Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Geshenk'in telefonu kapalı kızlar... Canım benim... Mesaj gönderdim bende...
Margaar'da aslında katılabilir.. Bir süredir girmedi nete o da..

merhabaaa

marinercim ben senin sonucunu çok geç öğreneceğim inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksın ve herkes mutlu olacak...

buluşma da çok güzel geçecek eminim yeri neresi olursa olsun :)

kızlar hakkınızı helal edin, 1 hafta sonra inşallah görüşmek üzere..

hepiniz Allaha emanet olun.. Öpüyorum...

Impression;
Hazırlıklar bitti mi canım? Heyecan var mı heyecan?

evet bitti canım :) benim bavul hazırlama işim olaydır, 2 günlüğüne bile bir yere gitsem bir bavulu tıka basa doldururum, , onu da alayım bunu da alayım, hava serimn olur mu , sıcak olur mu, her türlü yedek almaya çalışınca dolup taşıyor :) biraz zor oluyor ama hazırım artıkk :) evete heyecan var hem de nasıl :)

Aynı benn sırnaşık şey hiç bişiii unutmam sırnaşık şey
Şimdiden iyi yolculuklar dileyelim sana... Güle güle gitttt, güle güle gelll

ii yolculuklar:teytey:

okeydir yarın görüşüyoruz alkisalkisalkis

çok iyi olur bende şimdi eşimle görüştüm belki oda gelebilir:)

arkadaslar yer ayırttım, kendi ismimi(Elif K..) verdim rezervasyon yapıldı, 6-7 kişilik dedim eger hava güzel olursa bahcedeyiz:)

Umarım hiçbir aksilik olmaz herkes gelebilir, görüşmek üzere hoşçakalın öpüyorum
Dilerim güzel bir gün geçiririz...
www.gulistansofrası.com

canım benim ilk tüp bebek denememde 15 yumurta toplandı ama yumurtaların kalitesinin kötü olduğu söylendi, doğal olarak çok canım sıkıldı.15 yumurtanın 12 tanesi döllendi ve 3 sağlıklı, 1 orta kaliteli embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.Yumurta kalitesi işini daha sonra araştırdım, doktorum yumurta kalitesini sigara, stres vb. şeylerin etkilediğini ve her ay yumurta kalitesinin değişebildiğini söyledi.Ayrıca yumurta kalitesinin kötü olmasına rağmen döllenme olmuş ve bölünmelerinde normal olduğunu söylemişti.Bende ağustosta başlıyacam önümüzdeki bu süreci stresten uzak, sağlıklı beslenerek geçirelim.Bu arada ben aşırı zayıfım 45 kilo, buda canımı sıkıyo.Yine aynı şeyi söyleyecem herşey olacağına varır, rahim kanseri iken hamile kalıp çocuk doğuranları duyuyoruz.Sıkma canını, biraz rahat olmaya çalışalım, olurmu :)))

Hu huuuu marinerrrr

Mystryy;
Nasıl gelmeyi planlıyorsun canım? Evden mi geleceksin? Yoksa eşinle birlikte sabahtan eczaneye falan gitme durumun olur mu? Eşin gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…