Gunaydin kizlarr.maya heyecanla bekliyoruzzzz.gorkem,aysegul, mystryy sancux bir sey sormak istiyordum.tranferden 5-6 gun sonra hafif derecede beyaz akintiniz olmusmuydu.benim adetlerinden once olan gibi ama su an cok az.bunun bir anlami var mi acaba?
malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...
herkese teşekkür ederim..bu sefer çok umutluydum sanırım ondan çok üzüldüm.ağlasam eşim kızıyor üzülüyor yıpratma kendini diyor. inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylaşıcaz burda..
mayanın sonucu negatif mi
mystryy, sancux sizler nasılsınız? mystryy sen şimdi kaç haftalık oldun? bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceğiz?
ayşegülll, ben de dört gözle ilk adetimi bekliyordum, gecikti diye üzülmeye de başlamıştım , ama nihayet cumartesi geldiii :) tatile rastlayacak diye de baya korkmuştum :)
malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...
11 haftalık oldum canım cinsiyeti bende merak etmeye başladım 14 15 ya da en geç 16. haftada öğreniriz herhalde amaan iyi olsunda bakalım kontrolüm bugün 1 saat sonra gidicem heyecanlıyım çook.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bazenn kırmızılar gelmez inşallah diye, bazen de gelir inşallah diye bekliyoruz yaaa, çok alemiz vallahiii kaydirigubbakcemile3
herkese teşekkür ederim..bu sefer çok umutluydum sanırım ondan çok üzüldüm.ağlasam eşim kızıyor üzülüyor yıpratma kendini diyor. inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylaşıcaz burda..
aynen öyle yaa, aynı şeyi düşündüm ben de beklerken, gelme diye yalvarıyordum allah bir zamanlar şimdi gel diyee kaydirigubbakcemile3
Günaydın Canım,
Hadi git gel de anlat bize bebişin neler yapıyor.. Taklalar atıp duruyordur herhalde
ooh ço şüküür gözün aydıın:)
günaydın mystryy,
bebiş günden güne büyüyor, sağlıcakla inşallah... muayene günleri çok zevkli oluyor ama :)) insanın daha uzun süre kalası geliyor..
günaydın canım öyle valla ama bu sefer uzuun kalıcam söyliycem nuri beye e kolaymı 20 gün oldu bıraksın azıcık izliyim doyaa doya.
Kızlar ben şimdilik sizi öpüyorum...
Öğleden sonra görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?