Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar nuri beyle konuştum gaviscon şurup ki ben şurup asla asla içemem kusarım anınanda yadaaa reniee tablet 6 taneye kadar kullanılabilirmiş valla hemen attım ağzıma tableti sanki şimdiden biraz rahatladım gibi.birde muz yedim o çok iyi geldi hepinize tavsiye ederim.

cok zor ben yapı olarak da rahat bi insan degilim zaten en ufak biseyi bile kafama takarım hepten zora girer stres daha da bi artar bakalım tedavi boyunca napacam eyvahedigeldismile

hayıır nolur kızlar bunun zararlarını hep birlikte gördük bir şekilde yeniceksiniz bu stresi meliiscim sende öyle lütfen olumlu bakın tüm sürece.

Umutcum ve melissscim hayirli olsun.tedavi surecinizde hep olumlu dusunun vehep mutlu olun.ben her kontrola ucarak mutlulukla gidiyordum.birde tabi ki hastanedeki sevil hanim,bayise ve serap hemsire ve emel hanimin gulec ve sicak davranislari mutlulugumu artiyordu.en bastadoktorumuz aydin beyin guler yuzu,sicakligi,kibarligi ve coook bilgili olmasi apayri bir etken.insallah allah gonlunuzce saglikla bebislerinizi sizlere nasip etsin:))))

Kızlar bende tanıştığımıza çok memnun oldum. Çok güzel bir gün geçirdik.
Saatlerce daha konuşabilirdik o kadar çok konuşacak şeyimiz varki.
Mekanda güzeldi rahattı Utkumm cnm teşekkür ederiz.
İnşallah en kısa zamanda tekrar görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…