Canımm çok geçmiş olsun..
Hepimiz çok üzülüyoruz senin için.. Herşeyde hayır vardır.. Allaha emanet ol.. Bizi de habersiz bırakma
ya ne diyeceğimi bilemiyorum Allah başka acılar vermesin.ne zaman yazmak istersen tekrar gel aramıza.özletme.[/QUO
TE]
canım benim sagol dedigin gibi allah bizlere saglık sihat versin başka acılar vermesin görüşürüz tabiki sizleri üzdügüm için özür diliyorum...
canım üzüldük diye neden özür diliyorsun... olurmu hiç öyle şey ama seni şu an moralli görüyorum ve bu beni mutlu etti.. bi daha bi daha bi daha tutana kadar durmak asla yoook... mutlaka o gün gelecek sende utkumm da panadol da anne olacaksınız hepimiz olacağız inşallah.. son yumurtamıza kadar vazgeçmek yokkk... bizlere siz sizlere biz güç vereceğiz.. kopmayalım hiç buradan gelmemezlik yapmayın tamammı her şey düzelecek seni çoook seviyoruz.. her zaman yanındayız canım..
sakın bunu yapma panadol bizden kopma.. sadece okumak için olurmu her zaman gel buraya. biraz toparlan tabii ama çok açma arayı tamammı.. aynı şeyleri sanada diyorum her şey düzelecek bunlarda geçecek ve o aydınlık yola hepimiz gireceğiz Aydın hocamızla iyi kalpli güleryüzlü elinden gelen her şeyi yapan Aydın doktorumuzla hepimiz başaracağız er geç bunu.. her zaman birbirimize destek olacağız inşallah sende çok fazla üzülme artık olurmu.. öpüyorum ikinizide grapes le opuyorumnanaktan
merhaba canım dileklerin için çok teşekkür ederim avucunun içine kadar gelip çok istedigin birşey kayıp gitmesi insanı çok üzüyor ama elden birşey gelmiyor bunu biliyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum biraz dinlenip yola devam edecegim dedigin gibi son yumurtaya kadar:))) bende çok öpüyorum sende kendine dikkat et...
MARİNER CANIM bugün çok lafını ettik ondanmıdır nedir benim bu öğleden sonra sağ göğsüme şiddetli batmalar giriyor nasıl taş oldu var ya dokunamıyorum yani yanlışlıkla koltuğun yanı değse canım yanıyor ince ince sızlıyor sanırım iğnelerin etkisi bu.. hormon sonuçta. bide yarım baş ağrısı oluştu. çok terliyorum. yani akşam üzeri cidden rahatsızlıklarım fazlalaştı.. pek neşem yok anlayacağın. senin daha öncekilrede olmuşmuydu bu tip şeyler? benim ilk ya hiç bilmiyorum fikrim bile yok.[/QUOTE
geshenkcim.bende hatirladigim gogsumun cok sisip senin dedigin gibi en ufacik harekette agriyordu.zannedersem bu olayi tetikleyen kalcadan yapilan igneler diye biliyorum
evt benim icin enteresan oldu yani sadece benim gibi gelmisti fakat yalniz olmadigimi gordum, neler yasadiginizi takip ettim ve sizlerle sevinip sizlerle uzuldum. umarim herkesin tedavi sureci mutlu bir sekilde biter. benim durumum daha tam net degil, yani aydin bey mikroenjeksiyon olabilir dedi, gerci sizin yazismalarinizdan anladigim kadariyla pek olumlu sonuclanmiyor. simdi esimin testini tekrarliyacagiz(herkesin bakis acisi, yorumlamasi farkli olabilir, farkli bir sonuc alabiliriz, bir de burda yaptirin dedi - umarim yanlistir ilk test die dua ediyorum su anda) snrsinda ben polipimden ve kistlerimden kurtuldugumda sanirim rontgen cekilecek. aydin bey ne derse onu yapacagiz artik. oncesinde kadikoy sifaya gittim, hemen benden testler vs istediler, biz 1,5 sene once sigorta yaptirmistik, sigortam testleri karsilamadi ve polip ameliyatini da karsilamayacagini soylediler, tup bebek tedavisine basladigim icin... bir anda sok oldum yani kistlerim icin gittigim hastahanede tup bebek tedavisine baslamis oldum anlamlandiramadim. ayni gun aydin beye geldim, o testleri yaptirma daha senin bi suru isin var once onlari halledelim dedi. sigortanin kafasini bulandirmanin da bi anlami yok dedi... ben raporumda gebelikten bahsetmezsem ameliyatini da karsilar, ne demek karsilamamasi oyle sey olur mu dedi ve gel birlikte yazalim bak raporunu diyerek bilgisayarini bana cevirdi, o anda bir baska doktor ile bu yola dvm etmek istemeyecegime karar verdim. bazi doktorlar ne yazik ki olaylara farkli yaklasiyorlar, sifaya da bir arkadasin onerisiyle gitmistim halbuki. bu arada aydin bey bir arkadasimin arkadasini ameliyat etmis, ordan taniyorum ben. kizin rahmi egri imis, ve bebek tutunamiyormus, sekil bozuklugu varmis yani. cocugun olmaz demisler ancak o amerikadan aydin beyi bulmus sans eseri aydin beyde turkiyeye donuomus ve onu ameliyat etmis ve su anda bir bebegi var. rahmin durumundan dolayi erken dogum olmus ama sonucta bebek sahibi oldu. yine cok yazdim:):) asil sorumu unutuodum, simdi sigortamin karsilamama olasiligi da oldugu icin polip ameliyatinin ne kdr tuttugunu merak ediyorum. ameliyat olan arkadaslar sigortadan mi karsilattiniz, ne kdr odediniz? benim sigortam alllianz ve hastahanede geciyor...
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.
canım çok sagol bugun gerçekleşti kürtaj işlemi genetik araştırma yapılacak patolojiye gitti günüm kötüydü ama iyi olacagım herşey bizim için elden birşey gelmiyor üzülsemde
kendinize çok iyi bakın yazarım arada....
ya ne diyeceğimi bilemiyorum Allah başka acılar vermesin.ne zaman yazmak istersen tekrar gel aramıza.özletme.[/QUO
TE]
canım benim sagol dedigin gibi allah bizlere saglık sihat versin başka acılar vermesin görüşürüz tabiki sizleri üzdügüm için özür diliyorum...
merhaba canım dileklerin için çok teşekkür ederim avucunun içine kadar gelip çok istedigin birşey kayıp gitmesi insanı çok üzüyor ama elden birşey gelmiyor bunu biliyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum biraz dinlenip yola devam edecegim dedigin gibi son yumurtaya kadar:))) bende çok öpüyorum sende kendine dikkat et...
panadol sana da tekrar geçmiş olsun canım. bir süre dinlenmen, bu konulardan uzak kalman güzel olur elbette... yeniden denemeye karar verdiğinde ya da belki spontan bir hamilelik haberiyle buluşuruz burada... bu süre içerisinde kendine çok iyi bak... opuyorumnanaktan sevgiler
canım çok sagol bugun gerçekleşti kürtaj işlemi genetik araştırma yapılacak patolojiye gitti günüm kötüydü ama iyi olacagım herşey bizim için elden birşey gelmiyor üzülsemde
kendinize çok iyi bakın yazarım arada....
yemeğe mi , ne güzel ne güzell :)) şu yemek yapma işine bir türlü alışamadım ben yaaa :bbo:
Gunaydin kizlar.herkes icin mutlu ve saglikli bir gun gecirmeniz dilegiyle.ben tecrube sahibi olan arkadaslarimizdan tavsiye rica ediyorum.bugun benim transferimin 2.gunu test tarihim 26 haziran.en erken cumaya en gecte pazara kadar ise gitmeden evde dinlenmeyi planliyorum.transfer pazartesi gunuydu.pzt ve sali gunu biraz kasik agrim ve agirligim oldu.bugun de cok az karin agrim var.sizlere sormak istedigim test gunune kadar ne hissedersem bir problem oldugunu veya olmadigini dusunmeliyim.nasil hareket etmeliyim,nelere dikkat etmeliyim.bana yardimci olursaniz cooook sevirim:)))))
evt benim icin enteresan oldu yani sadece benim gibi gelmisti fakat yalniz olmadigimi gordum, neler yasadiginizi takip ettim ve sizlerle sevinip sizlerle uzuldum. umarim herkesin tedavi sureci mutlu bir sekilde biter. benim durumum daha tam net degil, yani aydin bey mikroenjeksiyon olabilir dedi, gerci sizin yazismalarinizdan anladigim kadariyla pek olumlu sonuclanmiyor. simdi esimin testini tekrarliyacagiz(herkesin bakis acisi, yorumlamasi farkli olabilir, farkli bir sonuc alabiliriz, bir de burda yaptirin dedi - umarim yanlistir ilk test die dua ediyorum su anda) snrsinda ben polipimden ve kistlerimden kurtuldugumda sanirim rontgen cekilecek. aydin bey ne derse onu yapacagiz artik. oncesinde kadikoy sifaya gittim, hemen benden testler vs istediler, biz 1,5 sene once sigorta yaptirmistik, sigortam testleri karsilamadi ve polip ameliyatini da karsilamayacagini soylediler, tup bebek tedavisine basladigim icin... bir anda sok oldum yani kistlerim icin gittigim hastahanede tup bebek tedavisine baslamis oldum anlamlandiramadim. ayni gun aydin beye geldim, o testleri yaptirma daha senin bi suru isin var once onlari halledelim dedi. sigortanin kafasini bulandirmanin da bi anlami yok dedi... ben raporumda gebelikten bahsetmezsem ameliyatini da karsilar, ne demek karsilamamasi oyle sey olur mu dedi ve gel birlikte yazalim bak raporunu diyerek bilgisayarini bana cevirdi, o anda bir baska doktor ile bu yola dvm etmek istemeyecegime karar verdim. bazi doktorlar ne yazik ki olaylara farkli yaklasiyorlar, sifaya da bir arkadasin onerisiyle gitmistim halbuki. bu arada aydin bey bir arkadasimin arkadasini ameliyat etmis, ordan taniyorum ben. kizin rahmi egri imis, ve bebek tutunamiyormus, sekil bozuklugu varmis yani. cocugun olmaz demisler ancak o amerikadan aydin beyi bulmus sans eseri aydin beyde turkiyeye donuomus ve onu ameliyat etmis ve su anda bir bebegi var. rahmin durumundan dolayi erken dogum olmus ama sonucta bebek sahibi oldu. yine cok yazdim:):) asil sorumu unutuodum, simdi sigortamin karsilamama olasiligi da oldugu icin polip ameliyatinin ne kdr tuttugunu merak ediyorum. ameliyat olan arkadaslar sigortadan mi karsilattiniz, ne kdr odediniz? benim sigortam alllianz ve hastahanede geciyor...
merhaba belizz,
neden ben diye sormak ,bence en büyük sorun orda, çünkü sorunu olan sadece kendimiz değiliz, bir sürü insan var, kaldı ki sadece ben bile olsam , sonuçta bu dünyada bir imtihandan geçiyoruz, bu imtihanı geçebilmek aslında en büyük derdimiz, ben öyle düşünüyorum en azından, hem bu atrafından bakınca, insan biraz daha sabırla ve metanetle yaklaşabiliyor .. yaşadıklarımız her birimizin ayrı ayrı gerçekten zor , bu inkar edilemez, ama elimizden geleni yapıp allaha teslim olmaktan başka bir şey kalmıyor ...
Çok haklısın canım.. Malesef doktorum diyen o kadar çok ... var kiiiklava:
Bu arada sigorta şirketinin Allians olması harika çünkü hastaneyle anlaşmaları var, malesef benim Yapı Kredi ve hastaneyle anlaşmaları yok.. Ama doğum teminatım tutarında herşeyi karşılayacak tabii ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?