Cook sevindim sancux.hayirlisi ve saglikla alirsin İnsaallah kuzucuklari kucagina....
sancux canım sonucun ii cıkmasına sevindim gözün aydın, Nuri bey haklı 2.ye gerek yok.. senin bel durumun nasıl neye karar verdin mr çektirecek misin?
ladybird canım iyi eglenceler diliyorum güzelce enerji toplayın
Sancux canim bunu da hayirlisiyla atlattiniz, gecmis olsun.
Senin oglanlar geliyorlar saglicakla.
Cogu bitti azi kaldi. :))
opuyorum
merhaba kızlar,
dun kontrolum vardı biliyorsunuz aydın beyle gorustuk ilaclarımıza karar verdik recetemizi yazdı ve 28 haziranda ebru hanımla gorusursunuz ilaca baslarsınız ben de 2.yumurta takibnize yetisirim dedi bu arada guzel haber o yeni bulunan yontemin bizde uygulanacagı mujdesini verdi. bu arada diyetr ve spora devam etmem gerektigini soyledi bizden haberler bu kadar..
kızlar biraz islerim var sonra yine burda olacagım hepinizi opuyorum herkeze sevgiler...
çok sevindim sancux, gerçekten de çoğu gitti azı kaldı :)
Gunaydin kizlarr.maya heyecanla bekliyoruzzzz.gorkem,aysegul, mystryy sancux bir sey sormak istiyordum.tranferden 5-6 gun sonra hafif derecede beyaz akintiniz olmusmuydu.benim adetlerinden once olan gibi ama su an cok az.bunun bir anlami var mi acaba?
meraba kızlar
ben yarın iğnelere başlıyorum yarın 9,30 da randevum var.
mystryy nin de yarın randavusu vardı sanırım belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile5
Merhaba kizlar.
Melisss tedavin hayirli olsun canim...hep mutlu bir sekilde devam etsin ve cift cizgili sonuclansin insallah:))))
mystry haberler cok guzel.hep saglikli olsun ve saglikla dunyaya gelsin insallah
geshenk ne durumdasin canim.bende senin icin heyecan yapiyorum.aslinda bizden onceki 3 negatif sonuc beni etkiledi ama bir yandanda bu seferde olmazsa farkli olarak kendi kendime uzulmeyecegim diyorum.hayirlisi canim yaaa...
mystryy, sancux sizler nasılsınız? mystryy sen şimdi kaç haftalık oldun? bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceğiz?
malesef sonucum olumsuz..ama hala regl olamadım...şuanda bütün ümitlerim tükemiş gibi ..yarın yeni bir gün mucize birgün hepimize vuru dilerim...
döndüm canım iyi çok şükür 2'li testini de yaptılar haftaya pazartesi çıkarmış sonucu.haftasıyla uyumlu gözüküyor bacağıyla vurup duruyordu canımın içi.nuri bey ense kalınlığını ölçemedi döndürmeye çalıştı dönmüyor ultrosonla karnıma vurdu bir kaç kere yavrum rahatsız oldu herhalde ayağını nasıl vuruyo görseniz neyse ki döndü sonra ölçebildi nuri bey.dikkat etmemi söyledi ultrosonda kanama bölgelerimi gösterdi bunların dışarı çıkacağını söyledi ah komple bi bitse şu kanama durumu neyse napalım kötü düşünmiycem bi süre gözümün önünden gitmiycek olan o güzel görüntüler kötü düşünmemi engelliycek. Allah tüm bebekleri esirgesin bu mutluluğu herkeze yaşatsın.
döndüm canım iyi çok şükür 2'li testini de yaptılar haftaya pazartesi çıkarmış sonucu.haftasıyla uyumlu gözüküyor bacağıyla vurup duruyordu canımın içi.nuri bey ense kalınlığını ölçemedi döndürmeye çalıştı dönmüyor ultrosonla karnıma vurdu bir kaç kere yavrum rahatsız oldu herhalde ayağını nasıl vuruyo görseniz neyse ki döndü sonra ölçebildi nuri bey.dikkat etmemi söyledi ultrosonda kanama bölgelerimi gösterdi bunların dışarı çıkacağını söyledi ah komple bi bitse şu kanama durumu neyse napalım kötü düşünmiycem bi süre gözümün önünden gitmiycek olan o güzel görüntüler kötü düşünmemi engelliycek. Allah tüm bebekleri esirgesin bu mutluluğu herkeze yaşatsın.
serged slm... benim de ilk etapta asilama olacak sanirim... biraz uygulama hakkinda bilgi verebilir misin? simdi bende adetimi bekliyorum(bugun yrn gelecek ins) ve adetin ikinci gunu ilk defa bende dogum kontrol hapi kullanacagim. adetin bittikten snr mi dvm etti kanamalarin? yoksa adet tarihin gelmeden oncemi hafif kanamalarin oldu? asilamada da tup bebek gibi yumurtayi arttirmayi saglayici igne vs kullaniyor musun, yoksa o ayki olusan yumurtani mi kullaniyor? konu hakkinda hicbi fikrim yok, aydin beyi de ilk basta cok sikmak istemedigim icin soramadim, giitigimde esimde yoktu yanimda yalnizken bi suru sey aklimada gelmedi ztn ama simdi cok merak ediyorum nsl olacak die
ben hic akapunkturu denemedim ama bana hep bi mantiksiz gelmistir, yani akapunkturu deneyen bir suru arkadasim oldu, kilo vermek icin bilmem kac seans gittiler ama daha zayiflayanini gormedim.. bebek olmasi icin nsl bir fayda saglar inan o konuda hic bi fikrim yok...
rahatlik, huzur vs vs gibi konularda etkili olabilir ama hamile kalma uzerindeki etkisi mantikli degil gibi... ama deneyen arkadaslar varsa yardimci olsunlar sana tabe, bu benim sahsi fikrim...
Geshenkciğim;
Yarın ne yapmayı düşünüyorsun canım.. Testini nerede yaptıracaksın? Herhalde Ada'da yaptırırsın di mi ?
GESHENK uyku tutmadı galiba onlinesın:)
EVET hastane çok uzak test için gitemeye gerek yok. burada yaptırıp sonucu eğer pozitif olursa faxlıcam olmazsa sesim çıkmaz zaten.
tutmadı yaaa.. bide üşümek geldi bana bu akşam.. bu havada çorap giydim üstümü örttüm görsen halimi :))
Evet ayşegül aynen söylediğin gibi... stres faktöründe çok etkili oluyormuş. Gebeliği artırıcı derken bunu kastetmiştim:) Ben denemek istiyorum. Ama özel msj gönderemiyorum.Senden rica etsem Grapesten benim için gittiği merkezin numarasını alabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?