Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canım çok teşekkür ederim. Sırt ağrılarım devam ediyor sürekli dinleniyorum fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. Doktorun verdiği merhemi sürüyorum ağrım şiddetlendiğinde, biraz iyi geliyor. Emar çektirmekten vazgeçtim içim rahat etmedi Nuri beyde pek sıcak bakmadı zaten.
Sen nasılsın cnm işler nasıl yoğun mu hala?

Sancux canim bunu da hayirlisiyla atlattiniz, gecmis olsun.
Senin oglanlar geliyorlar saglicakla.
Cogu bitti azi kaldi. :))
opuyorum

Evet cnm hayırlısıyla bu aşamayı geçtik çok teşekkür ederim.
İnşallah ekim ayında sende tekrar başlayacaksın tedavine ve tüm aşamaları geçeceksin güzelce.
Tatilin nasıl geçti daha yazmamışsın umarım iyi geçmiştir.
Çok öpüyorum seni........

Çok sevindim cnm tedavinin başlamasına çok az kalmış. Heyecanla takip edeceğiz tüm aşamalarını. Öpüyorum seni çok.............

Canım tam hatırlayamadım transferden ne kadar sonra başladı akıntılarım ama sürekli var.
Hamilelik boyunca olması normalmiş

teşekkür ederim canım ayyy inşallah hepimizinki de :)))

sancux bebeklerin sağlıklı olması ne güzel az kaldı sayılır yakında kavuşucaksın yaramazlara kaydirigubbakcemile2
bu arada teşekkür ederim canım:)

Son düzenleme:
mystryy, sancux sizler nasılsınız? mystryy sen şimdi kaç haftalık oldun? bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceğiz?

İyiyiz cnm biz Allaha şükür.
Sen nasılsın sanırım miyom çıkmış sende orayı kaçırmışım yazılanlardan anlamaya çalıştım. Geçmiş olsun arkadaşım. Durum nasıl tedaviye engelmi?

malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...

Mayacım çok üzüldüm. Ama bu bir son değil yeni bir başlangınç gibi düşün.
Lütfen ümitsiz olma bu sefer olmadı diye hiçbir zaman olmayacak anlamına gelmez.
Allah sana hayırlısıyla dogru zamanda verecek bebeğini buna inan.

Yerim ben onun tekmeleyen ayaklarını maşallah :)))))))))))) canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım herşey güzel olacak hep.

Dediğin gibi Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu...............

çok sevindim canımm, gözün aydın, inşallah kanamalar da tamamen kesilip yok olur da, rahat bir hamileleik geçirirsin...

Merhaba Belizz,
Ben aşılama öncesi doğum kontrol hapı kullanmamıştım. Polip için kullandım. Aşılama tedavisine adetin 2. yada 3. günü başlanıyor. Bende karından düşük dozda iğne uygulaması olmuştu. İğneleri kendin vurabiliyorsun. Eğer benim gibi iğneden korkuyorsan eşinde vurabilir. Acımıyor allahtan..:) bu arada belli aralıklarla yumurta takibin yapılıyor. (iki yada üç günde bir)İstenilen büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesi yapılıyor. Yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Aşılama öncesinde eşinin 2 saat önce hastanede olması isteniyor. Spermler özel işlemden geçiriliyor ve hareketliliği arttırılıyor. Daha sonra aşılama yapılıyor. Eğer daha önce smear testi yaptırdıysan o aletin aynısı ile yapılıyor aşılama:) Bana göre basit bir işlemdi. Aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat dinleniyorsun. Daha sonra işine gidebilirsin dedi bana aydın bey... Ama keşke gitmeseydim diyorum şimdi çok stresli bir gün geçirmiştim.
15 gün boyunca vajinadan progestoren kullanman gerekiyor. Hemşire jeli nasıl kullanman gerekltğini detaylı olarak anlatıyor. 15 gün sonra test yaptırıyorsun. Umarım başarılı olur. Şansın bol olsun...:)

Evet ayşegül aynen söylediğin gibi... stres faktöründe çok etkili oluyormuş. Gebeliği artırıcı derken bunu kastetmiştim:) Ben denemek istiyorum. Ama özel msj gönderemiyorum. Senden rica etsem Grapesten benim için gittiği merkezin numarasını alabilirmisin?

Geshenkciğim;
Yarın ne yapmayı düşünüyorsun canım.. Testini nerede yaptıracaksın? Herhalde Ada'da yaptırırsın di mi ?

EVET hastane çok uzak test için gitemeye gerek yok. burada yaptırıp sonucu eğer pozitif olursa faxlıcam olmazsa sesim çıkmaz zaten.

GESHENK uyku tutmadı galiba onlinesın:)

tutmadı yaaa.. bide üşümek geldi bana bu akşam.. bu havada çorap giydim üstümü örttüm görsen halimi :))

Canım benim, sesin çıkacak Allahın izniyle.. Hiçççç merak etme.. İçini ferah tut.. Bende son bir kaç gün çok üşümüştüm..

Grapes bir kaç gündür online olmadı canım.. Sana bilgi verecektir.. Online olduğunda ben de hatırlatırım konuyu..
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…