evet yaa çocuk aldırmakta neymişş ayıp ama ayıp olanı var olmayanı var kardeşim
bu arada ağrın sızın normal hassasiyet olmuştur yürürken oturup kalkerken hissedersin aman ne güzel büyüyorlar kocaman oluyorlar o yüzden.
ben bebeğimi kaybedince, kürtajda da o kadar canım acıyınca, bebek aldıranlara zaten kzııyordum da, daha bi fazladan kızmaya başladım... ya tedbirini al, ya da olduysa artık aldırma , kıyma o güzelim cana...
ya yok dimi alakası nuri bey yok diyo adam telkin ediyor şu psikolojiden kurtul artık diye ama zor işte gündüz kurtulsam gece uykumda kurtulamıyorum saçmasapan bi ruh hali.ben senin kanaman olsuğunu bilmiyorsum 14. haftada hiç bir sorun yokken aniden oldu herşey diye biliyordum.
Kızlar bende biraz uzanıyım girerim yine öpüyorum hepinizi............
merhaba.
iğneyi hiç bırakmak şistemiyordum ama aydın bey dozunu azaltarak bırakıcaz dedi, sonra takip edicez, kanama olursa tekrar başalrız , bunların 1 haftalığı olan da var, onalara bakarız demişit, kanama bitti bende ama , maalesef başka sebeple gitti işte.. nasip işte...
merhaba.
canım benim özür dilerim konu açıldı gene herşey nasib işte bilmiyoruz ki neler yaşayacağımızı allah daha beter acılardan korusun bunlar son imtihanlarımız olsun.banada 12 haftadan sonra yararsız dediler bıraktırdılar ne bileyim riske atmazdı herhalde ne kadar değilim desemde hap tedirgin ediyor vallahi pazar günü onuda bitiricem kalıcam vitaminlerle başbaşa.
slm kızlar ben 2010aralık2011ocak topigindeyim gezerken bu topigi gördüm kızlar rabbim bu 3aylar hürmetine en kısa zamanda sizlere hayırlı ve saglıklı evlatlar versin emeklerinizin karşılıgını rabbim boşa çıkarmasın inş MARİNER cnm sanırım sen sonuç bekliyorsun okudugum kadarıyla bizim topikte senin gibi pembe akıntıgı olupta o kadar çok hamile kalan kız var ki anlatamam hep pozitif düşün cnm inş sonuçun güzel çıkacak i,çini ferah tut benim hiç lekelenmem olmadı ama 24 saat nerdeyse karnım belim kasıklarım agrıyordu sanki adet olcakmışım gibi şunu unutma cnm hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı yüce rabbimin izniyle inş rahman bebegin anne rahmine yerleşiyor inş bida buraya geldigimde senin kızlar ben hamileyim yazını görücem bak gör cnm 26 hazıran inş hayatını en güzel günü olur ve pozitif sonuç halırsın bizi bizden başka anlayan olmuyor sizin ne yaşadıgınızı ben çok iyi anlıyorm ben 5 yıldır bu bebegi bekliyorm çok şükür rabbime kadıköy acıbademde 24 nisanda tüp bebek tranferim oldu hemde tek embryove ilk denememdi şimdi 2.5 aylık hamileyim yüce rabbim esmaül hüsna hürmetine hepinizin yüzünü güldürsün neyse ben çok konuştum sanırım kendinize çok iyi bakın kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE
canim yaaa.cok sekersin.insallah rabbim meleklerimi bana bahseder.aynen dedigin gibi dunden beri kesintisiz karnim arada bicak saplanmasi gibi kasigim agriyor.bugun de beyaz akintimla beraber pembe bisey geldi.hayirlisi.dualarin icin allah razi olsun.senin adina da coook sevindim.darisi bize insallah.bende 5senedir yavrumu bekliyorum.2asilama yaptirdim.bu 3.denemem.insallah 6 temmuz evlilik yildonumuz 8 sene biticek.insallah bizi sevinderecek rabbim.ilgin icin coook tesekkur ederim.
riske atmazlar tabi ki , işin uzmanı onlar, biz tedirgin oluyoruzi sanki iğneler sayesinde korunuyormuşuz gibi geliyor ama, alakası yoktur öyle diyorlarsa.. biz de tedirgin olmakta haklıyız tabi ki ... neler çekiyoruz bebeğimize kavuşmak için...inşallah güzel allahım hepimize en güzelini en hayırlsını nasip eder en ksıa zamanda...
iğneyi hiç bırakmak şistemiyordum ama aydın bey dozunu azaltarak bırakıcaz dedi, sonra takip edicez, kanama olursa tekrar başalrız , bunların 1 haftalığı olan da var, onalara bakarız demişit, kanama bitti bende ama , maalesef başka sebeple gitti işte.. nasip işte...
bende de kanama vardı ben o haftalık etkisi olanlardan 3 günde bir vuruluyordum o nun dozajı daha fazla canımı çok yakıyordu ve düşük yapmamı engelledi düşük için 2 gün hastanede yatmam gerekti
gerçektende isteyerek bilerek kürtaj yaptırmak hiç akıl karı degil...dizilerdeki bu tür olaylarda demek ki bizim gibi insanlara aynı şeyleri düşünüyor..
ben bazen reklamlarda bile etkileniyorum çok abartıyorlar anne-bebek ilişkisini
bizde de aşkı memnuyu daha çok eşim izler bende onun yanında yarı uyur yarı izlerim:)
bence adnan ziyagil cinnet geçirip behlül de karısını da öldürmeli:)) kötülere ölüm!
[/QUOTE
canim yaaa.cok sekersin.insallah rabbim meleklerimi bana bahseder.aynen dedigin gibi dunden beri kesintisiz karnim arada bicak saplanmasi gibi kasigim agriyor.bugun de beyaz akintimla beraber pembe bisey geldi.hayirlisi.dualarin icin allah razi olsun.senin adina da coook sevindim.darisi bize insallah.bende 5senedir yavrumu bekliyorum.2asilama yaptirdim.bu 3.denemem.insallah 6 temmuz evlilik yildonumuz 8 sene biticek.insallah bizi sevinderecek rabbim.ilgin icin coook tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?