Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sevgili pozitivist;
mesajının önyargılı ve gereksiz.
Bebek sahibi olmak istediğini değil başka şeyler düşündürüyor.
Daha evvel de yazmıştın ve arkadaşlarım içtenlikle güzelce cevaplamışlardı seni.
Bak arkadaşım, bizim topiğimizde bulunan tüm arkadaşlarım doktorumuzun ne kadar özverili çalıştığını, bizlere inanılmaz değer verdiğini, hastanemizin çok sıkı bir hastane olduğunu ve ekibin her üyesinin çok başarılı, güleryüzlü ve içten olduğunu bilir.
Aydın beyin en fazla 7 gün olan yokluğunda da takibimiz yapılır ve her daim bizimle ilgilenilir. Telefona bakan hiçkimse de aydın bey yok, yerine bakan doğum izninde demez.. çünkü böyle bir durum sözkonusu değil.
yazdığın tüm mesajları okudum az evvel.. Her merkeze söyleyecek bir lafın olmuş.
Ama bizim doktorumuza ve hastanemize sataşma istersen olur mu?

bebek sahibi olmak istiyorsan topiğin ilk sayfasından itibaren okuyup, bilgi edinebilir, sonra da yukarıda yazdığın düşündürücü mesajın için utanabilirsin.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
söyleyecek söz bırakmamıssın Ayşegülcügüm

Canım benim; sınır çizdiğine sevindim :)) Sen kendine dikkat etmelisin ki bebişin sağlıklı olsun.
Sıvı da alamıyorum malesef. Normalde en az 4 lt su içiyordum, her geçen gün düştü, neredeyse bir haftadır günde iki ya da üç bardak yani yarım litre kadar içebiliyorum. Elevii de en iyi hissettiğim zaman içiyorum ama iki saat içimden elevit kokusu geliyor.

Teşekkür ederim canım.. Bu yetersiz beslenmeye hala kendimi güçlü hissediyorum. Gücümün tükendiğini hissettiğim zaman sanırım serum vs devreye girecek.

Hele bir kaç gün daha geçsin bakalım, her gün daha iyiyim sanırım diye uyanıyorum ama sonra kötü oluyorum. Normalmiş işte.. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, çok kilo kaybetmiş..

Canım, kan değerlerim zaten olması gerekenden düşüktü.. Muhtemelen biraz daha düşmüştür. Dediğin gibi evden dışarı çıkmıyorum ve hiç efor sarfetmiyorum. Allahtan bu bir avantaj..

Kızlar, dün akşam küçük bir kase pirinç pilavı yedim. O kadar. Arkasından da yatmada evvel yarım muz.
Bu sabah hararetle uyandım saat 06.00'da ve orta boy bir tüysüz şeftaliyi yedim tekrar yattım.
Yarım saat evvel de küçük bir tost yedim. Eşim yeni bir ekmek almış onunla yaptı tostumu. Ekmeğin kokusu bile midemi bulandırıyor. Ayrıca bir kaç gün yiyebildiğim birşeyi sonradan yiyemiyorum. Patates ve tost ile iyi gidiyordum ama önceki gün patladı onlar.. Gözüm görmek istemedi.
Elma iyi geliyor. Hem midemi bastırıyor, hem yiyince çıkartmıyorum hem de tok tutuyor..
Bir kaç gün daha geçsin bakalım nasıl olacağım.. Duruma göre hastaneye gitmeyi düşünüyoruz.
Ama merak etmeyin, bu kadar az beslenmeye cidden kendimi yine de güçlü hissediyorum.

canım mail şimdi geldi acıyorum
aynen tahmin ettiğim gibi olmus fotolarda aynı makinaya bakmayı tutturamamısız:)))çok güldüm:)
teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Ayşegül cnm üzülüyorum birşey yiyememene.
Benim senin kadar kötü olmamıştı.
Aynı şeyleri yiyince bir zaman geliyor onları da gözün görmek istemiyor.
Bende bazen aynı şeylere takıyorum.

sancux canım özeline bakabildin mi?
oğlanlar nasıl?Havalar iyi gidiyor sansına memnun musun serinlikten

Havalar iyi gidiyor benim için Allahtan, 2 gündür sabahları yürüyorum 15-20 dakida. Bu sabah pek iyi hissetmiyorum kendimi yürüyemedim o nedenle. Belki akşama iyi hissedersem yürürüm biraz.

Kızlar bir yandan tatile gitmek istiyorum bir yandan da gözüm yemiyor.
Kararsızım çok.

Kahvaltıda da konuşmuştuk canım.. Göze alabiliyorsan git tabiii. Hem dinlenirsin, hem yüzer spor yapmıs olursun çok iyi gelecektir.. Anneciğin de güzel güzel bakar sana.. Sıkılırsan da dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…