Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar buluşma yeri benim için çok önemli değil yeterki görüşelim.
Zaten yemekle de aram yok ne olursa yerim. Sadece ferah bir yer olursa daha rahat otururuz.

Ben hiçççç bişii yiyemiyorum zatenn ohaoldumsmile
Tostumu yer gelirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar;
Gonca Ablam bu tarafları temizleyecek, uzanma moduna geçmem gerek..
Öğle sonrasında bakarım yine..
Hepinizi öpüyorum.

Utkumm cnm ladybird kirpiyi önermiş caddede, duymuştum ismini ama ben hiç gitmedim.Yerini tam bilmiyorum.

Anladığım kadarı ile:
grapes maltepe
ayşegül kurtköy
utkumm kartal
mystry göztepe
melisss bilmiyorum
Daha katılacak arkadaş yok galiba
isterseniz orta bir yerde buluşalım pendik mystry ye çok uzak olur. caddede sana ve ayşegüle uzak.grapes ile benim için farketmiyor. ortak bir yer gelmiyor aklıma.

ısterseniz yer sorun olacak ilk dediğimiz yere dönelim moda teras deniz manzaralı ferah.
Ama tabi ayşegüle gene uzak oluyor.
Bende bu arada kartal aydos tarafında oturuyorum ama benim için farketmez gelirim her yere.

Canım daha önce lekelenmelerin olmamışltı dimi bence bu iyi işaret sırnaşık şey
Yarın inşallah güzel haberlerini alacağız

Sekercim daha once boyle olmamamisti diye hatirliyorum.hatta kocama sorup duruyorum.boyle olmus muydu sana boyle bir sey soylemismiydim diye.o da boyle nir sey olmadi diye hatirliyor.ayyyy insallah canim hayirli haber guzel haberlerimi verebilirim:)))

selam kızlar buyrunnnnnnnnn

Gunaydin kizlarrrr
bu lekelenme bugun itibariyle 3 kez sabah 1 kez gece oldu.sadece peceteye geliyor.kasik ve karin agrisi oluyor aradada.bakalim hayirlisi.yarin ogrenecegiz insallahh:)))))))€
mariner ciğim bunlar bence lekelenme kanamaları regl olsaydı şimdiye kadar çoktaaannn gelirdi heralde:)

ben gebze de oturuyorum ama maalesef gelemiyorum yarın eşimin kuzeninin düğününe gidicaz kızı da tanıyorum filan ayıp olur gitmezsem
ama bi daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalışıcam :)

Utkumm cnm ladybird kirpiyi önermiş caddede, duymuştum ismini ama ben hiç gitmedim.Yerini tam bilmiyorum.

Anladığım kadarı ile:
grapes maltepe
ayşegül kurtköy
utkumm kartal
mystry göztepe
melisss gebze

Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....

[COLOR="RoyalBlue"
BULUŞMA
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yerendik Gülistan Sofrası
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL )[/COLOR]

[COLOR="Magenta"]Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)

[/COLOR]

ben oyumu Gülistan Sofrasından yana kullanıyorum (mystryy canım çok özür dileyerek)

Son düzenleme:

:gitme: tamam gülistan olsun sahilde deyin bari noluurr dümdüz geleym bulayım

melisss sen nerde oturuyorsun geliyormusun yarın?

selam ben yazmışatım ama olsun tekrar açıklıyyım:)
ben gebze de oturuyorum ama gelemiycam eşimin kuzeninin düğünü var ona gidicaz . gelmeyi çok istedim gerçekten ama eşim bana kırılır gitmezsem
ama bi daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalışıcam :)

Kızlarr;
Eşimle şimdi konuştuk, sorun yok yarın katılıyoruz (Z) diyorum çünkü eşim getirecek beni..
Bu arada şöyle bir konuşma yapmıştık daha evvel:
Eşim "Kız kıza mı olacaksınız" demişti, bende : "evet ama belki kızları eşleri getirebilir" demiştim..
O da: "Çok iyi olur, biz de sizi başbaşa bırakıp çocuklarla takılırız" demişti...
Hani eşleri müsait olanların bilgisine opuyorumnanaktan Benimki yalnız kalmasın sempatiksalakcinni

BULUŞMA
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yerendik Gülistan Sofrası
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL )

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)

Arkadaslar ben 6 kişilik yer ayırtıyorum inşallah yağışlı olmazda bahcede otururuz hamişler tedbirli gelin üşütmeyin sakın ok??

Son düzenleme:
Tamam canım;
Bu arada Geshenk'in msnsi açıktı, yazdım ama pcnin başında değil herhalde cevap veremedi. Çok uzakta ama hem ona hem de eşine iyi gelecektir diye düşünüyorum, şimdi arayacağım.
Ladyy işi olduğunu söylemişti..
Gece'den bir kaç gündür ses seda yok.. Keşke sürpriz yapsa da gelebilse...
Umut bugün izne ayrılacak, o da uzakta acaba gelebilir mi ?

Mariner;
Biz yarın seni çoook merak ederiz canım... Özelden sana mesaj atıyorum, iletişim bilgilerimi göndereceğim.. Lütfen sen de telefonunu paylaşırsan, yarın hem merakta kalmayız, hem de seni arayıp tebrik edebiliriz tüm kızlar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…