Melisciğim;
Cumartesi opu olacakmış, hadi hayırlısı canım.
Bu arada Yumurtalarını iki kere sordum ama cevap alamadım.. Son defa soruyorum sempatiksalakcinni Kaç yumurtan gelişti, boyutları nasıl?
canım kendine dikkat et, aslında dün akşamüstü iş dönüşü bende fena oldum bayılacak gibi oldum eşim gelip duraktan aldı beni, yemek yiyip uzandım
Merhaba arkadaşlar. Aydın Bey Türkiye ile ABD arasında gidip gelirken hastaları ile yeterince ilgilenebiliyormu ? Anadolu sağlık merkezini teknoloji ve embriyolog olarak yeterli buluyormusunuz ? Geçen ay aramışdım Aydın Bey ABD de imiş. Onun yerine bakan doktor da doğum izninde dediler. Yani hemşirelerden başkası yoktu. Bu durum biraz düşündürdü beni. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
sende kendine dikkat et canım hatay havası sanada iyi gelecek inşallah
bomba gibi döneceğiz istanbula
teşekkür ederim:)
ayy pardon canım hiç görmedim güya takip ediyorum kaçırmışım :kedi:
yazim : toplam 13 ama ufaklar var bu günlük boyutları
sağ:20, 17, 16, 15, 13, 10, 9, 9 mm
sol:19, 16, 15, 12, 9 mm
öyle işte :) yarın çatlatma iğnesi olcak umarım kaliteli olurlar
Sancux;
Eşim 11 adet fotografı aktarmış, bana göndermiş, kızların mail adresleri sende var diye bende sana gönderdim canım...
Bende birkaç şey söylemek istedim.
Bizim doktorumuz tüm amerikanda senelerdir en iyi jinekolog seçilen birisi yoğun olması çok normal biz ona tedavi olabilen şanslı kişileriz . Ebru HN. doğum izninde evet biraz zor oldu bu dönem ama gökten zembille birini getirip hastaları ona emanet etmeyi eminim Aydın bey istememiştir. Senelerdir bir arada olan bir ekip var orada Aydın Beyin ve ekibin varlığı herşeyi gölgeliyor.
Tercih meselesi istemeyen gitmesin
Okey canim konusuruz bolbol:))))))inşaallah canım...
mariner bu arada seninle adana ile ilgili konusamadık bir türlübi dahaki bulusmada konusuruz inş. ben üniversiteyi adanada okudum cok severim adanayı
Merhaba arkadaşlar. Aydın Bey Türkiye ile ABD arasında gidip gelirken hastaları ile yeterince ilgilenebiliyormu ? Anadolu sağlık merkezini teknoloji ve embriyolog olarak yeterli buluyormusunuz ? Geçen ay aramışdım Aydın Bey ABD de imiş. Onun yerine bakan doktor da doğum izninde dediler. Yani hemşirelerden başkası yoktu. Bu durum biraz düşündürdü beni. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kızlarrr, sizin oralarda da kelebek istilası var mı?
arkadaslar hiç gerek yoktu bu kadar cevap vermeye herkes istedigi yere gitsin biz burda kimseyi zorla ikna etmiyoruz tek derdimiz bebeklerimizi kucagımıza almak
Dün 4-5 adet kelebeği kovaladım eve girmeye çalışıyorlardı. Büyük kelebekler hemde.
Bu durum mystry nin hoşuna pek gitmeyecek.
Kahvaltıda da konuşmuştuk canım.. Göze alabiliyorsan git tabiii. Hem dinlenirsin, hem yüzer spor yapmıs olursun çok iyi gelecektir.. Anneciğin de güzel güzel bakar sana.. Sıkılırsan da dönersin.
Zaten sadece yüzmek için gitmek istiyorum ama eşimden ayrı kalma fikri pek hoşuma gitmiyor.
Bir de korkuyorum oralarda birşey olur diye.
Aysegulcum,kendine dikkat et sekercim bana sorarsan da en kisa surede durumunu aydin beye ilet derim.gecmis olsun canim benim.
Sancux sekercim bence de tatil yaparsan rahatlarsin.cunku o kadar zor bir surecten gectik ve geciyoruz ki...bu arada senin 800 ve 1600 degerlerin kacinci gun degerleriydi canim?
Utkumm insallah ramazandan once bir daha eslerimizle bulusmsk nasip olur hemde coook guzel olur.
Mystryy sana da gecmis olsun canim.dikkat et kendine.bende adanaliolarak kebap ve kunefe hastasiyim.dayanmak mumkun mu bu lezzetlere
kizlar bende su anda ki durum beyaz akintim var artarak devam ediyor,goguslerim sis,kanim sis bazen kasigim agriyor ve biraz da belim.bunlar bu surecte olan seyler di mi.daha mide bulantisi ve koku hassasiyeti olusmadi.opuyorum hepinizi....
Benimki de hiç kıyamazz... Börtü, böcek, kelebek... eliyle yakalar dışarı atar. Allahtan tüm pencerelerimizde sineklik var.. Hiçbişii girmiyor ama, sinekliklerin arkasından dışarıyı seyreden kedoşum kelebeklere deli oluyor.. Garip garip sesler çıkartıyor, gözü hep kelebeklerde.
teşekkür ederim:)
ayy pardon canım hiç görmedim güya takip ediyorum kaçırmışım :kedi:
yazim : toplam 13 ama ufaklar var bu günlük boyutları
sağ:20, 17, 16, 15, 13, 10, 9, 9 mm
sol:19, 16, 15, 12, 9 mm
öyle işte :) yarın çatlatma iğnesi olcak umarım kaliteli olurlar
Aysegulll,mystryyyy,sancuxxxx
kizlar test ve pitpit arasindaki surecte bende olanlar ve olmayanlarla ilgili birkac bisey sormustum ama cevap vermediniz(((((((
kızlar selam,
foto dağıtımını en bi hamileye bıraktınız demek. yuhh size ohaoldumsmile eh bu durumda sancuxcum mailleri bana da fw edersin di mi? :kedi: özelden yazıyorum mail adresimi.
ayşegül çıkarsan bile bir şeyler yemeye çalış bence. bir yarım saat bile birşeyleri midende tutabilsen keşke... böyle giderse bak serum desteği gerekebilir. hadi canım biraz zorla kendini...
utkum ve grapes sizlere şimdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller... darısı başımıza...
meliss yum.lar gayet iyi. ben de salı olur transferin diyorum.. 1 mi, 2 mi transfer edilecek canım?
mariner, telaşlanma ve pc başında takılıp kalma bakiiim. kısa bir süre sonra keseleri göreceksin ve başka bir şey de görmeyecek gözün delikafadulden
Adapazarında her sene tam 30 ağustos ta kelebek basar o gece özellikle yağar daha doğrusu. hatta araçlar kaza yapıyor yerler bembeyaz kelebek oluyor kayıyorlar çünkü. sadece tek gece tonla kelebek :)) bu sene istanbul u bastılar galiba :) biz alışığız yani :)) tv de haberlerde veriyorlar bunu belki rastlamışsınızdır.
arkadaşlar ben bugün izmitteydim izin aldım öğlende eşimin yeğeni Kocaeli Tıp Fakültesinden mezun oldu yemin ve diploma törenleri vardı..
grur vericiydi. aileler mutlu genç hekimler mutlu harika bir gündü. maşallah 85 yeni hekim katıldı sağlık sektörüne :))
QUOTE]
Hoşgeldin Geshenk;
Farkındaysan senin üstüne pek gelmiyoruz.. Bir an evvel geri dönmeni bekliyoruz..
Yeğenini tebrik ederim.. Hayırlı uğurlu olsun.. İnşallah istediği alanda uzmanlığını da yapar, iyi bir doktorumuz olur..
Biliyoymusun 30 Ağustos benim doğum günüm de o yüzden o kelebekler çıkıyorrr sempatiksalakcinni
hava mı atıyosun sen bana :1closedeyes:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Napiiiim şekerim malzeme verdinn
Haa bu arada eşim ne yaptılar ev baktılar mı diyip duruyor , sen de bişii söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?