bende de kanama vardı ben o haftalık etkisi olanlardan 3 günde bir vuruluyordum o nun dozajı daha fazla canımı çok yakıyordu ve düşük yapmamı engelledi düşük için 2 gün hastanede yatmam gerekti
gerçektende isteyerek bilerek kürtaj yaptırmak hiç akıl karı degil...dizilerdeki bu tür olaylarda demek ki bizim gibi insanlara aynı şeyleri düşünüyor..
ben bazen reklamlarda bile etkileniyorum çok abartıyorlar anne-bebek ilişkisini
bizde de aşkı memnuyu daha çok eşim izler bende onun yanında yarı uyur yarı izlerim:)
bence adnan ziyagil cinnet geçirip behlül de karısını da öldürmeli:)) kötülere ölüm!
kızlar bişiy sormak istiyorum transferden sonra kullanılan progesteron içeren iğneler hakkında yağ bazlı diye okumuştum ve çok acıtıyomuş gerçekten abartıldığı kadar çok mu acıtıyo bilmiyorumkismile
şimdikiler problem olmuyo da sonrakiler için korkmaya başladım biraz:)
kızlar bişiy sormak istiyorum transferden sonra kullanılan progesteron içeren iğneler hakkında yağ bazlı diye okumuştum ve çok acıtıyomuş gerçekten abartıldığı kadar çok mu acıtıyo bilmiyorumkismile
şimdikiler problem olmuyo da sonrakiler için korkmaya başladım biraz:)
çok teşekkür ederim:)
bu acılara değsin de alışırım ona da
Canım bu konuda sana tavsiyede bulunmak istiyorum. İğneleri eşim vuruyordu kendi öğrendi siyah uçlu iğne ile vurdu (çocuk iğnesiymiş daha ince) her iğne sonrası alkollu pamukla 5 dak masaj yaptık sonra bol alkol döküp kurumasını bekledik pek sıkıntı çekmedim. Alkol gerçekten çok iyi geliyor hiç morarmadı.Birde Mystryy gerdirerek yaptırın iğneleri demişti öylede yaptık oda çok iyi oldu.
Kızlar dün yiğenimim tedavisi için ASM deydim hastanemizin adı Anadolu hastanesi olarak değişiyormuş.
Kızlar dün yiğenimim tedavisi için ASM deydim hastanemizin adı Anadolu hastanesi olarak değişiyormuş.
delipery merhaba kader arkadaşım tesadüfen seni okudun aslında dr. aydın bey ile ilgili bişiler arıyodum. ikimiz arasında bazı benzerlikler var. bende geçen sene eurofertilde ist. da tüpbebek yaptım.hişbi tahlil istemeden ya tutarsa misali yapıldı. 8 yumurta alınmıştı ttransfer günü 1 kalmıştı vazgeçmek istedim izin vermediler .hepimiz 1 taneden olduk falan vs..k.k. ile tanışmam 1 ay falan oldu.çok moral buldum burda.ama bazen sabrım tükeniyor. çok uzattım kusura bakma. ben aslında dr. aydın bey ile ilgili yeni çıkan bir teknik varmış ve aydın bey bu teknikte iddalı anladığım kadarıyla metabolomix madem ilk gidicen bu konuda bilgi al ve uygula derim.bende bu tekniği düşünüyorum eşimle ve bizde ağustos deneyeceğiz. bu konuda bizide bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan allah inş. tez zamanda bebişlerimize kavuştursun..
niyeki güzeldi ASM ammaan vardır abuk bir nedeni.
aa evet, yeni logosunu da facebookta gördüm ...
kızlar hepinize merhaba sizleri takip ediyorum.2-3 gündür umut oluyosunuz.kalabalıksınız epeydir berabersiniz ve bravo biribirinize desteğiniz harika.dr. aydın bey hastasını sahiplenen birimi? mesela sonucu neegatif olup tekrar ona tedaviye giden varmı?asm de nasıl bir teknik var? ben bundan önce brüksel yücel bey de kist ameliyatım olmuştu.ımsı tekiniğini araştırmıştım ve ımsı düşünüyorduk. ama şimdi metabolomix öğrenince çok heyacanlandım.temmuz regl imde bir yerde karar kılmamız gerekiyor.yine tepetaklak oldum çok heyecanlıyım. senağlama yüca rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş. a.s.
herkese merhaba ...yavaş yavaş toparlanıyorum...moral bozucu konuşmalar yaptım canınızı sıktım üzgünüm...aslında pozitif bir insanım ama üst üst negatif sonuçllardan olsa gerek.bozcaadadayım artık bütün yaz ...ekimde yeni deneme diye düşünüyoruz...arada giricem güzel haberleri okumak moral oluyor banada..zten daha yeni hasta oldum ve çok şiddetli bu sefer aydın beyde yok konuşamadım..herkese iyi yazlar buarada..
herkese merhaba ...yavaş yavaş toparlanıyorum...moral bozucu konuşmalar yaptım canınızı sıktım üzgünüm...aslında pozitif bir insanım ama üst üst negatif sonuçllardan olsa gerek.bozcaadadayım artık bütün yaz ...ekimde yeni deneme diye düşünüyoruz...arada giricem güzel haberleri okumak moral oluyor banada..zten daha yeni hasta oldum ve çok şiddetli bu sefer aydın beyde yok konuşamadım..herkese iyi yazlar buarada..
Merhaba Yasemin ben Aydın Beye 1,5 senedir gidiyorum ve memnunum Ağustos ayı içinde 5. Transferim olacak Aydın Bey çok başarılı bir doktor sadece ben biraz şanssız çıktımYeni yöntem şu anda iğne tedavisinde olan arkadaşlara uygulanacak hep beraber etkilerini göreceğiz.Bence regl öncesi bir görüşme randevusu al ücretsiz, senin durumunu değerlendirir
Grapes'cim merhaba canim.bir sey sormak istiyorum.benim de aydin beyle bu 3.denemem.bizde sorun benim yumurtalik rezervi.33 yasindayim ama yasima gore dusuk sayida olusuyor yumurtalarim.seninde 4denemen aydin beyle miydi.son problemi biliyorum peki digerlerinde sebep neydi.birde test gununden once lekelenme karin ve kasik agrin varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?