Yerim ben onun tekmeleyen ayaklarını maşallah :)))))))))))) canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım herşey güzel olacak hep.
Dediğin gibi Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu...............
Cuma günü keseleri görmeye gittiğimizde bir kaç gündür mide sorunum vardı.. Aydın Beye söyledim : hamilelik bulantıları bunlar dayan, bol sıvı tüketmeye çalış, öğünlerini atlama, 12 hafta gibi biter dedi.. İlaç verme taraftarı olmadığını anladım
Bu arada dünün geçmişe bakarsan akapunktur ile ilgili bilgi isteniyor canım senden.
ya 1 saatte çıkıyor bu sonuç, niye bazı yerlerde bu kadar uzun sürüyor hiç anlamıyorum...
İdare etmeye çalış canım geçecek inşallah
Ben daha yeni kalktım kahvaltı bile etmedim eşim dün dişini çektirmiş baya kötü uyuyamadık haliyle .
Geçmişe sonra bakıcam canım opuyorumnanaktan
Her hastanenin cihazı farklı canım.. ayrıca hemen kanı alır almaz test cihazına koymuyorlar, atıyorum 10 donörlük cihazları var, on örneğin tamamlanmasını bekliyorlar falan.. Ayrıca detay inceleme yapan cihazlarda daha geç sonuç veriyor.
ya geshenk sonucu alınca haber veririm dedi ama bi daha arasakmı acaba?
Hadi bir yandan da göbüşünü doyur, eşine geçmiş olsun dileklerimi ilet canım..
hımmm, cihaz tam kapsite çalışsın diye bizi fazladan bekletiyorlar :) detaya gerek yok pozitif desinler yeter bizee :)))
Bana da öyle demişti canım.. Benim elim ayağım titriyor vallahi.. İstersen sen bi ara ha?
kızlar simdi konustum tekrar malesef sonuc negatif iyiyim ben dedi ama sesi cok iyi degildi ve insan ne diyecegini bilemiyor cok konusamadık malesef :gitme:
kızlar simdi konustum tekrar malesef sonuc negatif iyiyim ben dedi ama sesi cok iyi degildi ve insan ne diyecegini bilemiyor cok konusamadık malesef :gitme:
Tedaviden bana bir tek koca bir göbek kaldı
Bu arada dün laparoskopi tarihimi aldım Aydın Bey gelir gelmez olsun istedim ama 13 temmuza kadar her gün iki ameliyatı varmış Beni 13 temmuza yazdılar bir aksilik olmazsa kurtulacağım şu tüpten :)
grapescim dis agrısı kotudur esine gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen..
ne diyosun hiç hiç hiç bunu beklemiyordum çok üzgünüm nasıl negatif olur yaa inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?