyerinde de okudum o kdr uzun olmus yazismalar) neyseki bugun tamamladim ve kendimi tanitayim istedim. Aydin Bey ile yeni tanistik bizde. Smear testi icin gittigim yeditepe hastahanesinde kistim oldugunu ogrendim, ilk adetinle atarsin dedi doktor ancak ikinci kontrolde 2 katina cikti kistin ebati. snr transvajinal dopler istedi, onu cektirdim, orda cikolata kistlerim ve polipimin oldugu da ortaya cikti. esimin degerleri de pek ic acici degildi, (gerci doktorlar hamile kalirsin sorun olmaz demislerdi ama yine de endiselendik) ve boylelikle tavsiye uzerine aydin beye muyaneye gittim. su anda ilk adetimi bekliyoruz, onunla birlikte dogum kontrol hapina baslayacagim. 9una gun aldim polipim alinacak. snrsinda 1 ay daha dogum kontrol hapina dvm edersem ii olurmus, hem kistler baya kuculur hem de bir daha polip olusumunu bi nebze engelleriz dedi Aydin bey. bu arada esim de bir daha test yaptiracak. test sonucu yine boyle cikarsa sende hicbirsey olmasa bile hamile kalma olasiligin %2-3 dedi. Su anda hala soku uzerimden atamadim. yani neden oldu, niye ben, hersey normaldi(adetlerim vs vs) gibi bir suru soru kafamda dolasio cok uzun yazmisim, devam ederim anlatmaya, icimi dokmeye, bu ilk tanisma msjim olmus olsun :)

Merhaba beliz aramıza hoşgeldin.ah bende hep neden biz diye sormuştum ilk öğrendiğimde ama şöyle düşün çaresiz değiliz ve en önemlisi çok şükür sende aydın beye ulaşmışsın ve adım adım bir an önce başlıyacaksın tedavine napalım bizde biraz zahmetli elde edicez bebeklerimizi boşver onlar sağlıklı olsunlar başka hiç bir şeyin önemi yok.Allah dermansız dert vermesin inşallah senin tedavini sürecini güzel haberlerini hepberaber paylaşıcaz.hem burdanda görmüşsündür sırf sen değil bununla uğraşan o kadar çok kişi varki..

Son düzenleme:
evt benim icin enteresan oldu yani sadece benim gibi gelmisti fakat yalniz olmadigimi gordum, neler yasadiginizi takip ettim ve sizlerle sevinip sizlerle uzuldum. umarim herkesin tedavi sureci mutlu bir sekilde biter. benim durumum daha tam net degil, yani aydin bey mikroenjeksiyon olabilir dedi, gerci sizin yazismalarinizdan anladigim kadariyla pek olumlu sonuclanmiyor. simdi esimin testini tekrarliyacagiz(herkesin bakis acisi, yorumlamasi farkli olabilir, farkli bir sonuc alabiliriz, bir de burda yaptirin dedi - umarim yanlistir ilk test die dua ediyorum su anda) snrsinda ben polipimden ve kistlerimden kurtuldugumda sanirim rontgen cekilecek. aydin bey ne derse onu yapacagiz artik. oncesinde kadikoy sifaya gittim, hemen benden testler vs istediler, biz 1,5 sene once sigorta yaptirmistik, sigortam testleri karsilamadi ve polip ameliyatini da karsilamayacagini soylediler, tup bebek tedavisine basladigim icin... bir anda sok oldum yani kistlerim icin gittigim hastahanede tup bebek tedavisine baslamis oldum anlamlandiramadim. ayni gun aydin beye geldim, o testleri yaptirma daha senin bi suru isin var once onlari halledelim dedi. sigortanin kafasini bulandirmanin da bi anlami yok dedi... ben raporumda gebelikten bahsetmezsem ameliyatini da karsilar, ne demek karsilamamasi oyle sey olur mu dedi ve gel birlikte yazalim bak raporunu diyerek bilgisayarini bana cevirdi, o anda bir baska doktor ile bu yola dvm etmek istemeyecegime karar verdim. bazi doktorlar ne yazik ki olaylara farkli yaklasiyorlar, sifaya da bir arkadasin onerisiyle gitmistim halbuki. bu arada aydin bey bir arkadasimin arkadasini ameliyat etmis, ordan taniyorum ben. kizin rahmi egri imis, ve bebek tutunamiyormus, sekil bozuklugu varmis yani. cocugun olmaz demisler ancak o amerikadan aydin beyi bulmus sans eseri aydin beyde turkiyeye donuomus ve onu ameliyat etmis ve su anda bir bebegi var. rahmin durumundan dolayi erken dogum olmus ama sonucta bebek sahibi oldu. yine cok yazdim:):) asil sorumu unutuodum, simdi sigortamin karsilamama olasiligi da oldugu icin polip ameliyatinin ne kdr tuttugunu merak ediyorum. ameliyat olan arkadaslar sigortadan mi karsilattiniz, ne kdr odediniz? benim sigortam alllianz ve hastahanede geciyor...

birde diger doktor ca125 testi yaptirtmisi bana ve yuksek cikmisti, acayip korktum internetten arastirdim kanser anlamina geliyordu, aydin bey adet tam bitmeden yapilirsa boyle cikabilir, bir daha yaptir dedi, dusecektir dedi ve gercekten de degerim normal cikti... bazi doktorlarin bu bilincsizce davranislari beni cildirtiyor. yani boyle birsey olacagini bile bile neden 1-2 gun daha beklemiyorlar ki testi yapmak icin, bosu bosuna strese sokuyorlar insani... haksiz miyim ama...

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum. ancak ASM konusunda Aydın bey konusunda artık terddütlerim var. ben 2 tüp bebek denememi de ASM de Aydın beye yaptırdım . ama negatif çıktı. artık orası çok yoğun . ilgilenmiyorlar iğneyi fazla dozda verdiler bana vs. bir çok sıkıntı yaşadım ve ASM den soğudum bende kesin gibi gitmiştim ama hep ağlayarak döndüm. benim gibi mağdur olan ve başka hastanede mutlu sonuca ulşana var mı acaba.
merak ederseniz tedaviyi ve ASM de yaşadığım aksiliği anlatırım. Allah hepimize sabır versin

Sevgili Belizz;
Çok sayfa yazmışız di mi.. Haklısın oku oku bitmiyorr
Her bir sayfa tecrübelerle, sevinçlerle, üzüntülerle dolu.. Biz yaşadığımız üzüntülerin dışında burada çok mutlu bir aileyiz.. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz.. Herşeyimizi paylaşıyoruz..
Polip ameliyatı çok basit bir ameliyat.. Son polip ameliyatını Margarr arkadaşımız oldu.. Mesafını okuduğunda fiyatla ilgili net bilgiyi seninle paylaşır..
Aklına takılan, paylaşmak istediğin herşeyi hiç çekinmeden yazabilirsin..
Aramıza hoşgeldin..
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…