Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hoşgeldin..
dinlen tabi sonra yazarsın. zor değildir umarım listen...

hoşbulduk canım. Zor değil zaten benim yediğim şeyler hep.
Sadece dondurma yok ben ekstradan dondurma yiyordum.
Hatta benim yediğimden daha çok şey var. Mesela ben o kadar ekmek yemem.

hay allah yaaa, çok üzüldüm, çook geçmiş olsun ayşegülcümm, bir an önce iyileş inşallahh... allah yardımcınız olsun..

meliscim gözün aydın senin de, inşallah mariberden sonra bir güzel haber de senden alacağız..

mystryy senin için endişelenmiştim, bizi habersiz bırakma bir daha böyle klava: neyse senden güzel haber geldi. hoşgeliyor oğluşun.

ama öte yandan ayşegüle çok üzüldüm. ne büyük talihsizlik, ne kötü zamanlama... canım yaa ( neyse ki şimdi o da bebişler de iyi... inşallah bundan sonra herşey yolunda gider, bir daha üzülmezler... çok çok geçmiş olsun, bir an evvel sağlığına kavuşsun...:Saruboceq:

sancux canım senin de gözünü korkutacak bir diyet listen olmamasına sevindim. dilerim diyet işe yarar, ilaca gerek kalmadan herşey yoluna girer...

melisscim senden de güzel haber aldığımıza çok sevindim. herşey yolunda gitmiş, böyle de devam edecek inşallah. buzluğa da güzel malzeme çıkartmışsın :))

mystryy , demek erkek bebek geliyorr, ben de bilmişim bak, bu tarihte belli oldu diye erkek diye erkek olabileceğini düşünmüştüm ben de doğrusu :) hadi bakalım sağlıkla , hayırlısıyla inşallahhh...

ayşegülü aradım arkadaşlar.. sesi tabi yorgun halsiz geliyor ama iyi olduğunu söyledi. bebeklere gayet sağlıklıymış en çokta ona sevindim.. akılda olmayan bişi işte.. hiç akla gelecek şeymii.. ne kadar şaşırdım bu duruma helede maşallah sorunsuz atlattı yaa güçlü kız bu kız bebişleride kendi gibi güçlü maşallah onlara dualarım seninle ayşegülcüğüm....

gece sen myom ameliyatımı olacaksın?? bende düşünüyorum aldırsammı şu mereti diye... yaa bir arlkadaş yazmış bu konuda ameliyatında yapılan bir hata yüzünden rahim duvarı incelmiş. şansı yok denecek hakle ngelmiş yani... benim dışında gerçi seninde öyleydi galiba.. ben sağlık açısından risk yaratacak ileride diye düşünüyorum aldırayım diye ama.. tam olarak düşünmüşde değilim.. acaba tutunmasına engelmidir bu myomlar diyorum bazan...

çok sevindim iyi olduklarınaa , inşallah bir an önce toparlarlar.. gerçekten de hiç akla gelmeyecek şey yaa, neler geliyor başımıza hiç olmadık bir şeklde.. allah beterinden saklasın..

geshenk myom ameliyatları myoumun sayısına büyüklüğüne ve yerine göre önem taşıyor... eğer azsa önemsiz bir yerde ise çok büyük değilse bence ameliyat olmak gereksiz.. ben daha önce bu konuda ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum.. eğer ki ciddi boyutlarda ise zaten ameliyat kaçınılmaz... durup duruken bir ameliyat olmaya hiç gerek yok yani..

Son düzenleme:
mariner nasıl gidiyor hamilelik , ne zaman ilk muayene ?

Gunaydin kizlarrr...
Herkese iyi haftasonlari..
İmpression'cim hamilelik iyi gidiyor.aslinda testten sonra daha sakinim.bazen sag kasgima bicak saplanmasi gibi agri giriyor biraz goguste siskinligim var.ayrica arada beyaz akintim oluyor ve biraz islerle hasir nesir oldum mu yoruluyorum.daha bulanti falan yok.pazartesi saat 12de sevgili aydin hocamizla randevumuz var.bakalim insallah guzel seyler soyler...

Kızlar biraz diyet listemden bahsediyim.
3 ana 3 ara öğün var. Öğünler arası 2 saati geçmemeli.
Sabah kalktığında 1 bardak oda ısısında su.

KAHVALTI: (9:00-9:30)
1 dilim beyaz peynir (30gr)
3-4 tane zeytin yada 1 ceviz
söğüş mevsim sebzesi
2 ince dilim tam buğday ekmeği

ARA: (11:00-12:00)
1 porsiyon meyva ve 2 yemek kaşığı yoğurt (100gr)

ÖĞLEN: (13:00-14:00)
2 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balık veya 5-6 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yada interal makarna
Yağsız salata
1,5 ince dilim ekmek

ıKıNDı: (15:30-16:30)
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği veya 2 grisini (kepekli) veya 2 galeta (kepekli)
1 porsiyon meyva

AKŞAM: (18:30-19:00)
6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız salata
1,5 dilim tam buğday ekmeği

SON ARA: (20:00)
1 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon meyva

CANIM BENİM MYOM TÜP BEBEK İŞLEMLERİNDEN ÖNCE rahim kadardı eh şimdi ilaçların etkisiyle dahada büyyümüştür.. şu an bana verdiği bir rahatsızlık yok fakat ileride sorun çıkartmasından korkuyorum oldukça büyük çünkü ve Aydın bey bir keresinde myom yüzünden rahim deforme olmuş durumda demişti... bana zarar verdiği muhakkak. yoksa ameliyata hiç hevesim yok valla. keşlke bu meret hiç olmasaydı gidip görmekte içimden gelmiyor açıkçası... yüzünü şeytan görsün :))) ama baktırsammı iyice rahim zarar görmeden diye arada düşünüyorum... bakalım..

her şey var.. fena değil..
ama böle hep porsiyon ölçülü yemek zor olsa gerek.. sürekli diyet yapmak zorunda kalanlar için diyorum tabiki. olsun buna da şükür dimi . ne hasdtalıklar var su içemiyorlar yada buğday ürünleri hiç yiyemiyorlar.. çok şükür valla halimize... azıcık dişini sıkarsan atlatacaksın bunu da inşallah...

Bende az önce konuştum Ayşegülle evdeymiş artık.
ıyiyim dedi sadece gaz sancıları oluyormuş.
Bebeklerde çok iyimiş.

herkese merhaba arkadaslar,
ctsi gece döndüm tatilden, ayşegülün ameliyat oldugunu duyunca cok üzüldüm Allah acil şifalar versin.. sesi iyi geliyordu inş. hemen toparlanır ve bu ameliyat bulantıların sonu olur.
sancux canım sana da geçmiş olsun dilerim bebekler saglıkla dogarlar zaten cogu gitti azı kaldı..diyet listen cok güzel aslında dogru olan saglıklı olan beslenme sekli ama bizler alışmısız büyük sofralara kurulmaya o yüzden ilk baslarda zorluyor ama sonra alışıyor insan, bugun itibariyle artık bende sıkı bir diyeti hakettim:)tatilde canımın istedigi herşeyi yedim ama artık bitti, deniz ve güneş çok iyi geldi bana arkadaslar umarım hepiniz birkaç günde olsa sıkıntılardan uzaklasırsınız ve kendinizi dinleyecek, zihninizi dinlendirecek fırsatı bulursunuz..

mystryy bu arada oğlunuz saglıcakla dogar inşallah... zaten pipililer erken belli ediyor kendini:)) her kız cocugunun eski evcilik oyunlarından hatıra kalan kız bebek özlemi olsada içinde, ben artık erkek bebekleri çok seviyorum:) Rabbim sağlıklı, hayırlı , uzun ömürlü yiğit delikanlılar eylesin onları(sancux ve mystryy'nin oğluşlarını)
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…