Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

İnşallah canım çok teşekkürler.
Yarın öğleden sonra Ayvalığa gidiyoruz operasyon öncesi kısa bir tatil yapmak istedim. Annemlerin orada yazlığı var oraya gidicez bende fazla masraf olmasın diye yazlığı tercih ettim canım. O bölgede çok uygun pansiyonlar varmış bende fazla gitmediğim için bilmiyorum ama internetten araştırabilirsin canım

mystryy canım inşallah seneye bebişim yanımda olur onunla kutlarız :) Allah senin sesini duysun arkadaşım sırnaşık şey

mariner canım sende en güzel evlilik yıldönümü hediyeni almış olacaksın 12 temmuzda . Tranfer sonrası hep 1 temmuzda kalpatışlarını duyarız hediyemiz olur demiştim, olmadı önümüzde doğum günleri var onları beklicez artık sırnaşık şey
Bizim 4. senemiz bitti .

Keşke şikayetler kesilse de bende öyle kesmiş olsam.. Halim kalmıyor öğürmekten, çıkarmaktan...
Nice yıllar diliyorum canım.. Eşini de seni de çokk öpüyorum..

valla bakıyorum canım hiç bulamıyorum. fiyatları yok çoğunun. sen bir sorarmısın benim için oraları aslında tamda aklımda bu yıl hep balıkesir vardı ayvalık altınoluk sarımsaklı hangisi olursa. fakat bişi bulamadım. çıralıyı tavsiye etti bir kaç arkadaş sakin aile yeri dediler. bakalım artık uyarsa gideriz uymazsa seneye nasipse. sana iyi eğlenceler canım. kafanı rahatlat bedenini dinlendir güzelce öyle gel. öpüyorum seni. hayırlı yolculuk.

günaydın kızlar; opuyorumnanaktan
ev taşıyorum :bbo: o nedenle fazla giremiyorum nete.bende dün tedaviye başladım .geçen ay polip ameliyatı olmuştum biliyorsunuz.adetimi bekliyordum zaten sürekli kanamam vardı.dün aydın bey adet görmüşsün hatta 2 gün geçmiş rahim zarı kalınlaşmaya başlamış dedi akannehir haplara başlayalım ayın 13 de rahim zarı uygun kalınlığa gelirse öyle karar veririz transfere dedi.yani kesin değil henüz.adet olduğumu nasıl anlayamadım yaa o kadar hafif geçtiki günlük pet kullandım çok çok azdı. eyvahedigeldismile
canlarım yaa rahim zarı kalınlığının ne kadar olması gerektiğini biliyor musunuz??? :sm_confused:
grapes,geshenk lütfen bizlerin yerine de tatilin keyfini çıkarın? sengözlerimebaksanab
meliss şans bu ay bizden yana olsun :Saruboceq: başka bu ay kimlerin transferi vardı ???
ayşegül canım benim keşke seninle aynı gün bende pozitif sonuç alsaydım da içim dışıma çıksaydı.dayanmaya çalış lütfen ye ye yee az kaldı 3 ayın dolmasına.eski neşeni kaybetmiş gördüm senin o kadar mı zor ya seni bile etkilediyse bu hamilelik.benim için kızlarına dokun tamam mı :CüvCüv: şutarafagitti
mainer;dikkat et canım kendine napalım bu yazda bölee yata yata geçsinn
kızlar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın Canımm;
Uzun zamandır sessizdin iyi olduğuna sevindim.. Demek sen de ev taşıyorsun, bu ay ev taşıma ayı herhalde kaydirigubbakcemile3 Ladyy de taşınacak..
Rahim kalınlığının ne olması gerektiğini şu an hatırlamıyorum canım.. Yanlız tedaviye başlarken reglinin ikinci günü muayene olunduğunda ölçüm yapıp söylüyordu Aydın Bey, bir de transfer öncesi.. Şu an söylediği rakamları hatırlamıyorum.. Birinde ince birinde kalın olması gerektiğini öğrenmiştim.. Ancak kesinlikle emin olmadığım bir bilgi.
Dayanmaya çalışıyorum canım.. Hala yatmaktan kurtulamadım.. Geçecek inşallah.. Ancak emin ol şaftım kaydı
Hadi bakalım inşallah haftaya salı günü güzel haberlerini alırız canım...
Allah işlerini rast getirsin..

Günaydın Kızlarrr;
Hepinizi kocamann öpüyoyummm.. Güzel ve hayırlı bir Cuma diliyorum..
sağol canım hepimiz için güzel bir gün olsun güzel bir haftasonu olsun diliyorum bende...

demekki çoğunluk temmuzda evlenmiş:) bizimde evlilik yıldönümümüz 24 Temmuz bizde 6. yılı bitiriyoruz 7. yıldan gün alıyoruz...
Allah eşlerimizle birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin ve beklenen yavrularımızı bize göndersin...
olumunekankayizsmile

amiiinn

günaydın kaydirigubbakcemile2
evet canım temmuz çocukları bizim olsun başka umut2010 un transferi var.
kendi rahim zarı kalınlığımı söylim sana ( ilk kontrolde söylemediler 2. günde çok ince olduğundan heralde)
adetin;
6. günü 5,5 mm
9. günü 7,5 mm ve en son 11. günü yani son kontrolümde çarşamba günü 9,5 mm idi güzel dediler bilmiyorum:)
kolay gelsin :)
amin:)

ayy eveet unuttum size söylemeyi 2li testim Allaha çok çok şükür negatif yani iyi çıktı.darısı başına ayşegülcüm

gözün aydın. oh ne güzel.

margaar kolay gelsin canım. sadece araştırma benimkisi belkide bakıp bakıp sitelerden yerimde sayabilirim sanal olarak yapıyorum anlayacağın tatilimi de. hayatım sanal olmuş haberim yokk :)))

diğer tüm arkadaşlar gününüz güzel olsun... cumanız hayırlı olsun.

ayşegülüm şaftınmı kaydı canım yaaa. o kadar güzel olursan tabi kıslar alır işte öyle şeklini kaydırırlar sırnaşık şey

Selam kızlar dün giremedim hiç.
Dün sabah kahvaltıdan sonra alışverişe gittim çok sıcaktı hava kötü oldum eve gelince soğuk duş aldım kendime gelmek için. Öğlen de annemle teyzem geldi akşama kadar oturduk iyi geldi bana.
Genelde evde yalnız olduğum için değişiklik oldu eskisi kadar anneme gidemiyorum.

Ne güzel değil mi cuma geldi.....
Eşimde yarın çalışmayacakmış çok mutluyum.
Yarın 10:30 da kontrolümüz var Nuri beye.
Hala heyecanlanıyorum o kadar çok gitmeme ragmen. Herşeyin iyi olduğunu duyana kadar devam ediyor.
Bakalım kaç kilo aldım 1 ay boyunca tahminimce 3 falan ama onların tartıları farklı oluyor.

Bu arada Ayşegülcüm resimleri aldım teşekkür ederiz.
Bende mail adresi olan kızlara attım. Grapes, Utkumm, Gece
Başka isteyen varsa özelime mail adresini atsın yollarım.

Benim 12. ve 14. gün değerleriydi cnm.
Akıntın olması normal bende hala devam ediyor.
Şişlikler de normal mide bulantısı herkeste aynı zamanda başlamıyor benimde ilk zamanlar başlamamıştı.

dikkat et çoook hemde çoook.

Bu arada Ayşegülcüm resimleri aldım teşekkür ederiz.
Bende mail adresi olan kızlara attım. Grapes, Utkumm, Gece
Başka isteyen varsa özelime mail adresini atsın yollarım.

bende istiyorum. o gün yoktum ama görmek istiyorum sizi genede mailim yokmuydu sende yazayım özeline o zaman.

merhaba kızlar, herkeze hayırlı cumalar diliyorum.. a.s.
izne ayrılınca sizlere daha cok vakit ayıracagıma soz vermıstim ama kosturmacalarım hic bitmedi temizlik,alısveris derken bi hafta gecti biliyorsunuz ablam da tedaviye baslamıstı cumartesi gunu onun yumurta toplaması var ama o gun benimde folikül takibim oldugu icin gidemicem ablacıgımın yanına
carşamba gunu kontrole gittim ve ilk igneme basladım kızlar (cogunuzun nihayet dedigini duyar gibi oluyorum) endimetrium kalınlıgı icin endişelerimiz vardı ama cok sukur adetin 3.gunu incelme oldu ve baslayabildik pazartesi gunu ebru hanım cok kalın oldugunu ve baslayamama ihtimalinden bahsetmisti
kim sormustu hatırlamıyorum ama endimetrium kalınlıgı ile ilgili bi soru vardı bu aralar ben de fazla ilgilendigimden hemen bildiklerimi aktarayım arkadaslar,
bu bizim kullandıgımız ilaclar rahim duvarı kalınlıgını kalınlastırıyor o yuzden bu ilaclara baslamadan onceki istenen kalınlık maximum 4-6 mm civarı cunku tedavi sırasında ilaclar yuzunden 9 mm bulması bekleniyor ki emriyolar duvalara gomulebilsin yani tutunabilsin.. adetin 2.gunu 4-6 mm istenen kalınlık transfer oncesi de 8-9 mm
bu ay ki folikul sayımı aydın bey malesef kontroldeki sayıdan az buldu solda 3/4, sagda 3/4 tane dedi o yuzden ilacı planlanan dozdan fazla basladık bakalım hayırlısı cumartesi 2.takibime gidecem melisscim insallah bu sefer bulusabilcez sen saat kacta orda olacaksın? ben 09:30 da orda olucam insallah
aysegulcum mide bulantısını yogun yasıyorsun ikiz oluncada hersey iki katı oluyor malesef
iş yerinden bi arkadasım gecen sene ikiz hamilelik yasadı ve onunda malesef mide bulantıları coktu serumla beslendi once sonra doktorunu degistirmek zorunda kaldı ve yeni doktoru eczanelerde satılan bi bileklik onerdi tamamen hamileler icin tasarlanmıs bi bileklik mide bulantısını minimuma indiriyor mystrry ve esi biliyorlardır diye tahmin ediyorum bi arastırım aydın beye sorabilirisin bence belki iyi gelir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…