Tedaviden bana bir tek koca bir göbek kaldı
Bu arada dün laparoskopi tarihimi aldım Aydın Bey gelir gelmez olsun istedim ama 13 temmuza kadar her gün iki ameliyatı varmış Beni 13 temmuza yazdılar bir aksilik olmazsa kurtulacağım şu tüpten :)
kızlar simdi konustum tekrar malesef sonuc negatif iyiyim ben dedi ama sesi cok iyi degildi ve insan ne diyecegini bilemiyor cok konusamadık malesef :gitme:
Ya inanamiyorum 4.negatif sonuc.allahim sen guzelini hayirlisini bilirisin.tum isteyenlere ve boyle mesakkatle emek sarfedenlere guzel hazinenden meleklerimizi bize gonder..
Geshenk cok uzgunum.uzulme desemde biliyorum ama uzuleceksin.bu zamanlar gececek hepimiz meleklerimize guzel kuzucuklarimiza kavusacagiz
Sağol canım yirmilik dişini çektirdi damağı yarmışlar sabaha kadar kan revan içindeydik
Ama şimdi iyi çalışıyor :)
Sen nasılsın sizi biraz ihmal ettim canım kusura bakmayın
sagol canım iyiyim pazartesiye baslıyorum kısmetse ben de oyuzden bu aralar isyerinde yogunum ben de kızları ihmal ettim biraz ben de pek giremiyorum bugun isleri bi kenara ittim geshenkin sonucu icin girdim kulube ama simdide sinirlerim, moralim bozuldu icimden bisey yapmak gelmiyor boshayallersmile
esinin simdi iyi olmasına sevindim seninde biaran once saglıgına kavusacagına sevindim canım geshenkin heyecanından tam okuyamadım ama ne zaman ameliyat?
simdi okudum 13 temmuz az kalmıs canım 13 temmuzdan sonra bebslerinle aranda engel kalmayacak[/QUOTE
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız seninde
Geshenke offf çok üzüldüm kendim gibi
simdi okudum 13 temmuz az kalmıs canım 13 temmuzdan sonra bebslerinle aranda engel kalmayacak[/QUOTE
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız seninde
Geshenke offf çok üzüldüm kendim gibi
tesekkurler canım aynen hepimiz uzulduk ama bu geshenkin bizi ilk ve son uzmesiydi bi daha uzmeyecek insallah
kızlar ben ise donuyorum sonra yine bakarım hepinizi opuyorumnanaktan
Marinerciğim;
Sen sakin ol e mi canım..
Haklısın üstüste olumsuz sonuçlar aldık, çok üzülüyoruz ama herşeyde hayır vardır diye düşüneceğiz.
Sen lütfen kendine iyi bak olur mu canım.. Bak bu kadar üzüntünü üstüne, sen bizi sevindir olur mu canım.
Kızlar;
12.50 'de Digiturk, 86. Zone Reality kanalda doğum hikayeleri başlayacak. Hergün 12.50'de oluyormuş..
İzlemek isterseniz..
Sevgiler
İnsallah aysegulcum.yaa bu negatif haberlerinden bayagi etkilendim.zaten habire gogsumu kontrol ediyorum,karnim adet sancisi gibi agriyinca moralim bozuluyor,lavaboya gidip kontrol ediyorum.ne yapacagim bilemiyorum(((((((
Çok iyi yapmıssınız canım, bööle her hafta bir yerlere gidin nasıl iyi geliyordur..
Denize gireceğin için gelmiştir kırmızılar canımAksidir ya kaydirigubbakcemile3
Eşimin bulantı ve cinsiyet teorisi sende tutuyor sempatiksalakcinni
İnsallah aysegulcum.yaa bu negatif haberlerinden bayagi etkilendim.zaten habire gogsumu kontrol ediyorum,karnim adet sancisi gibi agriyinca moralim bozuluyor,lavaboya gidip kontrol ediyorum.ne yapacagim bilemiyorum(((((((
Merhaba Belizz,
Ben aşılama öncesi doğum kontrol hapı kullanmamıştım. Polip için kullandım. Aşılama tedavisine adetin 2. yada 3. günü başlanıyor. Bende karından düşük dozda iğne uygulaması olmuştu. İğneleri kendin vurabiliyorsun. Eğer benim gibi iğneden korkuyorsan eşinde vurabilir. Acımıyor allahtan..:) bu arada belli aralıklarla yumurta takibin yapılıyor. (iki yada üç günde bir)İstenilen büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesi yapılıyor. Yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Aşılama öncesinde eşinin 2 saat önce hastanede olması isteniyor. Spermler özel işlemden geçiriliyor ve hareketliliği arttırılıyor. Daha sonra aşılama yapılıyor. Eğer daha önce smear testi yaptırdıysan o aletin aynısı ile yapılıyor aşılama:) Bana göre basit bir işlemdi. Aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat dinleniyorsun. Daha sonra işine gidebilirsin dedi bana aydın bey... Ama keşke gitmeseydim diyorum şimdiçok stresli bir gün geçirmiştim.
15 gün boyunca vajinadan progestoren kullanman gerekiyor. Hemşire jeli nasıl kullanman gerekltğini detaylı olarak anlatıyor. 15 gün sonra test yaptırıyorsun. Umarım başarılı olur. Şansın bol olsun...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?