ya bu karindan kismi beni cok korkutuo... ayrica esim benden beterdir o konuda... kan alinirken bakamaz bile... gecenlerde ameliyat oldu, her pansumanda tansiyonu dustuay napicaz biz yaaa esimin testini tekrarliycaz, ins bi hata yapilmistir. normal cikar bu sefer ins ins :Saruboceq:
smear testi yaptirdim 2 kere, ne zmn nsl, hangi aleti kullandilar, ne yaptilar anlamadim bile.. o konuda rahatimda, ah su igneler
belizz karından iğneler öncelei beni de tedirgin etmişti açıkcası sonuçta bilmediğimiz birşey ama hiç korkma inan bana kalçadan vurulan iğnelere göre çok çok acısız ve rahat sinek ısırığı gibi bir şey hissediliyor eşin çok fena oluyorsa kendi vurabilirsin inan bana.
çok yogun bişey olmayınca girdim valla denize(tampon var iyiki), oysa ben cok pimpirikliyimdir hayatımda ilk kez böyle bişey yaptım ama artık hiçbişeyi takmayacagım aklıma ne esiyorsa yapacagım:))
impression sağ ol canım, iyi oldu ama ben dogum kontrol hapı kullanmıstım bitince 2-3 gün içinde geldi adetim
mystry aynı anda aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışızz :))
canım kader arkadaşlarım.
geçmişi henüz okumadım ama umutcum aramıştı haber verdiğini biliyorum. Ayşegülüm de sağolsun arayıp heyecanımı paylaştı benimle.. ancak nasip değilmiş olmadı.
hastaneden çıktık eve gelmek istedim. ben çok sakindim ama hiç görmek istemediğim şeydi eşimin ağlaması o tamamen sessiz kaldı ve sürekli yolda gözlerinden yuvarlanan yaşları silip durdu. ben ona teselli vermeye çalıştım ama hep sessizce ağladı. ben eve gelene kadar tepki vermedim sonra evde güzelce bir zırladım. sonra duşumu aldım. bool boll yasin, meryem , kenzül-arş, feth surelerini okudum. hiç isyan etmedim. aklımda tabiiki ne yapsam olmayacak oluştuysa da Allahtan ümidimi kesmiyorum. biraz aradan geçsin Aydın hocamız da dönsün belki donmuşlarla devam ederiz biraz toparlanınca. hastaneye sonucu faxladık acaba hatamı oldu diye Serap hemşireyle konuştum maalesef negatif diye teyit etti o da. işte böyle kızlar ikisinden biri bile durmamış yerinde. bunlar neden beni beğenmedi anlamadım :) çok iyi gelişmişlerdi oysa. hep neden diye arıyorum illa bir kusur ters giden neydi diyorum her şey istenildiği gibi gidiyordu demek zamanı değilmiş. artık bu yaz geçsin kışa doğru bakalım ne gösterecek önümüzdeki günler..
bana destek olan tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum. dua edenlerden Allah razı olsun. benim bugün okuduğum dualrımda sizlerde vardınız tek tek saydım sizleride o niyetle okudum. Allah hepimizin muradını gerçek etsin inşallah.sizleri çoooooooookkkkkkkkkkk seviyorum ve çok öpüyorum..
sevgilerimle...
geçmişi henüz okumadım ama umutcum aramıştı haber verdiğini biliyorum. Ayşegülüm de sağolsun arayıp heyecanımı paylaştı benimle.. ancak nasip değilmiş olmadı.
hastaneden çıktık eve gelmek istedim. ben çok sakindim ama hiç görmek istemediğim şeydi eşimin ağlaması o tamamen sessiz kaldı ve sürekli yolda gözlerinden yuvarlanan yaşları silip durdu. ben ona teselli vermeye çalıştım ama hep sessizce ağladı. ben eve gelene kadar tepki vermedim sonra evde güzelce bir zırladım. sonra duşumu aldım. bool boll yasin, meryem , kenzül-arş, feth surelerini okudum. hiç isyan etmedim. aklımda tabiiki ne yapsam olmayacak oluştuysa da Allahtan ümidimi kesmiyorum. biraz aradan geçsin Aydın hocamız da dönsün belki donmuşlarla devam ederiz biraz toparlanınca. hastaneye sonucu faxladık acaba hatamı oldu diye Serap hemşireyle konuştum maalesef negatif diye teyit etti o da. işte böyle kızlar ikisinden biri bile durmamış yerinde. bunlar neden beni beğenmedi anlamadım :) çok iyi gelişmişlerdi oysa. hep neden diye arıyorum illa bir kusur ters giden neydi diyorum her şey istenildiği gibi gidiyordu demek zamanı değilmiş. artık bu yaz geçsin kışa doğru bakalım ne gösterecek önümüzdeki günler..
bana destek olan tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum. dua edenlerden Allah razı olsun. benim bugün okuduğum dualrımda sizlerde vardınız tek tek saydım sizleride o niyetle okudum. Allah hepimizin muradını gerçek etsin inşallah.sizleri çoooooooookkkkkkkkkkk seviyorum ve çok öpüyorum..
sevgilerimle...
aa neden sen doğum kontrol hapı kullandın ki acaba ?
ya tampon diyince benim de bugun aklima takildi... mesela simdi bende tatilde tampon kullanicam, ikinci gunu cok yogun oluo, ikinci gun kullanmam ama snrsinda denize girmek icin mecburum ama tamponda sizde de oluyor mu bilmiyorum benim adetim kesilio. daha erken bitio tampon kullaninca... bu polip de hani adet kaninin atilamamasi vs vs nedenlerle olusuomus ya, acaba tamponun etkisi var midir? hic sormus muydunuz aydin beye? ben gidince sorucam ama yine de merak ettim... tabe simdi ne olursa olsun kullanicam, nsl olsa ameliyat olacak, temizlenecek die dusunuyorum
geshenk cok uzuldum ama herseyin sonu degil, yeni bir baslangic olacak bugun senin icin, tekrar deneyeceksin, umidini sakin yitirme. burdan az cok tanidigim kadariyla seni sen kendini yiyip bitiriyor olabilirsin, sakin yapma... uzme kendini olur mu, bizleri de uzme... bundan snrki denemen olumlu olacak, inaniyorum ben buna
mariner sende stres yapma... ay bak bende persembe tatile gidicem, bir an once adet olmam lazim, dun, bugun, yrn kesin gelmesi lazim ama daha cit yok... belirtisi bile yok... ama bu demek degil ki hamileyim... yani bir ay bir ayi tutmayabilio, kendini dinlemeyi birak, guzel hbri almana cok az kaldi... bende bi hasta olsam, hem su hapa baslasam artik hemde rahat bi tatil gecirsem
sevgilerimle...
benim adetim ne yaparsam yapayım kesilmez ve azalmaz 10 gün sürer gayet yogundur:)
tampondan ölen birisini bile biliyorum çok dikkatli olmak lazım, en geç 2 saatte bir degişmek lazım biliyorsun...
ablamın bir velisi kadın aksam üstü birden ateşlenmiş doktora kaldırmıslar, tabi tahlil falan filan derken vakit geçmiş kadın şoka girmiş...sebep degişmeyen tampon..kadın sabahtan unutmus tamponu tabii sonuc çok feci olmuş ben bunu bildigimden çok çekinirim tampondan ama yazın havuzda rahat oluyor:))
Merhaba Delipery;
Çok uzakta yaşıyorsun ve en doğru yeri seçmek senin için daha zor.. Merkezi seçeceksin ve tedavi olmak için oraya gideceksin..
Bizler Prof.Dr Aydın Arıcı'nın hastalarıyız.. Doktorumuzu da hastanemizi de çok seviyoruz. Fiyatlar makul.. Doktorumuz özellikle nedensiz kısırlık ve başarısız tüp bebek denemeleri olanlar üzerinde önemli başarılar elde eden bir hekim.. Para ile pul ile ASLA işleri yok. Ayrıca doktorumuz önceki hafta tv kanallarında ve tüm basında çıkan yeni yöntemi Türkiye'ye ve ASM'ye getiren kişi. Artık yeni yöntemle en sağlıklı embriyolar seçilerek daha da başarılar elde edecekler.
Benim sana nacizane tavsiyem lütfen vakit ayır ve (gerçi çoook sayfa oldu ama) ilk sayfadan itibaren şöööleee bir yazdıklarımızı oku.. Hem ASM ve Doktorumuz ile ilgili hem de arkadaşlarımızın başka hastanelerde yaşadıkları başarısız tedavilerle ilgili bilgi sahibi olabilirsin.. Okuduklarından çok şey öğreneceğini düşünüyorum.
Biz hepimiz anne olma isteğiyle yanıp tutuşanlardanız.. İnşallah hepimiz Aydın Beyin sayesinde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..
Ayrıca durumunla ilgili pek bişii yazmamıssın.. Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, sorununuz ne idi, neden direkt tüp bebek denediniz ve nerede yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?