Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canımm çok geçmiş olsun..
Hepimiz çok üzülüyoruz senin için.. Herşeyde hayır vardır.. Allaha emanet ol.. Bizi de habersiz bırakma

canım çok sagol bugun gerçekleşti kürtaj işlemi genetik araştırma yapılacak patolojiye gitti günüm kötüydü ama iyi olacagım herşey bizim için elden birşey gelmiyor üzülsemde
kendinize çok iyi bakın yazarım arada....

Hilbay hosgeldin demek isterim.ben suan 3.denememi de aydin beye yaptirdim.doktorumuzun nekadar kiymetli ve bilgili babacan bir insan oldugunu seninde bildigine eminim.yasanan talihsizler uzucu ama bu inancini ve guvenini kaybetme.ve aysegulun tum dediklerine ictenlikle kelimesi kelimesine katiliyorum.gonlunden gecenin en hayirlisini diliyorum:)))))))

Belizzz merhaba.ben iki kere polip ameliyati oldum aydin beye.ikisinide sigorta karsiladi.allianz yatarak sigorta policemiz var.yanlis hatirlamiyorsam 3.000-3.500tl arasi idi diye hatirliyorum.

MARıNER CANIM bugün çok lafını ettik ondanmıdır nedir benim bu öğleden sonra sağ göğsüme şiddetli batmalar giriyor nasıl taş oldu var ya dokunamıyorum yani yanlışlıkla koltuğun yanı değse canım yanıyor ince ince sızlıyor sanırım iğnelerin etkisi bu.. hormon sonuçta. bide yarım baş ağrısı oluştu. çok terliyorum. yani akşam üzeri cidden rahatsızlıklarım fazlalaştı.. pek neşem yok anlayacağın. senin daha öncekilrede olmuşmuydu bu tip şeyler? benim ilk ya hiç bilmiyorum fikrim bile yok.

Sevgili Hilbay....
bende sana bir şeyler söylemek istedim gerçi topiğimizin pozitif kızı Ayşegülümüz sana çok güzel anlatmış bizlerin sözlerine de tercüman olmuş sağolsun.. iki olumsuzluk mutlaka seni böyle negatif düşüncelere itmiştir.. üzgünsün bende çok üzüldüm senin adına fakat canım bizler elimizden gelenin en iyisini yaptık yapılabilecek en son noktaları deneme yolundayız. ama hiç bir şey için son değildir ve emin ol ki Aydın bey de elinden ne geliyorsa yapıyor bizler buna şahidiz..her defasında bize moral verdi ilk gittiğim günü hatırlıyorum hayran hayran bakmıştım kendisine ya o alçakgönüllüğüne ne deyim bilmiyorum bir yanda telefonla konuşup benden özür dileyip aynı tebessümlü yüz ifadesiyle kaldığı yerden tam detaylı verdiği bilgiler, yine çok detaylı muayene ... ne zaman mail ine bir şey yazdıysam mutlaka cevabını hiç bekletmeden vermesi. ben bana verilen formda en sonki opu işlemi sırasındakinde yani oraya not kısmına şöyle yazmıştım..." ben doktorumu çok çok çok seviyorum" bunu gerçekten böyle hissettiğim için yazdım. ve en son transferim bittiğinde gelip elimi tuttt ve her şey çok güzel geçti hadi 12 gün sonra güzel haberlerle gel dedi babacan bir ifadeyle bende elini daha sıkı tutup iki elinide avcuma alıp ellerinize sağlık hocam çook teşekkür ederim dedim ve ben o günden beridir 7 günümü hep o güzel an ile huzur ile geçirdim.. ve hiiç olumsuz düşünmedim eğer sonuç negatif olursa da bu ne Aydın beyin ne benim hatam... demek zamanı değilmiş deiyeceğim çünkü biliyorumki o elinden gelenin en ama en iyisini yaptı.. ve bütün bunları sanki kendi kızını mutlu edecekmiş gibi yapıyor. bunu hissettiriyor sana. ben formda da yazdığım gibi doktorumu çok ama çooooook seviyorum... ve inşallah hepimiz için verdiği emeklerin karşılığını bizlerden aldığı müjdelerle alacak... ASM ye gelince oradaki personel kadar ilgili başka hastane görmedim ben. herkes çok yardımcı ve daima güleryüzlü .. ve hiç o kadar yoğun zamana denk gelmedim demek ben. yani ameliyat doğum gibi acil durumlarda yumurta kontrollerimde olmuştu o da yarım saat falan gecikmeliydi o kadarda normal geldi bana.... neyse çok uzatmışım inşallah sende bir dahaki denemende yakalarsın bebeğini her şey umarım yolunda gider.. sevgiler..

canım geçmiş olsun.işallah herşey yolunda gidecek ve sende anne olacaksın.benimde ilk denemem polip yüzünden gerçekleşmedi polip ameliyatı oldum.ben asm de yaptırmadım.asm de 4500 istediler patoloji hariç.aydın bey çok basit bi ameliyat dedi.bizde yeni ev aldık tedaviler falan basit bi ameliyat olduğu içim kocaeli de konak hastenesinde 500 tl ye ameliyatımı yaptırdık yine çok iyi bi doktor yaptı.2 gün sonra aydın beye kontrole gittim.hastane araştırırken acıbadem e sormuştum patoloji dahil 5500 idi.çok basit bi ameliyat anestezi ile yapılıyor 10dk sürdü.sonrasında hiç ağrım olmadı canım yanmadı.sadece su toplaması olmuş aydın bey normal dedi.benim yumurta toplamasından sonrada su toplaması olmuştu.bünyemle alakalı olabilir yani
hiç vakit kaybetme korkma işallah yardımcı olabilmişimdir.

grapes, canım... dün gündüz iş yerinde meraklanıp, bir şekilde siteye girip, haberini aldım aslında. ama akşam yazamadım bir türlü, ne diyeceğimi bilemedim. senden güzel bir haber alacağımıza inanmıştım...

sen ise bir yandan kendini teselli ederken, bir yandan da gruptaki hamilecikleri ve diğer umut büyütenleri üzmeme çabası ile yazmışsın hissettiklerini. açıkçası inceliğin beni daha da duygulandırdı... bu kadar ince bir insan kesinlikle anne olacaktır, olmalıdır diye düşünüyorum şu an yazarken. "beni öldürmeyen acı güçlendirir" demiş ya nietzsche... sen de bu acıya yenilmek yerine güçlenerek yola devam etmeyi seçmiş görünüyorsun. sevgili arkadaşım, dilerim herşey gönlünce olur... dilerim kısa süre sonra güzel heyecanlarına ortak oluruz...

arkadaşlar merhaba 2 gündür giremiyordum bugünde yeni girdim cevaplarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum görüşmek üzere

herkese günaydınlar.. a.s.
ayşegül'cüm dün hiç girmedim ama merak edilecek bir durum yok. evde yatmaktan iyice miskinleştim. sıcağın da etkisiyle habire uyur oldum. içimden de pek bişey yapmak gelmiyordu, okudum yazılanları ama girip merhaba demeye üşendim

bugün de artık bu miskinlikten sıyrılmak istiyorum. şimdi güzelce banyomu yapıcam ve kahvaltıya anneme gideceğim. transfer gününü saymazsak tam 9 gündür dışarı çıkmamışım. ohaoldumsmile bu benim için imkansız gibi bir şey. artık bu evde yatma moduna bir son veriyorum, bayanssulusmile gidip annemde yatıcam dermişim... sırnaşık şey

hepinize iyi bir gün diliyorum. :1hug:
aaa az daha unutuyordum.. :uhm:
kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız :CüvCüv: :ecrin_bebek: kabul olsun. kaydirigubbakcemile3

panadol, canım çok geçmiş olsun. biran önce toparlanırsın umarım. herşey bundan sonra daha güzel olacak. :1hug:

çok haklısın önce sevinip sonra üzülmek daha zor oluyor. ama bunlar da geçecek. arayı çok açma lütfen...

sevgiyle kal..

yemeğe mi , ne güzel ne güzell :)) şu yemek yapma işine bir türlü alışamadım ben yaaa :bbo:

al benden de o kadar..
sevmiyorum işte... mutfağa girmek beni asabi yapıyooo :mymeka:
eskiden yemeyi de sevmezdim artık seviyoyumm, belki ilerde yapmayı da severim amaaa... çok düşük bi ihtimal sırnaşık şey

kısaca boşver impression, nası olsa bi şekilde doyuyoruz dimi sempatiksalakcinni

günaydın mariner,
ağrılarınla, olan ya da olmayan hiç bir belirtiyle ilgilenmemen gerekiyor bu dönemde. sadece kanaman olursa dr.u haberdar etmelisin. daha önce de yazmışlar herkesde farklı belirtiler olduğunu. bana bir önceki doktorum da aynı regl olacakmış gibi belirtiler olur, meraklanma demişti. nitekim mystry öyle hissetmişti.
ilk denememde kocaman bir şişlik olmuştu karnımda, pantolon giyemiyordum, etek giyince de külotluçoraplar sıkıyordu. hemen hamile çorabı almıştım kendime :) kalp çarpıntısı yapmıştı ara ara. nabzım 100'ün üzerine çıkıyordu üstelik de hiç birşey yapmazken. ilk testim pozitif çıkmıştı ama sonrası gelmemişti. şimdi 2.yi deniyorum.
senden bir hafta önce oldu transferim 2 gün sonra test yaptıracağım. bu sefer transferden önce başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyor. karnım gene ara ara şişiyor. ama nabzım normal. evde kalıp dinlendiğimdenmidir (miskinleştim çünkü) yoksa sıcaklardan mıdır yoksa aylardır süren koşturmacadan sonra vakit bulmamdan mıdır bilmem bol bol uyuyorum. önceden 6-7 saat uyurken şimdi 10-12 saat uyur oldum. sempatiksalakcinni

haa tabi bel ağrısı özellikle ilk günlerde canını sıkıyor ama sonra geçti bende :)

umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz..
sevgiyle kal.. opuyorumnanaktan

yaaa kızlar anneme gitçektim kahvaltıya ama geldi bile
ama kesin niyetliyim çıkcam bugün dışarı bayanssulusmile
görüşürüüüzzzz

anlamıyorum ben bu bilinçsiz çıkarcı doktorları neyse sonuçta emin ellerdesin.bende polip ameliyatı oldum ASM'de ve tabiki sigortam karşıladı seninkini de karşılayacaktır e zaten aydın beyde söylemiş raporu ona göre yazıcak. mikroenjeksiyon yöntemi sonuçları olumlu değil pek demişsin ama öyle birşey yok olumlu sonuç alan da çok kişi var.eşinin testi kaç çıktı?bu arada sende poliplerden kurtul ondan sonra zaten aydın bey sizi adım adım en azından ticari kaygıları olmaksızın yönlendirecektir.sen sakın olumsuz başlama.

evet haklisin ama benim hala icimde bi umut var yani normal yoldan hamile kalabilmek icin... aslinda onemli olan bebek sahibi olmamiz nsl oldugunun pek bir onemi yok ama ne yazik ki toplumda tup bebek icin olumlu dusunceler yok, hmm cocugu olmuyormus diye bi lafi yapistiriveriyorlar insana... bu nedenle kimseyle paylasamiyorsun da. bu sorunu yasayan sadece ben de degilim, bazi arkadaslarimizin da kimseye soyleyemedigini okumustum ne yazik ki bu bi sorun, yani anneme bile soyledigim de tup bebek olabilirmis dedim allah korusun dedi.. o an cok sinirlendim, kotu niyetli dusunup, soylemedi ama yani allah dermani olan dert versin... sonucta bebek sahibi olabilecegim ancak yontem farkli olacak. neden insanlar bu kdr negatif dusunuyor anlamis degilim. belki de tup bebek cok karmasik anlatildi insanlara, yanlis tanitildi bilemiyorum. Ben annemle durumu paylastim, ancak esimin annesine daha anlatmadik. ona da anlatacagiz fakat toplumdaki baskiyi ve kulaktan kulaga soylemleri dusunmek istemedigim icin baska kimseye soylemeyecegim. topluma boyun egmek beni sinir ediyor ama esimin durumunu da dusununce - o duyulmasini istemiyor pek - saklayacagiz. ama burada herseyimi paylasabilecegim arkadaslarim olacak, bunun icin cok mutluyum:):)

Gunaydin kizlarrr.herkese guzel gunlerrr....
ladybirdcum tavsiyelerin icin tesekkur ederim.insan bu donemde hep kendini kontrol ediyor.karnini,goguslerini.neyse hepimiz icin hayirlisi olsun:))))kandiliniz mubarek olsun.

benimde bu 2. senem... tabi cocuk olmayinca mecburen 3. seneyi de odeyecegiz. insallah hamile kalirim da 3. seneyi de odeyelim onemli degil. su an icin tedavi masraflarimi karsilamasi yeterli olacak. bebek oluncada hangi hastahaneyi sececegimi bilmiyorum. gebze bana uzak kaliyor ama bakicaz. benim dogum teminatim limitsiz, tedavileri, tahlileri vs de %80 oraninda karsiliyor. ancak anlamadim, yani ben sigortami secerken amerikan, alman ve istanbul cerrahi hast. disarda biraktim, onun disindaki her hastahaneye gidebilecegim. oyle soylediler. sen sigortanda ilk anlasma yaparken mi bu hastahaneyi disarda birakmistin??? yani allianz anlasmamiz olmayan hastahaneler sunlardir gibi bi bilgi vermedi bana, ondan yapi kredideki olayi anlayamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…