Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Allah'ım bebek özlemi çeken bütün arkadaslarımızın kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun...

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR,2.IVF(-) dondurulmuşlarla

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)

ayşegül 72 1.IVF (+) İki minik kese :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-)

geshenk 1.IVF (-)

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

umut10 1.IVF Temmuzda başlayacak tedavisine

serged 1.Aşılama(-)

panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (iğnelere başlayacak)

mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (+) ikizler geliyor :CüvCüv:

Son düzenleme:
Kizlar hepinize merhabalar. ...
Kucak dolusu sevgiler, koccaman opucukler yolluyorum :))
oncelikle Mariner cok cok coookk tebrikler minnoslar geliyorlar. Cok sevindim, Aysegul cts telefonla hbr verdi, sagolsun. Allah tamamina erdirsin, )

utkumm listeyi guncellemis. Tum kirmizilar tez zamanda yesile donecek )
hep birlikte halayli gulucuklu sayfalarda bulusacagiz.

Bu arada ikinci bulusma organizasyonu istiyorum :) Benim il sinirlari icinde oldugum bi tarih olsun ltfn.

Gorusmek uzere, tum sevgiler sizin olsun.

Hoşgeldin canım
Seni ne zaman yakalayacağız bilemiyorum ama kaydirigubbakcemile3
Seni dinledim hiç plan yapmıyordum ama eşim ısrar etti gidelim diye, bu hafta sonu Ayvalığa gidiyoruz bir hafta kalıcaz ameliyat öncesi biraz moral depolarım kaydirigubbakcemile2

tabii seve seve ayarlarız zaten bizede yetmedi...

Ayşegülcüm neyin var cnm iyi olmadığını yazmışsın. Umarım bulantıdan başka sıkıntın yoktur.
Halsizlikte olur bu zamanlarda kafan kalkmaz yastıktan.

Canım baş dönmesi de başladı, ama mide bulantısı perişan ediyor.. Kafamı kaldıramıyorum malesef. Zorla uyumaya çalışıyorum. Bir tuhafım.. Şunu yermisin, bunu yermisin kelimelerini bile duymaya tahammülüm yok.. Zavallı eşim tepinip duruyor. Dün akşam günlerdir yediğim patatesi (sade kumpir) bile gözüm görmek istemedi. Dün sabahki tostla geçirdim koca günü, akşam patates sakın alma diye tembihledim eşimi.. O da garibim geldi 20.00'de geldi beni uyandırdı, bişiiler yedi markete gitti.. Gece 22.30'da geri döndü ve aldığı elmalardan bir tane yedim.. Bir tost bir elma anlayacağın... Bugün de sabah tost görmek istemedi gözüm, tost yaptırmadım, yine bir elma yedim bu saate kadar.. Bişii yiyemiyorum, hiç bişiii içemiyorum ne olacak halimiz bilmiyorum. Tez geçer inşallah.. Neyseki kızlarım benim depolardan besleniyorlar

mailimi silecegim hemen:)

YAzdığınız birşeyi nasıl silebiliyosunussss , ben bilmiyorumm.. bilmiyorumkismile

ya iyi geldi valla renie sağolun kızlar hepinize tavsiyeleriniz için bugün daha iyiyim en azından renieleri alabilme ihtimalime güveniyorum.sancux eriği denedim cık o olmadı:)

Mystryy; renie alma ihtimaline güvenip homini gırtlak gitme canım.. klava: Canının istediği herşeyi ye tabii ki ama abartma.. Ne o öyle gecenin 3'ünde sıcak börekler, künefeler..

Grapes; Ayvalık, çocukluğumun, gençkızlığımın.. yıllarımın geçtiği yerdir.. Her bir köşesine bayılırım, aşığım.. Sarımsaklı plajı'na, Badavut'a, Cunda'nın koylarına, yangınla yok olan Şeytanın Sofrasına, balıkçılara, kabakçiçeği dolmasına, türlü türlü otlara, yiyeceğin her papalina'ya benden selam söyle..

yok ayşegülcüm artık öyle homini gırtlak yemiycem valla nefes alamıyorum sonra abarttım ben abarttım sonra pişman oluyorum sonrada hiç pişman olmamışcasına yiyiyorum e zaten bana harekette yasak korkuyorum duba olucam amaaa bugünden itibaren sınırı çiziyorum kendime sööz.

canım sen bayaa kötü olmuşsun bence hastaneyi bilgilendir hatta aydın bey olmasada istersen nuri beyi ara belki serum falan takarlar sonuçta anladığım kadarı ile sıvıda almıyor vücut danış bence hemen hiç olmassa halsizliğine iyi gelir. pekii eleviti içebiliyormusun?

çook iyi yapmışsın temiz hava taze gıda oohh deniiz güneş bool bol eğlen dinlen.

Coook tesekkur ederim.amin canim.darisi en kisa zamanda sizlere olacak insallah.

Hosbuldum :))
ayvalik cok guzel bir fikir, esin cok iyi dusunmus. Orda guzelce dinlen, tum elektrigini tuzlu sulara birak ve hafiflemis olarak don buraya

Ben temmuzu kapattim gibi. Onumuzdeki hafta yurtdisi, donunce tasinma isleri sonra bi hafta tatil :)) birde bakmisim agustos gelmis. Ne cabuk geciyor gunler.

Aysegul, ama cok zormus seninki de, bak bu kadar az yemek dogru degil bende mystry e katiliyorum. Bi hastaneyi ara evde yalnizsin halsiz kaliyorsun bisi gelmesin basina. Bi arkadasimin cok bulantisi olmustu o habire serum almak zorunda kalmisti Sen hem kendin hem de kizlar icin guclu olmalisin. Dr.u ara lutfen.
Opuyorum, gecmis olsun.

Canım yaa napsak bulantı için bu kadarnı tahmin etmemiştir Aydın bey o yüzden dayan demiştir. kızlar doğru söylüyor sıvı alamıyorsun sıvı çok önemli bu gidişe bir dur demek lazım hastaneyi ara canım bir bulantı ilacı versinler bişey yapsınlar olmazki böyle.
Heryeri gezeceğim canım senin için yeterki sen iyi ol opuyorumnanaktan

henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..

Merhaba arkadaşlar. Aydın Bey Türkiye ile ABD arasında gidip gelirken hastaları ile yeterince ilgilenebiliyormu ? Anadolu sağlık merkezini teknoloji ve embriyolog olarak yeterli buluyormusunuz ? Geçen ay aramışdım Aydın Bey ABD de imiş. Onun yerine bakan doktor da doğum izninde dediler. Yani hemşirelerden başkası yoktu. Bu durum biraz düşündürdü beni. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayşegül canım sen kan degerlerine falan da baktır kansızlık erken başlayabilir.. vücudun susuzda kalıyor inşallah hiçbişey olmaz. canım sonucta evden de dısarı cıkmıyorsun terleme oranın düşüktür ama hamilelikte su içmen cok önemli arkadaslara katılıyorum bence doktoru ara ve ona göre hareket et, muhtemelen tansiyonun düşüyordur..

ladybird canım 2. buluşmaya çokkkkkkkkkkkkkk sevgili eşlerimizde gelecek, kıskandılar bizi:) pazar günüde yapabiliriz buluşmayı, herkes tatilini yapsın gelsin yaz sezonunu kapatmadan buluşalım (Ramazan öncesi gayet olumlu ve mantıklı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…