merhaba arkadaşlar. Aydın bey türkiye ile abd arasında gidip gelirken hastaları ile yeterince ilgilenebiliyormu ? Anadolu sağlık merkezini teknoloji ve embriyolog olarak yeterli buluyormusunuz ? Geçen ay aramışdım aydın bey abd de imiş. Onun yerine bakan doktor da doğum izninde dediler. Yani hemşirelerden başkası yoktu. Bu durum biraz düşündürdü beni. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
sevgili pozitivist;
mesajının önyargılı ve gereksiz.
Bebek sahibi olmak istediğini değil başka şeyler düşündürüyor.
Daha evvel de yazmıştın ve arkadaşlarım içtenlikle güzelce cevaplamışlardı seni.
Bak arkadaşım, bizim topiğimizde bulunan tüm arkadaşlarım doktorumuzun ne kadar özverili çalıştığını, bizlere inanılmaz değer verdiğini, hastanemizin çok sıkı bir hastane olduğunu ve ekibin her üyesinin çok başarılı, güleryüzlü ve içten olduğunu bilir.
Aydın beyin en fazla 7 gün olan yokluğunda da takibimiz yapılır ve her daim bizimle ilgilenilir. Telefona bakan hiçkimse de aydın bey yok, yerine bakan doğum izninde demez.. çünkü böyle bir durum sözkonusu değil.
yazdığın tüm mesajları okudum az evvel.. Her merkeze söyleyecek bir lafın olmuş.
Ama bizim doktorumuza ve hastanemize sataşma istersen olur mu?
bebek sahibi olmak istiyorsan topiğin ilk sayfasından itibaren okuyup, bilgi edinebilir, sonra da yukarıda yazdığın düşündürücü mesajın için utanabilirsin.
yok ayşegülcüm artık öyle homini gırtlak yemiycem valla nefes alamıyorum sonra abarttım ben abarttım sonra pişman oluyorum sonrada hiç pişman olmamışcasına yiyiyorum e zaten bana harekette yasak korkuyorum duba olucam amaaa bugünden itibaren sınırı çiziyorum kendime sööz.
canım sen bayaa kötü olmuşsun bence hastaneyi bilgilendir hatta aydın bey olmasada istersen nuri beyi ara belki serum falan takarlar sonuçta anladığım kadarı ile sıvıda almıyor vücut danış bence hemen hiç olmassa halsizliğine iyi gelir. pekii eleviti içebiliyormusun?
Aysegul, ama cok zormus seninki de, bak bu kadar az yemek dogru degil bende mystry e katiliyorum. Bi hastaneyi ara evde yalnizsin halsiz kaliyorsun bisi gelmesin basina. Bi arkadasimin cok bulantisi olmustu o habire serum almak zorunda kalmistiSen hem kendin hem de kizlar icin guclu olmalisin. Dr.u ara lutfen.
Opuyorum, gecmis olsun.
Canım yaa napsak bulantı için bu kadarnı tahmin etmemiştir Aydın bey o yüzden dayan demiştir. kızlar doğru söylüyor sıvı alamıyorsun sıvı çok önemli bu gidişe bir dur demek lazım hastaneyi ara canım bir bulantı ilacı versinler bişey yapsınlar olmazki böyle.
Heryeri gezeceğim canım senin için yeterki sen iyi ol opuyorumnanaktan
Ayşegül canım sen kan degerlerine falan da baktır kansızlık erken başlayabilir.. vücudun susuzda kalıyor inşallah hiçbişey olmaz. canım sonucta evden de dısarı cıkmıyorsun terleme oranın düşüktür ama hamilelikte su içmen cok önemli arkadaslara katılıyorum bence doktoru ara ve ona göre hareket et, muhtemelen tansiyonun düşüyordur..
Günaydın kızlar...................
Ayşegül, Utkumm, Grapes mail adreslerinizi göndermişsiniz sizlere şimdi yolladım resimleri.
sancux canım özeline bakabildin mi?
oğlanlar nasıl?Havalar iyi gidiyor sansına memnun musun serinlikten
canım mail şimdi geldi acıyorum
aynen tahmin ettiğim gibi olmus fotolarda aynı makinaya bakmayı tutturamamısız:)))çok güldüm:)
teşekkür ederim canım
Bana henüz gelmedi canım
tekrar bak eğer gelmemişse tekrar gönderiyim ama Utkumm a gitmiş.
Kızlarrr, sizin oralarda da kelebek istilası var mı?
Kızlar bir yandan tatile gitmek istiyorum bir yandan da gözüm yemiyor.
Kararsızım çok.
I-ıııhhh gelmemisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?