hadi hayırlısı olsun canım. inşallah pozitifler sırasına gireceksin marinerin peşine.
cok sıcak havadan olabilir canım ama benim buyuk ihtimal goz tansiyonum yukseldi bandanayı denicem dayanamayıp parol da ictim gerci ikiside birlesince ise yarar belki ninjalar klubuuuu :1ninca:
Bende de aynı sorun var iki gündür başım ağrıyor
sana da gecmis olsun canım goz tansiyonu zor valla
ninja klubu kurduk mystrrycimle sen de buyur gel... :1ninca:
Kizlar hepinize merhabalar. ...
Kucak dolusu sevgiler, koccaman opucukler yolluyorum :))
oncelikle Mariner cok cok coookk tebriklerminnoslar geliyorlar. Cok sevindim, Aysegul cts telefonla hbr verdi, sagolsun. Allah tamamina erdirsin, )
utkumm listeyi guncellemis. Tum kirmizilar tez zamanda yesile donecek)
hep birlikte halayli gulucuklu sayfalarda bulusacagiz.
Bu arada ikinci bulusma organizasyonu istiyorum :) Benim il sinirlari icinde oldugum bi tarih olsun ltfn.
Gorusmek uzere, tum sevgiler sizin olsun.
oncelikle Mariner cok cok coookk tebriklerminnoslar geliyorlar. Cok sevindim, Aysegul cts telefonla hbr verdi, sagolsun. Allah tamamina erdirsin, )
Bu arada ikinci bulusma organizasyonu istiyorum :) Benim il sinirlari icinde oldugum bi tarih olsun ltfn.
Ayşegülcüm neyin var cnm iyi olmadığını yazmışsın. Umarım bulantıdan başka sıkıntın yoktur.
Halsizlikte olur bu zamanlarda kafan kalkmaz yastıktan.
mailimi silecegim hemen:)
ya iyi geldi valla renie sağolun kızlar hepinize tavsiyeleriniz için bugün daha iyiyim en azından renieleri alabilme ihtimalime güveniyorum.sancux eriği denedim cık o olmadı:)
Hoşgeldin canım
Seni ne zaman yakalayacağız bilemiyorum ama kaydirigubbakcemile3
Seni dinledim hiç plan yapmıyordum ama eşim ısrar etti gidelim diye, bu hafta sonu Ayvalığa gidiyoruz bir hafta kalıcaz ameliyat öncesi biraz moral depolarım kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin canım
Seni dinledim hiç plan yapmıyordum ama eşim ısrar etti gidelim diye, bu hafta sonu Ayvalığa gidiyoruz bir hafta kalıcaz ameliyat öncesi biraz moral depolarım kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin canım
Canım baş dönmesi de başladı, ama mide bulantısı perişan ediyor.. Kafamı kaldıramıyorum malesef. Zorla uyumaya çalışıyorum. Bir tuhafım.. Şunu yermisin, bunu yermisin kelimelerini bile duymaya tahammülüm yok.. Zavallı eşim tepinip duruyor. Dün akşam günlerdir yediğim patatesi (sade kumpir) bile gözüm görmek istemedi. Dün sabahki tostla geçirdim koca günü, akşam patates sakın alma diye tembihledim eşimi.. O da garibim geldi 20.00'de geldi beni uyandırdı, bişiiler yedi markete gitti.. Gece 22.30'da geri döndü ve aldığı elmalardan bir tane yedim.. Bir tost bir elma anlayacağın... Bugün de sabah tost görmek istemedi gözüm, tost yaptırmadım, yine bir elma yedim bu saate kadar.. Bişii yiyemiyorum, hiç bişiii içemiyorum ne olacak halimiz bilmiyorum. Tez geçer inşallah.. Neyseki kızlarım benim depolardan besleniyorlar
YAzdığınız birşeyi nasıl silebiliyosunussss , ben bilmiyorumm.. bilmiyorumkismile
Mystryy; renie alma ihtimaline güvenip homini gırtlak gitme canım..klava: Canının istediği herşeyi ye tabii ki ama abartma.. Ne o öyle gecenin 3'ünde sıcak börekler, künefeler..
Grapes; Ayvalık, çocukluğumun, gençkızlığımın.. yıllarımın geçtiği yerdir.. Her bir köşesine bayılırım, aşığım.. Sarımsaklı plajı'na, Badavut'a, Cunda'nın koylarına, yangınla yok olan Şeytanın Sofrasına, balıkçılara, kabakçiçeği dolmasına, türlü türlü otlara, yiyeceğin her papalina'ya benden selam söyle..
tabii seve seve ayarlarız zaten bizede yetmedi...
henüz görüşmedim Aydın bey daha dönmedi. bir görüşmemiz olacak inşallah sonrası için bir planım yok şu an. evet işler güçler hayat devam ediyor..
O saman 7 agustos cts olsun. Sonra ramazan basliyo, oncesi de bana uymuyoo:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?