Gecmis olsun((((ama simdi iyi olmana sevindin canim.sen 2,5 ayliktin dimi yanlis hatirlamiyorsam.bu kanaman ilk defa mi oldu sekercim.dr niye olurmus bu olay dedi durduk yerde mi kanaman oldu yani agri sizi olmadan mi
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))
Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))[/QU
canım hayırlı olsun, çok sevindim ve bu güzel haberleri aldıkça umudum bir kat daha artıyo, darısı bizlerin başına inşallah.
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))
Canım sonucuna hep beraber çok sevindik sırnaşık şeysırnaşık şey .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ne güzel oldu yanımıza gelmen
opuyorumnanaktan
Kizlarrr hepiniz harikasiniz ve ben bugun coook mutlu oldum.insallah sira ile tum basamaklari saglikla ve hayirla gecmeyi allah nasib etsin.tum isteyen ve emek safedenlere allah istediklerini versin.hepinizin dualari ile hep beraber mutlu saglikli gunler bizlerin olacak.benim birinci testimin sonucu 352.ikinci test pazartesi.mystryy,sancux sizlerin birinci ve ikinci test sonuclariniz ne olmustu? Aaa bu arada butun kizlar toplandik darisi esli ve daha katilimli emek sarfedenlerin toplantisini.herkese selamlar.....:))))))))))))))))[/QU
canım hayırlı olsun, çok sevindim ve bu güzel haberleri aldıkça umudum bir kat daha artıyo, darısı bizlerin başına inşallah.
Tesekkur ederim insallah hepimizin kucaklari saglikli meleklerimizle dolacak.aminnnnnn
marinercim cok sevindim, Allah tamamina erdirsin. sonucunu merak ettgim icin otelin internetinden girdim _:) Hayirli ugurlu olsun...
tatlım ben çıkıyorm birazcık dinlencem sende kendine çok dikkat et özellikle şu ilk 3ay sakın kendini yorma bol bol dinlen tmm mı güzel anne bebegine çok ii bak rabbimden dilegim inş kolay ve güzel bir hamilelik gecirirsin hadi ben kaçtım cnm allaha emanet ol hayırlı gecelerboshayallersmileboshayallersmile
polip ameliyatı olan arkadaşlar benim halaaaa hafif leke giliyooo sizinde olmuşmuydu?adet mi olcam acaba ameliyatın 15.günü. :sm_confused:
mariner çok sevindim. tebrik ederim. nihayet bir pozitif çıktı. hayırlısıyla sağlıkla devamını dilerim..
Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın
mariner çok sevindim. tebrik ederim. nihayet bir pozitif çıktı. hayırlısıyla sağlıkla devamını dilerim..
delipery isminde çok orijinal.. nikinin anlamı ne bilmiyorumda güldüm benimki bana kızınca deli kuzu, kuzu görünümlü keçi der..yerimseniben mersin in nerde oturuyosun .çok güzel biyer mersin.ist. fazla mersinli yoktur oralar bırakılıpta burda oturulurmu hiç? ne zaman geliceksin asm ye sen görüşme yapmamıştın değilmi yüzüyüze?
kilon iyi bence ben her sene 2 koyuyorum 63 oldum.bunları yazarken bile yiyorum.yumurta sayında iyimiş. ben bilmiyodum daha önce busayfaları okurken kendi yumurta sayımın az olduğunu anladım. ilk tüp bebekte 8 vermiştim.bide o kaka şeyden içiyorum .stersli telaşlı evhamlı manyak biriyim.tam sopalıkım yani.nasıl huzur bulucam bilmiyorum.
omega3 ve günde 2 folik asit alıyorum .sende başla..
:çok üzgünüm:
Kızlar Merhaba;
Biz çok güzel bir gün geçirdik...
Bu arada Mariner'in testi pozitif rakam da gayet güzel 352.. Pazartesi en az ikiye , hatta üçe katlanacak inşallah Mariner ve eşi hastane çıkışı kısa bir süre yanımıza uğradılar..
Her günümüz böyle olsun...
Biz de şimdi evdeyiz.. Bir saat dinlenip Avrupa Yakasına Bahçeşehir'e arkadaşlarımıza gideceğiz...
Hepinizi öpüyorum.
Şu sezon kapandıyı bi silsen diyorum.. Hadi tatlım... Yoksa beş kardeş geliyor Geshenk..
ne güzel :)) ama biraz kıskandım en kısa zamanda bi daha görüşme ayarlansın da ben de gelimkaydirigubbakcemile2
marinercim çooookkkkk mutlu oldumtebrik ediyorum canım seni sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
aynen sana katılıyorum ayşegül:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?