Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Masal Merhaba;
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre verir inşallah..
Brüksel Tüp Bebek Merk. ile ilgili hiç bilgim yok.. Tedavi olacağım yeri araştırırken küçük bir inceleme yapmıştım sadece oradan hatırlıyorum. Ancak tercihimi ASM'den yana kullanarak doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Kadınlar Kulübünde orası ile ilgili topikler mutlaka vardır. Bilgi bulabilirsin.
Sende uzakta yaşıyorsun ve en doğru yeri seçmek senin için çok önemli. Bizler bu topikte Prof.Dr Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Doktorumuza son derece güven duyuyoruz ve hastanemizi de çok seviyoruz. Fiyatlar makul.. 3600 TL hastaneye ödeniyor artı ilaçlarımızı alıyoruz. Herkesin kullandığı ilaç farklı olduğu için aşağı yukarı 2000 TL diyebiliriz.. Benim biraz üstündeydi, bazı arkadaşlarımın daha düşük tuttu.. İlaca göre değişiyor. Ayrıca ÇİDER yani Çocuk İstiyorum Derneğine üye olursan hastaneye ödeyeceğimiz bedel 3000 TL'ye düşüyor. Ancak Çider üyelik bedeli 150 TL, yani 450TLlik bir karımız söz konusu. Ancak Sevgili Aydın Beyin, para ile pul ile hiçççç işi olmaz.. Sende bilgi sahibi olmussun yeni yöntemden, Artık yeni yöntemle en sağlıklı embriyolar seçilerek daha da başarılar elde edecekler. Yeni yöntem fiyatlara nasıl yansır bilmiyorum ancak yansıyacak olsa da çok cüzi bir miktar olacağını basındandan okumuştuk.
Senin de vaktin varsa (gerçi çoook sayfa oldu ama) ilk sayfadan itibaren şöööleee bir yazdıklarımızı oku.. Hem ASM ve Doktorumuz ile ilgili hem de arkadaşlarımızın başka hastanelerde yaşadıkları başarısız tedavilerle ilgili bilgi sahibi olabilirsin..
Aklına takılanları da her zaman sorabilirsin, hepimiz seve seve yardımcı oluruz..
Sevgilerr

Ehhh erken kalkan erken yol alırrr :)))
Şu kahvenden bir yudum benim için al olur mu canım sempatiksalakcinni

Kızlar bu arada saat 10.15'de Geshenk'i aradım.. Canım benim nasıl heyecanlıydı sesi.. Eşi ve görümcesiyle birlikte bekliyor sonucunun çıkmasını.. Kan vermişler 11.00 gibi sonucu alacaklarmış..
Vallahi benim sabaha karşı rüyama girdi pozitif sonuç alıyordu..
Hadi hepimizz pozitiff enerjimizi gönderelim bir kere dahaaaa...

Çok heyecanlandım vallahi saat 11.00 oldu bile:))))
Güzel haberler verir bize inşallah..

Günaydın canlarım
Haftasonu adadaydık dünde işlerim vardı bakamadım.
Geshenk test günü bugün inşallah pozitiftir.
Geçmişi sonra okurum :Saruboceq:

merhaba kızlar,
ben de simdi konustum geshenkle sonuc daha cıkmamıs biyokimya uzmanının sonucu onaylaması gerekiyor demisler onu bekliyorlardı insallah birazdan sevinc cıglıkları atacagız insallah :Saruboceq:

inşallah inşallahh poziif haberi gelecek..

merhaba kızlar,
ben de simdi konustum geshenkle sonuc daha cıkmamıs biyokimya uzmanının sonucu onaylaması gerekiyor demisler onu bekliyorlardı insallah birazdan sevinc cıglıkları atacagız insallah :Saruboceq:

Ayy ne çatlaklar... Sonucu söyleyin kardeşimm sonra onaylasın uzmann yavvv
Hoşgeldi Umutcuğum .

bu çidere nasıl üye olunuyor , internetten mi... boşuna 450 tl yi fazladan mı vermiş olduk biz :))

Olsun canım herşeyde hayır vardır.. Telefonları var Elif Hanım diye çoook tatlı bir bayan karşılıyor telefonda.. (Test günüm de dahil bir kaç kere aradı nasıl gidiyor tedavi diye) Kredi kartı bilgilerini söyleyerek üye olabiliyorsun.. Sonra hastaneye gideceğin vakit onlar üyelik formunu bir gün evvel hastaneye gönderiyorlar.. Böyle oluyorr.. 0 216 456 39 75

arkadaşlar selam, umarım herkesler iyidir.
biz geshenki merak ediyoruz. siz telefonlaşıyorsunuz sonuç çıkınca bize de haber verebilir misiniz?
zahmet olmazsa benim özelime mesaj atabilirseniz çok sevinirim..
hepinizi öpüyorum.

Hoşbulduk canım benim nasılsın Bulantı sorunun nasıl benim geçen sene arkadaşım bulantı hapı kullanmıştı bir sor istersen Serap hemşireye kullandırırlarmı acaba.

Cuma günü keseleri görmeye gittiğimizde bir kaç gündür mide sorunum vardı.. Aydın Beye söyledim : hamilelik bulantıları bunlar dayan, bol sıvı tüketmeye çalış, öğünlerini atlama, 12 hafta gibi biter dedi.. İlaç verme taraftarı olmadığını anladım
Bu arada dünün geçmişe bakarsan akapunktur ile ilgili bilgi isteniyor canım senden.

Çok teşekkür ederim Ayşegülcüm, numarayı alıyorum, ben de üye olayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…