hoşgeldin..
dinlen tabi sonra yazarsın. zor değildir umarım listen...
hay allah yaaa, çok üzüldüm, çook geçmiş olsun ayşegülcümm, bir an önce iyileş inşallahh... allah yardımcınız olsun..
meliscim gözün aydın senin de, inşallah mariberden sonra bir güzel haber de senden alacağız..
kızlar hepinizi merak ettirdiğim için çok özür dilerim çarşamba kimse yoktuu bende biraz heyecan katayım dedim ama sonra çıktıım gittim akşam arkadaşlarımız geldi giremedim neyse dünde izin aldım ablacım geldi evi toparladı eşyalarımızı hazırladı buzdolobamı ayarldı pazara gittik azcık gezdim ordan ciciler aldım sonrada eve gelip dinlenip akşamda arkadaşıma gittim bebiş sevmeye.bebeğimiz erkek:))))pipisini gördük inşallah sağlıkla büyür içimde doğacağı güne kadar dün hepiniz için bebeğim için dua ettim bol bol ayşegülcüğüme de şifa duası okudum neden derseniz.akşam bizi aydın beyin numarasını almak için aradı biliyorsunuz annelerinin yanına gitmişti avşaya dün sabah kabızlığı için dupalac içmiş sonra isal ve kusmaya dönmüş bugün kontrolü olduğu için yola çıkmışlar yolda çok daha kötü olmuş ve kasıkları sancımaya başlamış dayanamamışlar tekirdağda bir hastaneye gitmişler kadın doğumcu bebeişlerin kalbini dinletmiş çok şükür bir sorun yok ancak malesef apandisit ve acil ameliyat olmalısınız demişler Aydın beyle ordaki doktor görüşmüş ve ASM'ye yola çıkmışlar havada berbattı şanslarına dün gece neyse ağrıyla sancıyla kusmayla isalle varmışlar asmye ve gece 2:30da ameliyat apandisit alınmış merak etmeyin bebekler Allaha çok şükür iyiler biz sabah hastanede gördük ayşegülü maşallah gerçektende çok güçlü arkadaşımızda eşine bugün akşam ya da yarın sabah çıkacaklar hastaneden hatta aydın beylede karşılaştık koridorda o da çok iyi ayşegül merak etmeyin bebeklerde hiç bir sıkıntı yok dedi ah işte böyle kızlar neyse Allah dün onlara güçlüğü yaşattılar ki şükretmeyi zaten biliyorlardı ama tekrar hatırlasınlar diye bu hamileliğinin inşallah en zor tecrübesiydi bir daha hiç zorluk yaşamayacaklar sağlıkla doğacak kızlar ve bizim bir dahaki hastane ziyaretimiz sadece bebiş ziyareti için olacak:) işte böyle kızlar...
melisscim senden de güzel haber aldığımıza çok sevindim. herşey yolunda gitmiş, böyle de devam edecek inşallah. buzluğa da güzel malzeme çıkartmışsın :))
ayşegülü aradım arkadaşlar.. sesi tabi yorgun halsiz geliyor ama iyi olduğunu söyledi. bebeklere gayet sağlıklıymış en çokta ona sevindim.. akılda olmayan bişi işte.. hiç akla gelecek şeymii.. ne kadar şaşırdım bu duruma helede maşallah sorunsuz atlattı yaa güçlü kız bu kız bebişleride kendi gibi güçlü maşallah onlara dualarım seninle ayşegülcüğüm....
gece sen myom ameliyatımı olacaksın?? bende düşünüyorum aldırsammı şu mereti diye... yaa bir arlkadaş yazmış bu konuda ameliyatında yapılan bir hata yüzünden rahim duvarı incelmiş. şansı yok denecek hakle ngelmiş yani... benim dışında gerçi seninde öyleydi galiba.. ben sağlık açısından risk yaratacak ileride diye düşünüyorum aldırayım diye ama.. tam olarak düşünmüşde değilim.. acaba tutunmasına engelmidir bu myomlar diyorum bazan...
mariner nasıl gidiyor hamilelik , ne zaman ilk muayene ?
çok sevindim iyi olduklarınaa , inşallah bir an önce toparlarlar.. gerçekten de hiç akla gelmeyecek şey yaa, neler geliyor başımıza hiç olmadık bir şeklde.. allah beterinden saklasın..
geshenk myom ameliyatları myoumun sayısına büyüklüğüne ve yerine göre önem taşıyor... eğer azsa önemsiz bir yerde ise çok büyük değilse bence ameliyat olmak gereksiz.. ben daha önce bu konuda ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum.. eğer ki ciddi boyutlarda ise zaten ameliyat kaçınılmaz... durup duruken bir ameliyat olmaya hiç gerek yok yani..
Kızlar biraz diyet listemden bahsediyim.
3 ana 3 ara öğün var. Öğünler arası 2 saati geçmemeli.
Sabah kalktığında 1 bardak oda ısısında su.
KAHVALTI: (9:00-9:30)
1 dilim beyaz peynir (30gr)
3-4 tane zeytin yada 1 ceviz
söğüş mevsim sebzesi
2 ince dilim tam buğday ekmeği
ARA: (11:00-12:00)
1 porsiyon meyva ve 2 yemek kaşığı yoğurt (100gr)
ÖĞLEN: (13:00-14:00)
2 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balık veya 5-6 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yada interal makarna
Yağsız salata
1,5 ince dilim ekmek
İKİNDİ: (15:30-16:30)
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği veya 2 grisini (kepekli) veya 2 galeta (kepekli)
1 porsiyon meyva
AKŞAM: (18:30-19:00)
6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız salata
1,5 dilim tam buğday ekmeği
SON ARA: (20:00)
1 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon meyva
Bu arada sonuçları aldım pek iç açıcı değil.
Limitleri hep aşmışım yani hamilelik şekeri çıktı.
Nuri beyi aradım hemen bir diyetisyene git dedi.
Takipe alınacak eğer düşmezse ilaç tedavisine başlanacakmış.
Bakalım kızlar ne olacak.
Hastanelere gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla sağlıkla doğsalar...
kızlar hepinizi merak ettirdiğim için çok özür dilerim çarşamba kimse yoktuu bende biraz heyecan katayım dedim ama sonra çıktıım gittim akşam arkadaşlarımız geldi giremedim neyse dünde izin aldım ablacım geldi evi toparladı eşyalarımızı hazırladı buzdolobamı ayarldı pazara gittik azcık gezdim ordan ciciler aldım sonrada eve gelip dinlenip akşamda arkadaşıma gittim bebiş sevmeye.bebeğimiz erkek:))))pipisini gördük inşallah sağlıkla büyür içimde doğacağı güne kadar dün hepiniz için bebeğim için dua ettim bol bol ayşegülcüğüme de şifa duası okudum neden derseniz.akşam bizi aydın beyin numarasını almak için aradı biliyorsunuz annelerinin yanına gitmişti avşaya dün sabah kabızlığı için dupalac içmiş sonra isal ve kusmaya dönmüş bugün kontrolü olduğu için yola çıkmışlar yolda çok daha kötü olmuş ve kasıkları sancımaya başlamış dayanamamışlar tekirdağda bir hastaneye gitmişler kadın doğumcu bebeişlerin kalbini dinletmiş çok şükür bir sorun yok ancak malesef apandisit ve acil ameliyat olmalısınız demişler Aydın beyle ordaki doktor görüşmüş ve ASM'ye yola çıkmışlar havada berbattı şanslarına dün gece neyse ağrıyla sancıyla kusmayla isalle varmışlar asmye ve gece 2:30da ameliyat apandisit alınmış merak etmeyin bebekler Allaha çok şükür iyiler biz sabah hastanede gördük ayşegülü maşallah gerçektende çok güçlü arkadaşımızda eşine bugün akşam ya da yarın sabah çıkacaklar hastaneden hatta aydın beylede karşılaştık koridorda o da çok iyi ayşegül merak etmeyin bebeklerde hiç bir sıkıntı yok dedi ah işte böyle kızlar neyse Allah dün onlara güçlüğü yaşattılar ki şükretmeyi zaten biliyorlardı ama tekrar hatırlasınlar diye bu hamileliğinin inşallah en zor tecrübesiydi bir daha hiç zorluk yaşamayacaklar sağlıkla doğacak kızlar ve bizim bir dahaki hastane ziyaretimiz sadece bebiş ziyareti için olacak:) işte böyle kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?