Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

anladim aysegul, demek ki bizim pakette boyle bir durum soz konusu degildi, cunku sadece saydigim 3 hastahaneyi de pakete dahil edersek fiyat artacakti, bende normal dogum isterim bizim eve o hastahaneler uzak ztn diye dusunerek o 3unu dahil etmedim... ama her sigorta sirketinin farkli uygulamasi oluo demek ki..

bu arada yazilarinizi okurken senin yazilarinda surekli sirnasik sey yaziodu... ilk basta dedim ki insanlara neden boyle diyor acaba, snr baktim aaa kocasina da ole hitap edio demek ki tarzi bu dedim... taaaa ki sen ya ben gulucuk yapiyorum boyle yaziyo diyene kdr simdi bi problem yok anlamis bulunmaktayim

sırnaşık şey evet canım soldaki kahkaha atan gülümsemenin ismi... gülümsemeler bazen çıkmıyor deli ediyor bizi.. ehh yazı içerisinde de hoş olmuyor tabiii.. sırnaşık şey

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çokk güzelll.. Hadi bakalım inşallah muayene sonucunda hemen başlarsınız canım..
Bu arada ablandan bahsetmedin, nasıl?

sagolasın canım, insallah onumuzdeki hafta baslayacagız yarın aydın bey muayene edecek ve ilaclara karar verecek onumuzdeki hafta burda olmadıgı icin yarın cagırdı gerci benim icin cok iyi oldu benim baslayacagım gun donmus oluyor sırnaşık şey
ablam da bugun ilk ignesini yaptı canım biraz once telefonla gorustuk hastaneden donuyorlardı ama onun igneleri biraz farklı uzun protokol olacak onun tedavisi dolayısıyla benim ki de kısa protokol olacagı icin ona yetisecem buyuk ihtimalle aramızda 1 hafta olacak transfer sonrasında onda kalmayı planlıyorum ona ben bakacagım 1 hafta sonrada benim transferim olacak karsılıklı 1 hafta yatacagız sonrada kocalarımız bize bakacak sırnaşık şey biz bebislere bakıcaz kocislerde bize cok adil bi is paylasımı oldugunu dusunuyorum alkisalkisalkis
sen nasılsın? yarın keseleri goreceksin heyecan basladımı?

saol canım teşekkür ederim, gerçekten de cehalet cok kötü..
zaten içimizi biraz olsun rahatlatan şey hep hayırlısını istememiz, ve ben seçim yapamayacaktım çocuklarımdan birisini tercih etmem gerekebilecekti veya amniyosentesde ikisinide bunu yapamayacaktım Allah beni benden iyi biliyordu imtihanımız bu yönde oldu inşallah kazananlardan olmusuzdur..
Cahilden dostun olacagına alimden düşmanın olsun lafının dogurulugunu her geçen gün daha da iyi anlıyoruz...
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..

Hadi bakalım canım, abla kardeş dayanışması bu olsa gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Eşim yarın için keseleri görmeyi bırak kalp atışlarını bile duyacağımızı iddia ediyor Eşim çok şeker oldu devamlı gülümseyerek düşüncelere dalıyor sırnaşık şeysırnaşık şey Bir de cumartesi pazar bütün gün miskin miskin uyumasına azıcık sitemde bulununca "doğduklarında uyuyamayacakmışız depoluyorum" diyip duruyorr sırnaşık şey
Yarın iğnemizin biteceğini düşünerek çok seviniyorum bugün son iğnem inşallah.. Ayrıca artık hareket edebilirsin yürüyebilirsin derlerse normale dönebileceğimi düşünüyorum ençok bu durum heyecanlandırıyor beni

günaydın kızlaarr.
Öncelikle hilbay ayşegülcüğümün dediklerine eklenicek birşey yok aynen ona katılıyorum sende tabiki neden arıyorsun ama tek önerim umudunu kaybetmemen olabilir.
ayşegülcüm bu arada yapı kredi anlaşması yeni mi kaldırıldı asm'den çünkü annemin yk sigortası var ve geçen sene hep orada gitti kontrollerine bir sorun yaşamadık anlaşmalıydı sadece yüzde 20 katkı payını ödedik.

kızlar şu elalem konusunda bende bir iki cümle yazmak istiyorum biz eşimle sadece anneme söyledik çünkü onun desteğine ihtiyacımız vardı sağolsun annecim ikinci test sonucuna kadar yanımızda kaldı bize baktı.onun dışında çalışma arkadaşlarımla ve direktörümle paylaştım çünkü onların iyi niyetlerine desteğine ve yardımına ihtiyacım vardı malum özveri gerektiren bir süreç kontroller e sonra ben bir sğre raporluydum biliyorsunuz sağolsun arkadaşlarım bir dosyamı bile elletmiyorlar.eşimin yakınlarıyla durumumuzu paylaşmadık ama nedeni bundan kesinlikle çekindiğimiz gocunduğumuz için değil onların bu süreçteki meraklarının bize endişe olarak dönmemesi için beklemek zaten çok zor birde insanları beklentiye sokmak daha zor olucak diye düşündük.durumumuz beni ve eşimi kesinlikle hiç rahatsız etmiyor çünkü bizim hiç bir eksikliğimiz yok hatta etrafıma baktıkça aslında çok çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü benim mükemmel bir kocam var hayatımızdaki tek zorluk bu olsun inşallah Allah bana onun rahatsızlığını mutsuzluğunu göstermesin benim de tabii ona.insanlara açık olunmadığında belkide daha çok konuşmalarına müsade ediyoruz kuzanimde aynı süreçlerden geçti o göğsünü gere gere anlattı bize dua edin şansımız çok az dedi hepimiz heyecanla bekledik dua ettik hiç birimiz aaa demedik çok şükür hamileliğinin sonlarına yaklaştı arkasından benim durumum çıktı ortaya aslında bende söylemek istedim dualarını almak istedim ki zaten çook uzun zamandır bebek istediğimizi deneyip deneyip elde edemediğimizi biliyorlar bunu rahat rahat anlatıyorduk zaten diyorum ya bu kusur değil ve paylaştıkçada normal geliyor insanlara tüp bebeği söylemememin tek tek nedeni süreci sakin sakin kocamla ve annemle geçirmek istememdi hamileliğimi henüz tüm akrabalar bilmiyor sadece en en yakınlar biliyor herkeze duyuralım tüp bebek olduğunuda söylerim hiç sorun değil.takmayın arkadaşlar kapıyı kapatınca kocanızla kalıyorsunuz boşverin gerisini bilinçlenmemek onların ayıbı...
belizcim henüz olayın içine balıklama girmediğin için korkuyosun seni ayıplamak ne demek bende küçücük böcek göreyim yıkarım ortalığı valla masaların tepesine çıkarım ama onlarla çok şükür haşır neşir olmaya mecbur değilim sen tedaviye başla iğneler vız gelicek anne olucaz kolaymı boşveer vurulalım iğneleri kucağımıza alınca yavrumuzu hepsini unuturuz hatta ona iğne vuracaklarına bize 40 tane vursunlar isteriz.

gelelim yemek konusuna ben bayılırım yemek yapmaya arkadaşlar mutfak beni sakinleştirir işten gelince atarım kendimi mutfağa sinirim bozulunca hemen kurabiye yuğururum yuğururken ayrı fırından kokular gelirken ayrı sakinleşirim.eşime sorup duruyorum canın ne istiyo diye bana bahane çıksın da pişireyim süslerimde yemeklerimi zevkle yani bana söyleyin arkadaşlar canınız ne isterse ben zevkle yapar süsler ister yollarım ister gelin afiyetle yiyin şu aralar hareket yasak ya 2-3 aydır mutfakla alakam yok malesef ay bi mutsuzum mutfağım bana küstü gibi geliyor eşime emanet ettim o beceremez ama işte elinden geldiğince yapıyo bi geçsin benim riskim valla doya doya pişiricem inşallaaahh.

ay süper yaa abla kardeş aynı anda anne olucaksınız inşallaah onlarda kardeş kardeş büyüyecekler hep birbirlerine destek olucaklar.aydın beyin de yetişmesi harika olmuş ee herşey güzel başlıyor öylede devam edicek...

ne guzel kardes gibi buyur bebisleriniz... :):)

eşin çok alem yaa. duyarsınız inşalaahh gümbür gümbür seslerini gerçi biraz erken ama belli olmaz zaten duyamasanızda görürsünüz sanırım kalbin atışını.miskin koca zor şekerim benimkide kalkana kadar içim şişiyo benim.iğnelerinde biter inşallah normale tam dönmesende biraz yaklaşırsın seninde normalin benim gibi pek normal değil çünkü kıpır kıpır yavaş tempoya dönersin.benimde belki haftaya iğnelerim biter gerçi iğnelere alıştım hatta onlara güveniyorum sanki biterse iyi olmıcak gibi geliyor ama bakalım nuri bey ne diyecek heyecanla bekliyorum.senin kaçtaydı randevun yarın? bu arada dün özelden mesajlaşırken sana en son baya uzuuun uzun yazdım o gelmedimi?merak ettim.

canım benim yaaa inan benim totom bile hala ağrıyo.seni düşünemiyorum.ama olsun annesi değmez mi.sizlere bu duyguları bile yaşattıkları için değer.eşinin gülümseyerek düşüncelere dalması ne hoş kimbilir ne hayaller kuruyor.allah tüm hayallerinizi gerçekleştirsin.tabi bizimkinleride

kizlar ya bisi daha sorucam bu polip ameliyatinda gunun onemi var mi? adetimden snr 16-17.gun gibi denk gelioda. gerci randevu alirken de bisey demediler ama

canım ben adetimin 9.günü ameliyat oldum.aydın bey bir sonraki adetinle tedaviye başlıyoruz dedi.gün çok önemli değil sanırım.bu ay ameliyat oluyorsan temmuzda sen de bizdensin o zaman. :teytey:

canım bn şu an biliyorsun evdeyim sana adres versem bilmem bulabilirmisin işe dönünce istersen iş yerime gel daha kolay bulursun. tabi görüşmek isterim seninle. istediğin zaman buyur gel ama önceden haberim olsun.. okudum canım daha öncede mesajını ama cevaplamayı unutmuşum :) ne zaman başlayacaksın sen şimdi ilaçlara daha tam belli olmadı galiba dimi.

sırnaşık şey

Ayşegülüm büyük gün geldi bakkk.. göreceksin şahsiyetlerin mekanlarını çooook heyecanlı dimiiii..... en güzelide valla iğnelerden kurtuluyor olman.. bende o günü görecem umuduyla yaşıyorum akannehir

Umutcum çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına hayırlısıyla başlayacaksın sende tedavine az kaldı.

amin canım insallah hersey yolunda gider boyle

bende hepimizin kandilini kutluyorum.. kandiliniz mübarek olsun.. bugünün yüzüsuyu hürmetine Rabbim anne olmayanlara en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın anne adaylarına da hayırlı doğumlar ile evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.. bool boool dua edeceğim bugün... hepimiz için.

hepinize maşallah..................

Merhaba kızlar.............
Keyifler nasıl? bakıyorum bayağı kalabalık:)
Ben bir geçmişi okuyayım.

sorma valla geçmiş habire birikiyor bi akşam girmiyorum sabah maşallah oku oku bitmiyor e kalabalıklaştıkta canım çıkıyo takip ederken ben zaten balık hafızalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…