öyle valla ondan kurtulmak lazım hemde hemen nasıl becericeksek.
yok canım ebru hanıma yonlendirmisti aydın bey
stres nasıl bi sey yaa hemen etkiliyor herseyi(
cok zor ben yapı olarak da rahat bi insan degilim zaten en ufak biseyi bile kafama takarım hepten zora girer stres daha da bi artar bakalım tedavi boyunca napacam eyvahedigeldismile
yok sormamın amacı sabahki yoğunluktan dolayı bi çifti nuri beye gönderdi de ebru hanım acaba sen miydin diye sordum belki de onların ki gebelik kontrolü içindi:)
hayıır nolur kızlar bunun zararlarını hep birlikte gördük bir şekilde yeniceksiniz bu stresi meliiscim sende öyle lütfen olumlu bakın tüm sürece.
siyahlı pembeli elbise vardı bende belki oyle hatırlarsın
şu anda hatırlayamadım canım görüşünce hatırlarım görmüştüm diye:)
:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım
:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım
:teytey: hayırlı olsuun
aaa süper benim randevüm 9,15 de
vereliniortak
Amin darisi en kisa surede sana nasip olsun insallah.Mariner canım gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin bebşlerini....
Sanırım ikizler geliyor saglıkla gelsinler
Amin canim darisi tum isteyenlere.cok guzel bi haber allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin canım hep boyle guzellıklerle dolu bi hamilelik diliyorum
maşşallah
Çok sevindim canım tebrikler sonuçlar çok güzel sağlıkla devamını dilerim.
İkizler geliyor sırnaşık şey sırnaşık şey
Sancux, Ayşegül, Mystryy, G(ece), Grapes ve Mariner hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum...katılımınız için teşekkürler dilerim mekandan memnun kalmıssınızdır..
Hepinizi kocaman öpüyorum, fotografları eklerseniz bende bakarım.
Biz eve yeni geldik, Kadıköyde nikaha gittik ordan pendikteki magzaya geçtik kapatıp şimdi girdik ama epey yorulmusum
Öpüyorum hepinizi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?