Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hadi hayırlısı canım.. İnşallah yaramaz tüpten kurtulup çabucak iyileşip tekrar deneyeceğiz canım.

Ya inanamiyorum 4.negatif sonuc.allahim sen guzelini hayirlisini bilirisin.tum isteyenlere ve boyle mesakkatle emek sarfedenlere guzel hazinenden meleklerimizi bize gonder..
Geshenk cok uzgunum.uzulme desemde biliyorum ama uzuleceksin.bu zamanlar gececek hepimiz meleklerimize guzel kuzucuklarimiza kavusacagiz

Marinerciğim;
Sen sakin ol e mi canım..
Haklısın üstüste olumsuz sonuçlar aldık, çok üzülüyoruz ama herşeyde hayır vardır diye düşüneceğiz.
Sen lütfen kendine iyi bak olur mu canım.. Bak bu kadar üzüntünü üstüne, sen bizi sevindir olur mu canım.

Sağol canım yirmilik dişini çektirdi damağı yarmışlar sabaha kadar kan revan içindeydik
Ama şimdi iyi çalışıyor :)
Sen nasılsın sizi biraz ihmal ettim canım kusura bakmayın

sagol canım iyiyim pazartesiye baslıyorum kısmetse ben de oyuzden bu aralar isyerinde yogunum ben de kızları ihmal ettim biraz ben de pek giremiyorum bugun isleri bi kenara ittim geshenkin sonucu icin girdim kulube ama simdide sinirlerim, moralim bozuldu icimden bisey yapmak gelmiyor boshayallersmile
esinin simdi iyi olmasına sevindim seninde biaran once saglıgına kavusacagına sevindim canım geshenkin heyecanından tam okuyamadım ama ne zaman ameliyat?

simdi okudum 13 temmuz az kalmıs canım 13 temmuzdan sonra bebslerinle aranda engel kalmayacak

Selam kızlar......
Bende heyecanla girdim nete Geshenk'in sonucu için ama malesef pozitif değilmiş.

Canım şu an çok üzgündür insan ne diyeceğini bilemiyor. ınşallah bu son negatiftir.

İnsallah aysegulcum.yaa bu negatif haberlerinden bayagi etkilendim.zaten habire gogsumu kontrol ediyorum,karnim adet sancisi gibi agriyinca moralim bozuluyor,lavaboya gidip kontrol ediyorum.ne yapacagim bilemiyorum(((((((

Kızlar bende çıkıyorum
Moralim bozuldu geçmişide okuyamıcam kendimi dışarı atmam lazım sonra görüşürüz.,

Kızlar;
12.50 'de Digiturk, 86. Zone Reality kanalda doğum hikayeleri başlayacak. Hergün 12.50'de oluyormuş..
ızlemek isterseniz..
Sevgiler

İnsallah aysegulcum.yaa bu negatif haberlerinden bayagi etkilendim.zaten habire gogsumu kontrol ediyorum,karnim adet sancisi gibi agriyinca moralim bozuluyor,lavaboya gidip kontrol ediyorum.ne yapacagim bilemiyorum(((((((

nolur yapma canım sakın olumsuzluğa alıştırma hepimiz çok üzüldük seninle sevinicez inşallah.

çok yogun bişey olmayınca girdim valla denize(tampon var iyiki), oysa ben cok pimpirikliyimdir hayatımda ilk kez böyle bişey yaptım ama artık hiçbişeyi takmayacagım aklıma ne esiyorsa yapacagım:))
impression sağ ol canım, iyi oldu ama ben dogum kontrol hapı kullanmıstım bitince 2-3 gün içinde geldi adetim

yaaa yapma böyle negatif sonuçların senle bi alakası yokki
inşallah sen bizi sevindiriceksin :Saruboceq:

ya bu karindan kismi beni cok korkutuo... ayrica esim benden beterdir o konuda... kan alinirken bakamaz bile... gecenlerde ameliyat oldu, her pansumanda tansiyonu dustu ay napicaz biz yaaa esimin testini tekrarliycaz, ins bi hata yapilmistir. normal cikar bu sefer ins ins :Saruboceq:
smear testi yaptirdim 2 kere, ne zmn nsl, hangi aleti kullandilar, ne yaptilar anlamadim bile.. o konuda rahatimda, ah su igneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…