günaydın herkese.
güzel haberlerle dolu mutlu,umutlu,huzurlu,sağlıklı bir hafta diliyorum..
herkese teşekkür ederim..bu sefer çok umutluydum sanırım ondan çok üzüldüm.ağlasam eşim kızıyor üzülüyor yıpratma kendini diyor. inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylaşıcaz burda..
Herkese merhaba
Akapunkturu deneyeniniz varmı? bununla ilgili bir makale okudum az önce % 50 gebelik şansını artırdığı falan yazıyordu...
Eğer deneyeniniz varsa rica etsem bilgi verebilir misiniz?
rahatlamak için ağla ama fazla üzülme canım sonuçta er yada geç olucak benim de duyduğum o kadar insan var ki 7 hatta 8. denemelerinde olan.
Sergedciğim;
Grapes'in akapunktur deneyimi var. Girdiğinde sana cevap verecektir.
Mystryy;
Daha dönmedin mi canım nasıl bebişş?
döndüm canım iyi çok şükür 2'li testini de yaptılar haftaya pazartesi çıkarmış sonucu.haftasıyla uyumlu gözüküyor bacağıyla vurup duruyordu canımın içi.nuri bey ense kalınlığını ölçemedi döndürmeye çalıştı dönmüyor ultrosonla karnıma vurdu bir kaç kere yavrum rahatsız oldu herhalde ayağını nasıl vuruyo görseniz neyse ki döndü sonra ölçebildi nuri bey.dikkat etmemi söyledi ultrosonda kanama bölgelerimi gösterdi bunların dışarı çıkacağını söyledi ah komple bi bitse şu kanama durumu neyse napalım kötü düşünmiycem bi süre gözümün önünden gitmiycek olan o güzel görüntüler kötü düşünmemi engelliycek. Allah tüm bebekleri esirgesin bu mutluluğu herkeze yaşatsın.
:) Güzel bi tatil yaptım cumartesi günü döndüm... Aşılamadan ve ameliyattan sonra dengem bozuldu desem yeridir. Aşılama olumsuz olunca oluşan kistcikler için doğum kontrol hapı vermişti aydın bey.(hayatımda ilk kez kullandığımdan olsa gerek:) bir haftdadır hafif hafif kanamam oldu.. Hani başlasa adam gibi zaten gidicem aydın beye:) ama bugün biraz daha arttı yarın bi gidicem... Eşimle bu sabah bizde bu konuyu konuştuk ne yapalım diye... Bir kez daha aşılama için karar verdik ama aydın beyin görüşüde önemli tabii. tüp bebek için henüz hazır olmadığımı biliyorum sadeceBu arada sen neler yapıyorsun? Yeni tedavi için plan yaptınız mı, ne zaman başlayacaksınız?
Aferimm ona annesi, demek gayet güzel gelişiyor, Nuri Amcasına da tepki verirmişş.. Herhalde ultrasonla karnına vurunca Nuri Bey, seni korumak için tekme sallayıp durdu yavrumm..
1-İkili testi nasıl yapıyorlar?
2-Kanama bölgelerimi gösterdi, bunların dışarı çıkacağını söyledi demişsin.. Nasıl yani anlamadım?
:) Güzel bi tatil yaptım cumartesi günü döndüm... Aşılamadan ve ameliyattan sonra dengem bozuldu desem yeridir. Aşılama olumsuz olunca oluşan kistcikler için doğum kontrol hapı vermişti aydın bey.(hayatımda ilk kez kullandığımdan olsa gerek:) bir haftdadır hafif hafif kanamam oldu.. Hani başlasa adam gibi zaten gidicem aydın beye:) ama bugün biraz daha arttı yarın bi gidicem... Eşimle bu sabah bizde bu konuyu konuştuk ne yapalım diye... Bir kez daha aşılama için karar verdik ama aydın beyin görüşüde önemli tabii. tüp bebek için henüz hazır olmadığımı biliyorum sadece
Asıl haberler sende hergünün heyecan içinde geçiyordur sanırım. Düşüncesi bile muhteşem..
İki tane şeker kız/erkek geliyor..:. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :)
:) Güzel bi tatil yaptım cumartesi günü döndüm... Aşılamadan ve ameliyattan sonra dengem bozuldu desem yeridir. Aşılama olumsuz olunca oluşan kistcikler için doğum kontrol hapı vermişti aydın bey.(hayatımda ilk kez kullandığımdan olsa gerek:) bir haftdadır hafif hafif kanamam oldu.. Hani başlasa adam gibi zaten gidicem aydın beye:) ama bugün biraz daha arttı yarın bi gidicem... Eşimle bu sabah bizde bu konuyu konuştuk ne yapalım diye... Bir kez daha aşılama için karar verdik ama aydın beyin görüşüde önemli tabii. tüp bebek için henüz hazır olmadığımı biliyorum sadece
Asıl haberler sende hergünün heyecan içinde geçiyordur sanırım. Düşüncesi bile muhteşem..
İki tane şeker kız/erkek geliyor..:. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :)
döndüm canım iyi çok şükür 2'li testini de yaptılar haftaya pazartesi çıkarmış sonucu.haftasıyla uyumlu gözüküyor bacağıyla vurup duruyordu canımın içi.nuri bey ense kalınlığını ölçemedi döndürmeye çalıştı dönmüyor ultrosonla karnıma vurdu bir kaç kere yavrum rahatsız oldu herhalde ayağını nasıl vuruyo görseniz neyse ki döndü sonra ölçebildi nuri bey.dikkat etmemi söyledi ultrosonda kanama bölgelerimi gösterdi bunların dışarı çıkacağını söyledi ah komple bi bitse şu kanama durumu neyse napalım kötü düşünmiycem bi süre gözümün önünden gitmiycek olan o güzel görüntüler kötü düşünmemi engelliycek. Allah tüm bebekleri esirgesin bu mutluluğu herkeze yaşatsın.
yerim ben onuuu ben korumak istiyorum pamuklarda asıl onu.
ikili test için önce ultrasonda ense kalınlığını ölçüyorlar sonra kan testi yapılıyor kan testi sonucu ve ultroson ölçümü bilgisayara giriliyormuşyaşa ve tüm bu sonuçlara göre risk hesaplanıyormuş dawn sendromu için (Allah korusun) yanlıız canımın içi ikizlere 2li test yapılamıyor yanii senin kızlara olmıycak test falan.
kanama olan yerleri gösterdi bebeğin eşiğinde bir yerlerde kanama bölgesi onların dışa geliceğini yani kanamamın olmaya devam edeceğini uyardı aman canım alıştım zaten ben dikkat etmeye...
12. haftadan sonra progestron desteğinin önemi kalmıyormuş alsanda fazladan alıyormuşsun o yüzden haftaya progestron bitiyor e totom zamanla düzelir artık gerçi işe yaramaya devam etse ben razıydım onları vurulmaya.aa birdee banada omega hapı vardi haftada 3 balık yemediğim için yediğim gün içmeyecekmişim.
herkeze merhaba kızlar bu aralar biraz yogun oldugumdan ara ara bakıp cıkıyorum forumu dogru durust okuyamıyorum bile lutfen kusuruma bakmayın hepinizin gelismelerini merak ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum mystryyin bebisinin tekmelerine tepkisiz kalamadım canım benim..haftaya soz hep online olucam hepinize sevgiler.. opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canım, günlerimizi sakin sakin, yavaş yavaş geçiriyoruz.. İnşallah sağlıklı büyürler ve sağlıklı doğarlar.
Aydın Bey 27'sine kadar yok canım, yerine muhtemelen Ebru Hanım bakıyordur. Bilgin olsun.
Tüp bebek için neden hazır hissetmiyorsun? Çok zor değil ki canım..
Cuma son iş günün canım.. Cumaya kadar izinlisinnn bizdenn.. Cumadan sonra da işten izinlisinn sempatiksalakcinni sırnaşık şey
Bir aşılama daha yaptırmak istiyorum. Buna odaklandığım için sanırım.. Sonrasında olumsuz olursa zaten tüp bebek yapacağım. Başka şansım yok.
Ama şu akapunkturda eğer yazılanlar doğruysa kafama yattı.Denemekte fayda var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?