Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onun huzursuz olan pımpış ayağınııııııı.......

serged slm... benim de ilk etapta asilama olacak sanirim... biraz uygulama hakkinda bilgi verebilir misin? simdi bende adetimi bekliyorum(bugun yrn gelecek ins) ve adetin ikinci gunu ilk defa bende dogum kontrol hapi kullanacagim. adetin bittikten snr mi dvm etti kanamalarin? yoksa adet tarihin gelmeden oncemi hafif kanamalarin oldu? asilamada da tup bebek gibi yumurtayi arttirmayi saglayici igne vs kullaniyor musun, yoksa o ayki olusan yumurtani mi kullaniyor? konu hakkinda hicbi fikrim yok, aydin beyi de ilk basta cok sikmak istemedigim icin soramadim, giitigimde esimde yoktu yanimda yalnizken bi suru sey aklimada gelmedi ztn ama simdi cok merak ediyorum nsl olacak die

ben hic akapunkturu denemedim ama bana hep bi mantiksiz gelmistir, yani akapunkturu deneyen bir suru arkadasim oldu, kilo vermek icin bilmem kac seans gittiler ama daha zayiflayanini gormedim.. bebek olmasi icin nsl bir fayda saglar inan o konuda hic bi fikrim yok...

rahatlik, huzur vs vs gibi konularda etkili olabilir ama hamile kalma uzerindeki etkisi mantikli degil gibi... ama deneyen arkadaslar varsa yardimci olsunlar sana tabe, bu benim sahsi fikrim...

yaaa evet malesef bu test geç çıkıyormuş taa haftaya alıcam sonucumu.balık yemediğim her gün için omega hapı ve hergün elevit içicem.sende eğer 3 gün balık yemiyorsan söyle sanada kesin verir omega hapından.

ah bi doğsun yiyicem ben o ayakları inşallaahh.sen nasılsın bugün?

bugün daha iyiyim. evde uzun kalınca sıkılmışım demek dışarı çıkmak iyi geldi. bide yarın iyi haber alsam dünyanın en mutlusu en seviçlisi olacam amaaaa.. ??????????

Melissciğim;
Ne yaptın canım? Nasıl geçti?

ii geçti canım saol:) ebru hanım vardı herşey şimdilik ii dedi aydın bey ilk muayene ettiğinde 25 gün önce filan ufak bi kist görmüştü ama kaybolur demişti (2 ay klomen kullanınca oluştu) ve şimdi bişiy yok atılmış başlayabiliriz dedi ilk iğnemi olucam bu akşam bakalım bundan sonrası yumurtaların gelişme aşaması önemli olan ama şimdiden heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın bulantıların devam ediyo mu?

ah canım ya ne güzel çok sevindim kaydirigubbakcemile2 sakın kafana takma kanama mevzusunu ne güzel görüntüler görmüşsün onları hatırla yerimseniben
bu gün bizim işimiz aslında 10.30 gibi filan bitti ama eşimi iş yerinden aradılar hastası gelmiş ondan bekleyelim diyemedim. yalnız olsaydım beklerdim
bi dahakine artık..

bugün daha iyiyim. evde uzun kalınca sıkılmışım demek dışarı çıkmak iyi geldi. bide yarın iyi haber alsam dünyanın en mutlusu en seviçlisi olacam amaaaa.. ??????????

yarın bayram havası esicek burda öyle hissediyorum umarım yanılmam :Saruboceq:

arkadaşlar hepinize merhaba, beni eniyi sizlerin anlayacağını biliyorum çünkü; sizin yaşadığınız problemleri bende yaşıyorum ve çok üzülüyorum.Daha önce 1 tüp bebek denememiz oldu ve sonuç negatif.Önümüzdeki aylarda bir daha denemeyi düşünüyoruz.Merkezleri biraz araştırdım ve ASM diğerlerine göre daha iyi bir yermiş gibi geliyor.Malumunuz tüp bebek merkezleri ticarethaneye dönüştü, karşıdaki insanların psikolojileri umurlarında değil, o nedenle iyi bir yer istiyorum.Lütfen ASM hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba kizlar.
Melisss tedavin hayirli olsun canim...hep mutlu bir sekilde devam etsin ve cift cizgili sonuclansin insallah:))))
mystry haberler cok guzel.hep saglikli olsun ve saglikla dunyaya gelsin insallah
geshenk ne durumdasin canim.bende senin icin heyecan yapiyorum.aslinda bizden onceki 3 negatif sonuc beni etkiledi ama bir yandanda bu seferde olmazsa farkli olarak kendi kendime uzulmeyecegim diyorum.hayirlisi canim yaaa...

Tebrikler,tebrikler... Allah analı babalı büyütsün kızlarını işallah. En güzel zaman şimdi.Keyfini çıkar.Bol sağlık diliyorum.Sevgiler..

Geshenkciğim;
Yarın ne yapmayı düşünüyorsun canım.. Testini nerede yaptıracaksın? Herhalde Ada'da yaptırırsın di mi ?

Merhaba Delipery;
Çok uzakta yaşıyorsun ve en doğru yeri seçmek senin için daha zor.. Merkezi seçeceksin ve tedavi olmak için oraya gideceksin..
Bizler Prof.Dr Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Doktorumuzu da hastanemizi de çok seviyoruz. Fiyatlar makul.. Doktorumuz özellikle nedensiz kısırlık ve başarısız tüp bebek denemeleri olanlar üzerinde önemli başarılar elde eden bir hekim.. Para ile pul ile ASLA işleri yok. Ayrıca doktorumuz önceki hafta tv kanallarında ve tüm basında çıkan yeni yöntemi Türkiye'ye ve ASM'ye getiren kişi. Artık yeni yöntemle en sağlıklı embriyolar seçilerek daha da başarılar elde edecekler.
Benim sana nacizane tavsiyem lütfen vakit ayır ve (gerçi çoook sayfa oldu ama) ilk sayfadan itibaren şöööleee bir yazdıklarımızı oku.. Hem ASM ve Doktorumuz ile ilgili hem de arkadaşlarımızın başka hastanelerde yaşadıkları başarısız tedavilerle ilgili bilgi sahibi olabilirsin.. Okuduklarından çok şey öğreneceğini düşünüyorum.
Biz hepimiz anne olma isteğiyle yanıp tutuşanlardanız.. İnşallah hepimiz Aydın Beyin sayesinde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..
Ayrıca durumunla ilgili pek bişii yazmamıssın.. Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, sorununuz ne idi, neden direkt tüp bebek denediniz ve nerede yaptırdınız?

merhaba:)ben de uzak bir mesafeden istanbula geleceğim.2 başarısız mikro denememiz oldu.yumurta rezervim az.6-7 yumurta oluşuyor.brüksel tüp bebek merkezini düşünüyordum fakat sözünü ettiğin yeni yöntemin asm.de uygulandığını duyduktan sonra bu merkezi de düşünmeye başladım.asm.nin fiyatları nedir?sgk.ile anlaşması var mı?daha önce brüksel tüp bebek merkezini duymuş muydun?bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.ayrıca pozitif sonuç almana da çok sevindim.güzel haberler bizi de umutlandırıyor.hele bir de onca zor aşamadan geçtiğimiz göz önüne alınırsa,bizi en çok birbirimiz anlıyoruz.canım,gözün aydın.sağlıklı ve sağlıkla almanı dilerim bebeklerini kucağına.

Çok teşekkürler cnm, umarım herkesten güzel haberler duyacağız hep.
Fetal ekoyu çocuk kalp doktoru çekiyor. Asm de Resmiye hanım çekti. Şeker gibi bir doktor. Çok uğraştı ama benimkiler hiç durmadı çok hareketlilerdi. 1 ay sonra tekrar görmek istedi. Nuri beye söylediğimde de gerek yok dedi bakalım 3 temmuzda Nuri beye kontrolum var o zaman konuşacağız tekrar çektirme konusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…