geshenk'cim..
ben senin sonucunun pozitif olacağına çok inanıyordum, mutlu haberi görmek için girdim..
bir sonraki denemende olacak inşallah.. hepimizin eşleri aynı aslında, umutlar büyük, bekleyiş uzun, üzülmemek elde değil..
bizim takım hep beraber sonbaharda gene heyecana sürükleyecek siteyi.. :)
ama bu sefer mutluluk haberleri vereceğiz..
yaa bizim gruba toplu nazar mı değdi acaba?
hiç sorma benşmde aklıma gelmedi degil akannehir
Allah nazardan korusun hepimizi, bebişler bu yazı sevmedi galiba naniknanik
neyse bizlerde bu yazı kocalarımızla başbaşa geciririz Şeniz
canım kader arkadaşlarım.
geçmişi henüz okumadım ama umutcum aramıştı haber verdiğini biliyorum. Ayşegülüm de sağolsun arayıp heyecanımı paylaştı benimle.. ancak nasip değilmiş olmadı.
hastaneden çıktık eve gelmek istedim. ben çok sakindim ama hiç görmek istemediğim şeydi eşimin ağlaması o tamamen sessiz kaldı ve sürekli yolda gözlerinden yuvarlanan yaşları silip durdu. ben ona teselli vermeye çalıştım ama hep sessizce ağladı. ben eve gelene kadar tepki vermedim sonra evde güzelce bir zırladım. sonra duşumu aldım. bool boll yasin, meryem , kenzül-arş, feth surelerini okudum. hiç isyan etmedim. aklımda tabiiki ne yapsam olmayacak oluştuysa da Allahtan ümidimi kesmiyorum. biraz aradan geçsin Aydın hocamız da dönsün belki donmuşlarla devam ederiz biraz toparlanınca. hastaneye sonucu faxladık acaba hatamı oldu diye Serap hemşireyle konuştum maalesef negatif diye teyit etti o da. işte böyle kızlar ikisinden biri bile durmamış yerinde. bunlar neden beni beğenmedi anlamadım :) çok iyi gelişmişlerdi oysa. hep neden diye arıyorum illa bir kusur ters giden neydi diyorum her şey istenildiği gibi gidiyordu demek zamanı değilmiş. artık bu yaz geçsin kışa doğru bakalım ne gösterecek önümüzdeki günler..
bana destek olan tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum. dua edenlerden Allah razı olsun. benim bugün okuduğum dualrımda sizlerde vardınız tek tek saydım sizleride o niyetle okudum. Allah hepimizin muradını gerçek etsin inşallah.sizleri çoooooooookkkkkkkkkkk seviyorum ve çok öpüyorum..
sevgilerimle...
Mariner merhaba, nasilsin? Cts demi senin test gunun?
Senden guzel bir haber alacagiz insallah.
İyiyim simdilik canim.evet heyecanla cumartesiyi bekliyorum.4 negatiften sonra bakalim beim kuzular benimle mi?hayirlisi sagliklisi insallah
ya tampon diyince benim de bugun aklima takildi... mesela simdi bende tatilde tampon kullanicam, ikinci gunu cok yogun oluo, ikinci gun kullanmam ama snrsinda denize girmek icin mecburum ama tamponda sizde de oluyor mu bilmiyorum benim adetim kesilio. daha erken bitio tampon kullaninca... bu polip de hani adet kaninin atilamamasi vs vs nedenlerle olusuomus ya, acaba tamponun etkisi var midir? hic sormus muydunuz aydin beye? ben gidince sorucam ama yine de merak ettim... tabe simdi ne olursa olsun kullanicam, nsl olsa ameliyat olacak, temizlenecek die dusunuyorum
tşk. Aysegul72.Ben 4 yıllık evliyim, 29 yaşındayım.2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu, ameliyattan sonra değerlerimizde yükselme oldu ancak yinede yetersiz.(sayı 14 milyon) Eurofertilde tüp bebek denedik olmadı, bu arada kimseye tavsiye etmiyorum.Doktorlar değerlerimizin iyi olduğunu önce aşılama yaptırmamız gerektiğini söylediler bizde 2 kere aşılama denedik yine olmadı.Aslında herkez birşey söylüyor, kime inanacağımızı,ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Bundan dolayı iyi ve güvenilir bir merkeze gitmek istiyoruz.Ağustos ayında tedaviye ASM de başlamayı düşünüyoruz.Sizlerin paylaşımlarını okudum, okurken kimi zaman heyecanlandım, kimi zaman üzüldüm.Bizi bizden daha iyi anlayan olmaz, en yakınların bile anlayamayabiliyor.Olumsuz bir yargıya rastlamadım, umarım herşey hepimiz için güzel olur.Ben mersinden gelicem o biraz beni ürkütüyor.Galiba hastanenin oteli varmış, orda veya öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz.Benim gibi dışarıdan gelen arkadaşlar varsa, lütfen bana tavsiyelerde bulunsunlar.İlk muayeneye nezaman gitmeliyim, nelere dikkat etmeliyim, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Evet evet kocislerle guzel bir yaz. Sonbahar-kiş hamileligi ve bahar bebekleri.
Hersey guzel olacak, cok daha guzel olacak. :))
Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk sabah sabah.adetim geliyor sanki benim adetim normalde baslamadan once akintim olur ve yavas yavas pembe pembe gelmeye baslar.sabah sanki oyle bi sey gordum.cook moralim bozuldu.mystry senin adetin test gununden ne kadr once baslamisti.normal adetin gibi mi gelmeye baslamisti.yaaa yine mi tutmadi.cok kizginim bebislerime.
ladycim sen nasılsın? h.sonu güzel geçmiştir umarım... şimdi de yaz geldi der yollara düşersin sen... valla herkes gezsin, tozsun, sonra çoluklu çocuklu günlere kavuşunca gezemeyeceğiz elbette...
bu arada bir iyi haber alsa da onu kutlama bahanesiyle olsun buluşma tertipleyebilsek... bu gidişle sancuxun doğumunda asm'nin cafe'sinde buluşacağız yoksa...olumunekankayizsmile
İyiyim simdilik canim.evet heyecanla cumartesiyi bekliyorum.4 negatiften sonra bakalim beim kuzular benimle mi?hayirlisi sagliklisi insallah
Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk sabah sabah.adetim geliyor sanki benim adetim normalde baslamadan once akintim olur ve yavas yavas pembe pembe gelmeye baslar.sabah sanki oyle bi sey gordum.cook moralim bozuldu.mystry senin adetin test gununden ne kadr once baslamisti.normal adetin gibi mi gelmeye baslamisti.yaaa yine mi tutmadi.cok kizginim bebislerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?