Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben bebeğimi kaybedince, kürtajda da o kadar canım acıyınca, bebek aldıranlara zaten kzııyordum da, daha bi fazladan kızmaya başladım... ya tedbirini al, ya da olduysa artık aldırma , kıyma o güzelim cana...

ya al bendende o kadar üreyin üreyebiliyosanız arkadaşım yok istemiyrsan da korun en kötü ertesi gün hapı var o var bu var.

yooo, kanamam oldu 10.haftada..3-4 gün iğne oldum arkasından 3-4 gün progestan.. birkaç gün sonra tekrar bir kanama, tekrar iğne bu sefer günde 2 sefer dediler.. 1 hafta sürdü , sonra geçti.. ondan 1 hafta sonra da bebeğimin suyu geldi, o sebebple kaybettim.. kanamayla ilgisi yoktu..

iğneyi hiç bırakmak şistemiyordum ama aydın bey dozunu azaltarak bırakıcaz dedi, sonra takip edicez, kanama olursa tekrar başalrız , bunların 1 haftalığı olan da var, onalara bakarız demişit, kanama bitti bende ama , maalesef başka sebeple gitti işte.. nasip işte...

canım benim özür dilerim konu açıldı gene herşey nasib işte bilmiyoruz ki neler yaşayacağımızı allah daha beter acılardan korusun bunlar son imtihanlarımız olsun.banada 12 haftadan sonra yararsız dediler bıraktırdılar ne bileyim riske atmazdı herhalde ne kadar değilim desemde hap tedirgin ediyor vallahi pazar günü onuda bitiricem kalıcam vitaminlerle başbaşa.

riske atmazlar tabi ki , işin uzmanı onlar, biz tedirgin oluyoruzi sanki iğneler sayesinde korunuyormuşuz gibi geliyor ama, alakası yoktur öyle diyorlarsa.. biz de tedirgin olmakta haklıyız tabi ki ... neler çekiyoruz bebeğimize kavuşmak için...inşallah güzel allahım hepimize en güzelini en hayırlsını nasip eder en ksıa zamanda...

amiin canım benim inşallah.

bende de kanama vardı ben o haftalık etkisi olanlardan 3 günde bir vuruluyordum o nun dozajı daha fazla canımı çok yakıyordu ve düşük yapmamı engelledi düşük için 2 gün hastanede yatmam gerekti
gerçektende isteyerek bilerek kürtaj yaptırmak hiç akıl karı degil...dizilerdeki bu tür olaylarda demek ki bizim gibi insanlara aynı şeyleri düşünüyor..
ben bazen reklamlarda bile etkileniyorum çok abartıyorlar anne-bebek ilişkisini
bizde de aşkı memnuyu daha çok eşim izler bende onun yanında yarı uyur yarı izlerim:)
bence adnan ziyagil cinnet geçirip behlül de karısını da öldürmeli:)) kötülere ölüm!

Utkumm, seninle yaklaşık aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşamışız.. Rabbim inşallah yaşatmayacak bi daha.. Çok umutluyum.. bir dahaki sefer herşey güzel olacak..:Saruboceq:

[/QUOTE
canim yaaa.cok sekersin.insallah rabbim meleklerimi bana bahseder.aynen dedigin gibi dunden beri kesintisiz karnim arada bicak saplanmasi gibi kasigim agriyor.bugun de beyaz akintimla beraber pembe bisey geldi.hayirlisi.dualarin icin allah razi olsun.senin adina da coook sevindim.darisi bize insallah.bende 5senedir yavrumu bekliyorum.2asilama yaptirdim.bu 3.denemem.insallah 6 temmuz evlilik yildonumuz 8 sene biticek.insallah bizi sevinderecek rabbim.ilgin icin coook tesekkur ederim.[/QUOTE]

canım herşey nasip kısmet işi inşaallah bu sefer sımsıkı tutunmuşlardır ama biz nekadar istersek isteyelim zamanından önce hiçbirşey olmuyor...kendini üzme aklına geçmişi getirme pozitif olalım bakalım ctsi bize neler gösterecek

Ayrıca mekanın müdavimlerinden araçla ve otobüsle gelecekler için özel tarif istiyorum:))
Ayşegül sen gelebilecek misin?
Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....

Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.

canım herşey nasip kısmet işi inşaallah bu sefer sımsıkı tutunmuşlardır ama biz nekadar istersek isteyelim zamanından önce hiçbirşey olmuyor...kendini üzme aklına geçmişi getirme pozitif olalım bakalım ctsi bize neler gösterecek[/QUOTE]

Amin canim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…