Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux;
Eşim 11 adet fotografı aktarmış, bana göndermiş, kızların mail adresleri sende var diye bende sana gönderdim canım...

Melisciğim;
Cumartesi opu olacakmış, hadi hayırlısı canım.
Bu arada Yumurtalarını iki kere sordum ama cevap alamadım.. Son defa soruyorum sempatiksalakcinni Kaç yumurtan gelişti, boyutları nasıl?

teşekkür ederim:)
ayy pardon canım hiç görmedim güya takip ediyorum kaçırmışım :kedi:
yazim : toplam 13 ama ufaklar var bu günlük boyutları
sağ:20, 17, 16, 15, 13, 10, 9, 9 mm
sol:19, 16, 15, 12, 9 mm
öyle işte :) yarın çatlatma iğnesi olcak umarım kaliteli olurlar

canım kendine dikkat et, aslında dün akşamüstü iş dönüşü bende fena oldum bayılacak gibi oldum eşim gelip duraktan aldı beni, yemek yiyip uzandım

sende kendine dikkat et canım hatay havası sanada iyi gelecek inşallah
bomba gibi döneceğiz istanbula

Bende birkaç şey söylemek istedim.
Bizim doktorumuz tüm amerikanda senelerdir en iyi jinekolog seçilen birisi yoğun olması çok normal biz ona tedavi olabilen şanslı kişileriz . Ebru HN. doğum izninde evet biraz zor oldu bu dönem ama gökten zembille birini getirip hastaları ona emanet etmeyi eminim Aydın bey istememiştir. Senelerdir bir arada olan bir ekip var orada Aydın Beyin ve ekibin varlığı herşeyi gölgeliyor.
Tercih meselesi istemeyen gitmesin

sende kendine dikkat et canım hatay havası sanada iyi gelecek inşallah
bomba gibi döneceğiz istanbula

inşaallah canım...
mariner bu arada seninle adana ile ilgili konusamadık bir türlü bi dahaki bulusmada konusuruz inş. ben üniversiteyi adanada okudum cok severim adanayı

Süpermiş kaliteleride güzel olacak canım hiç merak etme sırnaşık şey
Cumartesi opu bu yumurtalara göre büyük ihtimal perşembe transferin olur canım :teytey:

arkadaslar hiç gerek yoktu bu kadar cevap vermeye herkes istedigi yere gitsin biz burda kimseyi zorla ikna etmiyoruz tek derdimiz bebeklerimizi kucagımıza almak

Aysegulll,mystryyyy,sancuxxxx
kizlar test ve pitpit arasindaki surecte bende olanlar ve olmayanlarla ilgili birkac bisey sormustum ama cevap vermediniz(((((((

kızlar selam,

foto dağıtımını en bi hamileye bıraktınız demek. yuhh size ohaoldumsmile eh bu durumda sancuxcum mailleri bana da fw edersin di mi? :kedi: özelden yazıyorum mail adresimi.

ayşegül çıkarsan bile bir şeyler yemeye çalış bence. bir yarım saat bile birşeyleri midende tutabilsen keşke... böyle giderse bak serum desteği gerekebilir. hadi canım biraz zorla kendini...

utkum ve grapes sizlere şimdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller... darısı başımıza...

meliss yum.lar gayet iyi. ben de salı olur transferin diyorum.. 1 mi, 2 mi transfer edilecek canım?

mariner, telaşlanma ve pc başında takılıp kalma bakiiim. kısa bir süre sonra keseleri göreceksin ve başka bir şey de görmeyecek gözün delikafadulden

arkadaşlar cevap vermiş aslında yazmasam olacak hani ama ekleyim bende bana alıntı yapmışsın. benim ilk görüşmemden en son transferime kadar Aydın bey vardı. test günümde Amerikada'ydı sadece bugün döndü ve bu hafta yada önümüzdeki haftada görüşeceğiz mutlaka. bugüne kadar hastenede beni tersleyen bilgilendirmeyen tek personel olmadı. diğer arkadaşlarımda Aydın beyin yokluğunda asla ortada bırakılmadı tüm ekip bir bütün ve hepsi kendince başarılı doktor ve hemşireler.

Kızlarrr, sizin oralarda da kelebek istilası var mı?

Adapazarında her sene tam 30 ağustos ta kelebek basar o gece özellikle yağar daha doğrusu. hatta araçlar kaza yapıyor yerler bembeyaz kelebek oluyor kayıyorlar çünkü. sadece tek gece tonla kelebek :)) bu sene istanbul u bastılar galiba :) biz alışığız yani :)) tv de haberlerde veriyorlar bunu belki rastlamışsınızdır.

arkadaşlar ben bugün izmitteydim izin aldım öğlende eşimin yeğeni Kocaeli Tıp Fakültesinden mezun oldu yemin ve diploma törenleri vardı..
grur vericiydi. aileler mutlu genç hekimler mutlu harika bir gündü. maşallah 85 yeni hekim katıldı sağlık sektörüne :))
ablamız yani yeğenimizin annesi mutluluktan gözyaşları içinde seyretti kızının başarısını.. hepsi gencecik, güleryüzlü, heyecanlıydı... nasıl güzel bir meslek olduğunu bugün bir kere daha anladık. hepimiz grur duyduk bu başarılı genç doktorlarımızla. bende bol bol foto çekme işini üstlendim. bakalım sırada uzmanlık var. sonra sonra uzuuun bir yoool işte... daha kaç yıllar sürer gider her birini farklı alanlarda başarılarda takip ederiz ileride bahtları yolları açık olsun. başarıları daim olsun. aferin bu güzel çocuklara...

arkadaslar hiç gerek yoktu bu kadar cevap vermeye herkes istedigi yere gitsin biz burda kimseyi zorla ikna etmiyoruz tek derdimiz bebeklerimizi kucagımıza almak

Sorumu sorarken olumlu veya olumsuz hiç bir yorum yapmadım. Niyetim zaten orası adına olumlu veya olumsuz bir tartışma yapmak da hiç değil. Sadece son derece net olan gerçek bir durumu söyleyip sizin tecrübelerinizi sordum. Cevapların bu kadar duygusal ve hatta kızgınlık yansıtmasını da anlamış değilim. Sanki iki taraf kavgaya tutuşmuş gibi bir hava var. Stresden olsa gerek. Herneyse, hepinize dileğinize kavuşmanızı dilerim. Keşke hiç sormasaydım ve bu strese sebep olmasaydım.

Zaten sadece yüzmek için gitmek istiyorum ama eşimden ayrı kalma fikri pek hoşuma gitmiyor.
Bir de korkuyorum oralarda birşey olur diye.

canım bence yüzmek iyi gelicektir eh eşinden ayrı kalmak iyi değil tabii bu aralar bende yapıştım kocama çocuk gibi ya çok özlersen dönersin bir kaç gün bile iyi gelicektir.

canım akıntı çok çok normal hatta hepte olucak akıntın bundan sonra.mide bulantısı için daha erken ama umarım hiç hiç olmaz bende geçen sene oohh ne güzeel bulantım falan yook diyordum ama sonra bir başlamıştı ayyy fenaydı çok ama bu sene çok şükür olmadı 1-2 güncük oldu eh o kadar da olsun ama Allah acıdı galiba:) seninde inşallah hiiç olmaz bol bol beslenirsin.kasık ağrısı bendede ara ara hala oluyor e büyüyor rahim bebiş göğüslerim çok fenaydı ama 1-2 gündür sanki birazcık rahatladı gibi ya da ben mi alıştım acaba kaydirigubbakcemile3

hava mı atıyosun sen bana :1closedeyes:

Sayısı da, büyüklükleri de çok güzel canım.. Bugün de çatlatmanı oldumm mu, cumartesiye hazır olacak hepsi.. Sonra pıtır pıtır bölünecekler

Aysegulll,mystryyyy,sancuxxxx
kizlar test ve pitpit arasindaki surecte bende olanlar ve olmayanlarla ilgili birkac bisey sormustum ama cevap vermediniz(((((((

Tatlım;
Benim ikinci testten sonra hem sağ, hem de sol kasığımın dört-beş parmak yukarısında spazmlar olmaya başladı. Bu spazmlar gece, gündüz, yatarken, tam kalkarken, otururken, yürürken ve öksürürken her vakit olmaya başladı.. Halen de devam ediyor. Onun dışında herhangi bişii yok canım. Gögüslerdeki şişkinliği ve hassasiyeti söylememe gerek yok sanırım:)))

Teşekkür ederim canım.. Sen merak etme.. Az-buçuk bişiiler yemeye çalışıyorum. Dün sabah tost, gündüz bir tüysüz şeftali, akşam da küçük bir kase pirinç pilavı ve iki kaşık yoğurt yedim (sonra çıktı ama) .. Sabaha karşı 03.00'de de minik bir salkım üzüm.. Eşim pastanede satılan susamsız çubuklar var ya, ondan almış, sabah kalktığımdan bu yana da 10 çubuk yedim.. Çok iyi geldi.. Tost istemiyorlarmış kızlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…