Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegülcüm sen nasılsın tatlım?

Genel olarak gayet iyiyim ama midem hiç iyi değil canım.. Pazar günü branç yaptık 20 küsür kişi.. Bir lokma bile yemedim, bir yudum bile içmedim.. İnsanların yediklerini gördüğümde bende yiyorum sanıyorum ve fena oluyorum, bu nedenle ben yan boş masada oturdum.. Arkadaşlar aralıklarla geldiler yanıma öyle konuştuk.. Tek kişilik branç ücreti ödedik doğal olarak.. sempatiksalakcinni
Bugün sabah yağsız kaşarlı tost yedim saat 10.00 gibi.. öğle sonrasında 14.30 gibi üç kaşık sade makarna ve üstüne bir kaşık yoğurt.. akşam eşim geldiğinde de kirazz... Neyse ki zar zor 1,5 litrelik su şişemi bitirebildim. Koca gün hiç bişi girmiyor mideme.. Reklamlarda besin maddesi görmeye bile dayanamıyorum.. Ehh bir süre böyle olacak tabii ki.. Yapılacak bişii yok.. Umarım çabucak atlatırım.. Eşim başta mide ve koku hassasiyetim olunca pek hoşuna gitmişti, kız bebeklerin gebeliğin başında bulantı yaptıklarını öğrenmiş nerden öğrenmişse.. Ama şimdi biraz halime üzülmeye başladı herhalde.. Geçecek canım dayan diyip duruyor.. Geçecek inşallahhh

Geshenkciğim;
Onlinesın ama başka topiktesin sanırım.. Seni çok öpüyorum canım.. Sabah güzel haberlerini bekliyoruz.. Kalbimiz seninle.. Hadi yüksek bir rakamla sevindir bizi..

Çok teşekürler cnm.
Sen neler yapıyorsun ne kadar kaldı senin tedavinin başlamasına?

Ben de iyiyim sancux, çok teşekkür ederim... Vallahi aslında galiba biz 4-5 ay kadar beklemeyi düşünüyoruz, doğal yolla şansımızı denemek istiyoruz... eğer olmazsa ondan sonra tekrar tüp bebek için başlayalım diyoruz. Bu da sanırım Kasımı filan bulur.Tatil dönüşü Aydın Beye kontrole gideceğim, onunla da fikirlerimizi paylaşıp ortak bir karar alırız sanırım.

Ayşegül eşin haklı olabilir belki :))) Benim hiiiiç ama hiççç bulantım yoktu , erkekti bebeğim, ama ne kadar genellenebilir bilmiyorum tabii:)))Sancuxa soralım onda nasıl olmuş belirtiler, erkek ya ,eğer bulantıları olmuşsa aslı yok diye bir sonuca varabiliriz herhalde ...

Ve de geçecek tabi ki, bunların hepsi geçici sıkıntılar, sen ve bebeklerin sağlıklı olun önemli olan o, çekilen ağrılar,a cılar sızılar, unutulacak hep....

Gunaydin kizlar.
Geshenk coook heyanli olarak sonucunu bekliyorum canim.
Kizlarrr Dun aksam ve bu sabah ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor.bu moralimi dusuruyor.uzuluyorum.tutmadimi acaba yine diye.kasigima da 3-4gundur bicak saplanmasi gibi agri giriyor.bilmiyorum ya hayirlisiyla cumartesi gelse.
Aysegulcum sanada usutme gelmis dedin.hatirladigim kadariyla mystryde de olmustu boyle bir sey.simdi geshenk de olmus.bir belirti mi acaba:))))))bende mi usutme gelsin diye beklesem mi:)))))ne zor su beklemek.su tedavi sureclerinin en zoru.neyse ak mi kara mi cumartesi gorecegiz.

Gunaydin kizlar.
Geshenk coook heyanli olarak sonucunu bekliyorum canim.
Kizlarrr Dun aksam ve bu sabah ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor.bu moralimi dusuruyor.uzuluyorum.tutmadimi acaba yine diye.kasigima da 3-4gundur bicak saplanmasi gibi agri giriyor.bilmiyorum ya hayirlisiyla cumartesi gelse.
Aysegulcum sanada usutme gelmis dedin.hatirladigim kadariyla mystryde de olmustu boyle bir sey.simdi geshenk de olmus.bir belirti mi acaba:))))))bende mi usutme gelsin diye beklesem mi:)))))ne zor su beklemek.su tedavi sureclerinin en zoru.neyse ak mi kara mi cumartesi gorecegiz.

ahh canım benim inşallaah.

Arkadaslar herkese günaydın işler hala çok yogun izine ayrılan arkadaslar var, stajerlerimiz var ortalık karısık:)
pazar günü bizde eşimle Armutluya gittik, denize girdik güzel bir gündü Allah'tan fırtınaya yakalanmadan döndük:))bu arada adet oldum pazar günü:)
bende durumlar böyle... tam olarak okuyamamadım ama anladıgım kadarıyla herşey yolunda, mystryy inş. 2li test sonucun gayet ii gececek, ayşegül canım bulantılar 3. ayında yerini iştaha bırakacak inş. benim ilk 3 ay bulantım , istifram olmamıstı ama 3 ay sonrasında hem bulantılarım hemde istifralarım başlamıstı...malum benimkiler erkekti...Allah gönlünüze göre versin ama kız erkek inan farketmiyor yeterki saglıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar...
geshenk bakalım bugun ne sonuc alacaksın umarım pozitif olur

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR,2.IVF(-) dondurulmuşlarla

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)

ayşegül 72 1.IVF (+) ıki minik kese :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-)

geshenk 1.IVF (-)

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

umut10 1.IVF Temmuzda başlayacak tedavisine

serged 1.Aşılama(-)

panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (iğnelere başlayacak)

mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (+) ikizler geliyor :CüvCüv:

Son düzenleme:

Utkumm, hadi gözün aydın senin de... sen de benim gibi adet bekleyenlerdendin değil mi :) Güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz, deniz sezonunu da açmışsınız anlaşılan, enerji dolmuşsundur sen şimdi de işler bekliyor :)

:))))
Testten bir önceki gece sabaha karşı çok üşümüştüm canım. Havanın soğukluğundan da olabilir tabiii kaydirigubbakcemile3 Bu arada kasıkda sancının olası tepkilerden olduğunu söylüyorlar. Hiç endişelenme canım. Zor geçecek 4 gece kaldı :))) Sonrası hep mutlu geçecek inşallah

günaydın canımm nasılsınnn, napıyor bebişler ...

İyiyiz canım, sen çok erken kalkmıssın bugün? İyisin di mi?
Sabaha karşı şiddetli gökgürültüsü ve şiddetli yağmur ile uyandık.. Eşim hemen açık pencereleri kapattı.. Sonra 09.30da uyandı, benim tostumu yaptı, duşunu alıp ofise gitti.. Bende evdeyim işte.. İğneden sonra biras şişliklerim indi, gögüslerim indi, daha az acıyor. 4-5 gündür sağlıklı beslenemediğim için vücudumun şişkinliği de indi.. Su bile içemiyorum doğru düzgün.. Amannn geçecek işte hepsii , Allahtan kızlar çok uslular hiç varlıklarını hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (6.3 mm'ler henüz)

Çok iyi yapmıssınız canım, bööle her hafta bir yerlere gidin nasıl iyi geliyordur..
Denize gireceğin için gelmiştir kırmızılar canım Aksidir ya kaydirigubbakcemile3
Eşimin bulantı ve cinsiyet teorisi sende tutuyor sempatiksalakcinni

Ayyy, minicikler dahaa, ama hızla büyüyorlar her kontrolde şaşırıyorsun büyüme hızlarına :) İnşallah düzelir şu yeme içme sorunun sen de rahat edersin biraz ama olsun yaa sorun bu olsun boşver hiç takma ...

iyiyim ben iyiyim bi sorun yok, bugün eşimin Ankarada işi vardı ben de onunla birlikte kalktım ve büroya geldim erken erken... Sabah kahvaltısı- bir ara öğün, bir sürü iş yaptım...Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum (malum diyet) ...Erken kalkınca ne çok şey yapılıyor yaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…