Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

--------------------------------------------------------------------------------

hanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...

İnsallah canim insallah

insallah canim nasibse...hep beraber .....

İyiyiz canım, seninde iyi olmana sevindim.
Kardeşini tebrik ederim. Yeğen de tatlı olur.

Mariner cnm yarın aklımız sende olacak.
ınşallah güzel haber vereceksin bize.
Yarın bak senin kutlaman için toplanmış gibi olacağız.

kıslaaarrr, bir sandalyede benim için çekin yan masadaaaaan kaydirigubbakcemile3

kaç gündür giremedim yine.. bir ara moda teras'tı fikir ve brunch'ı da manzarası da harikadır ama ben ne yazık ki gelemeyecektim. şimdi pendik'i okudum ve heyecanla telefona sarıldım. sabah bir işim vardı. onu biraz daha erkene çektim ve saat 11:00'de orada olacak gibi bir organizayon yapmayı başardım. :dance:
valla gelmeyenler çok kıskanacaklar ben yarım saat öncesine kadar o gruptaydım, o açıdan biliyorum :)

önce çığlık atayım bir burada, sonra geçmişi okurum demiştim. şimdi sıra geçmişte...

Merhaba Panadol;
Yeğeni de seni de öpüyorum canım.

Aysegul sekercim misafirim vardi yeni bakabildim simdi mesaj gonderdim sekercimmmmm

Tamamdırrrr

Mariner cnm yarın aklımız sende olacak.
İnşallah güzel haber vereceksin bize.
Yarın bak senin kutlaman için toplanmış gibi olacağız.

Evet canım, Marinerin kutlamasını yapacağız inşallah.. Bu arada sabah 10.00'da mı orada olunacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…