Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Marinerciğim; bende gögüs şişmesi ve hassasiyetinden başka hiçççç bişii olmadı.. Hep konuşuyoruz ya, herkesin farklı tepkileri ortaya çıkıyor. Bu da akıntı da senin tepkin olsun e mi canım kaydirigubbakcemile2

malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...

Sevgili Maya;
Çok üzgünüm, ne kadar üzüldüğünü hepimiz biliyoruz ve hissediyoruz canım. Ümitlerin hiç tükenmesin, daha yürüyeceğimiz çoook yol var.. Allah yüzümüze gülecek canım.
Pazar günü eşimin arkadaşları, eşleri ve çocuklarından oluşan 20 kişilik bir grup branç yaptık ve güzel vakit geçirdik. Bizim dışımızda herkesin çocuğu var. Bu arada Sultan isimli arkadaşların çok yakışıklı 3,5 yaşlarında oğulları var.. Dönerken eşim söyledi Sultanlar bebek için çok uğraş vermişler. Kız benimle yaşıt 72 doğumlu. Eşi de eşimin sınıf arkadaşı. Sultanlar oğullarına 9.tüp bebek denemesinde kavuşmuşlar. Nasıl yakışıklı nasıl tatlı bir çocuk inan yiyesim geldi Maya.. Bir de Kerem ile Oya var, iki güzel kızları var 8 yaşında onların da 4.tüp bebek denemesinde gelmiş kızları..
Hiç umudunu kaybetme olur mu canım..

Ağla canım, içinden e kadar ağlamak geliyorsa o kadar ağla.. Başkaca rahatlaman mümkün değil çünkü.. Ağla, rahatla ve sonra da hemen toparlan ve önümüze bakalım.

geçmişi okuayamadığım için görmemiştim, ama çok üzüldüm maya , gerçekten ayşegülün dediği gibi, kaçıncuı denemesinde bebeğine kavuşan bir sürü insan var, hayat imtihanlarla dolu... sağlığımız yerinde olsun , moralimiz ve gücümüz, elimizden geleni yaptıktan sonra artık gerisi nasip... umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor, ama ik anda bunların hepsi boş geliyor tabi, insan kahroluyor ister istemez, ama zaman en güzel ilaç...

ayşegülll, ben de dört gözle ilk adetimi bekliyordum, gecikti diye üzülmeye de başlamıştım , ama nihayet cumartesi geldiii :) tatile rastlayacak diye de baya korkmuştum :)

mystryy, sancux sizler nasılsınız? mystryy sen şimdi kaç haftalık oldun? bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceğiz?

11 haftalık oldum canım cinsiyeti bende merak etmeye başladım 14 15 ya da en geç 16. haftada öğreniriz herhalde amaan iyi olsunda bakalım kontrolüm bugün 1 saat sonra gidicem heyecanlıyım çook.

ayşegülll, ben de dört gözle ilk adetimi bekliyordum, gecikti diye üzülmeye de başlamıştım , ama nihayet cumartesi geldiii :) tatile rastlayacak diye de baya korkmuştum :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bazenn kırmızılar gelmez inşallah diye, bazen de gelir inşallah diye bekliyoruz yaaa, çok alemiz vallahiii kaydirigubbakcemile3

11 haftalık oldum canım cinsiyeti bende merak etmeye başladım 14 15 ya da en geç 16. haftada öğreniriz herhalde amaan iyi olsunda bakalım kontrolüm bugün 1 saat sonra gidicem heyecanlıyım çook.

Günaydın Canım,
Hadi git gel de anlat bize bebişin neler yapıyor.. Taklalar atıp duruyordur herhalde

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bazenn kırmızılar gelmez inşallah diye, bazen de gelir inşallah diye bekliyoruz yaaa, çok alemiz vallahiii kaydirigubbakcemile3

aynen öyle yaa, aynı şeyi düşündüm ben de beklerken, gelme diye yalvarıyordum allah bir zamanlar şimdi gel diyee kaydirigubbakcemile3

günaydın mystryy,

bebiş günden güne büyüyor, sağlıcakla inşallah... muayene günleri çok zevkli oluyor ama :)) insanın daha uzun süre kalası geliyor..

tabiki üzülmekte haklısın ama önümüze bakmak zorundayız önce güzel bir tatil yap eşinle sonra planlarınızı aydın beyle yaparsınız zaten.

günaydın mystryy,

bebiş günden güne büyüyor, sağlıcakla inşallah... muayene günleri çok zevkli oluyor ama :)) insanın daha uzun süre kalası geliyor..

günaydın canım öyle valla ama bu sefer uzuun kalıcam söyliycem nuri beye e kolaymı 20 gün oldu bıraksın azıcık izliyim doyaa doya.

günaydın herkese.
güzel haberlerle dolu mutlu,umutlu,huzurlu,sağlıklı bir hafta diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…