anladim aysegul, demek ki bizim pakette boyle bir durum soz konusu degildi, cunku sadece saydigim 3 hastahaneyi de pakete dahil edersek fiyat artacakti, bende normal dogum isterim bizim eve o hastahaneler uzak ztn diye dusunerek o 3unu dahil etmedim... ama her sigorta sirketinin farkli uygulamasi oluo demek ki..
bu arada yazilarinizi okurken senin yazilarinda surekli sirnasik sey yaziodu... ilk basta dedim ki insanlara neden boyle diyor acaba, snr baktim aaa kocasina da ole hitap edio demek ki tarzi bu dedim... taaaa ki sen ya ben gulucuk yapiyorum boyle yaziyo diyene kdrsimdi bi problem yok anlamis bulunmaktayim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çokk güzelll.. Hadi bakalım inşallah muayene sonucunda hemen başlarsınız canım..
Bu arada ablandan bahsetmedin, nasıl?
yasadiklarini burdan takip ettim ve hic kolay seyler yasamadin gercekten. ama allah sevdigi kullarini dunyada sinarmis derler. bebeklerinin saglikli olmama ihtimalleri de vardi, ve belki de dogsalardi cok aci cekeceklerdi, bu yonden de dusun. sonunda sende bebegini veya bebeklerini kucagina alacaksin. moralman kotu zamanlar gecirdin ama kendini toparlayinca bir daha dene bence.
kimseye soylememe konusuna gelince nsl rahat hissedeceksen oyle yap. tedavi sirasinda destege ihtiyac duyuyor insan elimizden geldigince sana yardimci oluruz. herseyin hayirlisi..
cehaletle mucadele etmek de gercekten zor, cok zor... yasamayan, basina gelmeyen de o psikolojiyi anlamadigi icin cogu zmn kotu niyetli olmasada kirici olabiliyor. sen hicbirseyi kafana takma. guzel gunler yakin
sagolasın canım, insallah onumuzdeki hafta baslayacagız yarın aydın bey muayene edecek ve ilaclara karar verecek onumuzdeki hafta burda olmadıgı icin yarın cagırdı gerci benim icin cok iyi oldu benim baslayacagım gun donmus oluyor sırnaşık şey
ablam da bugun ilk ignesini yaptı canım biraz once telefonla gorustuk hastaneden donuyorlardı ama onun igneleri biraz farklı uzun protokol olacak onun tedavisi dolayısıyla benim ki de kısa protokol olacagı icin ona yetisecem buyuk ihtimalle aramızda 1 hafta olacak transfer sonrasında onda kalmayı planlıyorum ona ben bakacagım 1 hafta sonrada benim transferim olacak karsılıklı 1 hafta yatacagız sonrada kocalarımız bize bakacak sırnaşık şey biz bebislere bakıcaz kocislerde bize cok adil bi is paylasımı oldugunu dusunuyorum alkisalkisalkis
sen nasılsın? yarın keseleri goreceksin heyecan basladımı?
sagolasın canım, insallah onumuzdeki hafta baslayacagız yarın aydın bey muayene edecek ve ilaclara karar verecek onumuzdeki hafta burda olmadıgı icin yarın cagırdı gerci benim icin cok iyi oldu benim baslayacagım gun donmus oluyor sırnaşık şey
ablam da bugun ilk ignesini yaptı canım biraz once telefonla gorustuk hastaneden donuyorlardı ama onun igneleri biraz farklı uzun protokol olacak onun tedavisi dolayısıyla benim ki de kısa protokol olacagı icin ona yetisecem buyuk ihtimalle aramızda 1 hafta olacak transfer sonrasında onda kalmayı planlıyorum ona ben bakacagım 1 hafta sonrada benim transferim olacak karsılıklı 1 hafta yatacagız sonrada kocalarımız bize bakacak sırnaşık şey biz bebislere bakıcaz kocislerde bize cok adil bi is paylasımı oldugunu dusunuyorum alkisalkisalkis
Hadi bakalım canım, abla kardeş dayanışması bu olsa gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Eşim yarın için keseleri görmeyi bırak kalp atışlarını bile duyacağımızı iddia ediyorEşim çok şeker oldu devamlı gülümseyerek düşüncelere dalıyor sırnaşık şeysırnaşık şey Bir de cumartesi pazar bütün gün miskin miskin uyumasına azıcık sitemde bulununca "doğduklarında uyuyamayacakmışız depoluyorum" diyip duruyorr sırnaşık şey
Yarın iğnemizin biteceğini düşünerek çok seviniyorum bugün son iğnem inşallah.. Ayrıca artık hareket edebilirsin yürüyebilirsin derlerse normale dönebileceğimi düşünüyorum ençok bu durum heyecanlandırıyor beni
merhaba şekerler
kandiliniz kutlu olsun....
Hadi bakalım canım, abla kardeş dayanışması bu olsa gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Eşim yarın için keseleri görmeyi bırak kalp atışlarını bile duyacağımızı iddia ediyorEşim çok şeker oldu devamlı gülümseyerek düşüncelere dalıyor sırnaşık şeysırnaşık şey Bir de cumartesi pazar bütün gün miskin miskin uyumasına azıcık sitemde bulununca "doğduklarında uyuyamayacakmışız depoluyorum" diyip duruyorr sırnaşık şey
Yarın iğnemizin biteceğini düşünerek çok seviniyorum bugün son iğnem inşallah.. Ayrıca artık hareket edebilirsin yürüyebilirsin derlerse normale dönebileceğimi düşünüyorum ençok bu durum heyecanlandırıyor beni
kizlar ya bisi daha sorucam bu polip ameliyatinda gunun onemi var mi? adetimden snr 16-17.gun gibi denk gelioda. gerci randevu alirken de bisey demediler ama
evet canım marton basladı sayılır bakalım yarın ne diyecek aydın bey... evet canım ama geshenkten ses cıkmadı galiba mesajı atladı okumayı bazen ben de bazı mesajları kacırıyorum
sana da gelirim ziyarete canım yakın olmasanda gelirim opuyorumnanaktan
anladim aysegul, demek ki bizim pakette boyle bir durum soz konusu degildi, cunku sadece saydigim 3 hastahaneyi de pakete dahil edersek fiyat artacakti, bende normal dogum isterim bizim eve o hastahaneler uzak ztn diye dusunerek o 3unu dahil etmedim... ama her sigorta sirketinin farkli uygulamasi oluo demek ki..
bu arada yazilarinizi okurken senin yazilarinda surekli sirnasik sey yaziodu... ilk basta dedim ki insanlara neden boyle diyor acaba, snr baktim aaa kocasina da ole hitap edio demek ki tarzi bu dedim... taaaa ki sen ya ben gulucuk yapiyorum boyle yaziyo diyene kdrsimdi bi problem yok anlamis bulunmaktayim
merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis
ay süper yaa abla kardeş aynı anda anne olucaksınız inşallaah onlarda kardeş kardeş büyüyecekler hep birbirlerine destek olucaklar.aydın beyin de yetişmesi harika olmuş ee herşey güzel başlıyor öylede devam edicek...
Haziran ayı test programı kızlarrr :
19 Haziran Ladyy ilk testini yaptıracak inşallah
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah
Merhaba kızlar.............
Keyifler nasıl? bakıyorum bayağı kalabalık:)
Ben bir geçmişi okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?