Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Belizzz merhaba.ben iki kere polip ameliyati oldum aydin beye.ikisinide sigorta karsiladi.allianz yatarak sigorta policemiz var.yanlis hatirlamiyorsam 3.000-3.500tl arasi idi diye hatirliyorum.

benimde yatarak policem var, sinirsiz, ancak bu sifada beni tup bebek tedavisi vs goruyormus gibi bi rapor verdigi icin doktor, ordaki allianz doktoru polip ameliyatiniz da karsilanmaz, sonucta tedavinizin bi parcasi olarak, bebek sahibi olmak icin yapiyorsunuz demisti... baya bi tartistim ancak olumsuz cvp vermisti. onun icin endiseleniyorum, normalde karsilamasi lazim ama son dakika golu atmazlar insallah. ameliyat da baya masrafliymis, umarim sigortadan odetebilirim. bu arada senin ve bi arkadas daha vardi (kusura bakmayin herkesi bir anda okudum, isimler olaylar karisabiliyor, simdiden ozur) ameliyat ile ilgili yazdiklarinizi okuyunca rahatladim. ilk anestezi alisim ve ilk cerrahi mudahelem olacak. biraz tedirginim acikcasi, ama sayenizde rahat atlatacagim.

cok tesekkur ederim yardimin icin, saol

Günaydınlar...

evet maalesef herkes bilemeyebiliyor bu konuyu, eskiden beri gelen yanlış düşünceler, cahil insanların doğruluğunu kesin olarak kabul etmiş olduğu fikirler haline dönüşmüş. o nedenle de herkesle paylaşmaya gerek yok bence de, hem kimi ne ilgilendirir ki, her kafadan ayrı ses çıkar, ne kadar umurumuzda değil, bizim için önemli olan sağlıkla bebeklerimize kavuşmak ta olsa, durup duruken insanın canını sıkacak laflar da duymaya gerek yok. ben de ailelerimizle ve yakın birkaç arkadaşımla paylaşıp herkese söylememeyi tercih edenlerdenim :)

simdi tam olarak hangisi neydi hatirlamiyorum ama sanirim hizlariydi, iki degeri toplariz demisti aydin bey o %34gibi birsey, birde %1 orani var. ama diger gittigim doktorlar miktar cok fazla hamile kalirsin demislerdi. aydin bey miktar evt onemli ama miktarin icindeki yuzde de bir o kdr onemli, ne yazik ki sizin yuzdeniz cok dusuk. hamile kalma sansin 0 degil ancak %2-3 dedi. ama birde asmde yaptiracagiz. ben 6sinda anesteziye girecegim icin bazi testler yapilacakmis onun icin gidecegim, o sirada esimin de testini tekrarlayacagiz, aydin bey yorum farki olabilir, farkli bir sonuc cikabilir dedi ama yani hadi fark etsin %1-2 fark eder, cok farkli birsey cikacagini sanmiyorum, bakalim gorecegiz... olumsuz da degilim ama korkuyorum, ozellikle igne olmaktan, kan aldirmaya bile yeni alistim. bu yaptigim cok ayip ve ne diyeceginizi biliyorum, hepinizdeki azmi, acilara dayanma gucunu gordum ve kendimden de utaniyorum ama elimde degil. hastahaneler hep korkutmustur beni zaten ama alisacagim...

panadol kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canım çok sagol bugun gerçekleşti kürtaj işlemi genetik araştırma yapılacak patolojiye gitti günüm kötüydü ama iyi olacagım herşey bizim için elden birşey gelmiyor üzülsemde
kendinize çok iyi bakın yazarım arada....

merhaba canım dileklerin için çok teşekkür ederim avucunun içine kadar gelip çok istedigin birşey kayıp gitmesi insanı çok üzüyor ama elden birşey gelmiyor bunu biliyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum biraz dinlenip yola devam edecegim dedigin gibi son yumurtaya kadar:))) bende çok öpüyorum sende kendine dikkat et...

panadol canım çooook çoook geçmiş olsun canım, bilmez miyim o duyguyu, en yakından yaşadım ben de, ama işte en önemlisi umutla önümüze bakabilmeyi becerebilmek işte. Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin kimseye, gözyaşlarım sel oldu taştı, yüzüm gülerken içim ağladı, aklım hep bebeğimde kaldı , hayallerimde kaldı, ekranda kığır kıpır hareketlerini izlerken bir gün kaybedeceğimi öğrendim ama işte ben de kendimi hep ya doğsaydı sakat olsaydı, bsorunlu olsaydı, daha mı iyi olacaktı, vardır mutlaka bir hayır diyerek avutmaya çalıştım.artık bir an önce iyileşip yola kaldığımız yerden devam etmek gerekiyor...Çok zor biliyorum.. tekrar çook çok geçmiş olsun ..

Bazen hiç çocuğun olmaz denilen insanların çocuğu oluyor, kordonumu bağlattım çocuğum olmaz artık derken bi bakıyorsun çocuğu olmuş.. hayatta bazen mucizeler de oluyor, oranlar 2-3 düşük çıkabilir ama bunu nasip edecekolan allah ya doğal yolla, ya da tüp bebek gibi aracı yöntemlerin sayeseninde bunu bize de nasip edecek inşallah.yeter ki kendimizi üzüp dağıtmayalım, bebeğimiz için önce bizim sağlıklı ve güçlü olmamız gerekiyor...

belizzcim ben evlendiğim günden beri o kadar acılar yaşadım ki, eğer bir şey istiyorasak bu yolda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız mecburen, sen de başlayınca , o gücün kendinde olduğunu göreceksin mutlaka..

hiç sorma yaaa, sevemiyorum bir türlü, bana hiç zevk vermiyor mutfak :))
neyse bari yapabildiklerim güzel oluyor :))

ve de doğru douyoruz işte o da yeter.. (annem görmesin kızar bana ) kaydirigubbakcemile3

Rahat ol canim.zaten aydin bey yapacak.hicbirsey hissetmiyorsun.sadece guzeeel bi uyku cekmis gibi oluyorsun.oldugun gun biraz kasik agrisi okadar.

hiç sorma yaaa, sevemiyorum bir türlü, bana hiç zevk vermiyor mutfak :))
neyse bari yapabildiklerim güzel oluyor :))

ve de doğru douyoruz işte o da yeter.. (annem görmesin kızar bana ) kaydirigubbakcemile3

yaaa bende hic sevmiyorum... hatta keske hic acikmasak diyorum:):) ya da jetgillerdeki gibi bi hap ile karnimiz doysa kaydirigubbakcemile3

evet evet evet hersey cok guzel olacak... ztn 9 aya kalmaz dogum yapacak arkadaslarimiz sayesinde baslicaz cocuk bakmak sole zor bole zor, bugun hic uyumadim, yok bugun hicbisey yemedi, dis cikardi vs vs diye konusmaya:):)

beliz merhaba bizler hepimiz benzer duygular yaşadık, bende hamileliğimden sonra pek söylemedim tüp bebek oldugunu ama 6 yıldır evli olup çocugumuz olmadıgından zaten herkes yakıstırıyormus, birde ikiz oldugunu duyunca herkes (süper zekalarıyla fikir yürütmüş oysaki benim bebeklerim tek yumurta ikizi idi ve birebir tüp bebek tedavisinin sonucu sayılamazdı, neyse diyorum ya sağlıklı sıhatli olsunda millet ne derse desin, ama cahil insanlarla ugrasmak zor gerçekten..Birde etrafta haberlerde vs. saçma sapan şeyleri duyan insanlar önyargı ile yaklasıyor-sperm bankası, yumurta donoru vs gibi-)

benim tedavimi hiç paylaşmadıgım insanlar gelipte bu sefer olmadıysa bi dahaki denemede olur inşallah diyorlar yaa size ne sizi ne ilgilendirir ben sizinle paylaşmamısım etraftan duyduklarınızı gelip bana iletmek zorundamısınız? böyle söyleyenlere ben artık düşünmüyorum diyorum, hakikatende şu dönem düşünecek durumda degilim zaten, ama bundan sonra böyle bir işe girişirsem hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum annem ve kayınvalideme bile...

Geshenkciğim;
Gögüslerini bu hale getiren progesteron hormonu.. Yani iğnemiz. Pamela Anderson halt etmiş yanımızda di mi kocamanaaa taş gibi ve dokununca acıyorr sırnaşık şeysırnaşık şey Havalar da sıcak bu nedenle evde olmaktan hareket edememekten terliyorsun, bunalıyorsun, başın da ağrır keyfin de kaçar.. Gayet normal hissettiklerin canım.

kizlar ya bisi daha sorucam bu polip ameliyatinda gunun onemi var mi? adetimden snr 16-17.gun gibi denk gelioda. gerci randevu alirken de bisey demediler ama

Belizciğm;
Kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.. Tedaviye başlarken Aydın Beyin size anlattıklarını-anlatacaklarını ailenize güzelce izah edersiniz.. Önemli olan yöntemi güzelce anlatmanız. Onların desteği ve duaları çok önemli..
Gerçekten insanlar tüp bebek tedavisinin nasıl olduğunu bilmiyorlar.. Bütün gün evde tv seyrettiğim için geçen halkın arasına mikrofonla girdiler, inanın tüp bebeğin başka kişinin bebeği olduğunu düşünenler bile var. Öte yandan 3. sahısların pek de bilmesine gerek yok..

Benim sigorta şirketimin ASM ile anlaşması yok.. Sadece anlaşmalı hastanelerde son derece avantajlı olunuyor.. Mesela Acıbademi tercih etsem bebeklerin göbeklerinin pansumanı için eve hemşire gönderiyorlar.. vs vs..
Ama ASM'de de sigortamız doğum öncesi kontrolleri, tahlilleri doğumu karşılayacak teminatımız tutarında.. Ama anlaşması olsaydı bu hatanenin paket programı olacacaktı zaten..
Yani sigorta yaptırırken bizim hastane seçmemiz vs gibi bir durumumuz söz konusu değil. Onlar şu hastanelerle anlaşmamız var, bunlarla yok diye bilgi verdiler sadece, ASM ile anlaşmaları yok. Ama evime yakın, doktorumu seviyorum, hastaneyi seviyorum, doğumu da orada planlıyoruz şimdilik düşüncemiz bu yönde..

yasadiklarini burdan takip ettim ve hic kolay seyler yasamadin gercekten. ama allah sevdigi kullarini dunyada sinarmis derler. bebeklerinin saglikli olmama ihtimalleri de vardi, ve belki de dogsalardi cok aci cekeceklerdi, bu yonden de dusun. sonunda sende bebegini veya bebeklerini kucagina alacaksin. moralman kotu zamanlar gecirdin ama kendini toparlayinca bir daha dene bence.
kimseye soylememe konusuna gelince nsl rahat hissedeceksen oyle yap. tedavi sirasinda destege ihtiyac duyuyor insan elimizden geldigince sana yardimci oluruz. herseyin hayirlisi..
cehaletle mucadele etmek de gercekten zor, cok zor... yasamayan, basina gelmeyen de o psikolojiyi anlamadigi icin cogu zmn kotu niyetli olmasada kirici olabiliyor. sen hicbirseyi kafana takma. guzel gunler yakin

merhaba umutcum ee randevunda alınmıış maraton başlıyoorr.bu arada geshenki ziyaret etmek istemişsiin kıskandım ama bizide ziyaret et :sinifsinif:

evet canım marton basladı sayılır bakalım yarın ne diyecek aydın bey... evet canım ama geshenkten ses cıkmadı galiba mesajı atladı okumayı bazen ben de bazı mesajları kacırıyorum
sana da gelirim ziyarete canım yakın olmasanda gelirim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…