Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Yerim ben onun tekmeleyen ayaklarını maşallah :)))))))))))) canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım herşey güzel olacak hep.

Dediğin gibi Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu...............

inşallah canım hepimiz sağlıkla alalalım bebeklerimizi kucağımıza.

İdare etmeye çalış canım geçecek inşallah
Ben daha yeni kalktım kahvaltı bile etmedim eşim dün dişini çektirmiş baya kötü uyuyamadık haliyle .
Geçmişe sonra bakıcam canım opuyorumnanaktan

ya 1 saatte çıkıyor bu sonuç, niye bazı yerlerde bu kadar uzun sürüyor hiç anlamıyorum...

Her hastanenin cihazı farklı canım.. ayrıca hemen kanı alır almaz test cihazına koymuyorlar, atıyorum 10 donörlük cihazları var, on örneğin tamamlanmasını bekliyorlar falan.. Ayrıca detay inceleme yapan cihazlarda daha geç sonuç veriyor.

Hadi bir yandan da göbüşünü doyur, eşine geçmiş olsun dileklerimi ilet canım..

hımmm, cihaz tam kapsite çalışsın diye bizi fazladan bekletiyorlar :) detaya gerek yok pozitif desinler yeter bizee :)))

Hadi bir yandan da göbüşünü doyur, eşine geçmiş olsun dileklerimi ilet canım..

Tedaviden bana bir tek koca bir göbek kaldı
Bu arada dün laparoskopi tarihimi aldım Aydın Bey gelir gelmez olsun istedim ama 13 temmuza kadar her gün iki ameliyatı varmış Beni 13 temmuza yazdılar bir aksilik olmazsa kurtulacağım şu tüpten :)

kızlar simdi konustum tekrar malesef sonuc negatif iyiyim ben dedi ama sesi cok iyi degildi ve insan ne diyecegini bilemiyor cok konusamadık malesef :gitme:

hımmm, cihaz tam kapsite çalışsın diye bizi fazladan bekletiyorlar :) detaya gerek yok pozitif desinler yeter bizee :)))

Hayıyyyy rakam çokk önemliii... Mesela bizim hastanede 30'un altı negatif, 30'un üstü pozitif.. Rakam büyükse çoğul gebelik yüksek ihtimal. Ayrıca sağlıklı bir gebelikten bahsedebilmek için ikinci testin ikiye katlaması gerekiyor biliyosun..

olsun bak 3,5 aylık hamileleikten sonraki göbeğimi erittim bile ben, gider o göbekler , yeter ki sağlığın iyi olsun, hayırlısıyla operasyonun da güzel geçsin inşallahh...

ne diyosun hiç hiç hiç bunu beklemiyordum çok üzgünüm nasıl negatif olur yaa inanamıyorum.

malesef canım ben de inanamadım ama o yuzdende bisey de diyemedim telefonda o kadar umutluydum ki kesin olacak diyordum ve guzel haberi alacagım diye aradım bu kadar emin olmasam aramazdım cunku insan ne diyecegini bilemiyor o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…