Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile
henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..
geshenk canım nasılsın?Neler yapıyorsun?Toparlandın mı seni merak ediyoruz son durumları yaz bizimle paylaş duygularını unutma burada seni seven ve düşünen kız kardeslerin var...
Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile
Kızlar mail adreslerinizi gönderin özel mesajla resimleri yollayayım hepinize.
Geshenk çok özletme kendini unutma bizi olurmu.
:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım
mariner tebrikler canım, ikizler geliyoorrr kaydirigubbakcemile
umut senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun.
mystryy renie hafif bir ilaç biliyorsun, eminim iyi de gelmiştir. bir de akşam yemeklerden sonra hemen uzanma, biraz oturur durumda kal. sindirime iyi gelir.
melis sana da bol şans canım...
selam herkese...
merhaba kızlar,
keyifler iyi gorunuyor
utkumm sana iyi yolculuklar, iyi tatiller canım. ne guzel bi araya gelmissiniz ben de cok istedim ama olmadı bi dahakine insallah ben de isterim fotograflarınızdan..
sabah korkunc bi bas ağrısıyla uyandım hala kıvranıyorum evde olmak iyi gelmedi herhalde seytan azapta gerek kötükedihüso
ben de biraz once aradım randevu icin ama carsamba gunu eşimin toplantısı var ben de de asm nin servisi varmıs yahya kaptandan onunla gidecem sana ozelden telefonumu vereyim haberlesiriz :)
ya bu aralar benimde normalde ağrımayan başım devamlı ağrıyor eskiler gibi havalardan diycem ama. valla ben kafama bandanayı bağlayıp sıkıyorum deli gibi rahatlatıyor biraz evde ninja gibi geziyorum ama yapcam bişi yok tavsiye ederim sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?