Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

geshenk cok uzuldum ama herseyin sonu degil, yeni bir baslangic olacak bugun senin icin, tekrar deneyeceksin, umidini sakin yitirme. burdan az cok tanidigim kadariyla seni sen kendini yiyip bitiriyor olabilirsin, sakin yapma... uzme kendini olur mu, bizleri de uzme... bundan snrki denemen olumlu olacak, inaniyorum ben buna

mariner sende stres yapma... ay bak bende persembe tatile gidicem, bir an once adet olmam lazim, dun, bugun, yrn kesin gelmesi lazim ama daha cit yok... belirtisi bile yok... ama bu demek degil ki hamileyim... yani bir ay bir ayi tutmayabilio, kendini dinlemeyi birak, guzel hbri almana cok az kaldi... bende bi hasta olsam, hem su hapa baslasam artik hemde rahat bi tatil gecirsem

belizz karından iğneler öncelei beni de tedirgin etmişti açıkcası sonuçta bilmediğimiz birşey ama hiç korkma inan bana kalçadan vurulan iğnelere göre çok çok acısız ve rahat sinek ısırığı gibi bir şey hissediliyor eşin çok fena oluyorsa kendi vurabilirsin inan bana.

Belizz, karından yapılan iğneler çok basit ya, kokrma o kadar, svirsinek ısırsa daha fazla acıtır yani :) 90 derece dik açıyla fıştt diye basitçecik oluyor :))

mystry aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışızz :))

aa neden sen doğum kontrol hapı kullandın ki acaba ?

canım kader arkadaşlarım.
geçmişi henüz okumadım ama umutcum aramıştı haber verdiğini biliyorum. Ayşegülüm de sağolsun arayıp heyecanımı paylaştı benimle.. ancak nasip değilmiş olmadı.
hastaneden çıktık eve gelmek istedim. ben çok sakindim ama hiç görmek istemediğim şeydi eşimin ağlaması o tamamen sessiz kaldı ve sürekli yolda gözlerinden yuvarlanan yaşları silip durdu. ben ona teselli vermeye çalıştım ama hep sessizce ağladı. ben eve gelene kadar tepki vermedim sonra evde güzelce bir zırladım. sonra duşumu aldım. bool boll yasin, meryem , kenzül-arş, feth surelerini okudum. hiç isyan etmedim. aklımda tabiiki ne yapsam olmayacak oluştuysa da Allahtan ümidimi kesmiyorum. biraz aradan geçsin Aydın hocamız da dönsün belki donmuşlarla devam ederiz biraz toparlanınca. hastaneye sonucu faxladık acaba hatamı oldu diye Serap hemşireyle konuştum maalesef negatif diye teyit etti o da. işte böyle kızlar ikisinden biri bile durmamış yerinde. bunlar neden beni beğenmedi anlamadım :) çok iyi gelişmişlerdi oysa. hep neden diye arıyorum illa bir kusur ters giden neydi diyorum her şey istenildiği gibi gidiyordu demek zamanı değilmiş. artık bu yaz geçsin kışa doğru bakalım ne gösterecek önümüzdeki günler..

bana destek olan tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum. dua edenlerden Allah razı olsun. benim bugün okuduğum dualrımda sizlerde vardınız tek tek saydım sizleride o niyetle okudum. Allah hepimizin muradını gerçek etsin inşallah.sizleri çoooooooookkkkkkkkkkk seviyorum ve çok öpüyorum..

sevgilerimle...

ay cnm kiyamam esinde demek ki simdiye kdr bu stresi, heyecani icine atmis ve bugun patlamis... birbirinize destek olmaniz gerekiyor, uzulmeyin daha fazla... hersey kader kismet, bu sefer kismet degilmis. dualarimiz seninle... uzulme canim...

ah canım kıyamam ben sana olmadı keşke olsaydı ama senin elinden gelebilecek bir nedeni yok sen gönülden istedin elinden geleni yaptın ama olmadı.donmuşlarla olur inşallah zamanı o zaman gelir ve o şekilde nolur eşinde çok üzülmüş birbirinize sarılıcaksınız moral vericeksiniz inanıcaksınız anne baba olacağınıza sen çok temiz kalplisin Allah bunu zaten görüyor en yakın zamanda yuvanızı mnik yavrularınızla taçlandıracak inşallah.

aa neden sen doğum kontrol hapı kullandın ki acaba ?

ya tampon diyince benim de bugun aklima takildi... mesela simdi bende tatilde tampon kullanicam, ikinci gunu cok yogun oluo, ikinci gun kullanmam ama snrsinda denize girmek icin mecburum ama tamponda sizde de oluyor mu bilmiyorum benim adetim kesilio. daha erken bitio tampon kullaninca... bu polip de hani adet kaninin atilamamasi vs vs nedenlerle olusuomus ya, acaba tamponun etkisi var midir? hic sormus muydunuz aydin beye? ben gidince sorucam ama yine de merak ettim... tabe simdi ne olursa olsun kullanicam, nsl olsa ameliyat olacak, temizlenecek die dusunuyorum

geshenk , canım, gerçekten elimizden geleni fazla fazla yapıyoruz, ama nasip, kader işte, kaderde ne yazılmışsa onu yaşayacağız....ayrıca neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemiyoruz, çok üzülüyoruz, emek veriyoruz, heyecanlanıyoruz, bekliyoruz, ama olmayınca da üzülmemek elde değil tabi ki, eşlerimiz de bizim kadar üzülüyor mutlaka, her ne kadar fiziksel boyutta biz daha fazla şey yaşıyor olsak ta... birbirimize destek olup umutla geleceğe bakıp güçlü olmak gerekiyor işte... Bu işler bize gerçekten sabır nedir onu öğretiyor en başta... inşallah en ksıa zamanda bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...

Bu konuda hiç bilgim yok Beliz...

Sagol canim.deniyorum.insallah iyi olacak

benim adetim ne yaparsam yapayım kesilmez ve azalmaz 10 gün sürer gayet yogundur:)
tampondan ölen birisini bile biliyorum çok dikkatli olmak lazım, en geç 2 saatte bir degişmek lazım biliyorsun...
ablamın bir velisi kadın aksam üstü birden ateşlenmiş doktora kaldırmıslar, tabi tahlil falan filan derken vakit geçmiş kadın şoka girmiş...sebep degişmeyen tampon..kadın sabahtan unutmus tamponu tabii sonuc çok feci olmuş ben bunu bildigimden çok çekinirim tampondan ama yazın havuzda rahat oluyor:))

geshenk'cim..
ben senin sonucunun pozitif olacağına çok inanıyordum, mutlu haberi görmek için girdim..
bir sonraki denemende olacak inşallah.. hepimizin eşleri aynı aslında, umutlar büyük, bekleyiş uzun, üzülmemek elde değil..
bizim takım hep beraber sonbaharda gene heyecana sürükleyecek siteyi.. :)
ama bu sefer mutluluk haberleri vereceğiz..
yaa bizim gruba toplu nazar mı değdi acaba?

Canım benim ALlah razı olsun dualarından dolayı Rabbim hepimizin dualarını kabul ediyor buna inanalım gönülden..
Hakkımızda hayırlısı diyoruz, Allh sabır versin eşine ve sana gerçekten hüsran insanı yıpratıyor ama toparlanacaksınız inşallah öpüyorum seni kendine iyi bak
arkadaslar bu negatif sonuclar beni çok üzdü hiçbirşey yazasım gelmiyor inş. sıradaki arkadasımız bizi sevindirir...

Ah geshenkcim.hayirlisi olsun canimmm.guzel rabbim dualarini gonlunden gecenleri en kisa surede nasib etsin.cok opuyorum seni.

10gun mu suruyor... amma uzun benim 5-6 gun suruo ona bile sinir oluyorum... 5 ve 6. gun cok yogun olmuyor tabe ama... allah sana sabir versin, yazin hic cekilmiyor vallahi...

evt haklisin, ben en fazla 3 saatte bir degistirmeye calisiyorum.. benim fobim, ipin kopmasi, icinde kalmasi bundan snr daha dikkatli olucam, normal sartlarda pek kullanmamaya calisiyorum ama bazen bi yere gidiyorsun, tuvalet vs olmayacak veya rahat olmayan bi yer oluo, o zmn can kurtario gercekten... a.s ama bu tampon kullanimi ile ilgili olarak bi aydin beye danisicam, sizi de hbrdar ederim ben geciktirici de kullaniodum, onu da sorucam mesela. yilda bi kere tatile gidecegim zmn tatil gunune gore ayarlamak amacli kullaniyorum gerci, yani bi kereden bisey olmayabilir ama insan hastalaninca yine de ondan mi, sundan mi oldu die dusunup duruo... (bu sefer kullanamadim mesela, tam tatile denk geliyor, bu seferde tampona donuyorum mecburen)

tşk. Aysegul72.Ben 4 yıllık evliyim, 29 yaşındayım.2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu, ameliyattan sonra değerlerimizde yükselme oldu ancak yinede yetersiz.(sayı 14 milyon) Eurofertilde tüp bebek denedik olmadı, bu arada kimseye tavsiye etmiyorum.Doktorlar değerlerimizin iyi olduğunu önce aşılama yaptırmamız gerektiğini söylediler bizde 2 kere aşılama denedik yine olmadı.Aslında herkez birşey söylüyor, kime inanacağımızı,ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Bundan dolayı iyi ve güvenilir bir merkeze gitmek istiyoruz.Ağustos ayında tedaviye ASM de başlamayı düşünüyoruz.Sizlerin paylaşımlarını okudum, okurken kimi zaman heyecanlandım, kimi zaman üzüldüm.Bizi bizden daha iyi anlayan olmaz, en yakınların bile anlayamayabiliyor.Olumsuz bir yargıya rastlamadım, umarım herşey hepimiz için güzel olur.Ben mersinden gelicem o biraz beni ürkütüyor.Galiba hastanenin oteli varmış, orda veya öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz.Benim gibi dışarıdan gelen arkadaşlar varsa, lütfen bana tavsiyelerde bulunsunlar.İlk muayeneye nezaman gitmeliyim, nelere dikkat etmeliyim, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

tşk. Aysegul72.Ben 4 yıllık evliyim, 29 yaşındayım.2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu, ameliyattan sonra değerlerimizde yükselme oldu ancak yinede yetersiz.(sayı 14 milyon) Eurofertilde tüp bebek denedik olmadı, bu arada kimseye tavsiye etmiyorum.Doktorlar değerlerimizin iyi olduğunu önce aşılama yaptırmamız gerektiğini söylediler bizde 2 kere aşılama denedik yine olmadı.Aslında herkez birşey söylüyor, kime inanacağımızı,ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Bundan dolayı iyi ve güvenilir bir merkeze gitmek istiyoruz.Ağustos ayında tedaviye ASM de başlamayı düşünüyoruz.Sizlerin paylaşımlarını okudum, okurken kimi zaman heyecanlandım, kimi zaman üzüldüm.Bizi bizden daha iyi anlayan olmaz, en yakınların bile anlayamayabiliyor.Olumsuz bir yargıya rastlamadım, umarım herşey hepimiz için güzel olur.Ben mersinden gelicem o biraz beni ürkütüyor.Galiba hastanenin oteli varmış, orda veya öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz.Benim gibi dışarıdan gelen arkadaşlar varsa, lütfen bana tavsiyelerde bulunsunlar.İlk muayeneye nezaman gitmeliyim, nelere dikkat etmeliyim, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…