merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum. ancak ASM konusunda Aydın bey konusunda artık terddütlerim var. ben 2 tüp bebek denememi de ASM de Aydın beye yaptırdım . ama negatif çıktı. artık orası çok yoğun . ilgilenmiyorlar iğneyi fazla dozda verdiler bana vs. bir çok sıkıntı yaşadım ve ASM den soğudum bende kesin gibi gitmiştim ama hep ağlayarak döndüm. benim gibi mağdur olan ve başka hastanede mutlu sonuca ulşana var mı acaba.
merak ederseniz tedaviyi ve ASM de yaşadığım aksiliği anlatırım. Allah hepimize sabır versin
birde diger doktor ca125 testi yaptirtmisi bana ve yuksek cikmisti, acayip korktum internetten arastirdim kanser anlamina geliyordu, aydin bey adet tam bitmeden yapilirsa boyle cikabilir, bir daha yaptir dedi, dusecektir dedi ve gercekten de degerim normal cikti... bazi doktorlarin bu bilincsizce davranislari beni cildirtiyor. yani boyle birsey olacagini bile bile neden 1-2 gun daha beklemiyorlar ki testi yapmak icin, bosu bosuna strese sokuyorlar insani... haksiz miyim ama...
merhaba lar
ayşegül, bak senin isminin yanında da + çıkmış:)
Evettt canımmm.. Çünkü arkadaş ve irtibat listesindeyiz, bu nedenle bende senin, sende benim başımda artı çıkıyorr
Çözdük çözdükk kullanmayı sırnaşık şeysırnaşık şey
Nasılsın bu arada , herşey yolunda mı canım
hee ben de atlamışım demek ki, son zamanlarda fazla bakamadım..demek ondan öyle :)
iyiyim çok şükür, son zamanlarda biraz kafam karışmıştı, doktorumla görüşüp çözdüm ben de onu..
hafta sonu odamızın genel kurulu seçimi filan vardı, ayrıca bir akraba düğünü.. hafta içi de işler yoğun, arada açtım ama hiç okuyamadım katılamadım..sen nasılsın ayşegülcüm
Eh bazen oluyor öyle yoğun tempo canım.. Hem bir de yaz geldi, artık düğünler hiç eksik olmaz.. zemuszemus
Gayet iyiyim canım, iğnelerimi oluyorum, evden dışarı çıkmıyorum, bütün gün uzanıp tv seyrediyorum.. Cuma günü de bebişlerin keselerini görmeye gideceğiz Aydın Amcalarına sırnaşık şey Sonraki level'a geçmiş olacağız inşallah..
Kafanı karıştıran şeyi çözdüğüne sevindim.. Tatile az kaldı heyecan var mı? Biliyormusun ben senin yerine Umut'u Avrupa turuna gönderiyordum.. sırnaşık şeysırnaşık şey
Ladyy ve Sancux hiç sesiniz çıkmadı bugünn iyisiniz di mi?
Gerçi Sancux annesine gidecekti di mi.. cokacimcoook
oh oh ne güzell, dinlenmeye devam , imkanın oldukça da dinlen zaten kalan aylarda da.. cumaya da az kaldı, keseleri görüceksin , kalp atışlarını da duyacaksın , şu andaki duyguların katlanarak büyüyecek.. kesinlikle tarifi imkansız ve hiçbişeyle kıyaslanamıyor o...
evet yaa o kısmı gördüm :))) olsun umut ta gelsin beraber gidelim , kalabalık şöyle ne güzel olur:)
evet heyecan başladı, kendimi tatil alışverişine vurdum , akşamları sürekli mağazalardayım :)) çok pis alış veriş modundayım yani anlayacağın kaydirigubbakcemile3
Ayyy ne diyorsun en güzel mod alışveriş modu.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yemeğe mi , ne güzel ne güzell :)) şu yemek yapma işine bir türlü alışamadım ben yaaa :bbo:
Evet canım, son zamanlarda pek bişii yiyemiyormuş, annesi güselce besler şimdi onu..
Alışırsın alışırsın.. Hem yaz yemeklerinde bişii yok.. Hafif besin maddeleriyle geçirmek gerek öğünleri..
gerçekten süpeerr :)))
bir de hamileyken bir ara bu moda girmiştim, eşim bana bir sürü güzel şey almıştı, ama maalesef onların çoğunu geri iade etmek zorunda kaldım , o zaman da ağlaya ağlaya mahvolmuştum... artık inşallah bir dahakine sonuna kadar kullanmayı nasip eder allahım ...
2 yıl oldu alışamadım hala, mutfak işini sevmiyorum sanırımm:bbo:
İnşallah canım.. Allah bu sefer nasip edecek İnşallah..
Benim de eşim iğnelerden şiştiğim ve hiç birşeye sığamadığım için cici pantolonlar almış bana.. İnsan çok mutlu oluyor di mi..
Canım, biz iğneye gidiyoruss.. Sonra görüşmek üzeree.. Çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?