Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....
yaa kızlar evet yedim ama cumartesi yedim ayrıca benim midem ve bünyem alışkın bu tarz saçmalamalara neden bugünde devam ediyor bu yanma soda içicem şimdi.nuri bey çıksın sezeryandan belki reniee içmeme izin verir.ayşegülcüm arkadaşınızın bebeği uzuun ömürlğ mutluu sağlıklı olsun inşallah.
ayşegül sen bu arada hem beslenmiyorsun hemde zaten insan hamilelikten herhalde çok güçsüz hissediyor kendini bende valla öyleyim kendimi koltuktan koltuğa atıyorum.
Bende hep uzanma modundayım canım, çok çabuk da yoruluyorum.. Sonuçta hasta değiliz, hamileyiz.. Geçecek inşallahh bu sıkıntılar.. Yakındır :))))
Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....
Sagolun kizlar cok tesekkur ederim.melisss ben 10dan beri gebze asm deyim.hemsirelerle gorusmeyi bekliyorum.sen kacta buradaydin?
aa doğru ya siz orda test yapçaktınız benim randevüm 9,15 deydi ama ebru hanım geç kalmıştı 10 a kadar bekledik tam 10 da muayene için odaya girdik sonra da çarşamba için randevumu aldım sevil hanımdan ve çıktık
bekleme salonunda isen 10 larda beni görmüş olabilirsin üzerimde kırmızılı bi tişört vardı
sanırım ben hatırlıyorum seni :)
aaaa senin ilk günün müydü kontrolünün aramızda bi hafta var heralde
bi daha ne zaman gidiceksin?
tanışalım :)
evet ilk kontrolumdu ama ilaclara baslayamadık carşamba yada persembe gidecegim daha regl olmadım ona gore belli olacak bi dahaki kontrol sen ne zaman gideceksin tanısalım tabii memnun olurum
günaydın kızlar :)
ben de kontrolden geliyorum ebru hanım herşey güzel dedi cuma günü teslimatı yapıcazz
kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın
evet ilk kontrolumdu ama ilaclara baslayamadık carşamba yada persembe gidecegim daha regl olmadım ona gore belli olacak bi dahaki kontrol sen ne zaman gideceksin tanısalım tabii memnun olurum
ben de çarşamba günü gidicam Aydın bey gelcekmiş o gün .
seni Nuri bey e mi göndermişlerdi?
ee bekliyoruz ya gelmez şimdi hadi gelsiin başlaa artııkk sende hayırlısıyla inşallah.
stres nasıl bi sey yaa hemen etkiliyor herseyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?