Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sevgili Pozitivist;
Bizlerde sana başarılar dileriz.

Evet canım, zamanı değilmiş.. Herşeyde bir hayır vardır.. Sen de kısa bir süre sonra inşallah kendini daha iyi hissedeceksin.. Annelikten vazgeçmek yok.. Buz bebişlerin dört gözle seni bekliyorlar canım.. Hep onlarla prosedür daha kısa ve kolay.. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen..
Şeyyy ben 30 Ağustos, kardeşim de 19 Mayısss ikimiz de bayram çocuklarıyısss.. sempatiksalakcinni

Süpermiş kaliteleride güzel olacak canım hiç merak etme sırnaşık şey
Cumartesi opu bu yumurtalara göre büyük ihtimal perşembe transferin olur canım :teytey:
kaydirigubbakcemile2 bakalım ben de çok heyecanlıyım ne zaman yapıcaklar transferi nasıl geçicek:) görücaz

meliss yum.lar gayet iyi. ben de salı olur transferin diyorum.. 1 mi, 2 mi transfer edilecek canım?

tek yumurta transfer edilcek canım ilk denemem olduğundan

Canim yaa.insallah merakla 12 temmuzu bekliyorummmmm....

Canım iyi olman çok sevindim
Dondurulmuşlara hepimiz endişeyle bakıyoruz nedense ama Aydın Bey öyle düşünmüyor şansınız her zaman var diyor , birde kahvaltıda mystryy ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum tüm engelleri aşıp transfere kadar geliyorlar, onlarda güçlü demişti çok hoşuma gitti. Donukları denemekten sakın vazgeçme hazır olduğun zaman tabi
Canım seni çok seviyoruz biz eski espirili Geshenk'i istiyoruz opuyorumnanaktan

Hu huuu kıslarrr, nerdesinissss

Ayşegülcüm nasılsın biz çok dırdır ettik şikayeti kestin sende
Ben hazırlık yapıyorum yarın sabah yolcuyuz sırnaşık şey sabah adaya gittim tatil için bir kaç şey aldım geldim. bugün evlilik yıldönümümüz biraz valiz yapıp akşam yemek için hazırlanıcam sırnaşık şey

canım evlilik yıldönümünü kutlarım öncelikle. nice mutlu huzurlu eşinle daima beraber ve en yakın zamanda çoğalmış olarak upuzun sürer gider evliliğin inşallah.
nereye yolculuk bu arada?
bende niyetlenip kaldım araştırıyorum uygun bir yerler bulursam kısacık bir tatil var içimde ama maddiyat engelliyor bu yıl acık :)

ayşegülcüm evlere baktık ama eşim annemle konuşup bize yakın bir yer bulmaya ikna etti kısacası bizi değil onları taşımak istiyor

melisscim banada tek transfer edildi biliyorsun inşallah seninide tutucak hep beraber sevinicez

grapes şimdiden tekrar iyi tatiller yeni cicilerini giyy oohh hepimiz için keyifle dinlen sonrada bomba gibi dön. evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bu son başbaşa kutlamanız olsun seneye inşallah bebişinizle kutlayın.

ve geshenkcim seni çok özledim yazmaya korkuyorum eski neşeni özledim nolur donmuşlarla ilgili öyle olumsuz düşünme bak grapeste sağolsun yazmış fikrimi onlar çok dayanıklılar bu günlere kadar geliyorlar bu sefer olucak tabii sen kendini iyi hissettiğinde.bence kısacıkta olsa maddi olarak sarsmıyacak bir yere tatile gidin karı koca eminim çok iyi gelicek ikinizede biraz uzaklaşın istanbuldan mutlaka makul bir yer vardır.

Sana iyi yolculuklar grapescim.guzel tatil gecirmeni dilerim.evlilik yildonumunuz kutlu olsun.senle aramizda 5 gun var.bizde haftaya sali gunu 8.seneyi bitirecegiz insallah:))))nasibse bu sene esime guzel hediye verebilecegim.insallah sende en kisa surede vereceksin.git guzelce kafani bosalt deniz kum gunes. Ohhhhne guzel:))))))

Sekercim bence cook guzel kuzucuklar. Tahminim sali gunu transferin olur veeeee ayin 18 ndeee test sonucun 300 lu deger olur canim hadi hayirlisi....

aa ne güzel kaydirigubbakcemile2 evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice mutlu seneler dilerim...ve ii tatiller :dance:

Sekercim bence cook guzel kuzucuklar. Tahminim sali gunu transferin olur veeeee ayin 18 ndeee test sonucun 300 lu deger olur canim hadi hayirlisi....

ayy o pozitif sonucu görim de o günü iple çekiyorum :) hangi deneme de olursa olsun o günü bekliycam kaydirigubbakcemile2
şimdiden sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gerçekten bu sene sizin için daha özel olucak kaydirigubbakcemile2 bizim ki de 13 ünde ama o zamana kadar sonucu alamıycam neyse bizde 3 kişi olabiliriz düşüncesiyle özel bi gün geçiririz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…