Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ay kızlar yuh bize bi buluşamadık ama yaa en iyisi caddeyi falan boverip hastane cafesindemi buluşsak gün yaparız orda:)

Mystryy;
Demek minik böcükklerden sempatiksalakcinni korkuyosun haaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

mystryy haklisin aslinda ama iste nsl bi bilincalti ile buyuduysek benim bu kistlerim ciktiginda arkadasimin jinekolog arkadasi bi tup bebekciye gitsin dediginde bile sinirlenmistim, benim bi sorunum yok, beni tup bebeklik yapti vs diye ama bu 2 hafta icerisinde dusuncelerim inanilmaz degisti. surecin laboratuar ortaminda takip edilerek yapilmasi disinda birsey degil aslinda. belki bende soylerim bilemiyorum. aydin bey tek tek baktigimizda sorunlariniz buyuk degil ancak ikinizde birden olmasi kotu bi sans olmus dedi. ya bilmiyorum kayinvalideme solesem simdi kulturlu insanlar ama bizim gelinin cocugu olmuyormus muhabbetine girer mi bilemiyorum, onun icin kimseye soyleme diyecegiz. esimde de sorun var aslinda ama ay bilmiyorum.. sanirim bebisin kalp atislarini duydugumda bunlarin hicbir onemi kalmayacak.. onu bir duyayimda

Mystryy;
Demek minik böcükklerden sempatiksalakcinni korkuyosun haaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yaa ayşegülcüm sorma canım ya aklım çıkıyo minicikte olsa yok yenemiyorum ben bu korkuyu işin komiği eşimde ölüyo korkudan eve kelebek giriyo da kapıcıyı çağırıyoruz valla akannehir

canım ben adetimin 9.günü ameliyat oldum.aydın bey bir sonraki adetinle tedaviye başlıyoruz dedi.gün çok önemli değil sanırım.bu ay ameliyat oluyorsan temmuzda sen de bizdensin o zaman. :teytey:

yok ben daha dogum kontrol hapina baslamadim, aydin beye gittigimde adetim bitmisti, simdi baslarsan ara ara kanamalarin vs olur ztn kafan karismis, moralin bozulmus iyice moralin bozulur nie kanamam var die kafana takarsin dedi, onun icin simdi adet olmayi bekliyorum. (diger doktorlar hemen baslatiyordu hapa) birde ben 2 ay kullanacagim dogum kontrol hapini, daha iyi olur dedi aydin bey, kistler icin falan. belki bir ayin sonunda guzel bir degisim olursa beklemeyelim hemen baslayalim da diyebilir ama simdilik bilemiyorum. su an gorunen ben agustos-eylul yolcusu olacagim...

Biz 11.45 gibi hastanede olacağız canım.. Ama Emel Hanım randevuyu verirken çok yoğun olduğunu söylemişti, bekleriz sakıncası yok demiştik, aradan almaya çalışacak bizi kaydirigubbakcemile3

Grapescim üzüntümü nasıl dile getireceğimi bilemiyorum.
Hepimiz umutlandık şans düşük olsa bile. En azından neden olmadığını biliyoruz ve çözümü var. Umarım en kısa zamanda sende kavuşacaksın bebeğine.
Seni çok seviyoruz her zaman arkandayız. Neden özür diliyorsun lütfen böyle düşünme. Mutlu haberleri paylaşacağımız gibi kötü haberleri de paylaşacağız birbirimizle acılar paylaşınca azalır. Bizim burda olma nedenimiz paylaşmak dertleşmek değil mi zaten.
Malesef hayat bize her zaman güze şeyler vermiyor.
Sana ne kadar güçlü bir insan olduğunu söylemek isterim ve tebrik ederim.
Gerçektende bu yolda yılmak yok. İllaki olacak..................
Seni çooooooooooooooook öpüyorum.

yaa ayşegülcüm sorma canım ya aklım çıkıyo minicikte olsa yok yenemiyorum ben bu korkuyu işin komiği eşimde ölüyo korkudan eve kelebek giriyo da kapıcıyı çağırıyoruz valla akannehir

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tencere kapakk sırnaşık şeysırnaşık şey

merhaba geshenkcim,
bizim sirketin soforu hergun adapazarına gidiyor ben adapazarını pek bilmem ama sagolsun sen adresi ver ben seni bırakırım dedi ben yarın kontrole gidecem haftasonu oldugu icin buyuk ihtimal istanbulda arkadaslarda kalırız haftasonunu istanbulda geciririz ama musaitsen pazartesi gelirim degilim dersen isyerine gelirim yani mekanın onemi yok canım onemli olan seni gormek opuyorumnanaktan

ay siz cok komikmissiniz valla... allahtan benim esim korkmuo, veya ben korkuyorum die ona cesaret mi gelio acaba sırnaşık şey
ama bende kelebekten bile korkarim, evde bocek gorup canli diyip kactim gecen gun arkadasim gulmekten oldu, uzerine basip oldursene ne kaciyorsun diye ama uzerine de basamam, bole bi ses gelir ya dayanamam o sese... bi sivrisinek ve karasinekten korkmuyorum allahtan

Mystryy;
Upuzunnn msjını şimdi gördüm okudum canım.. Cevap veriyorum ANLAŞILDI TAMAM kaydirigubbakcemile3
Haaa ayrıca hangi sigorta şirketi olursa olsun hastanede tedavi olabiliyorsun elbette.. Ama benim izah etmek istediğim doğum teminatı canım.. Yapı kredinin ASM ile doğum anlaşmaları yokmuş.

Panadol çok üzüldüm çok zor bir durum. Allah sabır ve güç versin.
En zor ilk günler umarım bir an önce toparlarsın ve tedaviye yeniden umutla başlarsın.
Nete girmek sana iyi gelmeyecekse girme ama bence daha iyi gelir gibime geliyor çünkü bizimle herşeyi paylaşabilirsin. Belkide en yakınlarına bile paylaşamayacağın duygularını.
Çok öpüyorum seni, kendine iyi bak.
Sevgiyle kal.........

aysegulcum ignelerinin bitmesine sevindim kalp atıslarını da duyarsanız eger senin iyiyi cagır iyi olsun felsefene hayran kalacagım buyrunnnnnnnnn ve hic sasırmayacagım :1shok: esin babalık moduna coooktann girmis ee haketti de degilmi umarım hayalini kurdugu hersey gonlunuzce olsun pazar gunu guzel bi babalar gunu organizasyonu da bekliyordur kesin süprizzzzz

Merhaba nilcim iyiyim genelde evde dinlenerek geçiyor günlerim pek birşey yapamıyorum.
Yemek, uyku arasında geçiyor zaman.
Sırt ağrılarım oluyor ayakta fazla duramıyorum birde geceleri karnım iyice şişiyor nefes almakta yatmakta zorlanıyorum onun haricinde Allahıma şükür bir sıkıntım yok. O kadarı da olacak diyorum bebeklerim yeterki sağlıkla büyüsünler doğsunlarda ben herşeye razıyım.
Solgarın omega3 ünü verdi Nuri bey. Ama balık yesen daha iyi olur diyor.
Sen yinede doktoruna sormadan alma. Hangi doktora devam ediyordun sen?

Benim bebişler 21 haftalıklar şu an yarın 22 olacaklar hayırlısıyla.
Seninkiler ne kadar oldu? Cinsiyetleri daha belli değil galiba yoksa yazardın.
Senin var mı sıkıntıların ağrıların? Pek yazmıyorsun merak ediyoruz seni.
Çok öpüyorum seni.....

al benden de okadar ne guzel bocekten falan korkan tek erkek benin kocam sanıyordum ohhh sukurler olsun yanlız degiliz ben de korkarım
canım ya kıyamam sana aysegul de cok hareketli oldugunu soyluyor sen de sizin icin cok zor yatmak ama ben severim evde de hep uzun oturuum o yuzden zorlanacagımı sanmıyorum sırnaşık şey

İnşallah canım..
Eşimin arkadaşlıkları üniversiteden başlayan aynı sekörde olmaları nedeniyle ciddi bağları olan 10 kişilik koca bir grubu var.. Ayda bir kere bir evde buluşulur, bir kere de dışarıda yemek yenilir.. 20 büyükbaş, birsürü de çocuk.. Neyse okullar kapanacak, herkes tatile gidecek pazar günü de babaa günü diye ööööle bir organizasyon yapılacakmış.. Ehh herkese müjde de verilecek tabiii..
Ay ofistekilerden biri pazar günü ilk babalar günün senin demiş.. Bizim ki uçmuş.. Benim ilk babalar günüm diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…