Umutcum çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına hayırlısıyla başlayacaksın sende tedavine az kaldı.
az kaldı canım dikey olmaktan sıkıldım yatay olmak cok iyi gelecek zemuszemus
Mystryy;
Demek minik böcükklerden sempatiksalakcinni korkuyosun haaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
canım ben adetimin 9.günü ameliyat oldum.aydın bey bir sonraki adetinle tedaviye başlıyoruz dedi.gün çok önemli değil sanırım.bu ay ameliyat oluyorsan temmuzda sen de bizdensin o zaman. :teytey:
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.
yaa ayşegülcüm sorma canım ya aklım çıkıyo minicikte olsa yok yenemiyorum ben bu korkuyu işin komiği eşimde ölüyo korkudan eve kelebek giriyo da kapıcıyı çağırıyoruz valla akannehir
canım bn şu an biliyorsun evdeyim sana adres versem bilmem bulabilirmisin işe dönünce istersen iş yerime gel daha kolay bulursun. tabi görüşmek isterim seninle. istediğin zaman buyur gel ama önceden haberim olsun.. okudum canım daha öncede mesajını ama cevaplamayı unutmuşum :) ne zaman başlayacaksın sen şimdi ilaçlara daha tam belli olmadı galiba dimi.
sırnaşık şey
Ayşegülüm büyük gün geldi bakkk.. göreceksin şahsiyetlerin mekanlarını çooook heyecanlı dimiiii..... en güzelide valla iğnelerden kurtuluyor olman.. bende o günü görecem umuduyla yaşıyorum akannehir
yaa ayşegülcüm sorma canım ya aklım çıkıyo minicikte olsa yok yenemiyorum ben bu korkuyu işin komiği eşimde ölüyo korkudan eve kelebek giriyo da kapıcıyı çağırıyoruz valla akannehir
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..
Biz 11.45 gibi hastanede olacağız canım.. Ama Emel Hanım randevuyu verirken çok yoğun olduğunu söylemişti, bekleriz sakıncası yok demiştik, aradan almaya çalışacak bizi kaydirigubbakcemile3
ya ben cinsiyetlerini ogrenene kadar catlicam meraktan
Sansux nasılsın? Bebişlerine hangi omega 3 hapını önerdiler.Bende balığa bayılırken ancak şimdi haftada bir yiyebiliyorum. Oda zorlama ile. Bende çocukları omega 3 süz bırakmayayım...:Birde kaç haftalık oldular seninkiler.
aysegulcum ignelerinin bitmesine sevindim kalp atıslarını da duyarsanız eger senin iyiyi cagır iyi olsun felsefene hayran kalacagım buyrunnnnnnnnn ve hic sasırmayacagım :1shok: esin babalık moduna coooktann girmis ee haketti de degilmi umarım hayalini kurdugu hersey gonlunuzce olsun pazar gunu guzel bi babalar gunu organizasyonu da bekliyordur kesin süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?