Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Yaa pardon 3. denemeye sebep yok dedim ama büyük olasılıkla dış gebelik sonrası tüpteki hasardan kaynaklandı,

Kaç yumurtan oldu senin canım kaliteleri nasıldı. Aslında bende senin gibi çok acele ettim 1 sene dolmadan 5. transfer olmuş olucam

Anladim canim .bizde problemin buyugu bende benim de esimisim degerleri dusuk fakat bir seye engel degil dedi.bilmiyorum canim yaa insallah bizde en kisa surede hayirlisi ve sagliklisiyla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz.cumartesiye son iki gece.karin ve kadik agrim gitti.dun ve bugun sabahki beyaz akintiyla beraber pembe akinti geldi.simdiiyiyim.2kez oldu.bakalim sonuc ne olacak.

Kaç yumurtan oldu senin canım kaliteleri nasıldı. Aslında bende senin gibi çok acele ettim 1 sene dolmadan 5. transfer olmuş olucam

Yok sekercim.1.denemem ekim 2008,2.deneme mayis2009,3.denemem mayis 2010.bu sefer diger seferlere gore yumurta sayim fazla toplandi tabi bana gore 7 adet toplamdi.3 dollendi 2 tanesi transfer edildi.bu sefer fazla olmasinin sebebi uzun protokol olabilir.
birde incir kuru yaptim.2adet embriyo biri 6 digeri 7 hucreli 1.kalite.bakalim bebislerim benle mi.

Merhaba Canım;
Seninle hiççç merak etme... Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz seninle olduklarını öğreneceğizzzz

Mystryy;
Çok nazlı senin bebişin ama az kaldı canım.. Sabret.. Benim progeston bir sonraki randevuya yani 9 Temmuza kadar devam edecek. Aydın Bey bir sonraki randevuda sadece Elevit kalacak geriye dedi. Bir aksilik olmazsa program budur canım.

yuuuhh aşkı memnuyu bile mi izlemiyorsuun ama eşin izliyodur kessiin o da en az bizim kadar heyecanla izler akşam e sende keyifle onu izlersin kaydirigubbakcemile3

Yok valla bir bu diziyi eşim sevmiyor, boynuzlu adnanı seyretmek istemiyorum diyor. Ama ablası hiç kaçırmıyor, ablamızın dizisi. Az evvel sapıklık yaptık.. Arıyoruss napıyosun abla diye.. Sizi tanımıyorum final akşamı bugün aramayın beni diyor

Kızlar dün yiğenimim tedavisi için ASM deydim hastanemizin adı Anadolu hastanesi olarak değişiyormuş.

Değişsin bakalım.. sempatiksalakcinni

Mayacığım daha iyi olduğuna sevindim canım. Aferim sana.. Bozcaadayı da çooookk severim.. Sessiz sakindir.. Güzelce dinlen e mi canım. Aydın Bey 27'sinde gelecek diye biliyorum, senin de bilgin olsun. Biz de pazar gününden sonra her an Avşa'ya gidebiliriz. Annem ve babam oradalar.. Eşim de çok yoruldu.. Gemi tersaneye girdikten sonra kaçalım bir süre dedi.. Yolcuyuz yakında inşallah. Bende senin gibi bir süre adada olacağım kaydirigubbakcemile2

Merhaba canim.cok sekersin.ayyyyyyy insallaaaaaah:)))))
sabahki karin agrisi ve pembe faslindan sonra simdi hic biseycik hissetmiyorum.hadi hayirlisi.....

Evet canım pembe fasıl tutunma belirtisi.. İçini ferah tut..

Aaaaaa bu arada ne söylemeyi unuttum.. ılk defa bu akşam karnım tok.. veee çıkartmadım.. Günlerdir sabah tost, akşam eşim gelince de bir miktar meyva yiyordum.. Hiç biişii yemememe rağmen bütün gün ve gece midem hem yanıyor hem de acı acı sular geliyordu boğazıma.. Akşam eşim gelirken kaşarlı sade kumpir almış.. Ay öyle iyi geldi ki.. Hem midemi bastırdı, hem de günlerdir ilk defa doyduğumu hissettim ve bu saat oldu çıkmadııı kaydirigubbakcemile2
ınsanın hem açlık hissetmesi, hem de hiçbişiii yiyememesi çok kötü bişimiş kızlar.. ınşallah çabuk geçecek.. Yemesem de bişii olmaz, yatarım kalkmam yerimden, dayanırım.. Tek korkum bebişlerimi besleyememek ve gelişimlerini geciktirmek. eyvahedigeldismile

merabalar
metabolomiks tekniğini merak ediyosanız ben sordum hastaneye şu anda aydın bey uygun gördüğü hastalara uyguluycakmış yani herkese uygulanmıyo ve ekstra maliyet yüklenmiycek tabi ki şimdilik:)

yani bu tekniğin uygulanması gerektiği vakalarda uygulancak ekstra bişiy de talep etmiycekler.

Son düzenleme:
merhaba grapes çook geçmiş olsun canım.önceki günlerden yazılarını okudum.biliyorum bozuksun biraz.güçlü olmak zorundayız.o gece yazını okurken herkes senden haber bekliyodu. seni tanımıyorum ama bende manen yanındaydım.mücadelene hayran kaldım. allah kucağını seninde bizimde doldursun inş.:Saruboceq: benim ilk tüpbebek denememde yumurtaların gri renkte kalitesiz yorumu yapılmuştı.8 yumurta alınmıştı.7 döllendi ama transta 1 kalmıştı. acaba yumurta önemliymişya yumurta kalitem sabitmidir acaba? birde ben ağustos ta deniyeceğim temmuz reglimde önce yada sonra başlanacak birşey ilaç iğne vs.. varmı? :uhm:

grapes çok sordum umarım sıkmıyorumdur.sağtüp alınma ameliyatın ne zaman karar verdinizmi?inş. başarılı geçer .allah yardımcın olsun:teselli:

aa süpeer e bi süre dadan sen kumpire ya eşin çok tatlı baksana bunu düşünmüş yağsız almış şanslıyız valla.sende demek yakında tatil yolcusuzun bende annemi özledim hemde çoook özledim ama daha taa temmuzun ikinci haftası gidicez :gitme:

Evet canım sağolsun.. Zaten hiç yağ koydurmazdım. Sade kaşarla sıcak patates çok iyi geldi.. Şimdi de tostum yapılıyor.. :))
Eşimin annesi babası yok ya canım, çok düşkün bizimkilere, özlemiş.. Gemi de tersanedeyken kaçalım bir süre dedi.. Zaten Ağustosta Amerikaya gidecekler, pek görüşme fırsatımız yok artık. :gitme:

Ayrıca mekanın müdavimlerinden araçla ve otobüsle gelecekler için özel tarif istiyorum:))
Ayşegül sen gelebilecek misin?
Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....

Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.

2. Önerimiz caddebostanda bir yerde buluşmak
Mado veya başka bir yer olabilir
bir arkadasımızdan tüyo aldık kahvaltısının çok güzel olmadıgını söyledi..

3.Öneri Pendik Gülistan sofrası biz genelde pazarları gideriz güzel bir mekandır ulaşımıda kolay ama uzaktaki arkadaslar için pek kolay olmaz galiba...

Son düzenleme:
ayy pendik miii uzakmıışş ben pek bilemem oraları ( kapris yaptım galiba ayşegülcüm cadde olsa sana zor mu olur acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…