I-ıııhhh gelmemisss
Dün 4-5 adet kelebeği kovaladım eve girmeye çalışıyorlardı. Büyük kelebekler hemde.
Bu durum mystry nin hoşuna pek gitmeyecek.
Kahvaltıda da konuşmuştuk canım.. Göze alabiliyorsan git tabiii. Hem dinlenirsin, hem yüzer spor yapmıs olursun çok iyi gelecektir.. Anneciğin de güzel güzel bakar sana.. Sıkılırsan da dönersin.
Şimdi geldi canım.. Teşekkür ederim..
Zaten sadece yüzmek için gitmek istiyorum ama eşimden ayrı kalma fikri pek hoşuma gitmiyor.
Bir de korkuyorum oralarda birşey olur diye.
Canım benim, son zamanlarda eşin çok yoğun çalışıyor zaten, hem geç geliyor, hem cumartesi de çalışıyor, çocukcağızın bir pazarı var.. Bir, bilemedin iki hafta kalbilirsin bence..
Eğer 10.00-16.00 saatleri arasında plajda olmazsan hiçççç bişiicik olmaz Allahın izniyle.
doğru söylüyorsun ama işte ben eşime biraz düşkünüm kaydirigubbakcemile3
annemlerim gitmesine 2 hafta var daha bakalım o zamana kadar kararımı veririm herhalde
benimde bugün midem bulanıyor şimdi biraz limonata içtim iyi geldi
sevgili pozitivist;
mesajının önyargılı ve gereksiz.
Bebek sahibi olmak istediğini değil başka şeyler düşündürüyor.
Daha evvel de yazmıştın ve arkadaşlarım içtenlikle güzelce cevaplamışlardı seni.
Bak arkadaşım, bizim topiğimizde bulunan tüm arkadaşlarım doktorumuzun ne kadar özverili çalıştığını, bizlere inanılmaz değer verdiğini, hastanemizin çok sıkı bir hastane olduğunu ve ekibin her üyesinin çok başarılı, güleryüzlü ve içten olduğunu bilir.
Aydın beyin en fazla 7 gün olan yokluğunda da takibimiz yapılır ve her daim bizimle ilgilenilir. Telefona bakan hiçkimse de aydın bey yok, yerine bakan doğum izninde demez.. çünkü böyle bir durum sözkonusu değil.
yazdığın tüm mesajları okudum az evvel.. Her merkeze söyleyecek bir lafın olmuş.
Ama bizim doktorumuza ve hastanemize sataşma istersen olur mu?
bebek sahibi olmak istiyorsan topiğin ilk sayfasından itibaren okuyup, bilgi edinebilir, sonra da yukarıda yazdığın düşündürücü mesajın için utanabilirsin.
ayşegülcüm durumuna üzüldüm gerçekten umarım kısa sürede geçerCanım baş dönmesi de başladı, ama mide bulantısı perişan ediyor.. Kafamı kaldıramıyorum malesef. Zorla uyumaya çalışıyorum. Bir tuhafım.. Şunu yermisin, bunu yermisin kelimelerini bile duymaya tahammülüm yok.. Zavallı eşim tepinip duruyor. Dün akşam günlerdir yediğim patatesi (sade kumpir) bile gözüm görmek istemedi. Dün sabahki tostla geçirdim koca günü, akşam patates sakın alma diye tembihledim eşimi.. O da garibim geldi 20.00'de geldi beni uyandırdı, bişiiler yedi markete gitti.. Gece 22.30'da geri döndü ve aldığı elmalardan bir tane yedim.. Bir tost bir elma anlayacağın... Bugün de sabah tost görmek istemedi gözüm, tost yaptırmadım, yine bir elma yedim bu saate kadar.. Bişii yiyemiyorum, hiç bişiii içemiyorum ne olacak halimiz bilmiyorum. Tez geçer inşallah.. Neyseki kızlarım benim depolardan besleniyorlar
ben de söyliycek daha da bişiy bulamıyorum süpersin. sadece eklemek istiyorum: yoğunluğa gelince ben bugün ordaydım evet bekledim ama her bekletildiğimde özür dilediler ve bence yoğun olması güzel bişiy ne kadar doğru bi tercih yaptığımı hatırlamamı sağlıyor ve çok tercih edilen bi yerde olduğumu görüyorum.sevgili pozitivist;
mesajının önyargılı ve gereksiz.
Bebek sahibi olmak istediğini değil başka şeyler düşündürüyor.
Daha evvel de yazmıştın ve arkadaşlarım içtenlikle güzelce cevaplamışlardı seni.
Bak arkadaşım, bizim topiğimizde bulunan tüm arkadaşlarım doktorumuzun ne kadar özverili çalıştığını, bizlere inanılmaz değer verdiğini, hastanemizin çok sıkı bir hastane olduğunu ve ekibin her üyesinin çok başarılı, güleryüzlü ve içten olduğunu bilir.
Aydın beyin en fazla 7 gün olan yokluğunda da takibimiz yapılır ve her daim bizimle ilgilenilir. Telefona bakan hiçkimse de aydın bey yok, yerine bakan doğum izninde demez.. çünkü böyle bir durum sözkonusu değil.
yazdığın tüm mesajları okudum az evvel.. Her merkeze söyleyecek bir lafın olmuş.
Ama bizim doktorumuza ve hastanemize sataşma istersen olur mu?
bebek sahibi olmak istiyorsan topiğin ilk sayfasından itibaren okuyup, bilgi edinebilir, sonra da yukarıda yazdığın düşündürücü mesajın için utanabilirsin.
çook iyi yapmışsın temiz hava taze gıda oohh deniiz güneş bool bol eğlen dinlen.
Hosbuldum :))
ayvalik cok guzel bir fikir, esin cok iyi dusunmus. Orda guzelce dinlen, tum elektrigini tuzlu sulara birak ve hafiflemis olarak don buraya
Ben temmuzu kapattim gibi. Onumuzdeki hafta yurtdisi, donunce tasinma isleri sonra bi hafta tatil :)) birde bakmisim agustos gelmis. Ne cabuk geciyor gunler.
Ayşegül, Utkumm, Grapes mail adreslerinizi göndermişsiniz sizlere şimdi yolladım resimleri.
Kızlarrr, sizin oralarda da kelebek istilası var mı?
mystryy canım valla öyle vücut direncim düştü biraz orada biraz toparlanırım. ameliyatta sağlam olmam lazım :)
ladybird canım sen nereye tatile gidiyorsun ?
bu sene çok kelebek var gerçekten, dün akşam film seyrederken bir kelebek girdi eve eşime öldür onuuuuuuu dedim ama ne dese begenirsiniz?
ben öldüremem:)
ben havalandım ama yakalayamadım malum zaten çok sportmenimdir:)
sancux canım bende aynen senin gibiyim eşimi bırakmaya gönlüm razı olmuyor ama işleri çok yogun bende 1 haftalıgına kacacagım, sende öyle yapabilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?