Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gecmis olsun((((ama simdi iyi olmana sevindin canim.sen 2,5 ayliktin dimi yanlis hatirlamiyorsam.bu kanaman ilk defa mi oldu sekercim.dr niye olurmus bu olay dedi durduk yerde mi kanaman oldu yani agri sizi olmadan mi

cnm tşk ederim benim bu 3. kanam benim düşük tehlikem var yaklaşık 2 aydır yatıyordum bebegim 5+5 günlükken kanamam oldu kese kan içndeydi ve d.r bu kanamayı zamanla atlatacagımı söylemişti çok şükür kese büyüdü şuan bebek görünümünde ama bebegin etrafında azda olsa gene kan toplantısı kalmış d.r korkucak bir şey yok dedi bir iki gün daha az az gelir bebege zararı yokmuş çok şüküryani benim bebegim 9 gün sonra 3 aylık olcak inş cnm

tatlım ben çıkıyorm birazcık dinlencem sende kendine çok dikkat et özellikle şu ilk 3ay sakın kendini yorma bol bol dinlen tmm mı güzel anne bebegine çok ii bak rabbimden dilegim inş kolay ve güzel bir hamilelik gecirirsin hadi ben kaçtım cnm allaha emanet ol hayırlı gecelerboshayallersmileboshayallersmile

Canım sonucuna hep beraber çok sevindik sırnaşık şeysırnaşık şey .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ne güzel oldu yanımıza gelmen

opuyorumnanaktan

Utkumm herşey çok güzeldi biz teşekkür ederiz bizi topladın, uzun süre oturduk ama yetmedi valla yine buluşalım :)
opuyorumnanaktan

marinercim cok sevindim, Allah tamamina erdirsin. sonucunu merak ettgim icin otelin internetinden girdim _:) Hayirli ugurlu olsun...

Canım sonucuna hep beraber çok sevindik sırnaşık şeysırnaşık şey .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ne güzel oldu yanımıza gelmen

opuyorumnanaktan

Canim yaa amin en kisa zamanda hayirlisiyla sana ve tum isteyenlerin basina.saglikla kucagimiza almayi nasib etsin.sagolsun esim ugrariz senerak etme dedi ve bizi bulusturdu.cok opuyorum tatlim...

Canim sana da buyuk gecmis olsun.sende kendine dikkat et.insallah bu kadar emege hamileligimiz rahat ve saglikli gecer.sende allaha emanet ol...

mariner çok sevindim. tebrik ederim. nihayet bir pozitif çıktı. hayırlısıyla sağlıkla devamını dilerim..

polip ameliyatı olan arkadaşlar benim halaaaa hafif leke giliyooo sizinde olmuşmuydu?adet mi olcam acaba ameliyatın 15.günü. :sm_confused:

Merhaba
Bende 1 ay önce polip ameliyatı olmuştum. 3-4 gün hafif bir leke olmuştu. Ama doktorum bir hafta hafif hafif kanama olabilir normal endişelenme demişti.

Merhaba Canımm;
Hepimiz çok mutlu olduk, iyi ki böyle bir organizasyon yapmışız..
Mekan da gayet güzeldi di mi kızlar...
Fotografları yükleyip bir şekilde sana ulaştırırız canım..

Dün toplantımızdan sonra biz de Mystryyi eczaneye eşine teslim edip , ilacımızı alıp eve döndük 16.00 gibi, 17.00ye kadar biraz uzandık dinlendik hem de fitilimi halletmiş oldum sempatiksalakcinni sonra uzunn yola çıktık.. 18.00 gibi Bahçeşehir'deydik..
Evleri Ardıçlı Göl Evlerinde.. Çok güzel ve kullanışlı bir ev.. Mutfağı benim salonumun yarısı kadar kaydirigubbakcemile3 Mangal yaptılar, yanına pilav ve salata keyifli bir yemek yediler.. Ben yine 5 metre uzakta tabii eyvahedigeldismile Bahçede çimlerin üstünde oturdum Zeynep'i kardeşi Yaman bebeği (8 aylık) sevdim.. Yaman çok uslu ve gülen yüzlü bir erkek bebiş.. Aynı babası.. Eşim kucağından indirmedi.. Çocuk hep gülümsemeye ve gülmeye programlı Zeynep de öyle (4 yaşında) tam bir minik prenses.. Çok mutlu çocuklar çünkü anne ve babaları çok mutlu.. Mutlu ailelerin çocukları hiççç sorunsuz oluyor arkadaşlar.. Bu tecrübeyle sabittirr
ıki ay evvel aramıza katılan Janset bebemiz de vardı.. Arkadaş grubunda eşimden evvel son bekar olan arkadaşımızın ve Ukrayna asıllı eşinin bebeği.. Kızıl saçlı gibi ve mavi gözlü.. Ancak çok huzursuz bir bebiş.. Devamlı mızırdanıp duruyor..
Eşim Yaman'la çok ilgilendi veeee " oğlan olursa da bundan olsun" diyivermez mi
Saat 22.00 gibi çıktık oradan ve hadi karşıya geçmişken ıstinye'ye görümceme de uğrayalım dedik.. Ben orada biraz galete atıştırdım.. Hep sohbet ettik hem ablamın laptopu ağır çalıştığı için eşim bir el attı ona.. Sonra ben uyuyakaldım.. Uyandıımda saat 1'di.. Eşim de işini bitirememiş, laptopu aldık geldik eve saat 02.00'de ama çooooookkk yorulmuştum..
Ben hemen yattım, o da sabaha karşı yattı herhalde...
Bugün de hava çooookkk güzel...
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum arkadaşlar..

canım ben ağustos ayında gelicem.Geçenlerde asm' yi aradım ve biraz bilgi aldım.Ön görüşmeyi hastalanmadan 1 gün önce gelip yapmamız gerektiğini söylediler.Ne zaman hastalanıcam bilmiyorum, bazen 1-2 günlük oynamalar olabiliyor, randevuyu nasıl ayarlıyacam bilmiyorum, bakalım halletmeye çalışıcam.Bende multivitamin alıyorum,çinko tablette faydalıymış üretkenliği arttırırmış.Bende çok üzülüyorum, takıyorum kafaya,bazen tükendiğimi hissediyorum ama yapıcak bişey yok, sabır, sabır, sabır... inşallah sabrın sonu selamat olur.

ne güzel :)) ama biraz kıskandım en kısa zamanda bi daha görüşme ayarlansın da ben de gelimkaydirigubbakcemile2

marinercim çooookkkkk mutlu oldum tebrik ediyorum canım seni sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Şu sezon kapandıyı bi silsen diyorum.. Hadi tatlım... Yoksa beş kardeş geliyor Geshenk..

aynen sana katılıyorum ayşegül:)

Tesekkur ederim canim.amin hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…