Merhaba
Bende 1 ay önce polip ameliyatı olmuştum. 3-4 gün hafif bir leke olmuştu. Ama doktorum bir hafta hafif hafif kanama olabilir normal endişelenme demişti.
Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın
marinercim çook sevindim.inş. rahat bi hamilelik geçirirsin gönlünce olur herşey.....:teytey:
canım nasıl bir teknik uygulandı ımsı varmıydı asm de?
günaydın kızlaarr:)) ne güzel bir buluşmaydı çok teşekkürler başta sana utkum sonra hepinize.kızlar kahvaltıdan sonra biraz tuzla civarlarındaydık sonra mangala gittik arkadaşımıza kusura bakma ayşegülcüm ama ben bir güzel yedim acılı kebapları sumaklı soğanları sonraa gece 3te künefeyi ıspanaklı sıcak böreği 4te eve geldik küüüt yatağa sabah saat 9da mide yanmasıyla uyandım nedense ay kızlar bütün gün kıram kıvram kıvrandım ya ben geçen senede çekerdim mide yanması ama bu felaket bugün de devam ediyor bana önerebileceğiniz bir formul varmı nuri beyde ameliyattaymış soramıyorum kullanabileceğim ilaç falan ne varsa süt dediler denedim olmadı şurup sakın demeyim oldum olası şurup içemem anında kusarım hap yiyecek bişi...
asidik ortamın etkisini azaltmak için soda içebilrsin malum sora baziktir...
ama bence seninki bebekten degil mide fesatı geçirmişsin, çok karıstırmıssın.
ayrıca ne zaman isterseniz itina ile yeni buluşma ayarlanır sırnaşık şey
opuyorumnanaktan
asidik ortamın etkisini azaltmak için soda içebilrsin malum sora baziktir...
ama bence seninki bebekten degil mide fesatı geçirmişsin, çok karıstırmıssın.
ayrıca ne zaman isterseniz itina ile yeni buluşma ayarlanır sırnaşık şey
opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey
Günaydın Utkummm..
Mangalın üstüne gece yarısından sonra künefe ve sıcak börekkkk yerse ne soda paklarrr, ne başka bişiii... sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?