Ayşegülcüm sen nasılsın tatlım?
Çok teşekürler cnm.
Sen neler yapıyorsun ne kadar kaldı senin tedavinin başlamasına?
ii geçti canım saol:) ebru hanım vardı herşey şimdilik ii dedi aydın bey ilk muayene ettiğinde 25 gün önce filan ufak bi kist görmüştü ama kaybolur demişti (2 ay klomen kullanınca oluştu) ve şimdi bişiy yok atılmış başlayabiliriz dedi ilk iğnemi olucam bu akşam bakalım bundan sonrası yumurtaların gelişme aşaması önemli olan ama şimdiden heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
melisçim,
hayırlı uğırlu olsun....
yolun açık şansın bol olsun bu heyecan verici güzel yolda...
Genel olarak gayet iyiyim ama midem hiç iyi değil canım.. Pazar günü branç yaptık 20 küsür kişi.. Bir lokma bile yemedim, bir yudum bile içmedim.. İnsanların yediklerini gördüğümde bende yiyorum sanıyorum ve fena oluyorum, bu nedenle ben yan boş masada oturdum.. Arkadaşlar aralıklarla geldiler yanıma öyle konuştuk.. Tek kişilik branç ücreti ödedik doğal olarak.. sempatiksalakcinni
Bugün sabah yağsız kaşarlı tost yedim saat 10.00 gibi.. öğle sonrasında 14.30 gibi üç kaşık sade makarna ve üstüne bir kaşık yoğurt.. akşam eşim geldiğinde de kirazz... Neyse ki zar zor 1,5 litrelik su şişemi bitirebildim. Koca gün hiç bişi girmiyor mideme.. Reklamlarda besin maddesi görmeye bile dayanamıyorum.. Ehh bir süre böyle olacak tabii ki.. Yapılacak bişii yok.. Umarım çabucak atlatırım.. Eşim başta mide ve koku hassasiyetim olunca pek hoşuna gitmişti, kız bebekleringebeliğin başında bulantı yaptıklarını öğrenmiş nerden öğrenmişse.. Ama şimdi biraz halime üzülmeye başladı herhalde.. Geçecek canım dayan diyip duruyor.. Geçecek inşallahhh
bugün daha iyiyim. evde uzun kalınca sıkılmışım demek dışarı çıkmak iyi geldi. bide yarın iyi haber alsam dünyanın en mutlusu en seviçlisi olacam amaaaa.. ??????????
Merhaba kizlar.
Melisss tedavin hayirli olsun canim...hep mutlu bir sekilde devam etsin ve cift cizgili sonuclansin insallah:))))
mystry haberler cok guzel.hep saglikli olsun ve saglikla dunyaya gelsin insallah
geshenk ne durumdasin canim.bende senin icin heyecan yapiyorum.aslinda bizden onceki 3 negatif sonuc beni etkiledi ama bir yandanda bu seferde olmazsa farkli olarak kendi kendime uzulmeyecegim diyorum.hayirlisi canim yaaa...
Arkadaslar herkese günaydın işler hala çok yogun izine ayrılan arkadaslar var, stajerlerimiz var ortalık karısık:)
pazar günü bizde eşimle Armutluya gittik, denize girdik güzel bir gündü Allah'tan fırtınaya yakalanmadan döndük:))bu arada adet oldum pazar günü:)
bende durumlar böyle... tam olarak okuyamamadım ama anladıgım kadarıyla herşey yolunda, mystryy inş. 2li test sonucun gayet ii gececek, ayşegül canım bulantılar 3. ayında yerini iştaha bırakacak inş. benim ilk 3 ay bulantım , istifram olmamıstı ama 3 ay sonrasında hem bulantılarım hemde istifralarım başlamıstı...malum benimkiler erkekti...Allah gönlünüze göre versin ama kız erkek inan farketmiyor yeterki saglıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar...
geshenk bakalım bugun ne sonuc alacaksın umarım pozitif olur
Gunaydin kizlar.
Geshenk coook heyanli olarak sonucunu bekliyorum canim.
Kizlarrr Dun aksam ve bu sabah ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor.bu moralimi dusuruyor.uzuluyorum.tutmadimi acaba yine diye.kasigima da 3-4gundur bicak saplanmasi gibi agri giriyor.bilmiyorum ya hayirlisiyla cumartesi gelse.
Aysegulcum sanada usutme gelmis dedin.hatirladigim kadariyla mystryde de olmustu boyle bir sey.simdi geshenk de olmus.bir belirti mi acaba:))))))bende mi usutme gelsin diye beklesem mi:)))))ne zor su beklemek.su tedavi sureclerinin en zoru.neyse ak mi kara mi cumartesi gorecegiz.
günaydın canımm nasılsınnn, napıyor bebişler ...
Arkadaslar herkese günaydın işler hala çok yogun izine ayrılan arkadaslar var, stajerlerimiz var ortalık karısık:)
pazar günü bizde eşimle Armutluya gittik, denize girdik güzel bir gündü Allah'tan fırtınaya yakalanmadan döndük:))bu arada adet oldum pazar günü:)
bende durumlar böyle... tam olarak okuyamamadım ama anladıgım kadarıyla herşey yolunda, mystryy inş. 2li test sonucun gayet ii gececek, ayşegül canım bulantılar 3. ayında yerini iştaha bırakacak inş. benim ilk 3 ay bulantım , istifram olmamıstı ama 3 ay sonrasında hem bulantılarım hemde istifralarım başlamıstı...malum benimkiler erkekti...Allah gönlünüze göre versin ama kız erkek inan farketmiyor yeterki saglıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar...
geshenk bakalım bugun ne sonuc alacaksın umarım pozitif olur
İyiyiz canım, sen çok erken kalkmıssın bugün? İyisin di mi?
Sabaha karşı şiddetli gökgürültüsü ve şiddetli yağmur ile uyandık.. Eşim hemen açık pencereleri kapattı.. Sonra 09.30da uyandı, benim tostumu yaptı, duşunu alıp ofise gitti.. Bende evdeyim işte.. İğneden sonra biras şişliklerim indi, gögüslerim indi, daha az acıyor. 4-5 gündür sağlıklı beslenemediğim için vücudumun şişkinliği de indi.. Su bile içemiyorum doğru düzgün.. Amannn geçecek işte hepsii , Allahtan kızlar çok uslular hiç varlıklarını hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (6.3 mm'ler henüz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?