ayy pendik miii uzakmıışş ben pek bilemem oraları( kapris yaptım galiba ayşegülcüm cadde olsa sana zor mu olur acaba??
Gunaydin kizlarrrr
bu lekelenme bugun itibariyle 3 kez sabah 1 kez gece oldu.sadece peceteye geliyor.kasik ve karin agrisi oluyor aradada.bakalim hayirlisi.yarin ogrenecegiz insallahh:)))))))€
Aaaaaa bu arada ne söylemeyi unuttum.. İlk defa bu akşam karnım tok.. veee çıkartmadım.. Günlerdir sabah tost, akşam eşim gelince de bir miktar meyva yiyordum.. Hiç biişii yemememe rağmen bütün gün ve gece midem hem yanıyor hem de acı acı sular geliyordu boğazıma.. Akşam eşim gelirken kaşarlı sade kumpir almış.. Ay öyle iyi geldi ki.. Hem midemi bastırdı, hem de günlerdir ilk defa doyduğumu hissettim ve bu saat oldu çıkmadııı kaydirigubbakcemile2
İnsanın hem açlık hissetmesi, hem de hiçbişiii yiyememesi çok kötü bişimiş kızlar.. İnşallah çabuk geçecek.. Yemesem de bişii olmaz, yatarım kalkmam yerimden, dayanırım.. Tek korkum bebişlerimi besleyememek ve gelişimlerini geciktirmek. eyvahedigeldismile
Yok sekercim.1.denemem ekim 2008,2.deneme mayis2009,3.denemem mayis 2010.bu sefer diger seferlere gore yumurta sayim fazla toplandi tabi bana gore 7 adet toplamdi.3 dollendi 2 tanesi transfer edildi.bu sefer fazla olmasinin sebebi uzun protokol olabilir.
birde incir kuru yaptim.2adet embriyo biri 6 digeri 7 hucreli 1.kalite.bakalim bebislerim benle mi.
Ahh canım sonunda iyi gelecek birşey bulmuşsun. H,ç başımıza gelmedi ki yardımcı olamıyoruzNe yesen ne yapsan.
opuyorumnanaktan
merhaba grapes çook geçmiş olsun canım.önceki günlerden yazılarını okudum.biliyorum bozuksun biraz.güçlü olmak zorundayız.o gece yazını okurken herkes senden haber bekliyodu. seni tanımıyorum ama bende manen yanındaydım.mücadelene hayran kaldım. allah kucağını seninde bizimde doldursun inş.:Saruboceq: benim ilk tüpbebek denememde yumurtaların gri renkte kalitesiz yorumu yapılmuştı.8 yumurta alınmıştı.7 döllendi ama transta 1 kalmıştı. acaba yumurta önemliymişya yumurta kalitem sabitmidir acaba? birde ben ağustos ta deniyeceğim temmuz reglimde önce yada sonra başlanacak birşey ilaç iğne vs.. varmı? :uhm:
grapes çok sordum umarım sıkmıyorumdur.sağtüp alınma ameliyatın ne zaman karar verdinizmi?inş. başarılı geçer .allah yardımcın olsun:teselli:
Nasibse gebze asm de.sonucu orada bekliyecegim insallah:))))Günaydın canımm,
Tutunma bunlar tutunma.. Merak etme sen canım.
Yarın testini nerede yaptırmayı planlıyorsun?
Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....
SEÇENEK 1
Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)
SEÇENEK 2
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yerendik Gülistan Sofrası
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL, açıkbüfe pazar günüymüş sadece)
SEÇENEK 3
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yer:Cadde Bostan ??????????????????Sancux-Mystryy yardım istiyorum
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı
Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.
Canım ilk denemeni Aydın Beydemi yaptın Gri yumurta diye
13 temmuzda ameliyat oluyorum inşallah canım
Nasibse gebze asm de.sonucu orada bekliyecegim insallah:))))
çok geçmiş olsun şimdiden, inş en kısa sürede saglıgına kavusacaksın canım benim
Nasibse gebze asm de.sonucu orada bekliyecegim insallah:))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bende iki testimi de orada yaptım ve bekledikk..
Kızlar buluşma yeri benim için çok önemli değil yeterki görüşelim.
Zaten yemekle de aram yok ne olursa yerim. Sadece ferah bir yer olursa daha rahat otururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?