selam kızlar buyrunnnnnnnnn
mariner ciğim bunlar bence lekelenme kanamaları regl olsaydı şimdiye kadar çoktaaannn gelirdi heralde:)
ben gebze de oturuyorum ama maalesef gelemiyorum yarın eşimin kuzeninin düğününe gidicazkızı da tanıyorum filan ayıp olur gitmezsem
ama bi daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalışıcam :)
insallah canim nasibse...hep beraber .....merhabaaa
marinercim ben senin sonucunu çok geç öğreneceğim inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksın ve herkes mutlu olacak...
buluşma da çok güzel geçecek eminim yeri neresi olursa olsun :)
kızlar hakkınızı helal edin, 1 hafta sonra inşallah görüşmek üzere..
hepiniz Allaha emanet olun.. Öpüyorum...
--------------------------------------------------------------------------------
hanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
BULUŞMA
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yerendik Gülistan Sofrası
saat00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL )
Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.(g)ece
Arkadaslar ben 6 kişilik yer ayırtıyorum inşallah yağışlı olmazda bahcede otururuz hamişler tedbirli gelin üşütmeyin sakın ok??
--------------------------------------------------------------------------------
hanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
Aysegul sekercim misafirim vardi yeni bakabildim simdi mesaj gonderdim sekercimmmmm
Mariner cnm yarın aklımız sende olacak.
İnşallah güzel haber vereceksin bize.
Yarın bak senin kutlaman için toplanmış gibi olacağız.
Oleeyyyyyyyyyy,
Harikasın Geceeee... Vallahii çok sevindimmm
evet canım ben de çok sevindim
Laptopu eşime veriyorum, birass işi varmış, sonra yine bakarım..
Hoşçakallll
Mariner cnm yarın aklımız sende olacak.
İnşallah güzel haber vereceksin bize.
Yarın bak senin kutlaman için toplanmış gibi olacağız.
İnsallah canim benim.nasibse...
İnsallah canim benim.nasibse...
yarın görüşürüz canım, öpüyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey:
görüşürüz :)
iyi geceler kızlar gece yarın seninde gelmene cok sevindim 11'de mi katılacaksın bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?