Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile

Güle güle git canım şöyle güzelce tatil yap dinlen.
Ben birşey istemiyorum çok teşekkürler.

Ayşegülcüm neyin var cnm iyi olmadığını yazmışsın. Umarım bulantıdan başka sıkıntın yoktur.
Halsizlikte olur bu zamanlarda kafan kalkmaz yastıktan.

geshenk canım nasılsın?Neler yapıyorsun?Toparlandın mı seni merak ediyoruz son durumları yaz bizimle paylaş duygularını unutma burada seni seven ve düşünen kız kardeslerin var...

bir durumum yokki :) eski hayatıma dönüyorum yavaş yavaş. ben elimden geleni yaptım artık çocuk üzerine kurulu bir hayat istemiyorumda. normale döndüm yani :) her şeyim bebek üzerineymiş meğer. canımsın sağol kızkardeşlerimin var olduğunu bilmek beni çok duygulandırdı. utkum çok tatlısın.

Arkadaslar bu arada cuma aksamı Hataya gidiyorum iş çıkışı, 10 Temmuz aksamı dönecegim... Bir isteginiz varsa getirebilirim ( hamişlere duyurulur) olumunekankayizsmile

hayırlı yolculuk canım.

Kızlar mail adreslerinizi gönderin özel mesajla resimleri yollayayım hepinize.

ben o gün gelemedim çok istemiştim ayşegül e de demiştim tel de hatta. selamımı yollamıştım canım iletmiştir eminim. şimdi ben yoktum ya o gün resimlerinizi bende istesem nasıl olur mail adresim vardı umut, ayşegül yoksa diğer kızlarda mıydı karıştırdım ama. banada yollarsanız sevinirim.

Geshenk çok özletme kendini unutma bizi olurmu.

canım benim utkum kızkardeşlerin var burada unutma demiş çok duygulandım tabiki unutmuyorum zaten sizleri sürekli girip okuyorum takip ediyorum hepinizi. sağolun canlarım.

utkum sil hemen istersen biliyorsun mail adresi vermek yasak hem sakıncalı da. alıntı yaparlarsa silemezsin

:) biraz once regl oldum carsambaya randevu alacagım

hadi hayırlı olsun canım . iğneler opu derken bir bakmışsın test günü gelmiş başlarken nasıl geçecek diyorsun ama geçiyor bir şekilde canım sakın endişelenme biz hep yanındayız.

Ablan nasıl onun tedavisi başladımı ?

merhaba kızlar,
keyifler iyi gorunuyor
utkumm sana iyi yolculuklar, iyi tatiller canım. ne guzel bi araya gelmissiniz ben de cok istedim ama olmadı bi dahakine insallah ben de isterim fotograflarınızdan..
sabah korkunc bi bas ağrısıyla uyandım hala kıvranıyorum evde olmak iyi gelmedi herhalde seytan azapta gerek kötükedihüso

ya iyi geldi valla renie sağolun kızlar hepinize tavsiyeleriniz için bugün daha iyiyim en azından renieleri alabilme ihtimalime güveniyorum.sancux eriği denedim cık o olmadı:)

ya bu aralar benimde normalde ağrımayan başım devamlı ağrıyor eskiler gibi havalardan diycem ama. valla ben kafama bandanayı bağlayıp sıkıyorum deli gibi rahatlatıyor biraz evde ninja gibi geziyorum ama yapcam bişi yok tavsiye ederim sanada.

ben de biraz once aradım randevu icin ama carsamba gunu eşimin toplantısı var ben de de asm nin servisi varmıs yahya kaptandan onunla gidecem sana ozelden telefonumu vereyim haberlesiriz :)

hadi hayırlısı olsun canım. inşallah pozitifler sırasına gireceksin marinerin peşine.

cok sıcak havadan olabilir canım ama benim buyuk ihtimal goz tansiyonum yukseldi bandanayı denicem dayanamayıp parol da ictim gerci ikiside birlesince ise yarar belki ninjalar klubuuuu :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…