evet güzel haber vakti artık, bu görev de sana düştü mariner. yarın madem asm'de olacaksın, pendik ters olmaz, iyi haberinle birlikte uğrarasanız ne güzel olur.
Canım yarın için sana bol şans diliyorum herşey gönlünce olsun
opuyorumnanaktan
merhaba .... mariner a.s. canımsın...çırpınışın telaşın etkilenmemek elde değil.allah yardımcın olsun. karnı burnuda olasın inş.:CüvCüv: yarın test günün değilmi? günlerdir kaç sayfa okudum..gözümü kapatıyorum rüyalarıma girdi artık.bende ağustosta başlıcam kısmetse.. herkesin olsun hepimizin kucağı dolsun istiyorum....
aaaartıık olsun .
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))
canım çok sevindim.herşey gönlünce olsun.....toplantıya katılmayı çok isterdim gerçekten.geç haberim oldu.neyse tekrarlarız artık bu görüşmeleri.hatta geleneksel hale getiririz. zemuszemus :teytey: :teytey: zemuszemus
bitanem hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş çok sevindim maşallah degerin çok güzel benim 9. gün degerim 92.4 12. gün 275.6yani sorun yok maşallah çok güzel degerininş kat kat katlancak hadi bakalım şimdi sıra kesede ve kalp atışında inş sorunsuz bir şekilde onlarıda görceksin darısı diger arkadaşların başına :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey:
Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın
Aminnnn.sagolasin tatlim.hep beraber saglikla kuzucuklarimizi kucagimiza aliriz.senin melekler ikizmiydi?
yok cnm tek benimde bu gün kanam oldu hastaneye acile zor gittim aglaya aglaya çok şükür bebegim iyi maşallah bebegim çok hareketliydi d.r bir iyne verdi onu vurundum sol yanımı hissetmiyorm valla sanırım benim bebegim kız d.r diyor kıza çok benziyor:)))))))))) o saglıklı olsunda kız erkek farketmiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?