Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Marinerciğim;
Harika bir haber bu.. Zaten böyle olacağını biliyordukk sempatiksalakcinni
Senin de kesin ikiz canım.. Yoksa bu kadar yüksek rakamlar olmuyor..
Şimdi iki hafta sonraya kese görmeye gidinceye kadar kendine çoookk iyi bak.. Hiç yorulma, uzanma, bişii taşıma...
Randevu aldın di mi ?

Amin canım, çookk güsell bir kız bebekti :) Cork cork emdi durdu biz ziyaretimizi bitirene kadar
Valla benim midem o yediklerini üç gün eritemezz :)))) Hadi sor bakalım Nuri Beye

günaydın kızlar :)
ben de kontrolden geliyorum ebru hanım herşey güzel dedi cuma günü teslimatı yapıcazz
kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....

çoookkkkk güzellll:)))))))

Sagolun kizlar cok tesekkur ederim.melisss ben 10dan beri gebze asm deyim.hemsirelerle gorusmeyi bekliyorum.sen kacta buradaydin?

Mariner canım gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin bebşlerini....
Sanırım ikizler geliyor saglıkla gelsinler

Sagolun kizlar cok tesekkur ederim.melisss ben 10dan beri gebze asm deyim.hemsirelerle gorusmeyi bekliyorum.sen kacta buradaydin?

aa doğru ya siz orda test yapçaktınız benim randevüm 9,15 deydi ama ebru hanım geç kalmıştı 10 a kadar bekledik tam 10 da muayene için odaya girdik sonra da çarşamba için randevumu aldım sevil hanımdan ve çıktık
bekleme salonunda isen 10 larda beni görmüş olabilirsin üzerimde kırmızılı bi tişört vardı

Son düzenleme:

cok guzel bi haber allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin canım hep boyle guzellıklerle dolu bi hamilelik diliyorum

sanırım ben hatırlıyorum seni :)

Çok sevindim canım tebrikler sonuçlar çok güzel sağlıkla devamını dilerim.
İkizler geliyor sırnaşık şey sırnaşık şey

aaaa senin ilk günün müydü kontrolünün aramızda bi hafta var heralde

bi daha ne zaman gidiceksin?
tanışalım :)

evet ilk kontrolumdu ama ilaclara baslayamadık carşamba yada persembe gidecegim daha regl olmadım ona gore belli olacak bi dahaki kontrol sen ne zaman gideceksin tanısalım tabii memnun olurum

evet ilk kontrolumdu ama ilaclara baslayamadık carşamba yada persembe gidecegim daha regl olmadım ona gore belli olacak bi dahaki kontrol sen ne zaman gideceksin tanısalım tabii memnun olurum

ben de çarşamba günü gidicam Aydın bey gelcekmiş o gün .
seni Nuri bey e mi göndermişlerdi?

ee bekliyoruz ya gelmez şimdi hadi gelsiin başlaa artııkk sende hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…