Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

TARİH:26 HAZİRAN 2010
SAAT: 10:00
YER:Gülistan Sofrası (Pendik Sahil)
NOT:Krokisi eklentidedir.(Yeri çok Kolay)
Sahilden gelirken hemen görünen 3 katlı bir binadı bahçesi ve otoparkı mevcuttur.
AKTİVİTE:
KATILACAKLAR:
1.Sancux ve oğluşları:)
2.Mystryy ve bebişi:)
3.Ayşegül72, eşi ve kızları:)
4.Grapes
5.G(e)ce
6.Utkummm

Mariner;
Uyku tutmadı di mi canımmm :))))))
Hadi sabaha az kaldı... Kalbimiz de dualarımız da seninle...
ıyi gecelerrr

delipery isminde çok orijinal.. nikinin anlamı ne bilmiyorumda güldüm benimki bana kızınca deli kuzu, kuzu görünümlü keçi der..yerimseniben mersin in nerde oturuyosun .çok güzel biyer mersin.ist. fazla mersinli yoktur oralar bırakılıpta burda oturulurmu hiç? ne zaman geliceksin asm ye sen görüşme yapmamıştın değilmi yüzüyüze?
kilon iyi bence ben her sene 2 koyuyorum 63 oldum.bunları yazarken bile yiyorum.yumurta sayında iyimiş. ben bilmiyodum daha önce busayfaları okurken kendi yumurta sayımın az olduğunu anladım. ilk tüp bebekte 8 vermiştim.bide o kaka şeyden içiyorum .stersli telaşlı evhamlı manyak biriyim.tam sopalıkım yani.nasıl huzur bulucam bilmiyorum.
omega3 ve günde 2 folik asit alıyorum .sende başla..
:çok üzgünüm:

merhaba .... mariner a.s. canımsın...çırpınışın telaşın etkilenmemek elde değil.allah yardımcın olsun. karnı burnuda olasın inş.:CüvCüv: yarın test günün değilmi? günlerdir kaç sayfa okudum..gözümü kapatıyorum rüyalarıma girdi artık.bende ağustosta başlıcam kısmetse.. herkesin olsun hepimizin kucağı dolsun istiyorum....
aaaartıık olsun .

Amin canim insallah hep beraber alacagiz yavrularimizi kucagimiza...

Günaydın Kızlarrrr;
Evden çıkmak için eşimin hazırlanmasını bekliyorum.. Zaten yakın 12 dakikada orada oluruz da.. Ahhh benim adam hazırlanabilse :))) Neyse ki uyandı kaydirigubbakcemile3
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...
Mariner kalbimiz seninle canımmmm

Kızlar Merhaba;
Biz çok güzel bir gün geçirdik...
Bu arada Mariner'in testi pozitif rakam da gayet güzel 352.. Pazartesi en az ikiye , hatta üçe katlanacak inşallah Mariner ve eşi hastane çıkışı kısa bir süre yanımıza uğradılar..
Her günümüz böyle olsun...
Biz de şimdi evdeyiz.. Bir saat dinlenip Avrupa Yakasına Bahçeşehir'e arkadaşlarımıza gideceğiz...
Hepinizi öpüyorum.

Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))

canım çok sevindim.herşey gönlünce olsun.....toplantıya katılmayı çok isterdim gerçekten.geç haberim oldu.neyse tekrarlarız artık bu görüşmeleri.hatta geleneksel hale getiririz. zemuszemus :teytey: :teytey: zemuszemus

polip ameliyatı olan arkadaşlar benim halaaaa hafif leke giliyooo sizinde olmuşmuydu?adet mi olcam acaba ameliyatın 15.günü. :sm_confused:

bitanem hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş çok sevindim maşallah degerin çok güzel benim 9. gün degerim 92.4 12. gün 275.6yani sorun yok maşallah çok güzel degerininş kat kat katlancak hadi bakalım şimdi sıra kesede ve kalp atışında inş sorunsuz bir şekilde onlarıda görceksin darısı diger arkadaşların başına :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey:

Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın

Cok tesekkur ederim canim benim.insallah hep beraber bizlerde guzel ve hayirli gunler gorecegiz...

Aminnnn.sagolasin tatlim.hep beraber saglikla kuzucuklarimizi kucagimiza aliriz.senin melekler ikizmiydi?

:teytey::teytey::teytey:

Aminnnn.sagolasin tatlim.hep beraber saglikla kuzucuklarimizi kucagimiza aliriz.senin melekler ikizmiydi?

yok cnm tek benimde bu gün kanam oldu hastaneye acile zor gittim aglaya aglaya çok şükür bebegim iyi maşallah bebegim çok hareketliydi d.r bir iyne verdi onu vurundum sol yanımı hissetmiyorm valla sanırım benim bebegim kız d.r diyor kıza çok benziyor:)))))))))) o saglıklı olsunda kız erkek farketmiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gecmis olsun((((ama simdi iyi olmana sevindin canim.sen 2,5 ayliktin dimi yanlis hatirlamiyorsam.bu kanaman ilk defa mi oldu sekercim.dr niye olurmus bu olay dedi durduk yerde mi kanaman oldu yani agri sizi olmadan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…