günaydın kızlaarr:)) ne güzel bir buluşmaydı çok teşekkürler başta sana utkum sonra hepinize.kızlar kahvaltıdan sonra biraz tuzla civarlarındaydık sonra mangala gittik arkadaşımıza kusura bakma ayşegülcüm ama ben bir güzel yedim acılı kebapları sumaklı soğanları sonraa gece 3te künefeyi ıspanaklı sıcak böreği 4te eve geldik küüüt yatağa sabah saat 9da mide yanmasıyla uyandım nedense ay kızlar bütün gün kıram kıvram kıvrandım ya ben geçen senede çekerdim mide yanması ama bu felaket bugün de devam ediyor bana önerebileceğiniz bir formul varmı nuri beyde ameliyattaymış soramıyorum kullanabileceğim ilaç falan ne varsa süt dediler denedim olmadı şurup sakın demeyim oldum olası şurup içemem anında kusarım hap yiyecek bişi...
Merhaba kizlarrrrr.sonucum cikti.1.test 352 veeeeee 2.test 805.super dediler.insallah saglikla hayirlisiyla tum isteyenlerin basina ve saglikla kucagimiza almaya insallah....
Umutcum ve melissscim hayirli olsun.tedavi surecinizde hep olumlu dusunun vehep mutlu olun.ben her kontrola ucarak mutlulukla gidiyordum.birde tabi ki hastanedeki sevil hanim,bayise ve serap hemsire ve emel hanimin gulec ve sicak davranislari mutlulugumu artiyordu.en bastadoktorumuz aydin beyin guler yuzu,sicakligi,kibarligi ve coook bilgili olmasi apayri bir etken.insallah allah gonlunuzce saglikla bebislerinizi sizlere nasip etsin:))))
Sagolasin canim benim.senin degerlerin neydi canim?Canım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Maşallah değerin çok iyi sağlıklı. Hep böyle devam etmesi dileğiyle.
Umutcum ve melissscim hayirli olsun.tedavi surecinizde hep olumlu dusunun vehep mutlu olun.ben her kontrola ucarak mutlulukla gidiyordum.birde tabi ki hastanedeki sevil hanim,bayise ve serap hemsire ve emel hanimin gulec ve sicak davranislari mutlulugumu artiyordu.en bastadoktorumuz aydin beyin guler yuzu,sicakligi,kibarligi ve coook bilgili olmasi apayri bir etken.insallah allah gonlunuzce saglikla bebislerinizi sizlere nasip etsin:))))
nasılsın (g)ece?
iyiyim canım. iş güç biraz yoğun... sen nasılsın? aydın bey ile görüşmüş müydün sen? yeni bir süreç için planın ne? ben de süreci planlamaya çalışıyorum...
umut sana öğretmenevi önermişlerdi okudun değil mi?
henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..
mariner tebrikler canım, ikizler geliyoorrr kaydirigubbakcemile
umut senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun.
mystryy renie hafif bir ilaç biliyorsun, eminim iyi de gelmiştir. bir de akşam yemeklerden sonra hemen uzanma, biraz oturur durumda kal. sindirime iyi gelir.
melis sana da bol şans canım...
selam herkese...
Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile
:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım
aaa süper benim randevüm 9,15 de
vereliniortak
sancux, ayşegül fotograf eklememişsiniz yoksa güzel cıkmamıs mıyız :dance: kafamçokkarıştı
müsait bi zamanda eklersin öptüm...
Sagolasin canim.nasip....12temmuzda gorecegiz:)))))
Sagolasin canim benim.senin degerlerin neydi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?