Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba
Bende 1 ay önce polip ameliyatı olmuştum. 3-4 gün hafif bir leke olmuştu. Ama doktorum bir hafta hafif hafif kanama olabilir normal endişelenme demişti.

canım peki adetinde bi gecikme yada erken gelme gibi bi durum oldu mu?
sen neler yaptın tekrar aşılama mı yoksa tüp bebek mi yapcaksın? fisfisfis

utkum bu güzel organizasyon için biz teşekkür ederiz. herşey çok güzeldi. mariner de güzel haberle keyfimizi taçlandırdı. valla buluşma başına bir güzel haber kısmet olacaksa ben sık sık buluşalım derim :)

ben sizden ayrıldıktan sonra bir iki saat daha pendikteydim. akşam da arkadaşlarla buluştuk. çok yoğun bir gündü. bugün de temizlik var evde ben de bir 15 dk. firar edip, size teşekkür etmek için açtım pc'yi. başta utkum olmak üzere o neşeli masayı dolduran herkese teşekkürler. herkes beklediğim gibiydi, herkes birbirinden şeker... vereliniortak

marinercim çook sevindim.inş. rahat bi hamilelik geçirirsin gönlünce olur herşey.....:teytey:
canım nasıl bir teknik uygulandı ımsı varmıydı asm de?

Günaydın Arkadaslar;
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Haftasonu çok yoruldum,Ctsi geç geldim eve pazar günüde kayınvalidem kahvaltıya davet etmişti kalabalıktı ama eğlendik...
Öpüyorum hepinizi...

kizlar toplantinin guzel gececeginden emindim zaten de ben de fotograflari gormek istiyorum amaaaaa....:)

hepinize selam ve sevgilerrrr :)

günaydın kızlaarr:)) ne güzel bir buluşmaydı çok teşekkürler başta sana utkum sonra hepinize.kızlar kahvaltıdan sonra biraz tuzla civarlarındaydık sonra mangala gittik arkadaşımıza kusura bakma ayşegülcüm ama ben bir güzel yedim acılı kebapları sumaklı soğanları sonraa gece 3te künefeyi ıspanaklı sıcak böreği 4te eve geldik küüüt yatağa sabah saat 9da mide yanmasıyla uyandım nedense ay kızlar bütün gün kıram kıvram kıvrandım ya ben geçen senede çekerdim mide yanması ama bu felaket bugün de devam ediyor bana önerebileceğiniz bir formul varmı nuri beyde ameliyattaymış soramıyorum kullanabileceğim ilaç falan ne varsa süt dediler denedim olmadı şurup sakın demeyim oldum olası şurup içemem anında kusarım hap yiyecek bişi...

asidik ortamın etkisini azaltmak için soda içebilrsin malum sora baziktir...
ama bence seninki bebekten degil mide fesatı geçirmişsin, çok karıstırmıssın.
ayrıca ne zaman isterseniz itina ile yeni buluşma ayarlanır sırnaşık şey
opuyorumnanaktan

Biz dün 18.30'a kadar evdeydik..
Eşim ablasının laptopunu toparladı.. Bende uyudum uyandım... Sonra bir telefon geldi, eşimin arkadaşlarının bebişleri olmuş, haftaya doğacaktı ıpek bebek ama cumartesi geceden gelmiş.. Biz de çıktık evden.. Ataşehir Memorial'ı seçmişlerdi doğum için.. Çok temiz, güzel, pırıl pırıl bir hastane.. Doktoru ile birlikte iki hafta evvel 4-5 hastaneyi dolaşıp, yoğun bakımlarına, ameliyathanelerine bakıp nerede doğum yapacaklarına karar vermişmişlerdi.. Bebiş de 3.600 gr doğmuş.. ıkinci bebişleri ilki 4 yaşında Elif... Pazar günü olmasına rağmen hastane çalışanlarının davranışlarından ve ilgilerinden son derece memnun olduklarını söyledi.. Bilginize..
Oradan çıkıp ıstinye'ye gittik.. Ablamızın arkadaşı Canan Ablaya... Bir kaç saat vakit geçirdik sonra da ablamızın evine çıktık.. Eşim laptopu ona izah ederken ben birass uyudum.. Eşim 23.30'da beni uyandırdı ve eve doğru yola çıktık.. Ben dün kendimi hiç iyi hissetmedim kızlar.. Sanırım güçsüz kalıyorum ufak ufak.. Bir de kuru şeyler yemekten bağırsaklarım da rahatsız olmaya başladı.. Gaz sancısı çekiyorum.. Dün bütün gün yediğim eşimin sabah yaptığı beyazpeynirli tost, akşam hastaneye giderken aldığımız orta boy patates.. Bir de ablamda 1 dilim karpuz.. o kaaaa.. Yolda da çok kötü oldum.. gelir gelmez de hemen soyunup yattım..
Sabah gayet iyi uyandım diyebilirim.. Eşim şimdi tostumu yaptı ve gitti.. Bakalım bugün nasıl geçecek..

Günaydın Şekerim;
Afiyet şekerr olsunn.. Afiyet olsunnn...
Her istediğini yemenin çok önemli bir lüks olduğunu biliyorum artık kaydirigubbakcemile3 Yemek istiyorsan ye tabii ki..
Ha bu arada Nuri Beyi boşu boşuna rahatsız etme canım.. Çünkü sana söyleyeceği şey: Bu kadar yersen böyle olur, geçince bişeyin kalmazz sırnaşık şeysırnaşık şey
Şaka bir yana bugün kahvaltı ve öğle yemeğini abartmaz ve çoook hafif yersen kısa sürede geçer canım..

sırnaşık şeysırnaşık şey
Günaydın Utkummm..
Mangalın üstüne gece yarısından sonra künefe ve sıcak börekkkk yerse ne soda paklarrr, ne başka bişiii... sırnaşık şeysırnaşık şey

ya evet fesat geçirdim orası kesinde niye bugün hala devam ediyor onu anlamadım sodayı deniycem:)

yaa kızlar evet yedim ama cumartesi yedim ayrıca benim midem ve bünyem alışkın bu tarz saçmalamalara neden bugünde devam ediyor bu yanma soda içicem şimdi.nuri bey çıksın sezeryandan belki reniee içmeme izin verir.ayşegülcüm arkadaşınızın bebeği uzuun ömürlğ mutluu sağlıklı olsun inşallah.

ayşegül sen bu arada hem beslenmiyorsun hemde zaten insan hamilelikten herhalde çok güçsüz hissediyor kendini bende valla öyleyim kendimi koltuktan koltuğa atıyorum.

hadimarineeer 2 kat 3 kat ne kadar arttı testin?

Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…