Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hiç sorma benşmde aklıma gelmedi degil akannehir
Allah nazardan korusun hepimizi, bebişler bu yazı sevmedi galiba naniknanik
neyse bizlerde bu yazı kocalarımızla başbaşa geciririz Şeniz

hiç sorma benşmde aklıma gelmedi degil akannehir
Allah nazardan korusun hepimizi, bebişler bu yazı sevmedi galiba naniknanik
neyse bizlerde bu yazı kocalarımızla başbaşa geciririz Şeniz

Evet evet kocislerle guzel bir yaz. Sonbahar-kiş hamileligi ve bahar bebekleri.
Hersey guzel olacak, cok daha guzel olacak. :))

canım geshenkcim yaa... gündüz bir ara baktım yine kötü haberi aldım ama yazamadım. ne bileyim ben de senden çok emindim. ama hep beraber umutlarımızı bahara saklıyoruz bakalım.... zamanlaması önemli değil artık nasılsa aklı başına geç gelmişlerdeniz biz senle :) inşallah herşey tersine dönüp, bir bir güzel haberler paylaşacağız. eşine de bunu telkin et.. hala bize kusura bakmayın şansınız kalmadı diyen olmadı... çok öpüyorum seni...

ladycim sen nasılsın? h.sonu güzel geçmiştir umarım... şimdi de yaz geldi der yollara düşersin sen... valla herkes gezsin, tozsun, sonra çoluklu çocuklu günlere kavuşunca gezemeyeceğiz elbette...

bu arada bir iyi haber alsa da onu kutlama bahanesiyle olsun buluşma tertipleyebilsek... bu gidişle sancuxun doğumunda asm'nin cafe'sinde buluşacağız yoksa...olumunekankayizsmile

Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk sabah sabah.adetim geliyor sanki benim adetim normalde baslamadan once akintim olur ve yavas yavas pembe pembe gelmeye baslar.sabah sanki oyle bi sey gordum.cook moralim bozuldu.mystry senin adetin test gununden ne kadr once baslamisti.normal adetin gibi mi gelmeye baslamisti.yaaa yine mi tutmadi.cok kizginim bebislerime.

canım transferin 10. günü kanamam olmustu benimde çok üzülmüştüm ama sende üzülme hiç belli olmaz bbebişlere kızma lütfen biliyorsun ki herşeyin bir zamanı var hayırlısı olsun

ay ben şu tamponu hiç bir zaman doğru düzgün beceremedim de sevemedim de amaa kullandığımda öyle erken bitme gibi birşey yaşamadım bence tesadüf olmuştur alakası yoktur.

tekrar hoşgeldin aramızaa.mersinden gelicek olman tabii biraz zor olucak ama burada konaklama ayarlandıktan sonra sıkıntı yok hatta bir sürü evin var hangimizde istersen kalabilirsin.ilk muayeneye adetinin 2. günü gelmelisin ve o günkü muayene sonucuna göre Aydın bey karar veriyor sürecine aslında fırsat yakalayabilirsen bu muayene öncesi Aydın bey ile yüz yüze tanışıp ön bilgi almanı ve genel bir muayene olmanı tavsiye ederim sonrasında adetin 2. günü gidersin.daha önce tüp bebek denemen olduğu için aslında yumurta takibi falan konusunda bilgin vardır mutlaka.dikkat etmemiz gereken tek şey moral sanırım gerisi doktorumuza emanet.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

Doğduklarında popolarına pıt pıt vurup beni çok kızdırmıştınız bir gün diye döveysinn annesii kaydirigubbakcemile3
Canım benim, biliyorsun ki transfer sonrasında kasık ağrısı, lekelenme ve kanama konusunda hepimiz uyarıldık. Lekelenme ve kanamanın olabileceğini bunun normal olduğunu söylemişlerdi. Burada da bunu yaşayan arkadaşlarımız mevcut.. Sakin olmaya çalış lütfen

haklısın valla az daha kasarsak sancuxun doğumunda buluşucaz ama yook hadi artık bir lider olsun ayarlasın büyük buluşmayı.

canıım nolur sakin ol benimde adetim başlar gibi benimde aynen senin anlattığın gibi önce pembe pembe gelir öyle başladı bende çok üzüldüm başlıyor diye hatta az kaldı eşime iğnemi bile vurdurmayacaktım eşim zorla vurdu aradım hastaneyi onlarda dinlenin iğnelere devam bekliyecez dediler bende dayanamadım 9. günde test yaptım ve biliyorsun pozitif ama sen sabret test gününü bekle sakın stres yapma yerleşme kanamasıdır o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…