doğcaklar merak etme hiç:) zaten gecenin de dediği gibi bu çok genel bi problem biraz dikkat edersin hamur işi pilav tatlı azaltılır bu kadar:)Bu arada sonuçları aldım pek iç açıcı değil.
Limitleri hep aşmışım yani hamilelik şekeri çıktı.
Nuri beyi aradım hemen bir diyetisyene git dedi.
Takipe alınacak eğer düşmezse ilaç tedavisine başlanacakmış.
Bakalım kızlar ne olacak.
Hastanelere gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla sağlıkla doğsalar...
Melis'in dün transferi vardı nasıl acaba o da yazmamış. Umarım herşey yolunda gitmiştir.
doğcaklar merak etme hiç:) zaten gecenin de dediği gibi bu çok genel bi problem biraz dikkat edersin hamur işi pilav tatlı azaltılır bu kadar:)
yolundaydı canım:)
belirlenen saatten biraz geç de olsa transfer gerçekleşti kaydirigubbakcemile3
evden çıkmadan önce 1 litreye yakın su içtim transferden 2 saat önce ve bi türlü istenilen sıkışıklığa ulaşamadım sonra bi litre de hemen orda içince biraz da zıplayınca oldu sonunda
biraz belim filan ağrıyo onun dışında iyiyim bişiy hissetmiyorum umarın yerinde duruyodur
Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.
İnşallah 12 gün sonra müjdeli haberi alacağız senden.
Transfer edilen embriyonun kalitesi nasıldı cnm. Dondurulmuş kaç tane kaldı?
inşallah canım:)
iki tanesi 5aa diğerleri 4ab ... böyle gidiyodu diğerlerini hatırlamıyorum:)
5aa lardan biri transfer edildi diğeri tek tüpte donduruldu kalan 6 tanesi de 3 erli şekilde donduruldu.
aaaa zor bi gün geçirmişler gerçekten ama sonu ii bitmiş bebeklerin ve annelerinin sağlığı yerinde ya önemli olan o. Ayşegül canım çok geçmiş olsun ...kızlar hepinizi merak ettirdiğim için çok özür dilerim çarşamba kimse yoktuu bende biraz heyecan katayım dedim ama sonra çıktıım gittim akşam arkadaşlarımız geldi giremedim neyse dünde izin aldım ablacım geldi evi toparladı eşyalarımızı hazırladı buzdolobamı ayarldı pazara gittik azcık gezdim ordan ciciler aldım sonrada eve gelip dinlenip akşamda arkadaşıma gittim bebiş sevmeye.bebeğimiz erkek:))))pipisini gördük inşallah sağlıkla büyür içimde doğacağı güne kadar dün hepiniz için bebeğim için dua ettim bol bol ayşegülcüğüme de şifa duası okudum neden derseniz.akşam bizi aydın beyin numarasını almak için aradı biliyorsunuz annelerinin yanına gitmişti avşaya dün sabah kabızlığı için dupalac içmiş sonra isal ve kusmaya dönmüş bugün kontrolü olduğu için yola çıkmışlar yolda çok daha kötü olmuş ve kasıkları sancımaya başlamış dayanamamışlar tekirdağda bir hastaneye gitmişler kadın doğumcu bebeişlerin kalbini dinletmiş çok şükür bir sorun yok ancak malesef apandisit ve acil ameliyat olmalısınız demişler Aydın beyle ordaki doktor görüşmüş ve ASM'ye yola çıkmışlar havada berbattı şanslarına dün gece neyse ağrıyla sancıyla kusmayla isalle varmışlar asmye ve gece 2:30da ameliyat apandisit alınmış merak etmeyin bebekler Allaha çok şükür iyiler biz sabah hastanede gördük ayşegülü maşallah gerçektende çok güçlü arkadaşımızda eşine bugün akşam ya da yarın sabah çıkacaklar hastaneden hatta aydın beylede karşılaştık koridorda o da çok iyi ayşegül merak etmeyin bebeklerde hiç bir sıkıntı yok dedi ah işte böyle kızlar neyse Allah dün onlara güçlüğü yaşattılar ki şükretmeyi zaten biliyorlardı ama tekrar hatırlasınlar diye bu hamileliğinin inşallah en zor tecrübesiydi bir daha hiç zorluk yaşamayacaklar sağlıkla doğacak kızlar ve bizim bir dahaki hastane ziyaretimiz sadece bebiş ziyareti için olacak:) işte böyle kızlar...
saol cnm dinleniyorum evet gerçekten huzur veriyo bi yandan korkuyorum kaçar gider diye:) ama hayırlısı diyelim ...meliscim hayırlı olsun Allah güzel haberi sağlıkla nasib etsin dinlen canım bol bol iyi bak bebeğine şu an o seninle bu bile huzur veriyor insana:)
Canim hayirlisi olsun.guzelce tutunsun bebislerin sana.seninki 5.gun transferi olduguna gore 10 gun sonra test yapabilirsin zannedersem canim.insallah yuksek guzel degerler alacaksin.
doğcaklar merak etme hiç:) zaten gecenin de dediği gibi bu çok genel bi problem biraz dikkat edersin hamur işi pilav tatlı azaltılır bu kadar:)
yolundaydı canım:)
belirlenen saatten biraz geç de olsa transfer gerçekleşti kaydirigubbakcemile3
evden çıkmadan önce 1 litreye yakın su içtim transferden 2 saat önce ve bi türlü istenilen sıkışıklığa ulaşamadım sonra bi litre de hemen orda içince biraz da zıplayınca oldu sonunda
biraz belim filan ağrıyo onun dışında iyiyim bişiy hissetmiyorum umarın yerinde duruyodur
inşallah canım:)
iki tanesi 5aa diğerleri 4ab ... böyle gidiyodu diğerlerini hatırlamıyorum:)
5aa lardan biri transfer edildi diğeri tek tüpte donduruldu kalan 6 tanesi de 3 erli şekilde donduruldu.
kızlar hepinizi merak ettirdiğim için çok özür dilerim çarşamba kimse yoktuu bende biraz heyecan katayım dedim ama sonra çıktıım gittim akşam arkadaşlarımız geldi giremedim neyse dünde izin aldım ablacım geldi evi toparladı eşyalarımızı hazırladı buzdolobamı ayarldı pazara gittik azcık gezdim ordan ciciler aldım sonrada eve gelip dinlenip akşamda arkadaşıma gittim bebiş sevmeye.bebeğimiz erkek:))))pipisini gördük inşallah sağlıkla büyür içimde doğacağı güne kadar dün hepiniz için bebeğim için dua ettim bol bol ayşegülcüğüme de şifa duası okudum neden derseniz.akşam bizi aydın beyin numarasını almak için aradı biliyorsunuz annelerinin yanına gitmişti avşaya dün sabah kabızlığı için dupalac içmiş sonra isal ve kusmaya dönmüş bugün kontrolü olduğu için yola çıkmışlar yolda çok daha kötü olmuş ve kasıkları sancımaya başlamış dayanamamışlar tekirdağda bir hastaneye gitmişler kadın doğumcu bebeişlerin kalbini dinletmiş çok şükür bir sorun yok ancak malesef apandisit ve acil ameliyat olmalısınız demişler Aydın beyle ordaki doktor görüşmüş ve ASM'ye yola çıkmışlar havada berbattı şanslarına dün gece neyse ağrıyla sancıyla kusmayla isalle varmışlar asmye ve gece 2:30da ameliyat apandisit alınmış merak etmeyin bebekler Allaha çok şükür iyiler biz sabah hastanede gördük ayşegülü maşallah gerçektende çok güçlü arkadaşımızda eşine bugün akşam ya da yarın sabah çıkacaklar hastaneden hatta aydın beylede karşılaştık koridorda o da çok iyi ayşegül merak etmeyin bebeklerde hiç bir sıkıntı yok dedi ah işte böyle kızlar neyse Allah dün onlara güçlüğü yaşattılar ki şükretmeyi zaten biliyorlardı ama tekrar hatırlasınlar diye bu hamileliğinin inşallah en zor tecrübesiydi bir daha hiç zorluk yaşamayacaklar sağlıkla doğacak kızlar ve bizim bir dahaki hastane ziyaretimiz sadece bebiş ziyareti için olacak:) işte böyle kızlar...
Şimdi geldik annemle eve. Annemdeyim bugün gece alıcak eşim.
Diyetisyen göztepede olduğu için eşim sabahtan bıraktı beni annemlere.
Yazıcam yarın diyet listesini ve tembihlerini şimdi biraz yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?