Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cnm geçmiş olsun bana yeşil erik iyi geliyor istersen dene.
Ama bence sen biraz ağır yiyecekler yemişsin ondan dolayı olmuştur.

Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....

Canım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Maşallah değerin çok iyi sağlıklı. Hep böyle devam etmesi dileğiyle.

teşekkür ederim canım :)
ayyy inşallah:)

sancux, ayşegül fotograf eklememişsiniz yoksa güzel cıkmamıs mıyız :dance: kafamçokkarıştı
müsait bi zamanda eklersin öptüm...

tesekkurler canım :))

mariner tebrikler canım, ikizler geliyoorrr kaydirigubbakcemile

umut senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun.

mystryy renie hafif bir ilaç biliyorsun, eminim iyi de gelmiştir. bir de akşam yemeklerden sonra hemen uzanma, biraz oturur durumda kal. sindirime iyi gelir.

melis sana da bol şans canım...

selam herkese...

arkadaşlar selam çoktandır buraya giremedim bugün girip bir selam vereyim dedim ben halen tüp bebeği nereye yaptıracağıma karar veremedim

henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..

henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..

moralini bozma ltf. geshenkcim. sağlığımız yerinde olsun yeter ki bir kez daha deneriz... iyi geceler sana...

Sagolasin canim.nasip....12temmuzda gorecegiz:)))))

geshenk canım nasılsın?Neler yapıyorsun?Toparlandın mı seni merak ediyoruz son durumları yaz bizimle paylaş duygularını unutma burada seni seven ve düşünen kız kardeslerin var...

Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile

:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım

Hadi hayırlısı canım.. Çarşambaya muayenede herşey yolundaysa başlarsın hemencek iğnelere...

aaa süper benim randevüm 9,15 de
vereliniortak

Melisciğim; cumaya teslimat demişsin, hayırlısı olsun.. Hiç yazmadın kaç yumurtan var, ebatları nedirr?

sancux, ayşegül fotograf eklememişsiniz yoksa güzel cıkmamıs mıyız :dance: kafamçokkarıştı
müsait bi zamanda eklersin öptüm...

Canım benim, eşimin fotograf makinası hep çantasında duruyor zaten, bugün hatırlatayım da pcye yüklesin.. Çokk yoruluyor kocacığım çookk.. Aklına gelmemiştir.. Bende bir kaç gündür pek iyi değilim, özellikle akşamüstüne doğru ve akşam çok rahatsız oluyorum.. Hiç aklıma bile gelmedi.. En kısa zamanda a.s.

Sagolasin canim.nasip....12temmuzda gorecegiz:)))))

Marinerciğim; 12 Temmuza kadar kendini pamuklara sar tamam mı canımm :)))) Kendine iyi bakarsan senin de tüm yasakların inşallah 12 Temmuzda kalkarr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…