melisscim banada tek transfer edildi biliyorsun inşallah seninide tutucak hep beraber sevinicez
canım evlilik yıldönümünü kutlarım öncelikle. nice mutlu huzurlu eşinle daima beraber ve en yakın zamanda çoğalmış olarak upuzun sürer gider evliliğin inşallah.
nereye yolculuk bu arada?
bende niyetlenip kaldım araştırıyorum uygun bir yerler bulursam kısacık bir tatil var içimde ama maddiyat engelliyor bu yıl acık :)
ayşegülcüm evlere baktık ama eşim annemle konuşup bize yakın bir yer bulmaya ikna ettikısacası bizi değil onları taşımak istiyor
melisscim banada tek transfer edildi biliyorsun inşallah seninide tutucak hep beraber sevinicez
grapes şimdiden tekrar iyi tatiller yeni cicilerini giyy oohh hepimiz için keyifle dinlen sonrada bomba gibi dön. evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bu son başbaşa kutlamanız olsun seneye inşallah bebişinizle kutlayın.
ve geshenkcim seni çok özledim yazmaya korkuyorum eski neşeni özledim nolur donmuşlarla ilgili öyle olumsuz düşünme bak grapeste sağolsun yazmış fikrimi onlar çok dayanıklılar bu günlere kadar geliyorlar bu sefer olucak tabii sen kendini iyi hissettiğinde.bence kısacıkta olsa maddi olarak sarsmıyacak bir yere tatile gidin karı koca eminim çok iyi gelicek ikinizede biraz uzaklaşın istanbuldan mutlaka makul bir yer vardır.
Sana iyi yolculuklar grapescim.guzel tatil gecirmeni dilerim.evlilik yildonumunuz kutlu olsun.senle aramizda 5 gun var.bizde haftaya sali gunu 8.seneyi bitirecegiz insallah:))))nasibse bu sene esime guzel hediye verebilecegim.insallah sende en kisa surede vereceksin.git guzelce kafani bosalt deniz kum gunes. Ohhhhne guzel:))))))
Ayşegülcüm nasılsın biz çok dırdır ettik şikayeti kestin sende
Ben hazırlık yapıyorum yarın sabah yolcuyuz sırnaşık şey sabah adaya gittim tatil için bir kaç şey aldım geldim. bugün evlilik yıldönümümüz biraz valiz yapıp akşam yemek için hazırlanıcam sırnaşık şey
ayşegülcüm evlere baktık ama eşim annemle konuşup bize yakın bir yer bulmaya ikna ettikısacası bizi değil onları taşımak istiyor
QUOTE]
Hadii yaaa... Ben çok ümitlenmiştim siz de bu tarafa gelirsiniss diye.. Sağlık olsunn
İnşallah canım çok teşekkürler.
Yarın öğleden sonra Ayvalığa gidiyoruz operasyon öncesi kısa bir tatil yapmak istedim. Annemlerin orada yazlığı var oraya gidicez bende fazla masraf olmasın diye yazlığı tercih ettim canım. O bölgede çok uygun pansiyonlar varmış bende fazla gitmediğim için bilmiyorum ama internetten araştırabilirsin canım
günaydın kızlar; opuyorumnanaktan
ev taşıyorum :bbo: o nedenle fazla giremiyorum nete.bende dün tedaviye başladım.geçen ay polip ameliyatı olmuştum biliyorsunuz.adetimi bekliyordum zaten sürekli kanamam vardı.dün aydın bey adet görmüşsün hatta 2 gün geçmiş rahim zarı kalınlaşmaya başlamış dedi akannehir haplara başlayalım ayın 13 de rahim zarı uygun kalınlığa gelirse öyle karar veririz transfere dedi.yani kesin değil henüz.adet olduğumu nasıl anlayamadım yaa o kadar hafif geçtiki günlük pet kullandım çok çok azdı. eyvahedigeldismile
canlarım yaa rahim zarı kalınlığının ne kadar olması gerektiğini biliyor musunuz??? :sm_confused:
grapes,geshenk lütfen bizlerin yerine de tatilin keyfini çıkarın? sengözlerimebaksanab
meliss şans bu ay bizden yana olsun :Saruboceq: başka bu ay kimlerin transferi vardı ???
ayşegül canım benim keşke seninle aynı gün bende pozitif sonuç alsaydım da içim dışıma çıksaydı.dayanmaya çalış lütfen ye ye yee az kaldı 3 ayın dolmasına.eski neşeni kaybetmiş gördüm senin o kadar mı zor ya seni bile etkilediyse bu hamilelik.benim için kızlarına dokun tamam mı :CüvCüv: şutarafagitti
mainer;dikkat et canım kendine napalım bu yazda bölee yata yata geçsinn
kızlar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Mystryy;
Test sonucunu alacaktın haftabaşında.. Hiç bahsetmedin canım?
sağol canım hepimiz için güzel bir gün olsun güzel bir haftasonu olsun diliyorum bende...Günaydın Kızlarrr;
Hepinizi kocamann öpüyoyummm.. Güzel ve hayırlı bir Cuma diliyorum..
sağol canım hepimiz için güzel bir gün olsun güzel bir haftasonu olsun diliyorum bende...
demekki çoğunluk temmuzda evlenmiş:) bizimde evlilik yıldönümümüz 24 Temmuz bizde 6. yılı bitiriyoruz 7. yıldan gün alıyoruz...
Allah eşlerimizle birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin ve beklenen yavrularımızı bize göndersin...
olumunekankayizsmile
evet canım temmuz çocukları bizim olsungünaydın kızlar; opuyorumnanaktan
ev taşıyorum :bbo: o nedenle fazla giremiyorum nete.bende dün tedaviye başladım.geçen ay polip ameliyatı olmuştum biliyorsunuz.adetimi bekliyordum zaten sürekli kanamam vardı.dün aydın bey adet görmüşsün hatta 2 gün geçmiş rahim zarı kalınlaşmaya başlamış dedi akannehir haplara başlayalım ayın 13 de rahim zarı uygun kalınlığa gelirse öyle karar veririz transfere dedi.yani kesin değil henüz.adet olduğumu nasıl anlayamadım yaa o kadar hafif geçtiki günlük pet kullandım çok çok azdı. eyvahedigeldismile
canlarım yaa rahim zarı kalınlığının ne kadar olması gerektiğini biliyor musunuz??? :sm_confused:
meliss şans bu ay bizden yana olsun :Saruboceq: başka bu ay kimlerin transferi vardı ???
amin:)demekki çoğunluk temmuzda evlenmiş:) bizimde evlilik yıldönümümüz 24 Temmuz bizde 6. yılı bitiriyoruz 7. yıldan gün alıyoruz...
Allah eşlerimizle birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin ve beklenen yavrularımızı bize göndersin...
olumunekankayizsmile
ayy eveet unuttum size söylemeyi 2li testim Allaha çok çok şükür negatif yani iyi çıktı.darısı başına ayşegülcüm
Aysegulcum,kendine dikkat et sekercim bana sorarsan da en kisa surede durumunu aydin beye ilet derim.gecmis olsun canim benim.
Sancux sekercim bence de tatil yaparsan rahatlarsin.cunku o kadar zor bir surecten gectik ve geciyoruz ki...bu arada senin 800 ve 1600 degerlerin kacinci gun degerleriydi canim?
kizlar bende su anda ki durum beyaz akintim var artarak devam ediyor,goguslerim sis,kanim sis bazen kasigim agriyor ve biraz da belim.bunlar bu surecte olan seyler di mi.daha mide bulantisi ve koku hassasiyeti olusmadi.opuyorum hepinizi....
Selam kızlar dün giremedim hiç.
Dün sabah kahvaltıdan sonra alışverişe gittim çok sıcaktı hava kötü oldum eve gelince soğuk duş aldım kendime gelmek için. Öğlen de annemle teyzem geldi akşama kadar oturduk iyi geldi bana.
Genelde evde yalnız olduğum için değişiklik oldu eskisi kadar anneme gidemiyorum.
Bu arada Ayşegülcüm resimleri aldım teşekkür ederiz.
Bende mail adresi olan kızlara attım. Grapes, Utkumm, Gece
Başka isteyen varsa özelime mail adresini atsın yollarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?