Grapes'cim merhaba canim.bir sey sormak istiyorum.benim de aydin beyle bu 3.denemem.bizde sorun benim yumurtalik rezervi.33 yasindayim ama yasima gore dusuk sayida olusuyor yumurtalarim.seninde 4denemen aydin beyle miydi.son problemi biliyorum peki digerlerinde sebep neydi.birde test gununden once lekelenme karin ve kasik agrin varmiydi
Grapes'cim merhaba canim.bir sey sormak istiyorum.benim de aydin beyle bu 3.denemem.bizde sorun benim yumurtalik rezervi.33 yasindayim ama yasima gore dusuk sayida olusuyor yumurtalarim.seninde 4denemen aydin beyle miydi.son problemi biliyorum peki digerlerinde sebep neydi.birde test gununden once lekelenme karin ve kasik agrin varmiydi
Kaç yumurtan oldu senin canım kaliteleri nasıldı. Aslında bende senin gibi çok acele ettim 1 sene dolmadan 5. transfer olmuş olucam
Yok sekercim.1.denemem ekim 2008,2.deneme mayis2009,3.denemem mayis 2010.bu sefer diger seferlere gore yumurta sayim fazla toplandi tabi bana gore 7 adet toplamdi.3 dollendi 2 tanesi transfer edildi.bu sefer fazla olmasinin sebebi uzun protokol olabilir.
birde incir kuru yaptim.2adet embriyo biri 6 digeri 7 hucreli 1.kalite.bakalim bebislerim benle mi.
Merhaba Canım;
Seninle hiççç merak etme... Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz seninle olduklarını öğreneceğizzzz
ammaaan hakkatten inanılmaz ya faydası var mutlaka ama zararıda azımsanıcak gibi değil ben birde onu malesef fitil olarak değil yutuyorum fenayım habire başım dönüyo bulanmayan midem maşallah full otomatik çamaşır makinesi gibi dönüyor neyse pazar akşamına kadar içicem sonra inşallah son dinlensin bedenim birazcık çok yüklendim zaten 12. haftadan sonra progestanın hiç bir faydası olmuyormuş içilse bile boşunaymış ben biraz tik yapmıştım hani bırakınca kanama fazla fazla olcak diye çünkü hatırlarsan bir ara hapa döndüğümde kanama olmuştu hemen iğneye geri döndürmüşlerdi bu hafta gene hapa döndüm pazara kadar da azalta azalta bırakıcam nuri bey dediki 12. haftadan sonra hiiç bir faydası olmuyormuş boşunaymış yani Allah korusun kanama artarsa bile onun yüzünden değilmiş. senin ne zaman biticek kaç tane kullanıyordun?
yuuuhh aşkı memnuyu bile mi izlemiyorsuun ama eşin izliyodur kessiin o da en az bizim kadar heyecanla izler akşam e sende keyifle onu izlersin kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün yiğenimim tedavisi için ASM deydim hastanemizin adı Anadolu hastanesi olarak değişiyormuş.
herkese merhaba ...yavaş yavaş toparlanıyorum...moral bozucu konuşmalar yaptım canınızı sıktım üzgünüm...aslında pozitif bir insanım ama üst üst negatif sonuçllardan olsa gerek.bozcaadadayım artık bütün yaz ...ekimde yeni deneme diye düşünüyoruz...arada giricem güzel haberleri okumak moral oluyor banada..zten daha yeni hasta oldum ve çok şiddetli bu sefer aydın beyde yok konuşamadım..herkese iyi yazlar buarada..
Merhaba canim.cok sekersin.ayyyyyyy insallaaaaaah:)))))
sabahki karin agrisi ve pembe faslindan sonra simdi hic biseycik hissetmiyorum.hadi hayirlisi.....
Sagolasin sekercim.ama biraz once kahverengi lekelenme geldiMarinerciğim;
Ben yine uzanma moduna geçiyorum canım...
Sana eyi geceler diliyorum..
delipery ben de canım temmuz regl imi bekliyorum. aslında eşim kararsız asm aydın bey i istiyorum .bu sayfadakileri takip ediyorum.onlar uzun zamandır yazışıyorlar anladığığım kadarıyla özelde de görüşüyorlar.ve tatlılar. k.k. da gerçekten kader arkaşlarımız var. haa. birde bu topiktekiler de yeni teknik yaptıran yok.onlar da merak içindeler ve seviniyorlar. olaya bak kendimi arkalarından konuşıyormuş gibi hissettim.bu tekniği galiba biz deniyeceğiz.yine karmakarışık oldum ben.yazılanlara göre normalde 3600 tl imiş ilaç hariç ama yeni teknik için eminim bir fiyat bindirme yaparlar.inan artık para mara umrumda değil.hastasını sahiplenen negatif sonuçta sebep aramaya giden vs. dr istiyorum.yazdığon için saol. en ufak bilgiye aydınlatılmaya bende ihtiyaç duyuyorum lütfen yine yaz. olumunekankayizsmile
Aaaaaa bu arada ne söylemeyi unuttum.. İlk defa bu akşam karnım tok.. veee çıkartmadım.. Günlerdir sabah tost, akşam eşim gelince de bir miktar meyva yiyordum.. Hiç biişii yemememe rağmen bütün gün ve gece midem hem yanıyor hem de acı acı sular geliyordu boğazıma.. Akşam eşim gelirken kaşarlı sade kumpir almış.. Ay öyle iyi geldi ki.. Hem midemi bastırdı, hem de günlerdir ilk defa doyduğumu hissettim ve bu saat oldu çıkmadııı kaydirigubbakcemile2
İnsanın hem açlık hissetmesi, hem de hiçbişiii yiyememesi çok kötü bişimiş kızlar.. İnşallah çabuk geçecek.. Yemesem de bişii olmaz, yatarım kalkmam yerimden, dayanırım.. Tek korkum bebişlerimi besleyememek ve gelişimlerini geciktirmek. eyvahedigeldismile
aa süpeer e bi süre dadan sen kumpire ya eşin çok tatlı baksana bunu düşünmüş yağsız almışşanslıyız valla.sende demek yakında tatil yolcusuzun bende annemi özledim hemde çoook özledim ama daha taa temmuzun ikinci haftası gidicez :gitme:
ayşegül yok musun ctsi günü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?