Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Dün 4-5 adet kelebeği kovaladım eve girmeye çalışıyorlardı. Büyük kelebekler hemde.
Bu durum mystry nin hoşuna pek gitmeyecek.

Ayyy evett Mystryy ve eşinin halini düşünemiyorum.. Zavallı kapıcıları sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kahvaltıda da konuşmuştuk canım.. Göze alabiliyorsan git tabiii. Hem dinlenirsin, hem yüzer spor yapmıs olursun çok iyi gelecektir.. Anneciğin de güzel güzel bakar sana.. Sıkılırsan da dönersin.

Zaten sadece yüzmek için gitmek istiyorum ama eşimden ayrı kalma fikri pek hoşuma gitmiyor.
Bir de korkuyorum oralarda birşey olur diye.

Zaten sadece yüzmek için gitmek istiyorum ama eşimden ayrı kalma fikri pek hoşuma gitmiyor.
Bir de korkuyorum oralarda birşey olur diye.

Canım benim, son zamanlarda eşin çok yoğun çalışıyor zaten, hem geç geliyor, hem cumartesi de çalışıyor, çocukcağızın bir pazarı var.. Bir, bilemedin iki hafta kalbilirsin bence..
Eğer 10.00-16.00 saatleri arasında plajda olmazsan hiçççç bişiicik olmaz Allahın izniyle.

doğru söylüyorsun ama işte ben eşime biraz düşkünüm kaydirigubbakcemile3
annemlerim gitmesine 2 hafta var daha bakalım o zamana kadar kararımı veririm herhalde

doğru söylüyorsun ama işte ben eşime biraz düşkünüm kaydirigubbakcemile3
annemlerim gitmesine 2 hafta var daha bakalım o zamana kadar kararımı veririm herhalde

E onu da götürr kaydirigubbakcemile3
Hadi daha iki hafta varmış, iç sesin o vakte kadar seni yönlendirir.

Aysegulcum dedigin tum seylere katiliyorum detay bilmeden arkadasimiz futursuzca konusmus.kendisine tavsiyem anlayip dinlemeden tam arastirmadan ve tavsiye aldiginda da aldigi tavsiyelere itibar etmeden yorum yapmamidir.bilgilerine sunulur

Aysegulcum,kendine dikkat et sekercim bana sorarsan da en kisa surede durumunu aydin beye ilet derim.gecmis olsun canim benim.
Sancux sekercim bence de tatil yaparsan rahatlarsin.cunku o kadar zor bir surecten gectik ve geciyoruz ki...bu arada senin 800 ve 1600 degerlerin kacinci gun degerleriydi canim?
Utkumm insallah ramazandan once bir daha eslerimizle bulusmsk nasip olur hemde coook guzel olur.
Mystryy sana da gecmis olsun canim.dikkat et kendine.bende adanaliolarak kebap ve kunefe hastasiyim.dayanmak mumkun mu bu lezzetlere

kizlar bende su anda ki durum beyaz akintim var artarak devam ediyor,goguslerim sis,kanim sis bazen kasigim agriyor ve biraz da belim.bunlar bu surecte olan seyler di mi.daha mide bulantisi ve koku hassasiyeti olusmadi.opuyorum hepinizi....

herkese günaydın:)
ayşegülcüm durumuna üzüldüm gerçekten umarım kısa sürede geçer
ayrıca aydın bey geldi bugün hastanedeydi görüşebilirsin

ben de söyliycek daha da bişiy bulamıyorum süpersin. sadece eklemek istiyorum: yoğunluğa gelince ben bugün ordaydım evet bekledim ama her bekletildiğimde özür dilediler ve bence yoğun olması güzel bişiy ne kadar doğru bi tercih yaptığımı hatırlamamı sağlıyor ve çok tercih edilen bi yerde olduğumu görüyorum.
ve herkesle detaylı bi şekilde itinayla ilgileniyolar hatta fazla sabırlılar diyebilirim.

çook iyi yapmışsın temiz hava taze gıda oohh deniiz güneş bool bol eğlen dinlen.

mystryy canım valla öyle vücut direncim düştü biraz orada biraz toparlanırım. ameliyatta sağlam olmam lazım :)

ladybird canım sen nereye tatile gidiyorsun ?

Kızlarrr, sizin oralarda da kelebek istilası var mı?

bu sene çok kelebek var gerçekten, dün akşam film seyrederken bir kelebek girdi eve eşime öldür onuuuuuuu dedim ama ne dese begenirsiniz?
ben öldüremem:)
ben havalandım ama yakalayamadım malum zaten çok sportmenimdir:)
sancux canım bende aynen senin gibiyim eşimi bırakmaya gönlüm razı olmuyor ama işleri çok yogun bende 1 haftalıgına kacacagım, sende öyle yapabilirsin?

mystryy canım valla öyle vücut direncim düştü biraz orada biraz toparlanırım. ameliyatta sağlam olmam lazım :)

ladybird canım sen nereye tatile gidiyorsun ?

canım kendine dikkat et, aslında dün akşamüstü iş dönüşü bende fena oldum bayılacak gibi oldum eşim gelip duraktan aldı beni, yemek yiyip uzandım

Benimki de hiç kıyamazz... Börtü, böcek, kelebek... eliyle yakalar dışarı atar. Allahtan tüm pencerelerimizde sineklik var.. Hiçbişii girmiyor ama, sinekliklerin arkasından dışarıyı seyreden kedoşum kelebeklere deli oluyor.. Garip garip sesler çıkartıyor, gözü hep kelebeklerde.

Melisciğim;
Cumartesi opu olacakmış, hadi hayırlısı canım.
Bu arada Yumurtalarını iki kere sordum ama cevap alamadım.. Son defa soruyorum sempatiksalakcinni Kaç yumurtan gelişti, boyutları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…