Impression;
Hazırlıklar bitti mi canım? Heyecan var mı heyecan?
evet bitti canım :) benim bavul hazırlama işim olaydır, 2 günlüğüne bile bir yere gitsem bir bavulu tıka basa doldururum, , onu da alayım bunu da alayım, hava serimn olur mu , sıcak olur mu, her türlü yedek almaya çalışınca dolup taşıyor :) biraz zor oluyor ama hazırım artıkk :) evete heyecan var hem de nasıl :)
Aynı benn sırnaşık şey hiç bişiii unutmam sırnaşık şey
Şimdiden iyi yolculuklar dileyelim sana... Güle güle gitttt, güle güle gelll
merhabaaa
marinercim ben senin sonucunu çok geç öğreneceğim inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksın ve herkes mutlu olacak...
buluşma da çok güzel geçecek eminim yeri neresi olursa olsun :)
kızlar hakkınızı helal edin, 1 hafta sonra inşallah görüşmek üzere..
hepiniz Allaha emanet olun.. Öpüyorum...
BULUŞMA
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yerendik Gülistan Sofrası
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL )
Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
Arkadaslar ben 6 kişilik yer ayırtıyorum inşallah yağışlı olmazda bahcede otururuz hamişler tedbirli gelin üşütmeyin sakın ok??
Tamam canım;
Bu arada Geshenk'in msnsi açıktı, yazdım ama pcnin başında değil herhalde cevap veremedi. Çok uzakta ama hem ona hem de eşine iyi gelecektir diye düşünüyorum, şimdi arayacağım.
Ladyy işi olduğunu söylemişti..
Gece'den bir kaç gündür ses seda yok.. Keşke sürpriz yapsa da gelebilse...
Umut bugün izne ayrılacak, o da uzakta acaba gelebilir mi ?
merhaba grapes çook geçmiş olsun canım.önceki günlerden yazılarını okudum.biliyorum bozuksun biraz.güçlü olmak zorundayız.o gece yazını okurken herkes senden haber bekliyodu. seni tanımıyorum ama bende manen yanındaydım.mücadelene hayran kaldım. allah kucağını seninde bizimde doldursun inş.:Saruboceq: benim ilk tüpbebek denememde yumurtaların gri renkte kalitesiz yorumu yapılmuştı.8 yumurta alınmıştı.7 döllendi ama transta 1 kalmıştı. acaba yumurta önemliymişya yumurta kalitem sabitmidir acaba? birde ben ağustos ta deniyeceğim temmuz reglimde önce yada sonra başlanacak birşey ilaç iğne vs.. varmı? :uhm:
çok iyi olur bende şimdi eşimle görüştüm belki oda gelebilir:)
Mariner;
Biz yarın seni çoook merak ederiz canım... Özelden sana mesaj atıyorum, iletişim bilgilerimi göndereceğim.. Lütfen sen de telefonunu paylaşırsan, yarın hem merakta kalmayız, hem de seni arayıp tebrik edebiliriz tüm kızlar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
kızlaar gülistan sahilde dimi?
Mystryy;
Nasıl gelmeyi planlıyorsun canım? Evden mi geleceksin? Yoksa eşinle birlikte sabahtan eczaneye falan gitme durumun olur mu? Eşin gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?