merhaba:)ben de uzak bir mesafeden istanbula geleceğim.2 başarısız mikro denememiz oldu.yumurta rezervim az.6-7 yumurta oluşuyor.brüksel tüp bebek merkezini düşünüyordum fakat sözünü ettiğin yeni yöntemin asm.de uygulandığını duyduktan sonra bu merkezi de düşünmeye başladım.asm.nin fiyatları nedir?sgk.ile anlaşması var mı?daha önce brüksel tüp bebek merkezini duymuş muydun?bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.ayrıca pozitif sonuç almana da çok sevindim.güzel haberler bizi de umutlandırıyor.hele bir de onca zor aşamadan geçtiğimiz göz önüne alınırsa,bizi en çok birbirimiz anlıyoruz.canım,gözün aydın.sağlıklı ve sağlıkla almanı dilerim bebeklerini kucağına.
Ayyy, minicikler dahaa, ama hızla büyüyorlar her kontrolde şaşırıyorsun büyüme hızlarına :) İnşallah düzelir şu yeme içme sorunun sen de rahat edersin biraz ama olsun yaa sorun bu olsun boşver hiç takma ...
iyiyim ben iyiyim bi sorun yok, bugün eşimin Ankarada işi vardı ben de onunla birlikte kalktım ve büroya geldim erken erken... Sabah kahvaltısı- bir ara öğün, bir sürü iş yaptım...Şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum (malum diyet) ...Erken kalkınca ne çok şey yapılıyor yaakaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada saat 10.15'de Geshenk'i aradım.. Canım benim nasıl heyecanlıydı sesi.. Eşi ve görümcesiyle birlikte bekliyor sonucunun çıkmasını.. Kan vermişler 11.00 gibi sonucu alacaklarmış..
Vallahi benim sabaha karşı rüyama girdi pozitif sonuç alıyordu..
Hadi hepimizz pozitiff enerjimizi gönderelim bir kere dahaaaa...
Çok heyecanlandım vallahi saat 11.00 oldu bile:))))
Güzel haberler verir bize inşallah..
Ehhh erken kalkan erken yol alırrr :)))
Şu kahvenden bir yudum benim için al olur mu canım sempatiksalakcinni
Günaydın canlarım
Haftasonu adadaydık dünde işlerim vardı bakamadım.
Geshenk test günü bugün inşallah pozitiftir.
Geçmişi sonra okurum :Saruboceq:
Kızlar bu arada saat 10.15'de Geshenk'i aradım.. Canım benim nasıl heyecanlıydı sesi.. Eşi ve görümcesiyle birlikte bekliyor sonucunun çıkmasını.. Kan vermişler 11.00 gibi sonucu alacaklarmış..
Vallahi benim sabaha karşı rüyama girdi pozitif sonuç alıyordu..
Hadi hepimizz pozitiff enerjimizi gönderelim bir kere dahaaaa...
merhaba kızlar,
ben de simdi konustum geshenkle sonuc daha cıkmamıs biyokimya uzmanının sonucu onaylaması gerekiyor demisler onu bekliyorlardı insallah birazdan sevinc cıglıkları atacagız insallah :Saruboceq:
Ayy ne çatlaklar... Sonucu söyleyin kardeşimm sonra onaylasın uzmann yavvv
Hoşgeldi Umutcuğum .
Hoşgeldin canımm
bu çidere nasıl üye olunuyor , internetten mi... boşuna 450 tl yi fazladan mı vermiş olduk biz :))
Hoşbulduk canım benim nasılsın Bulantı sorunun nasıl benim geçen sene arkadaşım bulantı hapı kullanmıştı bir sor istersen Serap hemşireye kullandırırlarmı acaba.
Olsun canım herşeyde hayır vardır.. Telefonları var Elif Hanım diye çoook tatlı bir bayan karşılıyor telefonda.. (Test günüm de dahil bir kaç kere aradı nasıl gidiyor tedavi diye) Kredi kartı bilgilerini söyleyerek üye olabiliyorsun.. Sonra hastaneye gideceğin vakit onlar üyelik formunu bir gün evvel hastaneye gönderiyorlar.. Böyle oluyorr.. 0 216 456 39 75
arkadaşlar selam, umarım herkesler iyidir.
biz geshenki merak ediyoruz. siz telefonlaşıyorsunuz sonuç çıkınca bize de haber verebilir misiniz?
zahmet olmazsa benim özelime mesaj atabilirseniz çok sevinirim..
hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?