Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Hilbay;
Hoşgeldin..
2 başarısız denemenin seni ne kadar üzdüğünü, ne kadar yıprattığını ve umutsuzluğa sevk ettiğini hepimiz tahmin edebiliyoruz ve seni çok iyi anlıyoruz.. Unutma ki tüp bebek süreci gerçekten çok zor, meşakkatli ve malesef herşey her zaman yolunda gitmeyebiliyor. Bunu yaşamayan kimse bilemez.. Bizler de çok iyi bilenleriz.

Bizler paylaşmak için buradayız.. Yaşadığın aksilik de dahil, ne anlatmak istersen dinleriz, yardım istersen yardımcı olmaya çalışırız, arkadaş istersen bizden daha iyi arkadaş bulamazsın..

Ama tek istemediğimiz şey umutsuzluk.. Hepimiz anne olma umuduyla bir araya geldik ve anne olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Kulübe sadece 6 gün evvel üye olmussun.. Kulüpte henüz çok yenisin ama 2 tüp bebek denemesi yapmıssın. Kulübü yeni mi keşfettin? Çünkü genelde insanlar tedavi olacakları yeri araştırırken kulübe üye olurlar ve böylelikle devam eder, bu nedenle soruyorum. Bizler doktor ve hastane ararken bir araya geldik ve birlikteyiz.. Kimimiz muayenelerde tanıştık, ama hepimiz birbirimizi yıllardır tanıyor gibi arkadaşız.

Eğer boş vaktin varsa ilk sayfadan itibaren yazdıklarımızı okumanı tavsiye ederim sana..

Bizler hepimiz objektif kişileriz. Hepimiz belirli bir yaşın ve kültürün üstündeyiz.

Acılar ve üzüntüler içerisindeyken subjektif düşünceler aklımızdan geçebebilir.

Seni asla incitmek istemem. Ancak bazı cümlelerin beni çok şaşırttı.

Aydın Bey’in mesleki kariyeri ve kişiliği ile ilgili hiç kimsenin tereddüt yaşayacağını düşünemiyorum. Bir doktor bu kadar bilgili, bu kadar mütevazi, bu kadar ilgili ve ancak bu kadar işini sevebilir. Biz hepimiz bunu biliyoruz, yaşadık, gördük.. Her gören de aynı fikre sahip oluyor.

Çok yoğun , ilgilenmiyorlar sözüne asla katılmıyorum. Yumurta takibi yapıldığı dönemde en yoğun oldukları zamanları gözlerimle gördüm. Aydın Beyden Ebru Hanıma, Nuri Beyden Emel Hanıma, Sevil Hanımdan her biri melek yüzlü hemşirelerimiz Serap, Bayise, Emine, Dilek Hemşirehanımlara, minik Yağmur’dan embriyologumuz Ufuk Beye, Muharrem Beye kadar her biri inanılmaz ilgili, sevgi dolu ve çok profesyoneller.. Elbette yoğunluktan randevu saatlerimiz bir miktar sarktı ama bebeğimizi bu kadar zamandır beklemişken, bekleme salonunda bizlerle aynı dertten muzdarip insanlarla bir süre vakit geçirmek beni hiç rahatsız etmedi.. Aksine bekleyen hastalarla tanıştık ve moral verdik birbirimize.

İğnelerim yüksek dozdaydı demişsin.. Hepimizin farklı dozda idi iğneleri çünkü hepimizin sorunu ve durumu farklı.. İlaçlarımız bile farklı.. Sen tıp doktorumusun dozajın yüksek olduğu kanaatine nasıl vardın?

Aramızda Görkembilgin gerçek adını nick olarak kullanan sevgili arkadaşımız hekimdir.. Güneş isimli çok güzel bir kızı var Aydın Beyin tedavisiyle kucağına aldığı, Allah bağışlasın ve bizlere de nasip etsin. Lütfen önceki sayfalarda 06.05.2010, 27.04.2010 ve 12.04.2010 tarihli Görkembilgin mesajlarını okurmusun.

Ben sadece Aydın Beyin hastasıyım Hilbay, kendisini de canım gibi seviyorum. Tıpkı buradaki tüm arkadaşlarımın çok sevdiği ve koşulsuz güvendiği gibi… Toklaşmaktan ve tedavi sürecindeki görüşmelerimizden başkaca bir yakınlığım ve samimiyetim yok... İlk tüp bebek denemdi ve testlerim olumlu Allaha şükür. Cuma günü de keseleri görmeye gideceğiz. İnşallah her şey yolunda gider diye düşünüyorum. Yani şu an kaba tabirle tuzum kuru.. Bu nedenle her şey gözüme günlük gülistanlık görünüyor sanma..

Dün arkadaşlarımızdan Grapes’in 4. tüp bebek denemesinin büyük günüydü yani Test günüydü ve maalesef bu sefer de olumsuz oldu. Grapes’in dün gece 21.11’de yazdığı mesajı da okumanı çok isterim. 5.deneme için umutla devam ediyor..

Neyseee…

Hani ASM’den hep ağlayarak döndüm demişsin yaa… İçimi o kadar acıttın ki anlatamam.. Allah gözünden bir damla yaş akıtmasın, İnşallah sağlıklı dünya güzeli bir bebeğin olur.. Mevlam neylerse güzel eyler Hilbay.. Umudunu hiç kaybetme olur mu..

merhaba belizz,

neden ben diye sormak ,bence en büyük sorun orda, çünkü sorunu olan sadece kendimiz değiliz, bir sürü insan var, kaldı ki sadece ben bile olsam , sonuçta bu dünyada bir imtihandan geçiyoruz, bu imtihanı geçebilmek aslında en büyük derdimiz, ben öyle düşünüyorum en azından, hem bu atrafından bakınca, insan biraz daha sabırla ve metanetle yaklaşabiliyor .. yaşadıklarımız her birimizin ayrı ayrı gerçekten zor , bu inkar edilemez, ama elimizden geleni yapıp allaha teslim olmaktan başka bir şey kalmıyor ...

Çok haklısın canım.. Malesef doktorum diyen o kadar çok ... var kiii klava:
Bu arada sigorta şirketinin Allians olması harika çünkü hastaneyle anlaşmaları var, malesef benim Yapı Kredi ve hastaneyle anlaşmaları yok.. Ama doğum teminatım tutarında herşeyi karşılayacak tabii ki..

merhaba lar

ayşegül, bak senin isminin yanında da + çıkmış:)

Evettt canımmm.. Çünkü arkadaş ve irtibat listesindeyiz, bu nedenle bende senin, sende benim başımda artı çıkıyorr
Çözdük çözdükk kullanmayı sırnaşık şeysırnaşık şey
Nasılsın bu arada , herşey yolunda mı canım

merhaba hilbay

beni de en çok aydın beyin kariyeri ve her şeyden önemlisi insan gibi insan olması etkiledi, bana güven verdi, ilk denememde olumlu sonuç aldım fakat 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim, ama gene aynı doktorumla yola devam etme niyetindeyim...

ama dertlermizi paylaşmak, üzüntülerimşze ortak olmak, sevinçlerimi de katlayarak büyütmek burada gerçekten çok güzel..

ben de biraz geç keşfettim burayı, kürtaj olduğum dönemde, evde dinlenmede olduğum zamandaydı, tesadüfen buldum, uzun uzun sayfaları okudum, her ayrı sayfada heyecanlandım, üzüldüm, sevindim, kendimi buldum bazılarında...gerçekten buradaki herkes çok tatlı ve iyi yürekli insanlar, tanıyınca sen de öyle düşüneceksin..

hee ben de atlamışım demek ki, son zamanlarda fazla bakamadım..demek ondan öyle :)

iyiyim çok şükür, son zamanlarda biraz kafam karışmıştı, doktorumla görüşüp çözdüm ben de onu..

hafta sonu odamızın genel kurulu seçimi filan vardı, ayrıca bir akraba düğünü.. hafta içi de işler yoğun, arada açtım ama hiç okuyamadım katılamadım..sen nasılsın ayşegülcüm

Eh bazen oluyor öyle yoğun tempo canım.. Hem bir de yaz geldi, artık düğünler hiç eksik olmaz.. zemuszemus
Gayet iyiyim canım, iğnelerimi oluyorum, evden dışarı çıkmıyorum, bütün gün uzanıp tv seyrediyorum.. Cuma günü de bebişlerin keselerini görmeye gideceğiz Aydın Amcalarına sırnaşık şey Sonraki level'a geçmiş olacağız inşallah..
Kafanı karıştıran şeyi çözdüğüne sevindim.. Tatile az kaldı heyecan var mı? Biliyormusun ben senin yerine Umut'u Avrupa turuna gönderiyordum.. sırnaşık şeysırnaşık şey

oh oh ne güzell, dinlenmeye devam , imkanın oldukça da dinlen zaten kalan aylarda da.. cumaya da az kaldı, keseleri görüceksin , kalp atışlarını da duyacaksın , şu andaki duyguların katlanarak büyüyecek.. kesinlikle tarifi imkansız ve hiçbişeyle kıyaslanamıyor o...

evet yaa o kısmı gördüm :))) olsun umut ta gelsin beraber gidelim , kalabalık şöyle ne güzel olur:)

evet heyecan başladı, kendimi tatil alışverişine vurdum , akşamları sürekli mağazalardayım :)) çok pis alış veriş modundayım yani anlayacağın kaydirigubbakcemile3

Ayyy ne diyorsun en güzel mod alışveriş modu.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ayyy ne diyorsun en güzel mod alışveriş modu.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gerçekten süpeerr :)))

bir de hamileyken bir ara bu moda girmiştim, eşim bana bir sürü güzel şey almıştı, ama maalesef onların çoğunu geri iade etmek zorunda kaldım , o zaman da ağlaya ağlaya mahvolmuştum... artık inşallah bir dahakine sonuna kadar kullanmayı nasip eder allahım ...

yemeğe mi , ne güzel ne güzell :)) şu yemek yapma işine bir türlü alışamadım ben yaaa :bbo:

Evet canım, son zamanlarda pek bişii yiyemiyormuş, annesi güselce besler şimdi onu..
Alışırsın alışırsın.. Hem yaz yemeklerinde bişii yok.. Hafif besin maddeleriyle geçirmek gerek öğünleri..

İnşallah canım.. Allah bu sefer nasip edecek İnşallah..
Benim de eşim iğnelerden şiştiğim ve hiç birşeye sığamadığım için cici pantolonlar almış bana.. İnsan çok mutlu oluyor di mi..

İnşallah canım.. Allah bu sefer nasip edecek İnşallah..
Benim de eşim iğnelerden şiştiğim ve hiç birşeye sığamadığım için cici pantolonlar almış bana.. İnsan çok mutlu oluyor di mi..

hem de nasıl mutlu oluyorr, havalara uçuyor valla :) 3,5 ayda neredeyse 5 kiloya yakın almıştım ben , 2 haftada sadece 2 kg artınca serap hemşire hamile olduğum için çok yemeliyim psikolojisine mi girdin demişti :)) herhalde biraz abartmıştım ben yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…